|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30262310]Anita dziękuję
![]() Zakup był udany. Buty zeszły z 89 zł na 29,99 zł. Defektu nie ma, obejrzałam z każdej strony a sprzedawczyni w sklepie do mnie , że mają kilka dni by to wyprzedać wszystko bo przyjdzie nowa kolekcja jesienna. Ja też czekam na świeta ![]() Od wczoraj mi chodzą po głowie A śnieg ponoć ma spaść dopiero w grudniu i zima ma byćostra;/ Sylwia dziękuję i wzajemnie. Miłego popołudnia ![]() Spróbuj zrobić zdjęcie. Cmentarz nocą pięknie wygląda. Znicze tak pięknie świecą z daleka widać tysiące światełek. Mi się to kojarzy ze świetlikami ![]() pokaż zdjęcia bucików! ![]() no ja jakieś zdjęcia porobiłam, ale nie wiem czy będę z nich zadowolona. ![]() ogólnie to jestem strasznie wymagająca co do zdjęć ![]() co miałaś smacznego? ![]() też tego nie lubię... [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30263689] Dziewczyny czy,któraś z was wybiera się na premierę "Zmierzchu"? 18 listopada: Saga Zmierzch: Przed świtem. Część 1 Lubi,któraś z was Zmierzch? [/QUOTE] nie oglądałam, nie czytałam. nie podobają mi się ogólnie tego typu książki /filmy ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30265551] Cześć Sylwia ![]() cześć, cześć !! ![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
dzięki Patrycja! jesteś wielka
![]() ![]()
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Dominika znalazłam zdjęcie
![]() To inna wersja Królewny śnieżki. Opis: "Snow White and the Huntsman" (w wolnym tłumaczeniu "Królewna Śnieżka i Myśliwy") to alternatywna wersja słynnej bajki. Próżno by w niej szukać romantycznego dziewczęcia, wrażliwego i podatnego na zranienie. Śnieżka w nowej produkcji Ruperta Sandersa, to bitna dziewczyna, która w kaszę dmuchać sobie nie pozwoli. Zagra ją znana ze "Zmierzchu" Kristen Stewart. Jej Śnieżka będzie uciekać przed Złą Królową (Charlize Theron), która wynajęła do pogoni Myśliwego (Chris Hemsworth). Kiedy ten orientuje się, że Królowa chce zabić Śnieżkę, pomaga jej uciec. Żadna bajka, nawet najbardziej alternatywna nie może się obejść bez księcia. Ta również się nie obejdzie - w roli Księcia Na Białym Koniu zobaczymy Sama Claflina. I zdjęcie: |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
ej Sylwia, na pierwszej stronie jeszcze nie ma "oonaa" tylko nie pamiętam jak ma na imię
![]() Patrycja taka inna trochę ta wersja, może byc ciekawie. zobaczymy, nie wiesz kiedy premiera?
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OONAA - proszona jest o podanie daty swoich urodzin i imię! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Konto usunięte
|
Sylwia postaram się jutro zrobić zdjęcie bucików
![]() Będzie lepsze światło. Pokaż zdjęcia! Ja niestety w tym roku nie byłam wiczorem na cmentarzu ![]() Dominika nie ma za co ![]() Miłego oglądania życzę małej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30265768]Sylwia postaram się jutro zrobić zdjęcie bucików
![]() Będzie lepsze światło. Pokaż zdjęcia! Ja niestety w tym roku nie byłam wiczorem na cmentarzu ![]() [/QUOTE] potem jak zgram to może coś tutaj wrzucę ![]() ale mam bojowe zadanie na dzisiejszy wieczór ![]() dzwonił do mnie przyjaciel, że ma ogromną prośbę ![]() a mianowicie mam mu udzieliś wywiadu, który będzie nagrywał na dyktafon, gdyż potrzebuje przeprowadzić ankietę na projekt na studia ![]()
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę ułożyć jakiś wierszyk na pierwszą stronkę, zaraz pokombinuję i zobaczę co wyjdzie
![]()
#429 |
Konto usunięte
|
Dominika 1 czerwca 2012r.
![]() Zobaczę może się wybiorę. Fabuła wydaje się ciekawa. Królewna śnieżka będzie walczyć i nie da sobie w kasze dmuchać ![]() Właśnie ja też nie pamiętam jak oonaa ma na imię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Naklepałam coś ale nie wiem czy to ma sens, nigdy nie pisałam wierszy
![]() My tu wątek swój już mamy W nim o wszystkim rozmawiamy Swe imiona już my znamy Listopad cały przepijamy Pełno śmiechu z tego mamy! Nam nasz wiek tu nic nie wadzi wszystkich chętnych zapraszamy!
#431 |
Wtajemniczenie
|
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Patrycja premiera na dzień dziecka
![]() kurde, jak mi sie nie chce. muszę się wykąpać, powtórzyć na klasówkę. a jutro na 8 do szkoły ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
latin - Dominika
vanessa1781 - Ewa Justynka0520 - Justyna maive - Milena kochanowska - Paulina proszę o dzień i miesiąc urodzin ![]()
![]() |
#435 |
Konto usunięte
|
Sylwia widzę Twój pierwszy wywiad ?
![]() A o czym będzie ten wywiad? Ok to jakby to wrzucaj ![]() Ania piszesz wiersze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jeszcze coś wymyślisz to pisz śmiało !
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30265997]Sylwia widzę Twój pierwszy wywiad ?
![]() A o czym będzie ten wywiad? Ok to jakby to wrzucaj ![]() oj nie pierwszy, już miałam na uczelni i w radiu. ale pierwszy tak sam na sam do kumpla z którym nie umiem być poważna ![]() o, lipcowa! ![]()
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj spokój, szczęka mi od śmiechu zdrętwiała, co mi w ogóle przychodziło do głowy ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30265997]Sylwia widzę Twój pierwszy wywiad ? ![]() A o czym będzie ten wywiad? Ok to jakby to wrzucaj ![]() Ania piszesz wiersze? ![]() No właśnie nie, dlatego napisałam że naklepałam ![]() No coś Ty, gdzie tam fajnie ![]() ![]()
![]() |
#440 |
Konto usunięte
|
Ania świetne to jest!
![]() Dominika faktycznie dzień dziecka ![]() oj bidulko ![]() Z czego masz klasówkę? Dasz radę! Trzymam kciuki ![]() Ja jutro mam drugą zmianę, więc po 15 nie będzie mnie z wami. Ale obiecuję rano wszystko nadrobić jak wstanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
ja 29 lipiec
![]() także lipiec też imprezowy się szykuje - Milena, Sylwia i ja ![]() Patrycja jutro z angielskiego, średnio mi idzie ![]() ![]() w czwartek z chemii, a w piątek z historii i archeologi ![]()
![]() |
#442 |
Konto usunięte
|
Sylwia w radiu miałaś wywiad?
To Ty masz już wprawę ![]() To faktycznie ciężko będzie jak nie umiecie zachować powagi ![]() Ale dacie radę. Ania ja nie piszę wierszy. Kiedyś pisałam ale były słabe moim zdaniem, więc dałam sobie spokój. Nie mam talentu do pisania wierszy. Piszę książki ![]() ![]() ![]() ![]() Ale na pewno nie wydam jej pod swoim imieniem i nazwiskiem. Chcę mieć pseudonim artystyczny ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Dominika współczuję. Powinna wam wytłumaczyć. Ja uwielbiam angielski, teraz chciałabym się zapisać na zajęcia do szkoły językowej. Ten język nie jest trudny , trzeba mieć tylko dobrego nauczyciela, który Ci pomoże go zrozumieć i nauczyć się. Ale za to z niemieckiego jestem kiepska ![]() Nie cierpię tego języka ![]() Chemia ![]() Historia ![]() ![]() archeologia? ciekawy przedmiot? |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
uciekam, bo Hubert przyjechał. bede niedługo
![]() ![]()
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Noo
![]() ' A kto sie w lipcu urodził, niech pije, niech pije do Dna! ' ![]() ![]() ![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
Świetne? to piszę dalej, przynajmniej można się pośmiać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- miłego ![]()
#446 |
Konto usunięte
|
Sylwia udanego wywiadu
![]() Zdaj nam później relację ![]() Milena ![]() Co tam u Ciebie??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30265063]Dominika grała w innych ale nie wiem jakich
![]() Mi też się Robert nie podoba a dziewczyny za nim szaleją. Fakt jest sympatyczny ( oglądałam z nim wywiady) . Ale nie widzę jego fenomenu. [/QUOTE] ja też nie ![]() może dlatego, że filmu nie oglądałam ![]() wole przystojniaków z gg ![]() byłam na dłuuuugim spacerku ![]() ![]() cmentarz normalnie atrakcja wieczoru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Pijemy
![]() ![]() Sylwia ja poproszę o dopisanie mnie na pierwszą stronę. Ur. 25.07 ![]()
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Patrycja niemieckiego uczyłam się 2 lata i nic praktycznie nie umiem. moja nauczycielka była alkoholiczką i często nie miałam lekcji, bo po prostu nie przychodziło do pracy. poza tym nie pałam do tego języka jakimś większym uczuciem
![]() archeologia - mam super faceta. przystojniak po 30stce, ale ma żonę i dziecko także tego ![]() ![]() Sylwia udanego wywiadu, Gwiazdo ![]() Ania (Rilen) Ty też lipiec? ale to będzie wyglądać. wszystkie z listopada i lipca ![]()
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
Anita mi się on nie podoba
![]() Zapuścił brodę, ubrany jak fleja. Ja też bym poszła na cmentarz ![]() Fajnie teraz płomyki ze zniczy wyglądają. Jak tysiące świetlików ![]() Ale nie poszłam w tym roku;/ ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Dominika mi jeszcze w podstawówce i w gimnazjum jakoś z niemieckiego szło. Ale w szkole średniej zaczęłam się uczyć też angielskiego bo miałam te dwa języki. Zakochałam się w angielskim i niemiecki poszedł w zapomnienie ![]() Poza tym ja też nie pałałam do tego języka jakimś szczególnie namiętnym uczuciem ![]() Podoba Ci się nauczyciel z archeologii? ![]() Ja przyznam szczerze, że miałam młodego przystojnego księdza w szkole w tym roku ![]() Sympatyczny, wygadany. Nie wiem jak to możliwe ale wszyscy przystojniacy to duchowni, zajęci albo geje ![]() Szczere ale prawdziwe^^ Faktycznie będziemy imprezować cały listopad i cały lipiec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.