|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#14792 |
|
Raczkowanie
|
mnie dokładnie to samo się w nim podoba, ALE...
mam wdomu piec kaflowy, jak w nim napalę to ten biedny miś spaliłby się, gdybym chciała go zagrzać, taki gorący staje się piec ![]() i dobrze, zaoszczędzę parę złotych
|
|
|
|
#14793 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14794 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko co do tego peelingu z demo do k01-można go stosować tylko na zmarszczki?czy mógłby działać jako złuszczacz-oczyszczacz?Moj TZ ma ostatnio nawroty trądziku młodzieńczego i zastanawiam się jak się go pozbyć
|
|
|
|
#14795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też nie mam zamówień,na tego misia - trochę się zdziwiłam , ja tez go nie biorę - choć baaaardzo mi sie podoba, a trudno poczekam, może kiedys w netto będzie można go kupić a jesli chodzi o okrąg to 497 dzień I
|
|
|
|
|
#14796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama się dziwię, że załapię się na 25% opustu, z takich małych skromnych zamówień tyle się uzbierało. |
|
|
|
|
#14797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14798 |
|
Raczkowanie
|
mój okręg to 517, dzień B
jestem od niedawna w Avonie i nie miałam jeszcze braków ![]() ale chyba na razie zrezygnuję z bycia konsultantką |
|
|
|
#14799 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14800 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14801 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem od 2 miesięcy i też mi się wydaje, że zrezygnuję... to chyba nie dla mnie...
Chyba nie umiem "zdobyć" klientek, a nie chcę kupować "na siłę..." ale zobaczymy, może to się jeszcze rozwinie pozytywnie
|
|
#14802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(taki początkowy szał ) w drugim iałam o 100 więcej a w tej chwili nie schodze poniżej 600-teraz nawet udało mi się dobić do 30% upustu-to wszystko zależy od miesiąca-ja katalog daje tylk najbliższym koleżankom i rodzinie i nikogo nie namawiam-daje katalog i mówie że przy okazji wezmę zamówienie
|
|
|
|
|
#14803 |
|
Wtajemniczenie
|
nio ja w pierwszym też miałam ledwo 150. a dla siebie miałam zamówienie za 50 zł.
Teraz z K12 mam zamówienie też tylko za 150..... Ech... Ale teraz święta, może się polepszy ![]() Dzięki za pocieszenie Chyba muszę "wyjść z katalogami do ludzi"
|
|
#14804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale opustu ci gratuluję, ja tez kiedys z malych zamówień dobilam do takiego, ale teraz chyba będe musiała się zadowolic 20% |
|
|
|
|
#14805 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie mam za duzych zamówień, jeśli bym nie zamawiała dla siebie, to nie starczyłoby mi na złożenie zam. bez dodatkowej opłaty. A teraz przed swietami klienci "zrobili mi miłą niespodziankę" i mam już za. na 620 zł na I termin z "13"-stki ( o czym już wcześniej pisałam). Ale ja się nie poddam, mimo małych zam. , bo tak się przyzwyczaiłam do tych kosmetków...
![]() ![]()
|
|
|
|
#14806 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po nieobecności
![]() ja ma zamowionka narzie od 2 klientek cekam jeszcze na 4 ale ma zamowien na 3 zestawy z 13 wiec nie narzekam nani na 12 (te zmialam super) ani na 13 zapowiada sie ok
|
#14807 |
|
Zakorzenienie
|
moje pocatki te zbyly bardzo trudne ale z czasem coraz wiecej wiecej zamawialo nie nalezy sie poddawac z czasem przyjdzie wszystko
ja zycze powodzenia
|
#14808 |
|
Raczkowanie
|
ja na poczatku tez miałam bardzo cienko a teraz 3 klientki narazie złożyły mi zamówienie na 300 zł i to sa same zestawy ( LBD PS BST muśniecie słonca kilka wod passion dance i perceive pro sport) a to klientki ktore zwykle mało zamawiaja. co to bedzie jak reszta złoży :P powodzenia
|
#14809 |
|
Rozeznanie
|
Mój to 645 "I"
![]() Dziś złożyłam zamówionko z K13...( mam nadzieję że braków nie bedzie) A to co zamówiłam dla siebie: - w.perfumowana EXTRAORDINARY 50ml - puder brązujący str. 127 - szczoteczka do rzęs z netto - szminka odżywcza WATERMELON z netto A jak mi przyjdzie zalegołe Celebre to zbankrutuje :| heh.. A i zamówionko miałam na 400 zł z kwałkiem ![]() jak na mnie to sporo dawno już takiego nie miałam Mam nadzieje ze uzbieram jeszcze troche z K13 i dobije do Sake (mimo iż podobno ono smierdzi...ale sam fakt że się na nie załapie się liczy hehe )
|
|
|
|
#14810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a skończyło się na 700zł !! a potem poszło jak z płatka i od tamtej pory coraz lepiej mi idzie. również roznoszę katalogi klientkom, niczego nie omawiam z nimi, wolą same przy kawie przejrzeć katalog i dokonać wyboru. dobrym sposobem jest, tak jak ktoś wcześniej wspomniał, dać dwa katalogi i poprosić o pokazanie znajomym. działa ;]
|
|
|
|
|
#14811 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
|
|
#14812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o zdjęcia poszukaj na wczesniejszych stronach, tam są zdjęcia miśka, a u dziewczyn w podpisach znajdziesz linki do kat 13. aha, miś ma w środku kamyczki, dzięki którym, położony na kaloryferze, nagrzewa się i zatrzymuje ciepło na jakiś czas
Edytowane przez jagoda48 Czas edycji: 2006-11-05 o 23:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#14813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14814 |
|
po prostu Em :)
|
wiecie co.. te gwiazdki rzeczywiście ładne, tylko cena okropna
![]() kupiłam kilkanaście opakowań takich gwiazdek do dekoracji po 20 gr za opakowanie ![]() i w jednym jest ich więcej, niż tych z avonu.
|
|
#14815 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za ciepłe słowa
![]() rezygnuję, bo nie mam tylu chętnych, większość koleżanek okazuje się, że albo ma już jakieś konsultantki, albo nie przepadają za kosmetykami Avonu (wolą kupować w sklepie). moja rodzina (mam na myśli gł. mamę i siostrę) nie do końca akceptuje to, że jestem konsultantką, b.słabo są zainteresowane kosmettkami w ogóle. miałam nadzieję, że siostra mi pomoże, ale w jej pracy jest już kilka konsultantek, które mają już stałe klientki, także ciężko. myślałam także, że na studiach, które właśnie zaczęłam, może się uda, ale jestem akurat na międzywydziałowych indywidualnych studiach i praktycznie na każych zajęciach są inni ludzie. niby mam więc dużo większy potencjalny rynek zbytu , ale tak naprawdę nie znam nikogo na tyle dobrze, żeby "pochwalić się", że jestem konsultantką. nie potrafię tak na pierwszej rozmowie mówić o Avonie. to przecież studia, a nie salon kosmetyczny. zostawiałam katalogi w różnych miejscach, rozdawałam na ulicy, ale tylko jedna dziewczyna się odezwała i to tylko dlatego, że jej konsultantka wyjechała do Hiszpanii do pracy. poza tym studia są czasochłonne i Avon trochę mi przeszkadza tj. rozprasza mnie (poprzez chociażby to forum, trochę się od niego uzależniłam ). wybierając między studiami a Avonem wybór jest oczywisty
|
|
|
|
#14816 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie włąśnie siedzę i zastanawiam się czy zobaczę podgląd fakturki (II termin k12) zanim wyjdę do pracy. tym razem nic dla mnie - tylko dla stałych klientek, które zawsze zamawiają wyłącznie na drugi termin. dobrze, że je mam - dzieki nim dobijam do sake
|
|
|
|
#14817 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)na ustach wygląda delkatnie
|
||||
|
|
|
#14818 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie Dziewczyny, jak kto jest? Czy ktos może mnie po raz kolejny uświadomić??
Składałam zamówienie przez internet i mam kilka braków np. odzywka peelingująca do paznokci. Czy oni mi ja będą próbowali przysłać w następnym zamówieniu ( o ile będą ja mieli?), po jakiej cenie i z jakim opustem będą ja liczyć? I w końcu czy da sie to jakoś owołać jeśli klientka sie rozmyśli i nie będzie chciała już dłużej czekać
|
|
|
|
#14819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogę to zrobic tylko w COKu? edit: aaa własnie jeszcze jedno odlicza mi te rzeczy od bazu opustowej i mogę mieć przez to mniejszy opust tak??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) w drugim iałam o 100 więcej a w tej chwili nie schodze poniżej 600-teraz nawet udało mi się dobić do 30% upustu-to wszystko zależy od miesiąca-ja katalog daje tylk najbliższym koleżankom i rodzinie i nikogo nie namawiam-daje katalog i mówie że przy okazji wezmę zamówienie
a w katalogu te kolorki całkiem inaczej są przedstawione te kolorki, jak dla mnie to najśliczniejsza jest mauve sparkle - jest to kolorek brązowy, a wkatalogu jest to kolor różowy ciekawe dlaczego taka rozbieżność, może był błąd na testerze i to ten twilight twig którego niestety ktos musiał zabrać sobie (teraz jak patrzę to troszkę pokreciłąm nazwy, ale te nazwy na tych testerach były troszkę starte wiec wybaczcie