|
|
#2941 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Rossmann - część XI
Używałyście może już czegoś z nowej serii Gliss Kur Ultimate Repair (tej czarnej)?
Ja póki co kupiłam odżywkę w spray'u i zabieram się za testowanie. W zasadzie to kusi mnie chyba wszystko z tej serii, bo jesienią/zimą moje włosy potrzebują jednak silikonów..
|
|
|
|
#2942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
To zależy jakie masz oczekiwania odnośnie kalendarzyka. Jeśli od czasu do czasu tylko notujesz wizytę u dentysty, lekarza, spotkanie z koleżanką, to OK, natomiast jeśli potrzebujesz sporo miejsca na notatki, to tam go nie ma...
Ale jest solidny, w twardej okładce, na kółku (jak segregator w wersji mini ), dzieli się na 3 części - kalendarz/adresy/notatki.
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przynajmniej taki jest dla mnie, moja skóra zareagowała na niego bardzo dobrze. Flos Lek, Winter Care (ok 12 zł). Kupiłam w aptece, w niektórych Rossmannach jest FlosLek, ale w "moim" akurat tego kremu nie ma. Sam krem bardzo przyjemny, lekka konsystencja, ładnie pachnie. Pozostawia minimalny tylko film na skórze, twarz się po nim nie świeci, nadaje się pod makijaż. POLECAM!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Ano słabo, że np na dzień kobiet nie robią podobnych promo dla babeczek ![]() W ubiegłym roku, też w listopadzie (to najwyraźniej w Ross męski miesiąc) o ile dobrze pamiętam była promocja -20% na męski asortyment. Teraz wymyślili 3 w cenie 2. I w sumie spoko, lepiej oddziałowuje na wyobraźnię chyba Mój narzeczony ma w tym tygodniu imieniny, więc i ja skorzystam z tej promocji dla facetów podczas wybierania prezentu dla niego, hehe
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Ja w ogóle nivei nie używam, kremy są tłuste, zapychające, a ich zapach mnie drażni na maksa! Moja skóra też niezbyt dobrze je toleruje, pojawiały mi się wypryski. bleee
![]() Wiecie co, przed chwilą, przez przypadek odkryłam, że marka Alterra to także kosmetyki kolorowe!!! Łaaał !!! Mam nadzieję, że niebawem pojawią się na Polskim rynku! http://www.magi-mania.de/images/2010...ay-580x351.jpg |
|
|
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Używałam tylko raz, na spróbowanie bo chce skończyć stary szampon Po szamponie i odżywce włosy miałam, takie lekkie Odżywka nie obciążyła mi włosów, zapach utrzymywał się cały dzień. Ogólnie wrażenia pozytywne, mam nadzieję, że się polubimy
|
|
|
#2950 |
|
Przyczajenie
|
a polecacie jakiś antyperspirant z marek własnych?
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chcę kolorówkę Alterra!!
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;30293020]ja z isana med byłam bardzo niezadowolona, nie wiem jak te zwykle sie sprawuja...[/QUOTE]
ja mam egzotyczną i powiem, że jest ok nie zostawia białych śladów, nie podrażnia z ochroną trochę słabiej ale jak dla mnie wystarczająco (w lato)
|
#2955 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
już się lepiej czuję nie używając niczego (nie mam problemu z potliwością, używam tak zapobiegawczo dla pewności) niż tej isany
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Co prawda nie marka własna, ale rewelacyjny jest bloker Ziaji
http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...nt_bloker.html
|
#2957 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja polecam krem zimowy Dax perfecta.
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
w lato stosowałam go co wieczór teraz już dwa trzy razy w tygodniu. Jest słabszy niż etiaxil więc nie ma tragedii
![]() Ja na noc używam blokera ziaji a na dzień nivea z trawą cytrynową ma bardzo ładny zapach ![]() Cytat:
![]() używałam szamponu i nie polecam - włosy były szorstkie i ogólnie dziwne w dotyku i wyglądzie (mimo używania odżywki )
PM'17 Edytowane przez paulinunia Czas edycji: 2011-11-03 o 10:24 |
|
|
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;30294315]mi isana med tak śmierdziała sama z siebie, że nawet tuż po kąpieli i po posmarowaniu czułam się jak po całym dniu :/ tak mnie drażnił zapach tego antyperspirntu, brrr teraz gdzieś leży w zakamarkach szafy
już się lepiej czuję nie używając niczego (nie mam problemu z potliwością, używam tak zapobiegawczo dla pewności) niż tej isany [/QUOTE]ja też sprawdzałam zapachy i tylko mi ten egzotik pasował i faktycznie w dalszym ciągu mi zapach nie przeszkadza. więc to pewnie kwestia którą wersję sie wybrało. imo trzeba spróbować, można w promocji dostać za 4zł
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tutaj jedna z dziewczyn prosiła o polecenie jakiegoś dobrego antyperspirantu, a nie czegoś hamującego pot do stosowania na noc ![]() Ja stosuję bloker tak co 2-3 dni i jestem z niego bardzo zadowolona, choć momentami mogę się zadrapać, tak mnie skóra swędzi ![]() Na co dzień używam Dove ogórkowego i jestem z niego bardzo zadowolona!!! Pięknie pachnie, długo się utrzymuje, dla mnie jest idealny
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
kod na:
Max Factor, Creme Puff, Podkład/Puder z 36,39 na 24,99 zł 2982212365277 Kupon możesz zrealizować do 8 listopada 2011r . |
|
|
|
#2965 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja polecam, ułatwia mi rozczesywanie i nadaje błysk włosom. mam gęste i z reguły nic mnie nie obciąża i tak, ale ta odżywka też nie obciąża włosów. polecam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Max Factor Creme Puff 24,99zł
2982212362627 Kupon możesz zrealizować do 8 listopada 2011r
|
|
#2967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ktoś miał może ten puder/pokład i może polecic ?
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy pisze w dobrym temacie, ale jakby nie było pytanie odnosi się rossmana ..
Dziewczyny orientuje się któraś co jest z Skarbami Urody w Lublinie? Z miesiąc temu sprawdzałam na stronie i było podane na jutro, dzisiaj zaglądam i info znikneło Ktoś się orientuje czy w końcu odbędzie się ta "impreza" i jesli tak to gdzie dokładnie?
Edytowane przez Liliet666 Czas edycji: 2011-11-03 o 16:51 |
|
|
|
#2969 | |
|
Konto usunięte
|
właśnie dzisiaj pisalam o nim na wątku Naturowym, ale powtórzę i tu - że się ładnie wchłania, zostawia taką minimalną warstewkę ochronną w żadnym wypadku nie tłustą, taką tylko że coś jest na buzi, maleńki glow, można z nim spokojnie wyjść do ludzi i sprawdzi się pod makijaż
niestety u mnie babydream się nie sprawdza - w ogóle się nie wchłania. Co cera, to inne potrzeby . A ta perfecta (wersja dla narciarzy) jest bardzo treściwa i gęsta, mimo to ładnie się wchłania Cytat:
bez żadnego konkretnego zapachu, ale to nie znaczy że antyperspirant ma smierdzieć Ja go mam i w sumie polecam Kupowałam kiedyś wraz z podkładem Max factor Smooth Effect - i o ile podklad był za jasny, to puder mimo że niby jest transparentny lekko przyciemnia (delikatnie) więc fajny duet. Generalnie sam puder jest ok, warto wspomnieć że jest go naprawdę sporo-za tą cenę warto (na ogół pudry mają tak z 10-12g, a ten puder ma 21g). W cenie regularnej raczej bym nie kupiła ze względu na zamienniki typu Synergen, Sensique
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2011-11-03 o 17:34 |
|
|
|
|
#2970 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja mam Creme puff. Od kilku lat go kupuję i polecam
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Ja póki co kupiłam odżywkę w spray'u i zabieram się za testowanie. W zasadzie to kusi mnie chyba wszystko z tej serii, bo jesienią/zimą moje włosy potrzebują jednak silikonów..

Po szamponie i odżywce włosy miałam, takie lekkie

Ktoś się orientuje czy w końcu odbędzie się ta "impreza" i jesli tak to gdzie dokładnie?
. A ta perfecta (wersja dla narciarzy) jest bardzo treściwa i gęsta, mimo to ładnie się wchłania