![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: The Voice of Poland
No to teraz pora na mnie :
Drużyna Piaska : Rafał: o ile go nie lubie ani tego jak śpiewa -to ten występ był niezgorszy ![]() Ian- a tu wręcz na odwrót - chyba jego najgorszy występ do tej pory i nie podoba mi się jego fryz, przypominał mi braci Jedward.. Ewa- krzywdę ktoś jej zrobił repertuarem i stylizacja- a może ona sama ... Antek- do tego kolesia nic mnie nie przekona-dla mnie nudny i bezbarwny... Kasia- porażka totalna, która ma chody u Piaska ,bo już w pólfinale powinna odpaść Mój osobisty ranking:Rafał, Ian,Antek,Ewa,Kasia Drużyna Kai : Kaja- fajnie, fajnie...choć mam wrażenie ,że dziewczyna jest jeszcze lepsza aktorka niż piosenkarką... Maciek-ależ on był cudowny ...mega pozytywny i przystojny...poza tym widać było,że mu zależało... Mateusz: dla mnie naj głos, uwielbiam jego zespół i czekam aż zaśpiewa coś w swoim stylu ..denerwuje mnie to ,że wszyscy mu wypominają ,że już miał swoją szanse czy jest ulubieńcem Kaji - dlaczego nikt nie wspomina tu o Kasi < znany zespół z SzymonShow> czy tej blondynce od Nergala ,która śpiewa w KCP<to tylko kilka przykładów>...wiedziałam ,że na niekorzyść dla Mateusza zadziała to jak Kaja go wybierze.Jego dużym błędem był wybór drużyny Kai, bo ludzie patrzą na niego przez pryzmat pupila Edyta-nie podobało mi się\\ Filip- no przyjemna wersja ![]() Mój ranking :Maciek,Mateusz,Filip,Kaj a,Edyta A za tydzień kolejni moi faworyci , za których trzymam kciuki-czyli: Ola Galewska, Ares Chadzi.....<nie umiem napisać>, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | ||
Zadomowienie
|
Popieram, nie wiem nic na temat Mateusza, nie szukam w dodatku, żeby się jeszcze bardziej nie uprzedzac, jest max denerwujący i irytujący, do tego rusza się tak, że patrzeć się nie da...
Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- To takie wymuszone, teatralne, wydłużające niepotrzebnie do tego bardzo mało profesjonalne Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- To ja też koniecznie ![]()
![]() |
![]() |
#453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi bardzo podobal sie castingowy wystep Kasi. Od niego bylo coraz gorzej - a ostatni wystep byl kompletna porazka. Najbardziej podobala mi sie Kaja, jej barwa przyciaga, zapada w pamiec. Filip tez sobie calkiem niezle pofikal ![]() Za to zgodze sie z Wami jesli chodzi o Mateusza - faworyzowany i kompletnie bezbarwny czlowiek. Piasek ma bardzo slaba druzyne... Troszke szkoda mi Macka, ktory odpadl. Podejrzewam, ze moglby sie jeszcze rozwinac. Slyszalyscie co Kayah powiedziala zegnajac sie z nim? Cos w stylu "wiesz, ze Cie tak nie zostawie". Denerwuje mnie niemilosiernie ten caly V-reporter. Zadaje uczestnikom pytania, po czym nawet nie pozwala dokonczyc im zdania. No i to przesiadywanie w redroomie na fejsbuku. Czekam z niecierpliwoscia na Ole Galewska. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem ma beznadziejny głos i jest straszną cwaniarą(taka przemądrzała trochę jest).. W Kocham Cie POlsko śpiewa okropnie, podobnie jak reszta z chórków...
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-10-31 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Konto usunięte
|
Ja akurat lubię tę babkę... Ma świetny głos, bardzo mi odpowiada. Myślę, że u niej to nie cwaniactwo, ona wie na co ją stać, i co potrafi. Nie ma co się bawić w fałszywą skromność, kiedy wiadomo ile potrafimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Na fejsie jest teraz jakaś akcja, że jak fanpage polubi 50 tys osób, to może Maciek wróci w innej formie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
To wszystko jest juz chyba poustawiane...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Też mi się tak wydaje, jednak przesłuchania najlepsze z całego programu... a szkoda, bo się tak fajnie zapowiadało
![]()
![]() |
![]() |
#459 |
Biała Dama
|
Miałam to napisane już wczoraj ale wysłać posta nie mogłam za nic. Strasznie mi net fika:
Hej, ja jestem zaskoczona że nie podobał Wam się Rafał, choć rozumiem że co człowiek to inny gust, ale Wy tu wszystkie jak jeden mąż… Mnie się właśnie jego wykonanie wydawało jednym z najlepszych. A nie wiedziałam że to on śpiewa, bo usypiałam siostrzeńca w drugim pokoju i miałam tylko fonię. Wizję miałam od występu Edyty. Mateusz mnie też wkurza, ale zrobiłam tak jak Nergal powiedział że będzie robił – zamknęłam oczy i stwierdziłam że głos ma chłopak bardzo przyjemny. Wszystko psują jego ruchy – wydaje mi się jakby miał chory kręgosłup, moja koleżanka z poważną skoliozą porusza się podobnie sztywno – i ten jego głupawy uśmieszek nie dodaje mu uroku. Kaja zaśpiewała jedną z moich ulubionych piosenek ever – i: Oceniałam bardzo surowo, bo jak dla mnie Sinead śpiewa najpiękniej na tej planecie, niezwykle czysto, a Kaja wiadomo, potrafi zjechać z melodii. Ale dziewczyna obroniła się świetną swoją wersją. Ewa to jedno wielkie nieporozumienie, nie miała pojęcia o czym jest „Księżycowa piosenka”. Antek fajnie! A Piasek mu groził bo nie śpiewał równo z zespołem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A Antek za bardzo przeciągnął "Fire", i nie wszedł w zwrotkę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero teraz oglądnęłam ostatni odcinek, bo miałam jakieś problemy z tym strasznym odtwarzaczem Sony na stronie Voice...:/
Zgadzam się z tym, że program na żywo wiele stracił. Prowadzący: Przedewszystkim TRAGICZNA jako prowadząca M. Mielcarz! W ogóle nie wiedziała kiedy zaczynać się odzywać, kiedy kończyć, kiedy na chwile się zamknąć.. Pozatym jej strój od pasa w dół to jakieś nieporozumienie. Dorosła kobieta w takiej spódniczce wyglądała conajmniej dziwnie, jakby uciekła z dyskoteki w gimnazjum. Nie chodzi o to, że nie powinna zakładać takiej długości, ale tego fasonu. W połączeniu z kozakami wyglądało to nieco wiochmeńsko wg mnie... ![]() Ten gość w red roomie był też beznadziejny, nie pozwalał kończyć wypowiedzi. Jedynie Urbański trzymał fason i w końcu był dobrze ubrany, bo w bitwach nie mogłam znieść jego widoku w skórze- to u tak strasznie nie pasowało! ![]() Trenerzy: Piasek- bardzo polubiłam go dzięki Voice... ![]() ![]() Kayah jest super babką, strasznie ją lubię, choć drażni mnie faworyzowanie Mateusza ![]() ![]() A teraz uczestnicy: Maciek -bardzo żałowałam, że nie przeszedł, dla mnie on jest przesympatyczny i przyjemnie się go słucha i na niego patrzy. Normalnie jak odpadł to miałam ochotę go przytulić, widać było, że mu bardzo przykro ![]() Rafał -ujdzie, mnie nie powala, ale chyba rzeczywiście tylko on i Antek z drużyny Piaska zasługują na ten etap. Edyta -podobało mi się po prostu, było ok. Ian -do odstrzału, jedyne co go ratuje to to, że w tym odcinku wyglądał strasznie blado i podobało mi się to ![]() Filip -nie ta piosenka, ale głos ma super. Ja niecierpię rihanny, więc wg mnie i tak mu lepiej poszło niż jej. Ewa -dobrze, ze odpadła, ona nadaje się do występów na akademii, a nie bycia piosenkarką. Mateusz -nie mogę znieść tego faceta, jego ruchów, mimiki i ogólnie osoby. Nie znalałm go wczesniej, ale od razu mnie wkurzał, tak samo jak wkurza mnie faworyzowanie jego ![]() ![]() Kasia- co to było?! Do odstrzału ![]() Kaja -ok, ale nie jestem jej fanką Antek -chłopak dał czadu! Wg mnie był najlepszy, taki raodsny wesoły, aż się gęba śmiała jak czlowiek na niego patrzył. Czekam na odcinek z grupami Anii i Negrala ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Acha i zpaomniałam dodać to, że pomysł z śpiewaniem tej samej pisoenki 2 razy w programie to jakieś nieporozumienie ![]() Ja osobiście w dogrywce (czy co to było) przewijałam te występy, po co oglądać 2 raz to samo? I też sądze, że wyboru na końcu powinni dokonywać pozstali trenerzy, bo tak to już z góry było wiadomo kto odpadnie :/ Ja myślę, że np gdyby nie to to przeszedłby Maciek, a nie Mateusz, bo Nergal i Ania chyba nie przepadają za nim...
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2011-10-31 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Biała Dama
|
Ale moim zdaniem jeśli nawet śpiewają tą samą piosenkę to to nie jest to samo
![]() Ewelina trochę zarozumiała jest, nie podobało mi się np. to jak powiedziała beztrosko przed bitwą z Kasią G., że jeszcze nie wie jak ją załatwi. Może to było nie do końca na poważnie powiedziane, ale nie lubię takiego czegoś. Ian - piosenkę spaprał, ale śmiesznie przy tym udawał pijaka - cwaniaka. I to jest pierwszy jego występ jaki widziałam. Nie oglądałam akurat tych odcinków z nim. Trudno mi coś o nim powiedzieć A nie wiem czy na kogoś teraz jeszcze czekam - najsympatyczniejsi wg mnie odpadli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Naczelna Wizażanka:)
|
A mnie tu nie przeszkadzała Magda Mielcarz, radziła sobie nieźle jak na pierwszy raz w tym programie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Też to zauważyłam. Myślałam, że będzie Olę i Filipa uważać za perełki w swojej drużynie, a tu całkiem na odwrót. A szkoda, bo jak dla mnie oni byli najlepsi.
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
Może to, że wystawił Filipa do dogrywki jeszcze nic nie znaczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Wydaje mi się, że Nergal nie tyle nie przepada za Filipem, co uważa, że chłopak ma już swój dorobek. Wydał płytę ze swoim zespołem The Sixpounder. "Going To Hell? Permission Granted”, za ten album odpowiedzialny był facet, który współpracuje z Hunterem i Acid Drinkers. Ale z drugiej strony Mateusz od Kayah też wydał płytę i podejrzewam, że więcej takich osób jest w tym programie. Ola z Mothernight też miała wydaną płytę i nakręcony teledysk, ale to nie zawsze przekłada się na byciu rozpoznawanym na rynku muzycznym, takie programy mogą wiele pomóc. Enej miał dwie płyty, ale przed Must be the music nie bardzo istniał w społecznej świadomości. W moim przekonaniu posiadanie własnej kapeli i nawet płyty nie dyskwalifikuje. To nawet dobrze, bo wiemy, że mamy do czynienia z artystą, a nie z rzemieślnikiem odtwarzającym cudze kawałki. ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=-xFKCHaeUUk Tu jest nawet kawałek tego zespołu. Nieźle wymiatają. Brali udział w największym festiwalu metalowym, czyli są znani wąskiej grupie odbiorców. Wstyd się przyznać, ale choć to zespół z mojego miasta, to dowiedziałam się o nim dopiero dzięki programowi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#470 |
Rozeznanie
|
oglądam program od początku, ale sie nie wypowiadałam. w sumie Live był dla mnie słaby. Bitwy mi sie podobały, duety to był dobry i oryginalny pomysł. Natomiast LIVE jest, no przynajmniej ten był słaby. Niektórzy uczestniczy dostawali piosenki - a moze sami wybierali? nie wiem - którym cięzko podolać.
![]() Edyta i utwor T.Turner, no masakra. Dziewczyna nie dała rady gór wyciągać. Tylko sie pogrążyła. I gdzie ten seks, te wyuzdanie o ktorym mowił Nergal? Bardzo podobał mi sie Filip, w blindach tak sobie, ale podoba mi sie coraz bardziej, głos ma specyficzny, ale jaka skala! trzymam kciuki ![]() Mateusz - jest nijaki, miałki, ale fajnie, że wybrał taki utwór, w którym nie mógł się zbytnio popisywać. Nawet mi sie podobało. ![]() Rafał przeciętnie, zabrakło pazura, ktory jest u Bon Joviego. Kasia L. nie rozumiem jej udziału w tym programie,w ogole nie rozumiem co ona robi w tym etapie? ![]() Ewa no ładnie śpiewa, i tyle. ładna, miła dziewczyna. i ładnie spiewa. ![]() Antek no i to był jego najlepszy wykon ![]() ![]() Kaja dobry wybór utwory, bardzo dobra interpretacja, ale momentami cięzko jej sie słuchało, bo z takim wysiłkiem niektóre dzwięki wydawała. Ian tu podobnie jak u Kasi L. nie rozumiem, co on robi tak wysoko. Mógłby odpaść. Maciek w tym przypadku zgadzam sie z opinią jurorow [ Ani bodajze.], śpiewa cały czas tak samo,ale cos w nim jest fajnego, bardzo pozytywna postać no i głos ma ciekawy. szkoda, że odpadł. ![]() Kciuki trzymam za Damiana Ukeje, Filipów dwóch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
BAN stały
|
I wiemy mniej więcej w jakich klimatach mniej więcej będzie przyszła płyta. Np. w przypadku takiego Moniuszki, który budzi we mnie pozytywne emocje, nie mam zielonego pojęcia, jak by wyglądał jego album, w jakim klimacie byłby utrzymany. Tak samo mam z Rafałem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
A ja na Filipa Sałapy.
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
A ja i na Filipa i na Damiana
![]()
![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
To ja na Filipa, Damiana i Piotrka ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
BAN stały
|
A który to Piotrek? Często pojawia się w tym wątku, a ja nie kojarzę, który to
![]() Ja czekam na Damiana, Filipa i Monikę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Dziewczeta, kto odpadl, kto?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.