|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Asia, to jest ostatnia z rzeczy zamówionych ostatnio na ebayu
![]() Na razie dotarły wszystkie Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:34 |
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A amsz poka-poka? ![]() Cytat:
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
nie zrobiłyśmy sobie zdjęć
![]() obejrzałam sale samobójców i jak jeszcze nie widziałyście to polecam, bo nie sądziłam, że Polacy moga nakręcić tak dobry psychologiczny film |
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też oglądałam dziś... Mnie się nie podobał ;o
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
czemu Ci się nie podobał?
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Denerwowała mnie ta główna bohaterka i miałam wrażenie,że niektóre wątki były "tak na odw.al się"
Ale ogólnie problem mi się podobał
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam czy ten film jest tak przesadzony czy serio są tacy ludzie
|
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mogłyście nie zrobić sobie zdjęć?? ![]() Ja przymierzałam ostatnio szpiczasty kapelusz wiedźmy i z ciemnym makijażem oczu i rozpuszczonymi włosami wyglądałam całkiem całkiem (ach, ta skromność ![]() |
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
bo cioty jesteśmy;D
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak samokrytyka
|
|
|
|
|
#1362 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
I co wybrałaś??? ![]() Czytałam kiedyś o podobnych przygodach wizażanek, tylko, że Polacy nie bardzo wiedzą, jak się bawić i brak im finezji oraz subtelności ![]() Jakaś panna odmówiła cukierków, to jej płot farbą olejną wymazali ![]() Cytat:
A taka była ładna... szkoda... ale może coś z tych aukcji wybierzesz? Są tam równie ładne, a skromniejsze i możesz wybrać kolor Daj znać, co wybrałaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jak oceniasz ten pędzel? Widziałam go już wcześniej, wpadł mi w oko i się właśnie nad nim zastanawiam ![]() Hello Kitty jest super
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam dziś też "Obłęd" i mam straszne jarańsko na punkcie Brodego
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
A "walentynki" - zapożyczone od Rzymian, "Halloween" - od Celtów. Pooglądaj . Szkoda ... Dwie dychy wrzuciłam i obeszło się bez psikusa. Pytałam wszystkowiedzącej sąsiadki, kto to łaził. Powiedziała, że to nie z naszej wsi. Pewnie tatuś do samochodu dzieciarnię i po wsiach obwoził. Tak sobie uświadomiłam, że mam z Was wszystkich najkrótsze włosy. Do tego, już od dłuższego czasu, blond za mną chodzi. ![]() Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Już wielokrotnie miałam zapytać, ale zapominałam. Nie mogę przedrzeć się przez te wątki na fryzjerce {istna tragedia}, a Wy takie na bieżąco raczej. Który "jedwab" nie ma alkoholu w składzie ? Muszę jakiś kupić. Pamiętam, że miałam z Biosilka, ale pamiętam też, że po dwóch- trzech- użyciach wylądował w koszu. Tylko nie pamiętam dlaczego ? |
||
|
|
|
|
#1365 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz, nawet nie wiedziałam, myślałam, że walentynki z hameryki przywędrowały Wiem, że halloween to pogańskie "święto" i to chyba główny zarzut przeciwko niemu? Cytat:
Pokaż nam się wreszcie to może coś z tym blondem doradzimy ![]() Cytat:
Z tego co kojarzę to nie ma go chyba Biosilk Chi i jedwab z Waxa.
|
|||
|
|
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Walentynek też się nie mogę przekonać;o Pewnie dlatego,że nigdy nie miałam z kim spędzić tego dnia. Poza tym jakoś mój organizm nie trawi takiej ilości cukru i słodyczy Spoko- ja zaraz będę łysa jak włosy nie przestaną mi wypadać Ja myślałam,żeby się pofarbować,ale żaden kolor nie przyszedł mi na myśl ![]() Cytat:
jakoś tego chodzenia po domach sobie nie wyobrażam No właśnie
|
|
|
#1367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie widziałam, co to za film? Cytat:
biosilk chi, joanna, wax |
|||
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Byłego więźnia skazano za morderstwo, którego nie popełnił. Trafia do psychiatryka, w którym podczas leczenia odkrywa w sobie możliwość przenoszenia się w czasie
Podobno coś jak "Efekt motyla"(nie oglądałam,więc nie potwierdzam )
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
bd musiala zobaczyc
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała zobaczyć inne filmy z Brodym,ale żaden się nie chce pobierać;/
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba przebieranie na halloween, aczkolwiek ludzie w Polsce nie umią sie bawic tak jak np. Amerykanie, ale chodzenie po domach jest pasee xD
walentynek tez nie lubię, nie mam ich z kim spędzac
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam dzisiaj dobry dzień
z samego rana (haha dzisiaj wstałam o 10- dobre to rano ) przypałętał się do mnie listonosz z olejkami, tzn. dostałam dwa Heenara i Bringraj. Na pierwszy ogień poszedł ten drugi i tak łaziłam cały dzień. Wychodziłam nawet z domu, ale miałam rozterkę bo z taką tłustą przyłbicą nigdzie bym się nie pokazała, ale ubrałam czapeczkę![]() Gdy mąż dotarł do domu, dałam mu obiad a następnie przekazałam radosną nowinę, że będzie moim osobistym fryzjerem. Oczywiście nie chciał, ale zagroziłam, że jak tak to będę go zadręczała aż się nie zgodzi i dzisiaj sobie nie pogra uległ pod takim przymusem poniżej zamieszczam efekty po obcięciu około 20 cm i całodziennym olejowaniu. Dawno nie miałam takich zdrowych końców i gładkich włosków bym teraz się głaskała i głaskała ah!aaa i po dadur amli byłam miła zaskoczona pięknym (dla mnie zapachem) nadal lekko się utrzymuje
Edytowane przez nicki86 Czas edycji: 2012-04-08 o 22:33 |
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Nicki, dałaś swojemu mężowi obciąć sobie włosy?? Ja bym swojemu w życiu nie pozwoliła zbliżyć się do mnie z nożyczkami
Śliczne masz włosiska ![]() |
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
haha no dałam, on sam długowłosy i kochający długie włosy więc czułam się w miare bezpiecznie, on protestował że obetnie mniej ale wkońcu ciapnął tyle ile kazałam, a na koniec marudził że krzywo wyszło, aż się przestraszyłam, ale stwierdziłam że najwyżwej mama wyrówna
ale patrząc na zdjęcie (dlatego kazałam je zrobić) nie wyszło mu tak źle![]() dziękuje za komplement teraz niech sobie rosną i nierozdwajają... chciałoby się żeby jeszcze z dwa razy grubsze były![]() Finlora i co wyszło z tą vanitą, skończyło się tylko na pasemku?? |
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
nicki świetne masz włosy
![]() ja sie zastanawiam czy moje włosy są z innej planety, bo mam wrażenia, że po olejowaniu są gorsze niż bez... a próbowałam na prawdę róznych olei, nasyconych, nienasyconych |
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Na krawędzi ,dziękuję, ha dziś pierwszy raz sama jestem z nich zadowolona
![]() Ja po Amli nie miałam ciekawych doświadczeń, w sumie bez różnicy było czy używałam czy nie. A po kokosowym miałam przesuszone... może jeszcze się porozglądaj za jakimiś... choć w sumie nie przypus używać oleju
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja uzywałam kokosa, amle, sese, migdałowy, orzechowy, oliwe z oliwek...
|
|
|
|
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, żeby spróbować najpierw czymś jaśniejszym od bronzu, żeby kolor wyrównać bo okazuje się, że te "pasemka" (dziewczyny wiedzą o czym piszę ) były jaśniejsze niż sądziłam i pasemka zrobione przez fryzjerkę na tych rozjaśnionych chyba też się spłukały bo widzę dużą różnicę na odrostach ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
chce założyc konto na ebay ale nie mogę wpisać nr tel, bo prosza mnie o kierunkowy ale 0048 jest za długie, więc wpisałam +48, ale mój nr tel tez jest za długi, jak to dziewczyny rozwiązałyście?
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Ale ogólnie problem mi się podobał

A taka była ładna... szkoda... ale może coś z tych aukcji wybierzesz? Są tam równie ładne, a skromniejsze i możesz wybrać kolor 
) przypałętał się do mnie listonosz z olejkami, tzn. dostałam dwa Heenara i Bringraj. Na pierwszy ogień poszedł ten drugi