|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
Cytat:
![]() ja teraz niczego takiego nie stosuję oprócz kosmetykow do pielęgnacji, pamiętam że ładnie działał nabłyszczacz z joanny, z droższych firmy kemon ( jednak jest od dostepny chyba tylko u fryzów na all też widziałam ) http://allegro.pl/kemon-diamond-nabl...903795369.html |
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałm o tych kosmetykach, ale zdecydowanie za drogi dla mnie, poszu
kam czegoś w spuperpharm dzis, p.s a ten wizaz to "zło" dla portfela uwaazam , hehe>>> w kwc zobaczyłam jeden produkt i lece go dzis kupic, krem do rzęs z l'biotici https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...m-do-rzes.html |
|
|
|
#4473 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() olejek rycynowy zakupisz taniej do włosków używaj tego jedwabiu chi, on też ładnie nabłyszcza ![]() chociaż i tak uważam, że to Twoje fanaberie bo na zdjęciach włoski masz błyszczące i to bardzo |
|
|
|
|
#4474 |
|
Rozeznanie
|
ojjj na rzęski też bym machnęła jakieś cudo
asiulka daj znac jak się kremik sprawuje :P
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
kolezanka miala revitalash/ codo ze stanow/ noa le koszt ok 300 :/ rzesy urosły >> nie wydam tyle kasy przecież
|
|
|
|
#4476 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ciekawe czy jest u mnie w aptece ![]() revitalash jest też fajny, jednak po zaprzestaniu stosowania efekt mija równie szybko to samo sie tyczy wszystkich środkow na porost rzęs opartych na lekach obniżających ciśnienie ( zawierające Bimatoprostum)
|
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja swoich rapunzelków nie farbowałam.Jak narazie współgrają z moimi...Muszę przyznać rację co do clipów Zrezygnowałam z jednej taśmy i skróciłam je troszkę.W moim otoczeniu nikt się nie zorientował.Troszkę muszę się pomęczyć z czubkiem na głowie żeby dobrze natapirować ze względu na moje cienkie i rzadkie włosy ale uważam , że są o niebo lepsze niż keratynowe.
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
no to pogratulowac cierpliwosci teściowej
hehemi to zajmuje kilka minut. fakt na górze trzeBa swoje troszke podtapirować. jaki masz kolorek rapunzelków?? jak długo juz je nosisz. pewnie ze lepsza niz keratynowa, a jak pomysle jak było przy sciąganiu keratyny>>>>>>> MASAKRA |
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki masz kolorek? jak długo je nosisz? czy myłaś już je? jak ich stan po umyciu? ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- asiulka a Ty pokręciłaś już swoje? |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ciemny brąz 3.drugi dzien, przyszłyy mi w pon. 4. nie 5.nie |
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje widziałam i wiem że masz je za krótko żeby udzielić mi tych informacji które mnie interesują
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-11-02 o 14:09 |
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, no własnie sie dziwiłam, bo nawet komentiowałas chyba fotke, ale sobie mysle ,moze zapomnialas czy jak?? , to w takim razie i ja podłaczam sie do prosby o pokazanie włosków
![]() p.s szpilaa>> zamawialas foxy, my nadal czekamy na fotki |
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawa właśnie jestem foxy też chętnie obejrzę ![]() a Ty czemu jednak nie zdecydowałaś się na nie?
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
gł. po opinii Rybkamonia( ma doswiadczenie bo przedluza juz 5 lat/ I napisala ze foxy daja taki przerysowany efekt, w przeciwienstwie do rapunzeli czy cameronow, i ze to mieszanka nat.+ syntetyvczne,a z racji tego ze ja swoje krece , penie by mi na długo nie posłuzyły. no i jescze jedna dziewczyna pisała ze poszla z nimi do fryzj, i powiedzialel ze to na 100 % nie sa nat,
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przerysowany faktycznie troszkę takie bajkowe fryzury dużo na głowie ![]() a jaką masz lokówkę?
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
mam z babyliss 32 mm, ceramiczno-teflonowa taka zwykła
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam 25mm spiralną z babyliss pro ale sprzedałam bo jakieś takie nie zbyt te loki wychodziły nie takie loki tylko fale
więc szukam jakiejś nowej dobrej żeby dała efekt grubych loków to może ta co Ty masz będzie dobra i dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- to ta http://powerlook.pl/data/gfx/picture...8/5/2158_1.jpg ?
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
sorki- ceramiczno- tytanowa, zaraz ci wkleje linka jak znajde ja na allegro. też jest z oznaczeniem pro, jestem zadowolona z niej bardzo
ja mam dokładnie ten model: 32 mm http://allegro.pl/lokowka-tytanowa-1...901789248.html h po mojej sa takie grube loki, w albumie mam fotke to sobie obczaj jakie wychodzą. mam ja ok 2 lata i dziala bez zarzutu, ========================= ========== p.s tak czytam sobie teraz opis aukcji i smiac mi sie chce: Lokówka wykonana w Nano-technologii ------------------------------------------------------------------------------------ Technologia nanometryczna - Proces wysokich technologii opracowany w laboratorium, gdzie opanowanie technologii nanometrycznych, używanie komór dekontaminacyjych i precyzyjne sterowanie temperaturą i wilgotnością odgrywają decydującą rolę w jakości powłoki. Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-02 o 15:22 |
|
|
|
#4489 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego jeśli nie wychodzę z domu to nie zakładam clipów a tak to na co dzień do pracy i wszędzie to jestęsmy razem Tak jak wspominałam mam swoich 3 na krzyż![]() Nie myłam jeszcze.Moje myję codziennie gdyż od zawsze się przetłuszczają. Może w przyszłym tygodniu umyje aczkolwiek nie pachną brzydko .Przyznaje że obawiam się tego jakie będą po myciu. No u mnie ciężko żeby sie zabrać za te foty.Postaram się zabrać za to w najbliższym czasie.
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
to mamy ten sam kolorek i te same kłaczki
, ale mogły by być bardziej błyszczec cholery!!!---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- jak po dłuzszym uzytkowaniu, pusza sie?, placza? Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-02 o 17:04 |
|
|
|
#4491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja nie mam porównania bo to moje pierwsze clipy.Po twoich pierwszych cameronach byłam zdecydowana na camerony ale potem jak dostałaś te drugie to byłam załamanaNie jestem w stanie powiedzieć jak to jest z puszeniem i plątaniem.Ta warstwa najniżej na linii karku troszkę się plącze i puszy ale tak zaczęło się robić dopiero od niedawna.Ja myslę ze to spowodowane kurtką , bo moje własne też tak reagowały ale to zależy z jakiego materiału jest kołnierz.Na pewno nie są proste idealnie tylko tak lekko jakby mi się wyginają jakby w taki "S".Nie przeszkadza mi to bo moje proste i ja nie lubie swoich prostych włosów , nie używam czegoś takiego jak prostownica .
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy dzien w pracy z rapunzelami.
|
|
|
|
#4493 |
|
Kazar Lady
|
cudnie w ogóle nie widać, że sa przedłużane i o to chodzi
|
|
|
|
#4494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo proszę o pomoc!Co do wlosów Sandritki - DRAMAT! kupilam je, są strasznie rzadkie. Wiem, ze waga byla podana ale nie wiedzialam że da to taki komiczny efekt (wystające strzępy włosówspod moich wlasnych). Zszylam wiec razem tasmy i mzoe być. Mogę jednak napisać że wlsoy potwornie wypadają! O czesaniu ich nie ma mowy. Co do plusow - kolor mam identyczny jak moje naturalne wlosy, po rozpakowaniu byly mięciutkie i blyszczace. Szkoda ze po dwoch dniach jest ich o 1/3 mniej.. Bede wdzieczna za pomoc przy foxy locks extensions! |
|
|
|
|
#4495 |
|
Rozeznanie
|
PannaWredna z tego co słyszałam niestety za foxy można płacić tylko kartą kredytową
też chciałam zamówić ale niestety może Rapunzelki zamówisz? albo Chic ?
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
a co myślicie o tych ? http://allegro.pl/najdluzsze-clip-in...887380830.html
|
|
|
|
#4497 |
|
Rozeznanie
|
jakoś takie hm... niby fajne ale coś mi w nich nie pasuje sama nie wiem co... może to błyszczenie
? ale jaka imponująca długość niby naturalne ale 52cm mają po 109zł hmm....
|
#4498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
na allegro ich nie ma , tylko strona http://www.rapunzelofsweden.pl/
ja ze strony kupowałam właśnie. |
|
|
|
#4500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Asiulka , zazdroszczę Ci tego, że nie widać u Ciebie przejścia !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

to samo sie tyczy wszystkich środkow na porost rzęs opartych na lekach obniżających ciśnienie ( zawierające Bimatoprostum)

dlatego jeśli nie wychodzę z domu to nie zakładam clipów a tak to na co dzień do pracy i wszędzie to jestęsmy razem