|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | ||
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
hej dziewcyznki
zabciu dobrze ze macie już prąd moni boziu kochana te oferty pracy to jakaś paranoja ![]() alonka no ja bym im tam zadyme zrobiła bo ileż można czekać ![]() co do picia na tyg to przyznam że mojemu TŻ często się zdarza wieczorne piwko lub dwa szczególnie jak ma 2 zmiany... ale na razie pije w domu sam i mi to nie przeszkadza ale jak ja się przeprowadze to się skończy bo nie lubie się z nim całować i przytulać jak śmierdzi piwem ![]()
#3363 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() około 60 km, więc kawałek jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o masakra....i to jeszcze teraz się musiało zdarzyć, jak w ciąży jesteś...powinnaś siedzieć w cieple ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a swoją drogą ten pierwszy salon to jakaś tragedia...jak można w takim czymś pracować...swoją drogą niektóre kobiety, które mówią o sobie, że są kosmetyczkami naprawdę mnie zadziwiają, nie znają podstawowych zasad higieny i estetyki ![]() ![]() Cytat:
Ja zawsze byłam cwana, bo oglądałam horrory z chęcią i to najróżniejsze....ale jak to usłyszałam...słuchałam do końca i oglądnęłam wszystkie odcinki na YT, ale w nocy z łazienki do pokoju to biegłam...bałam się schodzić do kuchni w nocy, w ogóle wszystkiego się bałam...a najbardziej tego, że we mnie też diabeł wstąpi ![]() ![]()
![]() |
#3364 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
Ja to na vod bodajże oglądałam o zawodach, było m.in. o kosmetyczkach i fryzjerkach i o tym co robią, żeby zaoszczędzić, m.in. oszczędzają na artykułach jednorazowych używając je kilka razy
![]() ![]() Ja to horrorów nie oglądam bo się boję ![]()
#3366 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no niektóre kosmetyczki to tragedia ![]() Cytat:
![]() wróciłam z zumby, ale był czad ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Rozeznanie
|
Ale mnie nie usuwajcie, cooooo ?
![]() A tak poza tym - Tż wczoraj przywiózł kotka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Moni to wpadnij w odziewdzinki do Rzeszowa, będziesz bliżej i będzie można zrobić spotkanko wątkowe
![]() ![]() Ciacho oj Ty to pójdziesz na pierwszy odstrzał ![]() ![]() hihihi ![]() ![]() Nie lubię kotów, ale na pewno musi to fajnie wyglądać jak taki krejzol Ci po mieszkaniu lata ![]()
#3369 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() apropos horrorów - http://www.youtube.com/watch?v=aGb8p...&feature=share widziałyście to? strasznie mi się spodobał ten filmik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-11-02 o 21:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystkie się nie pousuwamy wzajemnie ![]() A Niuni trochę szkoda, bo założyła wątek i pewnie dlatego ciężko skasować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Ale na początku straszne :P! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Rozeznanie
|
Jest czarna, prawie cała. Ma tylko białą łatkę wokół oka i na brzuszku. I taki pasek na głowie. A Tż się śmieje,że to na łebku wygląda jak u Harrego Pottera
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry, dostałam dziś @ i brzuszek boli ![]() Co do pracy to podjęłam decyzję, że nie idę ani tu, ani tu. W sumie już dzwoniłam poinformować ![]() muszę się uczyć, a tak mi się nie chce ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo
![]() wrocilam z uczelni, jem drugie śniadanko i robie obiad ![]() u mnie dzisiaj piękne słoneczko ![]() ![]()
#3374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja zamiast się uczyć, to siedzę na necie i oglądam sprzęt kosmetyczny do gabinetu.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
U mnie też słonecznie, pogoda jest śliczna
![]() ![]()
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
ja tez powinnam sie uczyc, ale mi sie nie chce:/
#3377 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj muszę zrobić zadanie z niemieckiego na sobotę, bo w piątek nie będzie czasu
![]() Mam pytanko do Was, czy któraś z Was była kiedyś na targach książki ? ![]() W Krakowie są teraz przez weekend i z chęcią bym się wybrała tylko nie wiem czego dokładnie się spodziewać, czy warto jechać itp ![]()
#3378 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[QUOTE=Ani_qa;30286435 a ja nie mogłam dojść do siebie po oglądnięciu na youtube egzorcyzmów Annelise Michel ... tak były puszczane te taśmy nagrane jak ten diabeł przez nią przemawiał( znaczy klika).... Ja zawsze byłam cwana, bo oglądałam horrory z chęcią i to najróżniejsze....ale jak to usłyszałam...słuchałam do końca i oglądnęłam wszystkie odcinki na YT, ale w nocy z łazienki do pokoju to biegłam...bałam się schodzić do kuchni w nocy, w ogóle wszystkiego się bałam...a najbardziej tego, że we mnie też diabeł wstąpi ![]() ![]() A na mnie jakoś szczególnie mocnego wrażenia egzorcyzmy nie zrobily... ani Emily Rose ani Annelise ![]() ![]() ![]() Nadrobilam ![]() ![]() Lila się będzie teraz bawiła na podłodze a mamusia musi zrobić jeszcze 3 prace do szkoły ![]() W weekend byłam w szkole - rysowaliśmy krzesło ![]() ![]() Pisałyście ostatnio o spędzaniu świąt... nas jeszcze tesciowie na wigilie nie zaprosili a ja od miesiąca już myślę jak odmówic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() Nie byłam, ale chętnie bym się wybrała ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
Agula to dobrze, że u Was dobrze
![]() Ja też już rozmyślam co komu na święta ![]() Ale wcześniej jeszcze też trochę imprez, bo imieniny mamy mojej za miesiąc, i urodziny brata też. Dla mamy już prezent wymyśliłam, teraz muszę znaleźć go i kupić ![]() łooo to faktycznie bocian musiał krążyć bo dzieciaczków w rodzinie Wam przybędzie sporo ![]() ![]()
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj NUUUDA ugotowałąm obiad i przez większość dnia czytałam "dumę i uprzedzenie", już finiszuję właściwie ![]() dzwoniłam za tym kursem i babka mi powiedziała jakieś bzdety: że nie wiedziała że ten facet ma tyle ludzi, dopiero dzis z nim pogada, nie sądzi żeby trzeba było czekać na jazde aż 3 tygodnie, nie mogła mu wydać mojej karty jazdy bo faceta o d wykładów nie było i jak już zacznę jazdy to szybko to zleci i pewnie w grudniu bede miała egzamin takie pitolenie, bedzie już, ale jak mi podpadną to zrobię im antyreklame ![]()
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Trochę naskrobałyście, muszę ponadrabiac. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj strasznie leniwie, nudno i wgl sennie zaczyna się robić. Zaraz wróci Tż z pracy, obiad zrobię, i tak minie mi dzień praktycznie niczym
![]()
#3383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agula, no to nieźle Was bocian zaatakował ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
fajnie z tym bocianem, bedziecie później na mamuśkowe spacery chodzić !
![]()
#3385 |
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś z was może album klasyczny na all albo w ogóle przez internet?? Bo chciałam kupić na zdjecia ze ślubu, ale nie wiem co, gdzie i jak.
#3386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać, Twój mąż się zawziął i naprawdę się uczy ![]() Ja niedawno wróciłam z pracy. Jutro mąż jedzie na zjazd, a ja do babci, więc razem pojedziemy, bo to blisko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | ||
sajkolidżist
|
To tak jak ja
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że TŻ się tak wziął za ten niemiecki ![]() Cytat:
![]() Almik, mąz już wrócił? ![]() A mnie grypsko dopada coraz bardziej, kaszlę i głowa mnie boli, a uczelni nie chcę sobie odpuszczać... Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2011-11-03 o 16:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
klub :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, biedna, kuruj się... ![]() Ja o prezentach jeszcze nie myślę, więc potem pewnie będzie szaleństwo na ostatnią chwilę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Morsi, do lekarza! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.