![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Gwizdak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj grałam w tenisa - niestety przeciwnik MISTRZ mnie pokonał - ale potrenuje i go pokonam ![]() widzę, że wątkowe odchudzanie się rozpoczęło - ja ostatnio przytyłam z 4 kg i już źle się z tym czuje. Więc czas zacząć więcej ćwiczyć i jeść więcej warzyw ![]() do nas wczoraj przyszły przebrane dzieciaki a my nie przygotowani ![]() ![]() ![]() a dzisiaj obiad u moich rodziców, wizyta na cmentarzu a potem wyjazd do Gdyni na groby i kolacja u babci Tż-ta ![]()
![]() |
#3873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Brawo za stan "0" ![]() ![]() Mieliśmy pobudkę w nocy - budzę się - słyszę jakiś wkurzający dźwięk - już myślałam, że źle ustawiłam budzik, ale hałas był zza okna. Gramolę się przez Męża w stronę okna, wyglądam a tam duży wóz straży pożarnej kręci w przód i w tył, jakby nie mógł wyjechać z zakrętu i kierowca cały czas ciśnie na klakson ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() A i tak bym nie otwierała - moich słodyczy nie oddam ![]() ![]() ![]() U moich rodziców już dobre parę lat dzieciarnia lata za cukierkami tylko, że oni nawet się nie przebierają, a jak się nic im nie da to potrafią... nasikać na wycieraczkę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Nawet nie próbuję przeczytać wszystkiego co pisałyście, bo nie pamiętam gdzie skończyłam ![]() Widze wspólne odchudzanie ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko ok, nic przykrego się żadnej nie zdarzyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaaa... 4 noce w Nowym Yorku ze sniadaniem, zwiedzaniem na promie, wejsciem na Empire State Building i znizka 10% do sklepow Macy za 269 funtow od osoby (musza kupic 2) na brytyjskim Grouponie
![]() ![]()
#3877 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#3878 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() wcinam szarlotkę babci Tżta, ciupię mój komin na drutach, wymyśliłam wczoraj co zrobimy z wakacjami, bo zanosi się na to, że nasze finanse będą leżały i kwiczały, więc namiot i Bieszczady, a potem może na kilka dni łódka na Solinie. I bardzo mi się ten plan podoba, bo od kilku lat marzę o Bieszczadach, a jakoś mi się nie zebrało. No i jak w sierpniu zmienimy mieszkanie, a właściwie będziemy chyba zmuszeni z kimś je współdzielić ;/ to zaczynamy ostro oszczędzać na ślub. Coś za coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Zuzik wy mieszkacie w mieszkaniu 2 pokojowym? Oby pogoda nie popsuła Wam planów
![]() Zaraz idziemy z Tżtem biegać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3881 |
Wtajemniczenie
|
Carmi nie, mamy kawalerkę, ale przy tak galopujących cenach mieszkań jak będziemy chcieli zacząć mocno odkładać to trzeba będzie zrezygnować z tego luksusu i wynająć gdzieś pokój. Gdzie biegacie?
Smerf no właśnie. Jak będę widziała ile odkładamy miesięcznie i że ta kupka rośnie, to wiem że przetrwamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tradycyjna, świąteczna awantura w domu i nic mi się nie chce. Oprócz spania... |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Dalej zdycham. Boli mnie, jakby mi tego zęba wyrwał wczoraj, a nie 5 dni temu. Kur!@#$%&& !!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gwizdaku gratuluję wagi ![]() ![]() a ja jestem cudownie zakatarzona, z bolącym gardłem zawinięta w kołdrę wyglądam jak zombie, więc przebierać się nie muszę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
No podejrzewam, że więcej już się do niego nie wybiorę, heh... Pójdę jutro zrobić rtg zęba, choć nie wyobrażam sobie, żeby mi tam ktoś jakąś płytkę wkładał... I pójdę do dentysty w DT, 3 razy droższy, no ale...
![]()
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
No nie, ale się zdenerwowałam
![]() Jakiś czas temu zgłaszałam swojego bloga do konkursu, przyszło mi, że nie weźmie udziału, nie doczytałam dlaczego i nie zajmowałam się tym. A dziś z ciekawości wchodzę na stronę konkursu i co? Blog jak najbardziej brał udział i nawet znalazł się na początkach listy. Tyle, że nikt ze znajomych nie głosował bo nawet ja nie wiedziałam, że biorę udział ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |||
Polka Ogarniaczka
|
Myślicie, że jak ja zacznę stosować krem przeciwzmarszczkowy to będzie to przegięciem?
![]() Dostałam po znajomej parę fajnych ciuszków, piorą się właśnie ![]() A ja postanowiłam włos zapuścić maksymalnie, bo: a) umyślił mi się warkocz ![]() b) do domniemanego pożegnania ze staropanieństwem trzeba by już zacząć ![]() Cytat:
![]() Frezi - oddaj mi te 8 kg, akurat będzie dla mnie idealnie, bom straciła ![]() Miałam niechcący melanż roku u Karola ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3892 |
Wtajemniczenie
|
Gwizdak brawo, idziesz jak burza Tż musi być dumny
![]() Smerf mieszkałam kiedyś na Placu Centralnym.... To były super czasy ![]() Gothka też we wszelkie święta przeżywałam domowe kłótnie. Paradoks od jakiegoś czasu jest spokojnie, bo osoba która była zapalnikiem ma dzisiaj swoje święto. Trzymaj sie ![]() ![]() Józia masakra z tym zębem, to jest niemożliwe żeby wszystko było w porządku. Jutro koniecznie jakiś lekarz, a jak Ci dzisiaj nie bedzie przechodziło to ja bym poszła chyba na pogotowie po jakiś zastrzyk. Zamęczysz się Carmi jak kurde na Olszy, jak to prawie koło mnie? ![]() Tosia faktycznie się związkowo rozkręcacie ![]() ![]() ![]() A przed chwilą służbowy tel Tżta dzwoni - popatrzyliśmy na siebie 'no bez jaj, żeby w święta', ale Tż wyskoczył z łóżka zobaczyć z ciekawości i mówi 'k**** pieprzone chińczyki dzwonią. u nich nie ma świąt' ;p Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-01 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
Dziń dybry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziń dybry ![]() Mój bambus/dracena ma już odrost na chyba 20 cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapuszczaj włoski, zapuszczaj- żeby welonik było w co wpiąć ![]() Mam nadzieję, że próby oświadczyn tż uważa za udane i na same zaręczyny zrobi coś wyjątkowego ![]() ![]() Cytat:
A z blogiem głupio wyszło. Chociaż mam właściwie okazje się sprawdzić bo głosowali tylko ci, co chcieli a nie ,,po znajomości". W niedzielę wszystko się okaże ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Polka Ogarniaczka
|
Ja bardzo długo nosiłam zapuszczone, pod koniec podstawówki obcięłam, potem przez 5 lat nie miałam dłuższych niż do ramion, teraz mnie wzięło, tylko ilość włosów, które będą wszędzie mnie przeraża
#3897 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() w pracy jest bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- jusia czytałam o zębie na fb ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Justyna moze jedz na pogotowie sprawdzic tego zeba? Zeby sie jeszcze bardziej nie spapralo
![]() Przyszedl pan, sprawdzil pan i poszedl pan... I nie ma kominka ![]() ![]() Przydaloby sie cos na lunch przygotowac, ale wciaz nie wiem czy mnie kolazanka bedzie odwiedzac czy nie - nie lubie takiej niepewnosci ![]()
#3899 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wróciłam z cmentarzy, Byłam na dwóch i na tym drugim to istny szał. Kupiłam całą blachę pańskiej skórki
![]() ale uwielbiam w taką pogodę pospacerować po cmentarzu.
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Tż ma jakiś dyżur telefoniczny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.