Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż. - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-02, 18:37   #3361
morsmordre
sajkolidżist

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
esia umówić się na jazdę a on mi mówi żebym dzwoniła pod koniec przyszłego tygodnia bo ma bardzo dużo kursantów, z poprzedniego kursu jeszcze 4 osoby w ogóle jazd nie zaczęły i najwcześniej bede mogła mieć 1 jazdę za 3 tygodnie i ludzie czekają tydzień na swoją jazdę , nie wiem, jutro dzwonię do szefa i niech się tłumaczy, jakbym wiedziała jaka jest sytuacja to do innej szkoły zapisałabym się i do tej pory już dawno jeździłabym a w tym tempie to przed lutym nie zdam egzaminu a od lutego przepisy się zmieniają wrrr....
No to pięknie Cię załatwili... Ja miałam jazdy kilka razy w tygodniu, zapisałam się w czerwcu a egzamin miałam we wrześniu

Cytat:
jeśli mam być szczera to nie pamiętam kiedy niunia udzielała się tu na forum, sprawdziłam: pod koniec sierpnia:/ pewnie jakby to była ina wizażynka to już dawno wymazałybyśmy ją a że to niunia to ciężko nam jest kasować ją z 1 strony
powinnyśmy ustalić, że np jeśli ktoś nie udziela się na wątku przez 2-3 miesiące to automatycznie likwidujemy go z 1 posta, tak będzie najsprawiedliwiej
Myślę, że to dobry pomysł

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 18:39   #3362
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

hej dziewcyznki

zabciu dobrze ze macie już prąd

moni boziu kochana te oferty pracy to jakaś paranoja mam nadzieję żę coś Ci się uda lepszego znaleźć

alonka no ja bym im tam zadyme zrobiła bo ileż można czekać dobrze że u nas facet nam od razu rozpisał terminy jazd i było ok bez takich historii

co do picia na tyg to przyznam że mojemu TŻ często się zdarza wieczorne piwko lub dwa szczególnie jak ma 2 zmiany... ale na razie pije w domu sam i mi to nie przeszkadza ale jak ja się przeprowadze to się skończy bo nie lubie się z nim całować i przytulać jak śmierdzi piwem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 19:09   #3363
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
zdałam egzama i w nagrodę dostałam nr do instruktora mojego i mam do niego dzwonić w środę i umawiać się na jazdę ale fajowsko jestem pierwszą osobą z grupy która podchodziła już do egzaminu i w pierwsza zacznę jazdy, reszta za 2 tygodnie albo 3 pisze egzamin a ja mam nadzieję że wtedy będę miała ponad połowę wyjeżdżonych godzin

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
a daleko masz do Rzeszowa? jeeej, jak ja tęsknię za tym miastem..
około 60 km, więc kawałek jest o, a jakaś historia wiąże się z Rzeszowem?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
My dzisiaj bylismy na pierwszym usg Slyszelismy bicie serduszka Mezul caly czas ucieszony siedzial jak by w lotka wygral Takze z dziecia wszystko wporzadku Moge calemu swiatu powiedziec ze bedziemy rodzicami
super dobrze, że wszystko jest w porządku

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
A my wczoraj mieliśmy inne halloween niż planowaliśmy. Najpierw przyszedł nasz kumpel, jedliśmy, piliśmy, oglądaliśmy "Paranormal Activity", a potem graliśmy w kalambury . Bosko było . Mieliśmy potem z TŻtem iść do tego klubu, ale przyszły te moje koleżanki wyciągnąć nas do nich do mieszkania . Ja wolałam iść potańczyć, ale w końcu poszliśmy. Tam też trochę potańczyliśmy, ale to nie to samo. A że TŻ już był wstawiony, to jak stamtąd wracaliśmy, był już mocno zawiany . Nie było najgorzej (szczególnie podczas pierwszej części wieczoru ), ale i tak wolałam inaczej spędzić ten czas . Idę za jakiś czas z psem, a potem na cmentarz.
Szkoda, że nie było tak jak planowałaś, ale dobrze, że mimo wszystko miło spędziłaś wieczór

Cytat:
u nas w domu teraz jest 9C super
o masakra....i to jeszcze teraz się musiało zdarzyć, jak w ciąży jesteś...powinnaś siedzieć w cieple

Cytat:
żabciu to musiało być cudowne uczucie jak usłyszeliście serduszko waszego maleństwa ale masakra że jesteś w ciąży i tak marzniesz, a rodzice też maja w domu tak zimno?? może u nich na razie chociaż nocujcie
dalenka lej tego swojego M. co on tak sobie pozwala, ostatnio mój M. coś za często zaczął sobie popijać-codzienne jak nie piwo to wódka albo wino i tak w kółko, powiedziałam mu że nie życzę sobie takiego zachowania i w sobote i niedziele może pić ale na tygodniu jest abstynencja no i ostatni tydzień tak było ale w środę już mnie męczył żeby coś wypić (on, bo ja nic nie pije), no ale w sobote zaczeło i pił, w niedzielę też i w poniedziałek 0 piwo i wczoraj zaprosił sobie drużbe i flaszke wypili
w✂✂✂✂iłam się okropnie bo co on sobie myśli?? chce powiekszyć rodzinę i co?? ja później z brzuchem czy dzieckiem bede na dół do salonu iść bo on sobie biby bedzie robił?? żal, spał na podłodze:/ dzisiaj nie odzywam się do niego a ten głupio ciągle się pyta za co się obrażam
dobrze robisz, że się nie odzywasz do niego, trzeba mu przemówić do rozsądku, a nie codziennie będzie pił, tym bardziej, że chcecie zostać rodzicami...mam nadzieję, że szybko zmądrzeje

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Podczytywałam Was, ale jakoś nie miałam weny na pisanie. Zresztą jakaś deprecha mnie ostatnio dopadła. Nie ma dnia, żebym chociaż raz nie płakała. Nie wiem co się ze mną dzieje
może to pogoda? albo taki okres ciąży, że jesteś przygnębiona...mam nadzieję, że szybko Ci to minie

Cytat:
wróciłam z tej rozmowy, właściwie to z dwóch i jestem załamana.. najpierw pojechałam na tą pierwszą, fajne miejsce, bo w miejscowości obok, więc blisko, godziny pracy też fajne, zarobki też całkiem niezłe, ale.. jest to praca wyłącznie dla Niemców, na czarno, w dodatku klienci są traktowani baaaaaaardzo przedmiotowo, chodzi tylko i wyłącznie o kasę. W dodatku się z nimi prawie nie rozmawia, bo mało kto zna niemiecki.. poza tym jest mega hałas, o jakimkolwiek relaksie nie ma co marzyć. Dezynfekcji to tam też nie ma raczej.. To jest w salonie fryzjerskim gdzie są 4 stanowiska i malutki kącik ze stolikiem do manicure'u. Ta pani chce mnie już od jutra, ale po przemyśleniu sprawy dochodzę do wniosku, że chyba nie chcę w ten sposób zaczynać mojej przygody z kosmetyką..
Więc jak wracałam z tej rozmowy to zaczęłam się zastanawiać nad tym gdzie trzeba te kosmetyki mieć swoje i pojechałam do tej babki, bo mówiła, żebym się zastanowiła więc chciałam się dowiedzieć dokładnie co i jak. No i babka jakaś taka narwana, szalona hehe chociaż bardzo sympatyczna. Podczas rozmowy ze mną przyszła jakaś dziewczyna i mówi jej, że była umówiona na rozmowę jako fryzjerka to ta babka jej mówi, że chwileczkę, tylko skończy rozmawiać ze mną ale w tym czasie niech idzie na zaplecze się przebrać i zaczynać pracę .. no i mnie też chce od jutra, mam przynieść swój sprzęt (czyli pilnik, cążki, lakiery heh) i z jutrzejszego dnia 100% bym miała dla siebie właśnie na sprzęt.. tylko do cholery ja nawet lakierów nie mam takich, które mogłabym wziąć do profesjonalnego salonu.. ani nawet nie mam nic do dezynfekcji, o sterylizacji nie wspomnę. Dla mnie to jest bez sensu, bo to w sumie oferta dla kogoś kto ma własną działalność, własny sprzęt i własne klientki. Więc doszłam do wniosku, że nie ma sensu szukać pracy w salonie fryzjerskim, bo wszędzie jest to samo masakra nie wiem co mam zrobić, ale chyba oleję i jedno i drugie
ja osobiście nie skorzystałabym z żadnej z propozycji, bo wiem jakie są koszty sprzętu, porządnych lakierów itp...

a swoją drogą ten pierwszy salon to jakaś tragedia...jak można w takim czymś pracować...swoją drogą niektóre kobiety, które mówią o sobie, że są kosmetyczkami naprawdę mnie zadziwiają, nie znają podstawowych zasad higieny i estetyki a później taka dziewczyna, co przyszła do nich wyleczyć trądzik wychodzi z jeszcze gorszym paskudztwem

Cytat:
Ja wiedziałam, że nie był i byłam lekko pijana (specjalnie, żeby się nie bać ), więc było ok. Ale jak oglądałam "Egzorcyzmy Emily Rose", to się ciągle budziłam o 3 nad ranem ...
a ja nie mogłam dojść do siebie po oglądnięciu na youtube egzorcyzmów Annelise Michel ... tak były puszczane te taśmy nagrane jak ten diabeł przez nią przemawiał( znaczy klika)....
Ja zawsze byłam cwana, bo oglądałam horrory z chęcią i to najróżniejsze....ale jak to usłyszałam...słuchałam do końca i oglądnęłam wszystkie odcinki na YT, ale w nocy z łazienki do pokoju to biegłam...bałam się schodzić do kuchni w nocy, w ogóle wszystkiego się bałam...a najbardziej tego, że we mnie też diabeł wstąpi i od razu zaczęłam myśleć jaką krzywdę bym bliskim robiła itd...strasznie na mnie podziałało to...nawet przestałam horrory oglądać, ale jakiś czas temu znowu zaczęłam ale rzadko wiem, że to głupie...ale z jednej strony mnie przeraziło to a z drugiej zmusiło w jakiś sposób do myślenia i w sumie nawet teraz jak sobie o tym pomyślę, to strasznie przygnębiające to jest.
Stary 2011-11-02, 19:15   #3364
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny Mamy prad !!! Alelluja wczoraj o 20 dali .. i dobrze by bym ani dnia dluzej w tej zimnicy nie wytrzymala .. Wczoraj powiedzialam mamie dziewczynek ze jestem w ciazy strasznie sie uucieszyla az swieczki w oczach miala od razu pobiegla po ksiazki dla mnie hehehe ledwo wyjechalam od nich a dzwoni jej maz z gratulacjami uwielbiam ta rodzinke
No wreszcie ! To super wiadomość, teraz się porządnie grzej

Cytat:
jeśli mam być szczera to nie pamiętam kiedy niunia udzielała się tu na forum, sprawdziłam: pod koniec sierpnia:/ pewnie jakby to była ina wizażynka to już dawno wymazałybyśmy ją a że to niunia to ciężko nam jest kasować ją z 1 strony
powinnyśmy ustalić, że np jeśli ktoś nie udziela się na wątku przez 2-3 miesiące to automatycznie likwidujemy go z 1 posta, tak będzie najsprawiedliwiej
dokładnie...no chyba, że któraś z nas zaznaczy, że nie będzie jej dłuższą chwilkę ale wtedy to nieobecność usprawiedliwiona będzie
Stary 2011-11-02, 19:31   #3365
Karo89
Zakorzenienie

Ja to na vod bodajże oglądałam o zawodach, było m.in. o kosmetyczkach i fryzjerkach i o tym co robią, żeby zaoszczędzić, m.in. oszczędzają na artykułach jednorazowych używając je kilka razy no na prawdę, dość przerażające niektóe rzeczy były.

Ja to horrorów nie oglądam bo się boję

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 20:56   #3366
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
No to pięknie Cię załatwili... Ja miałam jazdy kilka razy w tygodniu, zapisałam się w czerwcu a egzamin miałam we wrześniu

Myślę, że to dobry pomysł
to identycznie jak ja :P
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
hej dziewcyznki

zabciu dobrze ze macie już prąd

moni boziu kochana te oferty pracy to jakaś paranoja mam nadzieję żę coś Ci się uda lepszego znaleźć

alonka no ja bym im tam zadyme zrobiła bo ileż można czekać dobrze że u nas facet nam od razu rozpisał terminy jazd i było ok bez takich historii

co do picia na tyg to przyznam że mojemu TŻ często się zdarza wieczorne piwko lub dwa szczególnie jak ma 2 zmiany... ale na razie pije w domu sam i mi to nie przeszkadza ale jak ja się przeprowadze to się skończy bo nie lubie się z nim całować i przytulać jak śmierdzi piwem
ja się przyznam, że mi też się zdarza czasami w ciągu tygodniu wypić wieczorkiem i to nie z TŻ hehe tylko z rodzicami wołają mnie czasami do siebie na drinka i sobie wtedy wieczorkami siedzimy i gadamy. Wczoraj np. zdarzyło mi się przegiąć, bo się bez kitu upiłam ale tak fajnie nam się gadało i się dowiedziałam, że tata planuje mi wymienić auto
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Szkoda, że nie było tak jak planowałaś, ale dobrze, że mimo wszystko miło spędziłaś wieczór

o masakra....i to jeszcze teraz się musiało zdarzyć, jak w ciąży jesteś...powinnaś siedzieć w cieple

dobrze robisz, że się nie odzywasz do niego, trzeba mu przemówić do rozsądku, a nie codziennie będzie pił, tym bardziej, że chcecie zostać rodzicami...mam nadzieję, że szybko zmądrzeje

może to pogoda? albo taki okres ciąży, że jesteś przygnębiona...mam nadzieję, że szybko Ci to minie

ja osobiście nie skorzystałabym z żadnej z propozycji, bo wiem jakie są koszty sprzętu, porządnych lakierów itp...

a swoją drogą ten pierwszy salon to jakaś tragedia...jak można w takim czymś pracować...swoją drogą niektóre kobiety, które mówią o sobie, że są kosmetyczkami naprawdę mnie zadziwiają, nie znają podstawowych zasad higieny i estetyki a później taka dziewczyna, co przyszła do nich wyleczyć trądzik wychodzi z jeszcze gorszym paskudztwem

a ja nie mogłam dojść do siebie po oglądnięciu na youtube egzorcyzmów Annelise Michel ... tak były puszczane te taśmy nagrane jak ten diabeł przez nią przemawiał( znaczy klika)....
Ja zawsze byłam cwana, bo oglądałam horrory z chęcią i to najróżniejsze....ale jak to usłyszałam...słuchałam do końca i oglądnęłam wszystkie odcinki na YT, ale w nocy z łazienki do pokoju to biegłam...bałam się schodzić do kuchni w nocy, w ogóle wszystkiego się bałam...a najbardziej tego, że we mnie też diabeł wstąpi i od razu zaczęłam myśleć jaką krzywdę bym bliskim robiła itd...strasznie na mnie podziałało to...nawet przestałam horrory oglądać, ale jakiś czas temu znowu zaczęłam ale rzadko wiem, że to głupie...ale z jednej strony mnie przeraziło to a z drugiej zmusiło w jakiś sposób do myślenia i w sumie nawet teraz jak sobie o tym pomyślę, to strasznie przygnębiające to jest.
no i to nie mała mój tata się urodził i wychował w Rzeszowie, więc tam jest jego cała rodzina. I właściwie co roku do mniej więcej 16 roku życia tam jeździłam na wakacje i bardzo lubię to miasto jest bardzo ładne i właśnie tak rozmyślałam ostatnio, że chętnie bym pokazała Rzeszów TŻowi
no niektóre kosmetyczki to tragedia tu też ta pani powiedziała mi wprost, że ona używają najtańszych materiałów, żeby więcej zarobić
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Ja to na vod bodajże oglądałam o zawodach, było m.in. o kosmetyczkach i fryzjerkach i o tym co robią, żeby zaoszczędzić, m.in. oszczędzają na artykułach jednorazowych używając je kilka razy no na prawdę, dość przerażające niektóe rzeczy były.

ja też

wróciłam z zumby, ale był czad

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 21:06   #3367
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Ale mnie nie usuwajcie, cooooo ? Obiecuję,że po kolokwium się podciągnę z obecności ;p

A tak poza tym - Tż wczoraj przywiózł kotka A konkretnie kotkę - nazwaliśmy ją Mocca Jak tylko się uspokoi to zrobię zdjęcia i Wam wyślę. Ale na razie ma taką głupawkę,że się nie da jej nawet złapać ;p

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-02, 21:13   #3368
Karo89
Zakorzenienie

Moni to wpadnij w odziewdzinki do Rzeszowa, będziesz bliżej i będzie można zrobić spotkanko wątkowe

Ciacho oj Ty to pójdziesz na pierwszy odstrzał
hihihi oczywiście żartuję Kochana

Nie lubię kotów, ale na pewno musi to fajnie wyglądać jak taki krejzol Ci po mieszkaniu lata

Stary 2011-11-02, 21:15   #3369
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Ale mnie nie usuwajcie, cooooo ? Obiecuję,że po kolokwium się podciągnę z obecności ;p

A tak poza tym - Tż wczoraj przywiózł kotka A konkretnie kotkę - nazwaliśmy ją Mocca Jak tylko się uspokoi to zrobię zdjęcia i Wam wyślę. Ale na razie ma taką głupawkę,że się nie da jej nawet złapać ;p
no przecież się odzywasz, to czemu miałybyśmy Cię usuwać ;p ale wpadaj częściej fajne imię dla kici

apropos horrorów - http://www.youtube.com/watch?v=aGb8p...&feature=share widziałyście to? strasznie mi się spodobał ten filmik

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Moni to wpadnij w odziewdzinki do Rzeszowa, będziesz bliżej i będzie można zrobić spotkanko wątkowe

Ciacho oj Ty to pójdziesz na pierwszy odstrzał
hihihi oczywiście żartuję Kochana

Nie lubię kotów, ale na pewno musi to fajnie wyglądać jak taki krejzol Ci po mieszkaniu lata
bardzo chętnie :P myślę, że ciocia mnie przenocuje zapraszała więc sądzę, że tak

Edytowane przez monnilp
Czas edycji: 2011-11-02 o 21:20
Stary 2011-11-02, 21:26   #3370
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję, że wszystkie się nie pousuwamy wzajemnie .
A Niuni trochę szkoda, bo założyła wątek i pewnie dlatego ciężko skasować .

Cytat:

Ja tego nie oglądałam, ale rozumiem Cię DOSKONALE, bo mam tak samo. Oglądałam horrory od małego i zawsze się potem bałam, ale po Egzorcyzmach E.R. to już nabrało takiej mocy.... Masakra... Też się bałam opętania i nadal się boję. I mam znieczulicę na inne horrory- niezbyt mnie przerażają. Ale o opętaniach nie oglądam w ogóle. Kilka lat nie widziałam nic takiego, ostatnio w wakacje obejrzałam coś z koleżanką, ale nie było aż tak straszne.

Cytat:

Aaaaale fajnie ! Jak wygląda ? Ładne imię!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
apropos horrorów - http://www.youtube.com/watch?v=aGb8p...&feature=share widziałyście to? strasznie mi się spodobał ten filmik

Ale na początku straszne :P!
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-02, 21:31   #3371
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Jest czarna, prawie cała. Ma tylko białą łatkę wokół oka i na brzuszku. I taki pasek na głowie. A Tż się śmieje,że to na łebku wygląda jak u Harrego Pottera

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 08:39   #3372
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

Mam nadzieję, że wszystkie się nie pousuwamy wzajemnie .
A Niuni trochę szkoda, bo założyła wątek i pewnie dlatego ciężko skasować .

Ja tego nie oglądałam, ale rozumiem Cię DOSKONALE, bo mam tak samo. Oglądałam horrory od małego i zawsze się potem bałam, ale po Egzorcyzmach E.R. to już nabrało takiej mocy.... Masakra... Też się bałam opętania i nadal się boję. I mam znieczulicę na inne horrory- niezbyt mnie przerażają. Ale o opętaniach nie oglądam w ogóle. Kilka lat nie widziałam nic takiego, ostatnio w wakacje obejrzałam coś z koleżanką, ale nie było aż tak straszne.

Aaaaale fajnie ! Jak wygląda ? Ładne imię!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Ale na początku straszne :P
!
no, ja na początku też miałam mieszane uczucia, ale potem..
Cytat:
Jest czarna, prawie cała. Ma tylko białą łatkę wokół oka i na brzuszku. I taki pasek na głowie. A Tż się śmieje,że to na łebku wygląda jak u Harrego Pottera
heheh mam nadzieję, że niedługo zrobisz jej fotkę

Dzień dobry, dostałam dziś @ i brzuszek boli ale szczerze mówiąc to się cieszę, że dostałam, bo byłam pewna, że nie będę mieć w tym miesiącu, dlatego, że zawsze dostaję w środę, a tu wczoraj nic... ;p
Co do pracy to podjęłam decyzję, że nie idę ani tu, ani tu. W sumie już dzwoniłam poinformować
muszę się uczyć, a tak mi się nie chce no ale muszę, bo przecież nikt się za mnie nie nauczy ;p
miłego dnia

Stary 2011-11-03, 10:44   #3373
hania207
Zakorzenienie

Cytat:

ja tak samo

wrocilam z uczelni, jem drugie śniadanko i robie obiad

u mnie dzisiaj piękne słoneczko i nawet cieplutko, chociaz rano było bardzo zimno

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 11:01   #3374
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
ja tak samo

wrocilam z uczelni, jem drugie śniadanko i robie obiad

u mnie dzisiaj piękne słoneczko i nawet cieplutko, chociaz rano było bardzo zimno
u mnie jest taka pogoda od Wszystkich Świętych
a ja zamiast się uczyć, to siedzę na necie i oglądam sprzęt kosmetyczny do gabinetu..

Stary 2011-11-03, 11:08   #3375
Karo89
Zakorzenienie

U mnie też słonecznie, pogoda jest śliczna taką jesień mogę mieć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-03, 11:15   #3376
hania207
Zakorzenienie

ja tez powinnam sie uczyc, ale mi sie nie chce:/

Stary 2011-11-03, 11:21   #3377
Karo89
Zakorzenienie

Ja dzisiaj muszę zrobić zadanie z niemieckiego na sobotę, bo w piątek nie będzie czasu

Mam pytanko do Was, czy któraś z Was była kiedyś na targach książki ?
W Krakowie są teraz przez weekend i z chęcią bym się wybrała tylko nie wiem czego dokładnie się spodziewać, czy warto jechać itp

Stary 2011-11-03, 12:09   #3378
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
wolała bym go nie szczuć moim TZ bo hm... facet o którym mówie ma dwa metry wzrostu i trenował karate także lepiej żeby mój TŻ nei wchodził z nim w konflikt i to jest najgorsze
Fakt... w takim razie lepiej nic nie mówić
Cytat:
takie to już jest drukowane na papierze który kupiłam specjalnie na nie on jest ecru ale słabo to widać
Bardzo ładne
Cytat:
My dzisiaj bylismy na pierwszym usg Slyszelismy bicie serduszka Mezul caly czas ucieszony siedzial jak by w lotka wygral Takze z dziecia wszystko wporzadku Moge calemu swiatu powiedziec ze bedziemy rodzicami
cudne chwile, ja pamiętam że na każdą wizyte czekałam jak na BN
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Wziąć za siebie czego Ty od siebie chcesz?! Ja bym się pokroiła, żeby teraz mieć taki biust i wcięcie w talii jak Ty
oj taaakk.... mój wyglada teraz jak dwa jajka sadzone
Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Podczytywałam Was, ale jakoś nie miałam weny na pisanie. Zresztą jakaś deprecha mnie ostatnio dopadła. Nie ma dnia, żebym chociaż raz nie płakała. Nie wiem co się ze mną dzieje
Uroki ciąży ja momentami miałam dosłownie lęki! szaleństwo hormonów jest okropne!
Cytat:
wróciłam z tej rozmowy, właściwie to z dwóch i jestem załamana.. najpierw pojechałam na tą pierwszą, fajne miejsce, bo w miejscowości obok, więc blisko, godziny pracy też fajne, zarobki też całkiem niezłe, ale.. jest to praca wyłącznie dla Niemców, na czarno, w dodatku klienci są traktowani baaaaaaardzo przedmiotowo, chodzi tylko i wyłącznie o kasę. W dodatku się z nimi prawie nie rozmawia, bo mało kto zna niemiecki.. poza tym jest mega hałas, o jakimkolwiek relaksie nie ma co marzyć. Dezynfekcji to tam też nie ma raczej.. To jest w salonie fryzjerskim gdzie są 4 stanowiska i malutki kącik ze stolikiem do manicure'u. Ta pani chce mnie już od jutra, ale po przemyśleniu sprawy dochodzę do wniosku, że chyba nie chcę w ten sposób zaczynać mojej przygody z kosmetyką..
Więc jak wracałam z tej rozmowy to zaczęłam się zastanawiać nad tym gdzie trzeba te kosmetyki mieć swoje i pojechałam do tej babki, bo mówiła, żebym się zastanowiła więc chciałam się dowiedzieć dokładnie co i jak. No i babka jakaś taka narwana, szalona hehe chociaż bardzo sympatyczna. Podczas rozmowy ze mną przyszła jakaś dziewczyna i mówi jej, że była umówiona na rozmowę jako fryzjerka to ta babka jej mówi, że chwileczkę, tylko skończy rozmawiać ze mną ale w tym czasie niech idzie na zaplecze się przebrać i zaczynać pracę .. no i mnie też chce od jutra, mam przynieść swój sprzęt (czyli pilnik, cążki, lakiery heh) i z jutrzejszego dnia 100% bym miała dla siebie właśnie na sprzęt.. tylko do cholery ja nawet lakierów nie mam takich, które mogłabym wziąć do profesjonalnego salonu.. ani nawet nie mam nic do dezynfekcji, o sterylizacji nie wspomnę. Dla mnie to jest bez sensu, bo to w sumie oferta dla kogoś kto ma własną działalność, własny sprzęt i własne klientki. Więc doszłam do wniosku, że nie ma sensu szukać pracy w salonie fryzjerskim, bo wszędzie jest to samo masakra nie wiem co mam zrobić, ale chyba oleję i jedno i drugie
Już doczytałam, że zrezygnowałaś z obydwu. Ta pierwsza to faktycznie masakra, a co do drugiej, może by to nie bylo takie głupie? z własnym sprzętem możesz jeszcze w domu dorobić
Cytat:
w ogóle jestem mega wkurzona, dzwoniłam do kolesia umówić się na jazdę a on mi mówi żebym dzwoniła pod koniec przyszłego tygodnia bo ma bardzo dużo kursantów, z poprzedniego kursu jeszcze 4 osoby w ogóle jazd nie zaczęły i najwcześniej bede mogła mieć 1 jazdę za 3 tygodnie i ludzie czekają tydzień na swoją jazdę , nie wiem, jutro dzwonię do szefa i niech się tłumaczy, jakbym wiedziała jaka jest sytuacja to do innej szkoły zapisałabym się i do tej pory już dawno jeździłabym a w tym tempie to przed lutym nie zdam egzaminu a od lutego przepisy się zmieniają wrrr....
Dzwoń i rób afere, płacisz=wymagasz a co! a jak sie nie wyrabiają to niech Ci oddadzą kasę i idz gdzie indziej
[QUOTE=Ani_qa;30286435
Ja zawsze byłam cwana, bo oglądałam horrory z chęcią i to najróżniejsze....ale jak to usłyszałam...słuchałam do końca i oglądnęłam wszystkie odcinki na YT, ale w nocy z łazienki do pokoju to biegłam...bałam się schodzić do kuchni w nocy, w ogóle wszystkiego się bałam...a najbardziej tego, że we mnie też diabeł wstąpi i od razu zaczęłam myśleć jaką krzywdę bym bliskim robiła itd...strasznie na mnie podziałało to...nawet przestałam horrory oglądać, ale jakiś czas temu znowu zaczęłam ale rzadko wiem, że to głupie...ale z jednej strony mnie przeraziło to a z drugiej zmusiło w jakiś sposób do myślenia i w sumie nawet teraz jak sobie o tym pomyślę, to strasznie przygnębiające to jest.[/QUOTE]
A na mnie jakoś szczególnie mocnego wrażenia egzorcyzmy nie zrobily... ani Emily Rose ani Annelise ale tż powiedział że tego w życiu nie oglądnie, nawet nie chce o tym słyszeć za to bardzo podoba mi sie film "Stygmaty" oglądałyście? strasznie lubie go ogladac

Nadrobilam u nas po staremu... tż w pracy, my z Lila wróciłyśmy ze spaceru, teraz wcinamy flache
Lila się będzie teraz bawiła na podłodze a mamusia musi zrobić jeszcze 3 prace do szkoły
W weekend byłam w szkole - rysowaliśmy krzesło oddalam moje drzewa na zaliczenie - zobaczymy czy mi zaliczy

Pisałyście ostatnio o spędzaniu świąt... nas jeszcze tesciowie na wigilie nie zaprosili a ja od miesiąca już myślę jak odmówic nie strawie tam wigilii... przy jednym stole z tą .... kochaną mamusią wiem, że to matka mojego męża ale nienawidzę tej kobiety z dnia na dzień coraz bardziej.... poza tym już zaczynam planowac prezenty świąteczne i poki co pomysłów brak.... a w sobotę jeszcze 2 imprezy. 50-tka tescia i urodziny mojego brata, masakra... macie jakiś pomysł co by można było na prezent? a nie wiem czy się chwaliłam ale na naszą rodzine było natarcie bocianów moja bratowa w ciąży, przyszła bratowa tż w ciąży i moja siostra w ciąży jedna ma termin na wigilię, druga na wielką niedzielę, a siostra na czerwiec idę wypić herbatkę i wziąć się za robote.... jeszcze obiad dla tż.... może szaszłyki z sałatką ziemniaczaną?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Ja dzisiaj muszę zrobić zadanie z niemieckiego na sobotę, bo w piątek nie będzie czasu

Mam pytanko do Was, czy któraś z Was była kiedyś na targach książki ?
W Krakowie są teraz przez weekend i z chęcią bym się wybrała tylko nie wiem czego dokładnie się spodziewać, czy warto jechać itp
A ja jeszcze miałam tż przygotować kolejny zestaw słówek z niemieckiego do nauki, ale nie wiem czy się wyrobię zawziął się i się uczy - normalnie to do niego nie podobne, w szoku jestem!

Nie byłam, ale chętnie bym się wybrała

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 12:23   #3379
Karo89
Zakorzenienie

Agula to dobrze, że u Was dobrze
Ja też już rozmyślam co komu na święta

Ale wcześniej jeszcze też trochę imprez, bo imieniny mamy mojej za miesiąc, i urodziny brata też. Dla mamy już prezent wymyśliłam, teraz muszę znaleźć go i kupić

łooo to faktycznie bocian musiał krążyć bo dzieciaczków w rodzinie Wam przybędzie sporo super

Stary 2011-11-03, 14:06   #3380
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
dlatego nie oglądam horrorów:P

dzisiaj NUUUDA
ugotowałąm obiad i przez większość dnia czytałam "dumę i uprzedzenie", już finiszuję właściwie
dzwoniłam za tym kursem i babka mi powiedziała jakieś bzdety: że nie wiedziała że ten facet ma tyle ludzi, dopiero dzis z nim pogada, nie sądzi żeby trzeba było czekać na jazde aż 3 tygodnie, nie mogła mu wydać mojej karty jazdy bo faceta o d wykładów nie było i jak już zacznę jazdy to szybko to zleci i pewnie w grudniu bede miała egzamin
takie pitolenie, bedzie już, ale jak mi podpadną to zrobię im antyreklame

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 14:13   #3381
Almariel
Zakorzenienie

Hej

Trochę naskrobałyście, muszę ponadrabiac. Chociaż najchętniej to bym się spac polożyła, tak się dziwnie czuję dzisiaj.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:01   #3382
Karo89
Zakorzenienie

Ja dzisiaj strasznie leniwie, nudno i wgl sennie zaczyna się robić. Zaraz wróci Tż z pracy, obiad zrobię, i tak minie mi dzień praktycznie niczym

Stary 2011-11-03, 15:12   #3383
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Ja dzisiaj strasznie leniwie, nudno i wgl sennie zaczyna się robić. Zaraz wróci Tż z pracy, obiad zrobię, i tak minie mi dzień praktycznie niczym
ja też tak mam.. była taka ładna pogoda, a teraz już się powoli zaczyna robić ciemno a co za tym idzie sennie.. i też mi się nic nie chce.. trochę się pouczyłam, zrobiłam obiad, a teraz się lenię.

Agula, no to nieźle Was bocian zaatakował fajnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-03, 15:14   #3384
hania207
Zakorzenienie

fajnie z tym bocianem, bedziecie później na mamuśkowe spacery chodzić !

Stary 2011-11-03, 15:22   #3385
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Kupowała któraś z was może album klasyczny na all albo w ogóle przez internet?? Bo chciałam kupić na zdjecia ze ślubu, ale nie wiem co, gdzie i jak.

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:32   #3386
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Pisałyście ostatnio o spędzaniu świąt... nas jeszcze tesciowie na wigilie nie zaprosili a ja od miesiąca już myślę jak odmówic nie strawie tam wigilii... przy jednym stole z tą .... kochaną mamusią wiem, że to matka mojego męża ale nienawidzę tej kobiety z dnia na dzień coraz bardziej.... poza tym już zaczynam planowac prezenty świąteczne i poki co pomysłów brak.... a w sobotę jeszcze 2 imprezy. 50-tka tescia i urodziny mojego brata, masakra... macie jakiś pomysł co by można było na prezent? a nie wiem czy się chwaliłam ale na naszą rodzine było natarcie bocianów moja bratowa w ciąży, przyszła bratowa tż w ciąży i moja siostra w ciąży jedna ma termin na wigilię, druga na wielką niedzielę, a siostra na czerwiec idę wypić herbatkę i wziąć się za robote.... jeszcze obiad dla tż.... może szaszłyki z sałatką ziemniaczaną?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

A ja jeszcze miałam tż przygotować kolejny zestaw słówek z niemieckiego do nauki, ale nie wiem czy się wyrobię zawziął się i się uczy - normalnie to do niego nie podobne, w szoku jestem!

No to nieźle brzuszkami obrodziło . Faaaajnie!

Widać, Twój mąż się zawziął i naprawdę się uczy .

Ja niedawno wróciłam z pracy. Jutro mąż jedzie na zjazd, a ja do babci, więc razem pojedziemy, bo to blisko . TŻ do mnie dołączy w niedzielę, a wracamy we wtorek. Już widzę, jak się objemy podczas tego pobytu .
Stary 2011-11-03, 16:11   #3387
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
To tak jak ja Poza tym TŻ mi zabronił
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Fakt... w takim razie lepiej nic nie mówić

Bardzo ładne

cudne chwile, ja pamiętam że na każdą wizyte czekałam jak na BN

oj taaakk.... mój wyglada teraz jak dwa jajka sadzone

Uroki ciąży ja momentami miałam dosłownie lęki! szaleństwo hormonów jest okropne!

Już doczytałam, że zrezygnowałaś z obydwu. Ta pierwsza to faktycznie masakra, a co do drugiej, może by to nie bylo takie głupie? z własnym sprzętem możesz jeszcze w domu dorobić

Dzwoń i rób afere, płacisz=wymagasz a co! a jak sie nie wyrabiają to niech Ci oddadzą kasę i idz gdzie indziej

A na mnie jakoś szczególnie mocnego wrażenia egzorcyzmy nie zrobily... ani Emily Rose ani Annelise ale tż powiedział że tego w życiu nie oglądnie, nawet nie chce o tym słyszeć za to bardzo podoba mi sie film "Stygmaty" oglądałyście? strasznie lubie go ogladac

Nadrobilam u nas po staremu... tż w pracy, my z Lila wróciłyśmy ze spaceru, teraz wcinamy flache
Lila się będzie teraz bawiła na podłodze a mamusia musi zrobić jeszcze 3 prace do szkoły
W weekend byłam w szkole - rysowaliśmy krzesło oddalam moje drzewa na zaliczenie - zobaczymy czy mi zaliczy

Serio już myślisz o prezentach? Ja nawet nie wiem jeszcze skąd na nie wezmę pieniądze
Super, że TŻ się tak wziął za ten niemiecki
Cytat:
Kupowała któraś z was może album klasyczny na all albo w ogóle przez internet?? Bo chciałam kupić na zdjecia ze ślubu, ale nie wiem co, gdzie i jak.
Moja znajoma kupiła piękny album na allegro

Almik, mąz już wrócił?

A mnie grypsko dopada coraz bardziej, kaszlę i głowa mnie boli, a uczelni nie chcę sobie odpuszczać...

2017: 34
2018: 4

Edytowane przez morsmordre
Czas edycji: 2011-11-03 o 16:14
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:55   #3388
dalenka8
Zakorzenienie

klub :P
Stary 2011-11-03, 18:06   #3389
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Almik, mąz już wrócił?

A mnie grypsko dopada coraz bardziej, kaszlę i głowa mnie boli, a uczelni nie chcę sobie odpuszczać...
Tak, wrócił już w piątek przed Wszystkimi św. i na szczęscie do wczoraj miał wolne, więc się sobą nacieszyliśmy trochę.

Oj, biedna, kuruj się...

Ja o prezentach jeszcze nie myślę, więc potem pewnie będzie szaleństwo na ostatnią chwilę.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 18:08   #3390
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Tak, wrócił już w piątek przed Wszystkimi św. i na szczęscie do wczoraj miał wolne, więc się sobą nacieszyliśmy trochę.

Oj, biedna, kuruj się...

Ja o prezentach jeszcze nie myślę, więc potem pewnie będzie szaleństwo na ostatnią chwilę.
ja też, co roku tak mam zwłaszcza, że nigdy nie mam kasy heh

Morsi, do lekarza!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości