|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
hej dziewcyznki
zabciu dobrze ze macie już prąd moni boziu kochana te oferty pracy to jakaś paranoja mam nadzieję żę coś Ci się uda lepszego znaleźćalonka no ja bym im tam zadyme zrobiła bo ileż można czekać co do picia na tyg to przyznam że mojemu TŻ często się zdarza wieczorne piwko lub dwa szczególnie jak ma 2 zmiany... ale na razie pije w domu sam i mi to nie przeszkadza ale jak ja się przeprowadze to się skończy bo nie lubie się z nim całować i przytulać jak śmierdzi piwem
|
#3363 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() około 60 km, więc kawałek jest o, a jakaś historia wiąże się z Rzeszowem? Cytat:
dobrze, że wszystko jest w porządku ![]() Cytat:
![]() o masakra....i to jeszcze teraz się musiało zdarzyć, jak w ciąży jesteś...powinnaś siedzieć w cieple ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a swoją drogą ten pierwszy salon to jakaś tragedia...jak można w takim czymś pracować...swoją drogą niektóre kobiety, które mówią o sobie, że są kosmetyczkami naprawdę mnie zadziwiają, nie znają podstawowych zasad higieny i estetyki a później taka dziewczyna, co przyszła do nich wyleczyć trądzik wychodzi z jeszcze gorszym paskudztwem ![]() Cytat:
Ja zawsze byłam cwana, bo oglądałam horrory z chęcią i to najróżniejsze....ale jak to usłyszałam...słuchałam do końca i oglądnęłam wszystkie odcinki na YT, ale w nocy z łazienki do pokoju to biegłam...bałam się schodzić do kuchni w nocy, w ogóle wszystkiego się bałam...a najbardziej tego, że we mnie też diabeł wstąpi i od razu zaczęłam myśleć jaką krzywdę bym bliskim robiła itd...strasznie na mnie podziałało to...nawet przestałam horrory oglądać, ale jakiś czas temu znowu zaczęłam ale rzadko wiem, że to głupie...ale z jednej strony mnie przeraziło to a z drugiej zmusiło w jakiś sposób do myślenia i w sumie nawet teraz jak sobie o tym pomyślę, to strasznie przygnębiające to jest.
|
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super wiadomość, teraz się porządnie grzej ![]() Cytat:
ale wtedy to nieobecność usprawiedliwiona będzie
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to na vod bodajże oglądałam o zawodach, było m.in. o kosmetyczkach i fryzjerkach i o tym co robią, żeby zaoszczędzić, m.in. oszczędzają na artykułach jednorazowych używając je kilka razy
no na prawdę, dość przerażające niektóe rzeczy były. Ja to horrorów nie oglądam bo się boję
|
#3366 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wołają mnie czasami do siebie na drinka i sobie wtedy wieczorkami siedzimy i gadamy. Wczoraj np. zdarzyło mi się przegiąć, bo się bez kitu upiłam ale tak fajnie nam się gadało i się dowiedziałam, że tata planuje mi wymienić auto ![]() Cytat:
mój tata się urodził i wychował w Rzeszowie, więc tam jest jego cała rodzina. I właściwie co roku do mniej więcej 16 roku życia tam jeździłam na wakacje i bardzo lubię to miasto jest bardzo ładne ![]() no niektóre kosmetyczki to tragedia tu też ta pani powiedziała mi wprost, że ona używają najtańszych materiałów, żeby więcej zarobićCytat:
![]() wróciłam z zumby, ale był czad
|
||||
|
|
|
#3367 |
|
Rozeznanie
|
Ale mnie nie usuwajcie, cooooo ?
Obiecuję,że po kolokwium się podciągnę z obecności ;pA tak poza tym - Tż wczoraj przywiózł kotka A konkretnie kotkę - nazwaliśmy ją Mocca Jak tylko się uspokoi to zrobię zdjęcia i Wam wyślę. Ale na razie ma taką głupawkę,że się nie da jej nawet złapać ;p
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Moni to wpadnij w odziewdzinki do Rzeszowa, będziesz bliżej i będzie można zrobić spotkanko wątkowe
![]() Ciacho oj Ty to pójdziesz na pierwszy odstrzał hihihi Nie lubię kotów, ale na pewno musi to fajnie wyglądać jak taki krejzol Ci po mieszkaniu lata
|
#3369 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() apropos horrorów - http://www.youtube.com/watch?v=aGb8p...&feature=share widziałyście to? strasznie mi się spodobał ten filmik ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
zapraszała więc sądzę, że tak
Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2011-11-02 o 22:20 |
||
|
|
|
#3370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystkie się nie pousuwamy wzajemnie A Niuni trochę szkoda, bo założyła wątek i pewnie dlatego ciężko skasować .Cytat:
Cytat:
! Jak wygląda ? Ładne imię!---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Ale na początku straszne :P! |
||||
|
|
|
#3371 |
|
Rozeznanie
|
Jest czarna, prawie cała. Ma tylko białą łatkę wokół oka i na brzuszku. I taki pasek na głowie. A Tż się śmieje,że to na łebku wygląda jak u Harrego Pottera
|
|
|
|
#3372 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że niedługo zrobisz jej fotkę ![]() Dzień dobry, dostałam dziś @ i brzuszek boli ale szczerze mówiąc to się cieszę, że dostałam, bo byłam pewna, że nie będę mieć w tym miesiącu, dlatego, że zawsze dostaję w środę, a tu wczoraj nic... ;pCo do pracy to podjęłam decyzję, że nie idę ani tu, ani tu. W sumie już dzwoniłam poinformować muszę się uczyć, a tak mi się nie chce miłego dnia
|
||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo
![]() wrocilam z uczelni, jem drugie śniadanko i robie obiad ![]() u mnie dzisiaj piękne słoneczko
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja zamiast się uczyć, to siedzę na necie i oglądam sprzęt kosmetyczny do gabinetu..
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też słonecznie, pogoda jest śliczna
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez powinnam sie uczyc, ale mi sie nie chce:/
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj muszę zrobić zadanie z niemieckiego na sobotę, bo w piątek nie będzie czasu
Mam pytanko do Was, czy któraś z Was była kiedyś na targach książki ? ![]() W Krakowie są teraz przez weekend i z chęcią bym się wybrała tylko nie wiem czego dokładnie się spodziewać, czy warto jechać itp
|
#3378 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja momentami miałam dosłownie lęki! szaleństwo hormonów jest okropne! Cytat:
Cytat:
[QUOTE=Ani_qa;30286435 a ja nie mogłam dojść do siebie po oglądnięciu na youtube egzorcyzmów Annelise Michel ... tak były puszczane te taśmy nagrane jak ten diabeł przez nią przemawiał( znaczy klika).... Ja zawsze byłam cwana, bo oglądałam horrory z chęcią i to najróżniejsze....ale jak to usłyszałam...słuchałam do końca i oglądnęłam wszystkie odcinki na YT, ale w nocy z łazienki do pokoju to biegłam...bałam się schodzić do kuchni w nocy, w ogóle wszystkiego się bałam...a najbardziej tego, że we mnie też diabeł wstąpi i od razu zaczęłam myśleć jaką krzywdę bym bliskim robiła itd...strasznie na mnie podziałało to...nawet przestałam horrory oglądać, ale jakiś czas temu znowu zaczęłam ale rzadko wiem, że to głupie...ale z jednej strony mnie przeraziło to a z drugiej zmusiło w jakiś sposób do myślenia i w sumie nawet teraz jak sobie o tym pomyślę, to strasznie przygnębiające to jest.[/QUOTE]A na mnie jakoś szczególnie mocnego wrażenia egzorcyzmy nie zrobily... ani Emily Rose ani Annelise ale tż powiedział że tego w życiu nie oglądnie, nawet nie chce o tym słyszeć za to bardzo podoba mi sie film "Stygmaty" oglądałyście? strasznie lubie go ogladacNadrobilam u nas po staremu... tż w pracy, my z Lila wróciłyśmy ze spaceru, teraz wcinamy flache![]() Lila się będzie teraz bawiła na podłodze a mamusia musi zrobić jeszcze 3 prace do szkoły ![]() W weekend byłam w szkole - rysowaliśmy krzesło oddalam moje drzewa na zaliczenie - zobaczymy czy mi zaliczy![]() Pisałyście ostatnio o spędzaniu świąt... nas jeszcze tesciowie na wigilie nie zaprosili a ja od miesiąca już myślę jak odmówic wiem, że to matka mojego męża ale nienawidzę tej kobiety z dnia na dzień coraz bardziej.... poza tym już zaczynam planowac prezenty świąteczne i poki co pomysłów brak.... a w sobotę jeszcze 2 imprezy. 50-tka tescia i urodziny mojego brata, masakra... macie jakiś pomysł co by można było na prezent? a nie wiem czy się chwaliłam ale na naszą rodzine było natarcie bocianów moja bratowa w ciąży, przyszła bratowa tż w ciąży i moja siostra w ciąży jedna ma termin na wigilię, druga na wielką niedzielę, a siostra na czerwiec![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
zawziął się i się uczy - normalnie to do niego nie podobne, w szoku jestem! Nie byłam, ale chętnie bym się wybrała |
||||||||
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Agula to dobrze, że u Was dobrze
Ja też już rozmyślam co komu na święta Ale wcześniej jeszcze też trochę imprez, bo imieniny mamy mojej za miesiąc, i urodziny brata też. Dla mamy już prezent wymyśliłam, teraz muszę znaleźć go i kupić łooo to faktycznie bocian musiał krążyć bo dzieciaczków w rodzinie Wam przybędzie sporo super
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj NUUUDA ugotowałąm obiad i przez większość dnia czytałam "dumę i uprzedzenie", już finiszuję właściwie ![]() dzwoniłam za tym kursem i babka mi powiedziała jakieś bzdety: że nie wiedziała że ten facet ma tyle ludzi, dopiero dzis z nim pogada, nie sądzi żeby trzeba było czekać na jazde aż 3 tygodnie, nie mogła mu wydać mojej karty jazdy bo faceta o d wykładów nie było i jak już zacznę jazdy to szybko to zleci i pewnie w grudniu bede miała egzamin takie pitolenie, bedzie już, ale jak mi podpadną to zrobię im antyreklame
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Trochę naskrobałyście, muszę ponadrabiac.
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj strasznie leniwie, nudno i wgl sennie zaczyna się robić. Zaraz wróci Tż z pracy, obiad zrobię, i tak minie mi dzień praktycznie niczym
|
#3383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
była taka ładna pogoda, a teraz już się powoli zaczyna robić ciemno a co za tym idzie sennie.. i też mi się nic nie chce.. trochę się pouczyłam, zrobiłam obiad, a teraz się lenię.Agula, no to nieźle Was bocian zaatakował fajnie
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie z tym bocianem, bedziecie później na mamuśkowe spacery chodzić !
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś z was może album klasyczny na all albo w ogóle przez internet?? Bo chciałam kupić na zdjecia ze ślubu, ale nie wiem co, gdzie i jak.
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Faaaajnie! Widać, Twój mąż się zawziął i naprawdę się uczy .Ja niedawno wróciłam z pracy. Jutro mąż jedzie na zjazd, a ja do babci, więc razem pojedziemy, bo to blisko . TŻ do mnie dołączy w niedzielę, a wracamy we wtorek. Już widzę, jak się objemy podczas tego pobytu |
|
|
|
|
#3387 | ||
|
sajkolidżist
|
To tak jak ja
Poza tym TŻ mi zabroniłCytat:
Ja nawet nie wiem jeszcze skąd na nie wezmę pieniądze ![]() Super, że TŻ się tak wziął za ten niemiecki ![]() Cytat:
Almik, mąz już wrócił? ![]() A mnie grypsko dopada coraz bardziej, kaszlę i głowa mnie boli, a uczelni nie chcę sobie odpuszczać... Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2011-11-03 o 17:14 |
||
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
klub :P
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na szczęscie do wczoraj miał wolne, więc się sobą nacieszyliśmy trochę. ![]() Oj, biedna, kuruj się... Ja o prezentach jeszcze nie myślę, więc potem pewnie będzie szaleństwo na ostatnią chwilę.
|
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwłaszcza, że nigdy nie mam kasy hehMorsi, do lekarza!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

i najwcześniej bede mogła mieć 1 jazdę za 3 tygodnie i ludzie czekają tydzień na swoją jazdę 

mam nadzieję żę coś Ci się uda lepszego znaleźć

jestem pierwszą osobą z grupy która podchodziła już do egzaminu i w pierwsza zacznę jazdy, reszta za 2 tygodnie albo 3 pisze egzamin a ja mam nadzieję że wtedy będę miała ponad połowę wyjeżdżonych godzin

. Nie było najgorzej (szczególnie podczas pierwszej części wieczoru
), ale i tak wolałam inaczej spędzić ten czas 

Obiecuję,że po kolokwium się podciągnę z obecności ;p

wiem, że to matka mojego męża ale nienawidzę tej kobiety z dnia na dzień coraz bardziej.... poza tym już zaczynam planowac prezenty świąteczne i poki co pomysłów brak....

Zakończone: 2