|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
współczuję...skoro brałaś ostatnio sporo p.bólowych to mogło coś zareagować i stąd uczulenie. Żeby wypłukać toksyny itp pij więcej wody. Ja ostatnio miałam wysypkę/pokrzywkę na trutkę na zęba mimo, że wcześniej wielokrotnie miałam zatruwane zęby, więc w każdej chwili coś może uczulić. Cytat:
|
||
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam raczej nie wchodze - tyle co w drzwiach stane i sobie pogadamy
Poza tym jesli powiem A. "Nie pozwol mi costam costam" to on jak lew tego costam costam bedzie bronil i mi nie da
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
zakłada któraś w klubie wątek, w którym będziemy wyrzucać sobie ile zjadłyśmy ?
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- A nie 24. w tym roku ? Bo w USA dziękczynienie musi być w ostatni czwartek listopada |
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, mi tam nic nie zryłaś, ja ostatnio mam beznadziejny nastrój
![]() Ok, spróbuję coś wymyślić, umyję buzię, zażyję zyrtec... i chyba pójdę spać, żeby się nie zadręczać.
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze otwarłam jakąś stronę a tam taki ✂✂✂utny kalkulator BMI wyskoczył.
No żesz faken |
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku fajny jest Kinect? Masz porównanie do PS move? Myślimy, żeby sobie sprezentowac pod choinkę jakąś konsolę z detektorem ruchu i nie wiem czy nasz pokój nie jest za mały :/
|
|
|
|
#3819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
Józia Cet Alergin, Zyrtec cokolwiek antyalergicznego bez recepty w aptece...? Z domowych sposobów niewiele mi przychodzi na myśl, bo jak ja mam atak alergii to właściwie tylko szybko działające wziewne leki mogą pomóc. A własnie byłam dziś z Tżtem u niego w domu a tam jest kot. Ja strasznie znoszę kocie futro, ale zwykle zanim zacznę reagować mija 30 min - godzina. A tu tyle co weszłam za próg i myślałam że mózg wysmarkam, tak mnie wzięło. W zasadzie tylko wzięliśmy co mięliśmy wziąć i pojechaliśmy.
Skimosku też mam Wojtka ![]() na temat odchudzania nie gadam, bo ja przez całe życie mam niedowagę. Teraz już małą bo ok 10kilo Wcześniej wyglądałam jak trup. Mam 180 wzrostu, a ważę niecałe 60kiloJak przyjechaliśmy do Tżta to widzieliśmy dwie bandy przebierańców z dyniami więc pobiegłam szybko wyjąć z szafki słodycze i czekałam z nadzieją, ale nikt nie przyszedł. Robię sobie szalo-komin i już kończę. Wygląda przytulnie. Mama się w końcu do mnie odezwała. Przypomniała sobie chyba, że żyję i w związku z tym Mam rozkminę świąteczną. Nie wiem czy nie wypadnie tak, że będę musiała w naszym małym mieszkanku zrobić Wigilię i zaprosić mamę i braci. W sumie mogliby potem spać u brata bo mieszka niedaleko, ale i tak tu jest trochę ciasnawo. |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi nie mam porównania.Mój brat miał Wii,ale to zupełnie coś innego.
A Kinnect super,polecam ![]() Ostatnio po boksie miałyśmy zakwasiki w bicepsach ![]() Dobra,trzeba wziąć się za siebie i rozpocząć ćwiczenia,które sobie narzuciłam na wątku odchudzeniowym. Idę pomęczyć mojego śpiącego już małża. Chociaż i tak ma u mnie przechlapane za te 1600 zł. Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2011-10-31 o 21:10 |
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zapisz się do naszego wątku, tylko twoim celem będzie dieta, która pozwoli uzyskać Ci odpowiednią wagę
|
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
Frezi nie da się
ja w ogóle nie patrzę na to co jem. Uwielbiam tak jak Carmi makarony pizzę, słodycze. Maksymalnie udało mi się ważyć kiedyś 63.5 kilo, ale to był jakiś czas dobrobytu. Mnie waga skacze samoistnie z tych 60 kilku do 59. Zwykle to jest 3-4 kilo różnicy. Ale w sumie dobrze się teraz czuję. Wiem, że to kwestia mojego metabolizmu. Jem normalnie, nie wyglądam jak anemik. Czasem, jak mam wzmożony okres aktywności to ktoś wypala 'boooże ale ty schudłaś' to lecę do lustra z przerażeniem, bo dziwnie tak... a tak to spoko.Simply trzymam mocno Jak możesz to potrzymaj w zamian za moje lale. A nóż widelec zostanę wziętym rękodzielnikiem?
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-10-31 o 21:16 |
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Wykrywa, ale by moc w dwie osoby naraz grac to trzeba miec bardzo duzo przestrzeni
Teraz wychodzi Sport 2 i chyba kupie bo takie granie w siatke czy skakanie przez opony to niby tylko zabawa a jednak cos tam miesniom robi ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- 38 minut do konca aukcji i wlasnie stracilam jednego z podgladaczy Not nice...2500 post!
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim i czołem
Frezi gratuluję zakupu pierwszego kremu na zmarszczki, których na pewno nie masz. To na pewno była dla Ciebie wyjątkowa chwila- od teraz nic nie będzie już takie samo ![]() Arrakis musisz mieć strasznie ciekawe te zajęcia- sama bym na takie poszła ![]() Tośka piona za rubinowe pierścionki Widzę, że Twój tż ma niezłe tempo związkowe- oj długo Ty panną nie pobędziesz ![]() Capri gratuluje wyniku egzaminu. Zaręcz się w końcu, kobieto ![]() Stefka, zakochałam się w Twoich włosach- cudne są Karola, gratuluje podwyżki. Widzisz- mówisz i masz ![]() Stygm wyrazy współczucia… Tulę mocno Pony, przykro mi z powodu pracy. Trzymaj się. Na pewno znajdziesz coś lepszego ![]() Witam wszystkie nowe zazdrośnice ![]() Z tego, co nadrabiałam: Nie odeszłabym od tżta z powodu braku zaręczyn. Gdybyśmy przestali się dogadywać, nie byłabym szczęśliwa w związku to tak. Ale nie dlatego, że się nie oświadczył. Dla mnie najważniejsze jest wzajemna miłość, poczucie, że kocham i jestem kochana. Ślub nie jest dla mnie priorytetem. Atmosfery świątecznej jeszcze nie czuję, świąt nie lubię i nie czekam na nie. Dla mnie to tylko kolejna przymusowa rozłąka z tżtem i kilkudniowa awantura w domu. Dobrze, że od kilku lat nie ubieramy już choinki to chociaż nie ma udawania, że jest dobrze, gdy jest całkowicie inaczej ![]() Ze zwierząt i dylematu pies/ kot zdecydowanie wybieram kota i na szczęście w tej kwestii zgadzam się z tżtem bo on koty uwielbia i ma jednego w domu. Sama mam tylko jedną świnkę morską bo na żadne ,,biegające po mieszkaniu” zwierzątko mama nie chce pozwolić. Ale świnka jest, cieszy się, gdy wracamy do domu i zawsze jest się do kogo potulić ![]() Co do snów to ostatnio śnił mi się mój ślub Miałam wyjść za jakiegoś kolesia z arystokratycznej, warszawskiej rodziny. Był powóz z białymi końmi, koronkowa suknia i welon do ziemi. Ale mi wybranej nie podpasował, bo to nie był tż i ostatecznie zwiałam ze ślubu![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- U mnie tydzień obfity w uczucia i wydarzenia. Byliśmy z tżtem na 18-nastce jego siostry. Wybawiłam się za wszystkie czasy. Młodzież piła wódkę a my tańczyliśmy Potem młodzież wódkę zwracała a my nadal tańczyliśmy Tyle, że w końcu tż też wypił te parę kieliszków za dużo… Jak był lekko wstawiony to odstawił taką akcję, że już myślałam, że się oświadczy Siedziałam na schodach, żeby ochłonąć po tańcach. On przyszedł, klęknął przede mną i zaczyna: ,,Joanno Mario, jestem z Tobą bardzo szczęśliwy, emocjonalnie żyję w chmurach, kocham Cię bardziej niż kogokolwiek innego i jesteś moim miłością mego życia”. Pytam go, czy mi się oświadcza. A on po chwili ciszy: ,,Nie, próbę robię” Wróciliśmy nad ranem i tż był już wtedy całkowicie pijany. Przeważnie wszystkie imprezy w jego wydaniu, gdzie pije, kończą się zatruciem alkoholem. Rano nie miał siły nawet podnieść się, by wypić herbatę. Żeby rozgrzać jakoś żołądek dawałam mu herbatę łyżeczką a drugą trzymałam głowę. W końcu tż wzruszony moją opieką popłakał się, że tak się nim zajmuję, nazwał swoim aniołem i obiecał dać mi wszystko, o czym zamarzę :dziękuję: Generalnie imprezę uważam za udaną choćby dlatego, że mamy z niej więcej zdjęć niż przez 3 lata razem wzięte
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
co do odchudzania to ja na szczescie nie mam tu wagi... ale tez sie musze wziac za siebie bo widze po odbiciu w lustrze ze przybralam znow w brzuchu
jakies 3-5 kilo mam do zrzucenia na bank...... tylko mi tu w ogole tgrudno jakas sensowna diete trzymac
|
|
#3829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasuwa mi się, żeby napisać: "zazdroszczę metabolizmu", ale niedowaga to jednak nie dobrze ![]() uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() za posty ![]() Cytat:
![]() co do drugiego pogrubionego - |
|||
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ciekawie z tym było
Nawet dwa zęby poszły na tej imprezie bo koleś wpadł na stół A to pogrubione drugie to niestety była próba No ale ponoć po pjaku ludzie są szczerzy więc kto wie co się może wkrótce zdarzyć...
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ałć ![]() ale to było słodkie "próbę robię" |
|
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Mój po % też ma masę wyznań i chcę się całować i przytulać
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
6 minut i nikt nie licytuje...
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
ej no bo u nas nie ma święta dziękczynienia, ale czemu by nie zmiksować ich Independence Day z Dziękczynieniem i zacząć piec indyki na 11 listopada...
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Byleby nie próbował w nieskończoność bo w końcu zechce się oświadczyć na poważnie a ja nie uwierzę
|
|
|
|
#3838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymamy za niego kciuki![]() Byou tak, wieki temu co prawda, ale raczej mi nic nie jest, moja mama też bardzo długo była szczupła. Teraz ma 45 i nigdy nie miała dużej nadwagi. Podejrzewam, ze taka nasza rodzinna uroda ![]() Simply jak się nie uda, to wystaw jeszcze raz, albo na Allegro, czy nie chcesz ryzykować z przesyłką? Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-10-31 o 21:58 |
|
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, nikt nie kupil
a takie piekne, nowe, z pudelkiem
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

współczuję...

i tak po ulicy normalnie szedł :/
Poza tym jesli powiem A. "Nie pozwol mi costam costam" to on jak lew tego costam costam bedzie bronil i mi nie da

13.03.2008

Teraz wychodzi Sport 2 i chyba kupie bo takie granie w siatke czy skakanie przez opony to niby tylko zabawa a jednak cos tam miesniom robi