|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Cytat:
. Kończysz o 19?! Jejku.. Odnośnie egzaminatorów to koleżanka zdawała i pod koniec zapytał ją który raz zdaje, odpowiedziała, że pierwszy a ten do Niej, że bardzo mu przykro ale Pani nie zdała. Jak zapytała dlaczego to zaczął wymyślać jakieś ewidentne głupoty...
|
|
|
#392 |
|
Konto usunięte
|
Ania (Rilen) właśnie często słychać o takich przypadkach.
Egzaminatorzy specjalnie oblewają przyszłych kierowców by zarobić na nich. Ja bym się z nim kłóciła skoro nie zrobiła błędu. Niech mi wskaże co źle zrobiłam. Egzaminator ewidentnie specjalnie ją oblał. Zawsze można się odwołać do WORD-u ale to moim zdaniem walka z wiatrakami. Nie do wygrania. |
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wróciłam z obiadku właśnie, kurdę nienawidze jak jest ciemno o 16
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja zdecydowanie za często! Ale wiadomo, że jak w grę wchodzą pieniądze to lepiej zarobić niż pozwolić na to aby pieniądze przeszły koło nosa. Z tego co wiem kłóciła się i to bardzo długo, ale to już i tak nic nie dało. Do tego doszły nerwy bo egzamin sam w sobie jest wielkim stresem i tutaj takie coś. Sprawy chyba nie zgłaszała bo już na wstępie jest skazana na niepowodzenie
a szkoda bo o swoje należy walczyć. Milenko dokładnie nie rozumiem po co jest ta zmiana godzin... Z tego co się orientuję to chyba w Rosji już je znieśli. 17 a już ciemno ogólnie czuję się jak by co najmniej 20 była - nie umiem się przyzwyczaić do tego czasu.
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie lubie gdy taki krótki dzien jest ![]()
|
|
#396 |
|
Rozeznanie
|
Mój instruktor mówi że jak się trafi na dobrego egzaminatora to jest połowa sukcesu..
i to prawda... bo naprawdę są tacy co na siłę obleją po byle pretekstem. dlatego trzeba na wszystko skrupulatnie uważać..nawet na takie rzeczy jak rozglądanie się na boki w odpowiednim czasie itd.. bo do wszystkiego mogą się doczepić.... obym ja trafiła na w miarę dobrego ![]() zdawalność w moim WORDzie jest 27% więc szału nie ma.... o 18 idę na 1 listopadowy spacer ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- beznadziejne to jest
|
#397 |
|
Konto usunięte
|
Ania ( Rilen) dokładnie. Tutaj chodzi o pieniądze. A wygrać z WORD-em bardzo ciężko.
Ale, przecież nagrywają cały egzamin, więc jeśli nie popełniła błędu to WORD stanie po jej stronie. Stres jest faktycznie bardzo duży i wtedy łatwo popełnić błąd. U mnie już ciemno od godziny;/ Dziewczyny czy,któraś z was wybiera się na premierę "Zmierzchu"? 18 listopada: Saga Zmierzch: Przed świtem. Część 1 Lubi,któraś z was Zmierzch? Pamiętam, że rok temu w wakacje miałam fioła na punkcie "Zmierzchu" ![]() W miesiąc przeczytałam 4 tomy Teraz już ta obsesja minęła ale zamierzam iść do kina z sentymentu, obejrzeć film i ocenić jak się spisali wszyscy, którzy pracowali nad filmem. Zobaczę czy uchwycili momenty ważne w książce ![]() W ogóle kocham książki, filmy o wampirach |
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Milena i bardzo dobrze, że coś zaczynają mówić - mam nadzieję, że to zmienią.
Patrycja Ja się chyba wybiorę. Co prawda nie na widzę fantastyki, ale to lubię. Lubię czytać ale nie książki o wampirach .
|
|
#399 |
|
Rozeznanie
|
z fantastyki to tylko kilka odcinków Vampire Diaries i Tajemnice Smallville oglądałam
ogólnie nie jara mnie to
|
#400 |
|
Konto usunięte
|
Ania ( Rilen) to opowiesz swoje wrażenia.
Ja niestety nie pójdę w dniu premiery bo mam drugą zmianę ale chcę pójść w tygodniu już po premierze ![]() Mi tam nie przeszkadza zmiana czasu ![]() Przeczytałam wszystkie książki z serii "Pamiętniki wampirów" i moim zdaniem były słabe. Lepsza jest saga "Zmierzch" ![]() Ja lubię wampiry. Filmy,książki, poczytać o nich w necie też lubię
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-01 o 17:47 |
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Ania tak, jestem jedyną klasą w szkole która kończy tak późno
w ogole moja klasa ma przesrane, zawsze wychodzimy ze szkoły ostatni.Patrycja jeszcze niedawno był taki szał na ten "Zmierzch" i w ogóle... a szczerze? ja nawet pierwszej części nie oglądałam warto zobaczyć?też lubię filmy i książki o wampirach. tzn. kiedyś czytałam jakąś sagę, ale zapomniałam autorki. no i oglądam "The Vampire Diaries" fajny serial
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skorzystam ! jak tam dziewczyny wam dzisiejszy dzień zleciał ?
I teraz już wiem , że trudno wybierać między tym co dobre, a tym co kusi. Edytowane przez Justynka0520 Czas edycji: 2011-11-01 o 17:51 |
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30263015]Dominika wiesz teraz też się nie opłaca kupywać sukienki.
Bo po nowym roku pewnie wejdą nowe, ja chcę zrzucić parę kilo. Teraz ceny będą wariować bo studniówki się zbliżają ![]() To współczuję. Mam nadzieję, że w tym roku nie zaliczę gleby i Tobie też tego życzę ![]() Anita znam, niektóre z tych piosenek. Kochana nie ma czego się bać ![]() Dasz radę ![]() A później jeśli udałoby nam się spotkać to na nasze spotkanie przyjechałabyś już samochodem ![]() Wybrałybyśmy dogodne dla wszystkich miejsce i spotkałybyśmy się wszystkie w wakacje ![]() Coś czuję, że świetnie byśmy się bawiły razem [/QUOTE]wszystkie oprócz mnie
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja jeszcze nie wiem czy na 100% pójdę - zobaczymy
jeśli pójdę to opiszę czy warto iść Dominiczko współczuję . Justynko czyli odliczamy dni?
|
|
#405 |
|
Konto usunięte
|
Dominika nie wiem czy Ci polecić oglądanie filmu.
Lepiej najpierw przeczytać książkę i wtedy obejrzeć film. Ja sama kiedyś nie cierpiałam Zmierzchu. Ciągle gadali tylko Edward, Edward i Edward. W końcu przeczytałam i książka mi sie spodobała. I to nie było rok temu, tylko trzy lata temu. ![]() Przypomniało mi się, że byłam w kinie na "Księżyc w Nowiu" a to było prawie trzy lata temu ![]() W filmie wkurza mnie Bella. Aktora ciągle otwartą ma buzię. Cały film ta sama mimika twarzy. W książce nie lubię postaci Belli. Jest niezdecydowana, manipuluje uczuciami Edwarda i Jacoba i działa mi na nerwy jej zachowanie ![]() Czytałam "Pamiętniki wampirów" nie podobała mi się ta saga. Ja ostatnio oglądałam film "Dracula 3" Justyna mi dobrze dzień minął ![]() A jak Tobie minął? Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-01 o 18:05 |
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka nudnawo trochę, jutro już do szkoły także się pouczyłam. a jak tam Ty spędziłaś dzień?
![]() Ania (Nikki) dlaczego Ty nie? ;> Patrycja nie wiem... nie oglądałam żadnego filmu z a tą aktorką, która gra tą Bellę. ona w ogóle wystąpiła w czymś jeszcze oprócz "Zmierzchu"? właśnie taka faza na tego Pattinsona była. oglądałam z nim film "Twój na zawsze", ale koleś mi się nie podoba
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ! ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
w sumie to na cmentarzu i z rodzinką przesiedziałam, no ja mam jutro ten nieszczęsny sprawdzian z biologii coś mi się zdaje że 1 będzięnienawidzę biologii! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30264180] Justyna mi dobrze dzień minął ![]() A jak Tobie minął?[/QUOTE] w miarę w sumie , jakoś mnie wszystko dobija dziś
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka ja w gimnazjum nie znosiłam biologii, bo uczyła mnie moja wycha - której nie trawiłam. a teraz w liceum mam spoko babkę i przez to polubiłam ten przedmiot
właśnie, od jakiego przedmiotu masz teraz wychowawce?
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
historii i wos-u ![]() jest tak wyluzowana i świetna że jej uwielbiam ją
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie szczerze mówiąc, troche bałabym się, + rodzinka
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko jeszcze 7 dni
Też mam jutro sprawdzian z biologi jeszcze nawet do książki nie zajrzałam ![]() Moja wychowawczyni też uczy wos-u i postaw prawa.
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka ooo to bardzo podobnie mamy wszystkie trzy
, bo moja wychowawczyni jest od historii sztuki i wosu ![]() Ania no tak, faktycznie - rozumiem, rodzice i w ogóle... za kilka lat pokombinujesz :P
|
|
#413 |
|
Konto usunięte
|
Dominika grała w innych ale nie wiem jakich
![]() Mi też się Robert nie podoba a dziewczyny za nim szaleją. Fakt jest sympatyczny ( oglądałam z nim wywiady) . Ale nie widzę jego fenomenu. Przypomniało mi się. Filmowa Bella będzie grała teraz w Królewnie Śnieżce chyba ( jest tam przebrana za rycerza) Justyna dasz radę ![]() A uczyłaś się na sprawdzian? Ania nie ma czego się bać ![]() Ale rozumiem, że każda może ma jakieś obawy. W końcu jesteśmy obce. To tylko luźne plany. Do wakacji daleko, zobaczymy co wyjdzie nam z tego planu. Poza tym faktycznie Ty niepełnoletnia , rodzice by Cię nie puścili ![]() Moi nawet teraz by mnie nie chcieli puścić Mimo, że prawie 20 lat. Martwią się o mnie.Gdyby, któraś się bała to ja proponuję miejsce spotkania często uczęszczane przez ludzi. W ogóle tam najłatwiej trafić, np. jakiś plac albo coś takiego. Dużo czasu jeszcze do namysłu
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-01 o 18:56 |
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30265063]
Przypomniało mi się. Filmowa Bella będzie grała teraz w Królewnie Śnieżce chyba ( jest tam przebrana za rycerza)[/QUOTE] za rycerza? a właśnie znacie może jakieś bajki takie "kinowe" mogą być typu "Potwory i Spółka" itd. dla 7latki? bo ciągle mi jęczy że nie ma co oglądać... koszmar z tym jest, nie wiem czego ona jeszcze nie oglądała ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30265063] Gdyby, któraś się bała to ja proponuję miejsce spotkania często uczęszczane przez ludzi. W ogóle tam najłatwiej trafić, np. jakiś plac albo coś takiego. Dużo czasu jeszcze do namysłu [/QUOTE]no właśnie! dużo jeszcze czasu. pożyjemy, zobaczymy
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeść !
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
hejo Sylwia
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30257378]
Co do daty urodzin to jestem za Ale z rokiem niekoniecznie heh ![]() Możemy dodać dzień i miesiąc [/QUOTE]zaraz pododaję daty urodzin było pięknie ! ![]() byłam z TŻ, przeszliśmy spacerkiem, posiedzieliśmy u moich dziadków. okej a w czwartek (3 listopada) pijemy za mnie ! mam imieninki
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
ten miesiąc jest szalony
urodziny Anity i Patrycji, mam jeszcze dodatkowo urodziny siostry ciotecznej i koleżanki + imieniny Sylwii, mamy, siostry i szwagra
|
|
#419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30261759] Ja mam urodziny 23 listopada , więc też będziemy pić.... kompot [/QUOTE] już Was wpisuję Cytat:
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
Dominika z racji, że opiekuję się 6 latkiem to polecam:
Żółwik Sammy: W 50 lat do okoła świata Skok przez płot Happy Feet: Tupot małych stóp ( jest też 2 ale nie oglądałam z małym) Auta 1 i 2 ( Główny bohater to Zygzak Mcqueen) Krowy na wypasie Smerfy - The Smurfs (2011) Epoka lodowcowa 1,2,3 Gnomeo i Juliet Sezon na misia ( jest chyba 3 części) Karolina i tajemnicze drzwi Gdzie jest nemo Zaczarowana Księżniczka i Żaba Barbie i sekret wróżek Barbie w świecie mody Barbie i podwodna tajemnica Dzwoneczek i zaginiony skarb Zaplątani Calineczka Kopciuszek Elfy kontra skrzaty Księżniczka i chochliki Księżniczka łabędzi Księżniczka Egiptu Jak wytresować smoka ( uwielbiam . Świetna bajka) Ostatnie bajki nie oglądałam ale spisałam Ci z chomikuj. Mam tam konto i moja koleżanka ma je na profilu. Tak za rycerza ![]() Poszukam zdjęcie i wkleję. Cześć Sylwia
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-01 o 19:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

. Kończysz o 19?! Jejku.. 

a szkoda bo o swoje należy walczyć.
nie rozumiem po co jest ta zmiana godzin... Z tego co się orientuję to chyba w Rosji już je znieśli. 17 a już ciemno ogólnie czuję się jak by co najmniej 20 była - nie umiem się przyzwyczaić do tego czasu.

w ogole moja klasa ma przesrane, zawsze wychodzimy ze szkoły ostatni.

[/QUOTE]
.
jeszcze nawet do książki nie zajrzałam 
za rycerza?