|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
witam!Podczytuję Was juz jakiś czas i postanowiłam w końcu napisać ponieważ od jakichś 3 lat równiez regularnie kupuje w Biedronie.Ze swojej strony moge polecić:
-kukurydza w puszce -kremy do smarowania Kremuś -pierogi ruskie i z kapustą i z grzybami(te z lodówki) -kotlety do hamburgerów(pakowane po 5 szt.) -parówki z kurcząt 1kg -deser Bondi (podróbka Monte) -jogurty FruVita -serki Grismo -cappucino biedronkowe -mrożonki Mroźna Kraina -pieluchy i chusteczki Dada(świetne!) -płyn do kąpieli Pinio i wiele wiele innych. Zachęcona Waszymi opiniami zaczynam testować kosmetyki biedronkowe.Narazie kupiłam dla męża piankę do golenia i wodę po goleniu Skino(mąż zadowolony ) a dla siebie dziś masło do ciała z tej gazetki urodowej.pozdrawiam
|
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Ja za te kapcie zapłaciłam 30 zł na początku października w rossmanie a teraz w biedronie są takie za 12 zł, nieźle przepłaciłam
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://gazetka.biedronka.pl/g12,nasze_dzieci.html
|
|
#934 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ryzyk fizyk... No ale 600ml za te kasę.. i tak zaoszczędziłam 3zł nie kupując od razu ![]() Herbatka z cynamonem i śliwką też w moich wspomnieniach mmmmm i też mnie korci ![]() Cytat:
Ale ten zaparzacz, który pękł to ten od herbaty tak? Bo nie jestem pewna kiedy o którym pisałaś A pękającego nie chce kupować, szkoda ryzyka... Co do rady by rodzinkę obpytać to nie ma takiej opcji, muszę podjąć decyzję i kupić lub nie ![]() Cytat:
Ale zdrowotne olejki itp. to bankowo podupadły. Mam tylko nadzieję, że nie przeobraziły się w niezdrowe Niestety sporo ich jest bo to były chyba pół kg (jak nie więcej) paczuszki więc nie wpałaszujemy tego w tydzień, szkoda mi ich, bo lubię barrrdzo, ale nie będę jadła ich do upadłego, bo ta data jednak robi swoje ![]() Wow! Jestem z siebie dumna No to niedługo przystępuję do oglądania przemysłówki, bo jak się domyślam to na przyszły tydzień?
|
|||
|
|
|
#935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://gazetka.biedronka.pl/g12,nasze_dzieci.html
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
u nie dzisiaj rzucili patelnie grillowe.za 15zł grzech nie kupić więc wzięłam.wygląda dobrze.tylko nie wiem z czego jest zrobiona bo nie ma informacji (teflon czy co).
Z gazetki kawowej zapoluję na młynek do kawy,zaparzacz do herbaty i oczywiście czekoladę do picia. |
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z gazetki Hity są tanie i ten piernik No i ten dżem jezynowy
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2011-11-03 o 18:51 |
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaa gazetkaaa. Ja pierdziele, zbankrutuje
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny te balsamy i kremy do rąk BeBeauty green nature są w stałej ofercie?
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda bo fajne
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w mojej B. pełen wybór rajstop, wzięłam czekoladę i granat. wydają się porządne. oczywiście wpadło też kilka ''cuksów'' , po kilka każdego rodzaju i tak jak dziewczyny mówiły : po drodze wylądowała część w brzuszku ;-) galaretki są ok, trufle ujdą, michałki ciemne też.. a białe to niezmiennie moje bóstwo. a nowa gazetka.. bomba obkupię się w herbatki na całą zimę. super, że gruszka z wanilią powróciła, ulubiona z tamtego sezonu.
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
9,99
![]() Kurrrrde te rajstopy mnie skusiły, będę się za nimi rozglądać ![]() A takie kapcie balerinki są też w Tesco na dziale F&F za 12 zł, ciut ładniejsze śmiem rzec ![]() No i dziś już były nowe książki; upolowałam ostatniego Kinga i zastanawiam się nad "Tysiąc dni w Wenecji" ....
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2011-11-03 o 19:20 |
|
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
nie
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Tak myślałam, bo tylko w jednej B w moim mieście one jeszcze zostały i zrobiłam zapasy. Uwielbiam ten balsam. Jest naprawdę dobry za tak niską cenę bo u mnie one kosztują 5zl. Jeszcze pójdę po zapasy kremu do rąk
|
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
U mnie praliny Lindor za 9,99 z kawowej gazetki były już dzisiaj przy kasach
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
hejka!!!
z nowej gazetki napewno kupię czekoladę do picia i te capucinno w saszetkach, wszystkie smaki, może się skuszę na jakąś herbatkę kurczę kiedyś kupiłam już taki zaparzacz na allegro i całkiem o nim zapomniałam muszę go odkurzyć z szafy i wyciągnąć... z przemysłówki fajnie te buty wygladają , ciekawe jak na "żywo", rajstopki też wlecą do koszyka
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za linki
Liczyłam na jakąś dobra kawę , w fajnej cenie,ale lipa. Te zaparzacze fajne, Cappuccino tanie. Może jeszcze jakąś herbatę zakupię, ale nie wiem czemu, nie mogę się do zielonej przekonać. Zjadłam dziś resztę trufli, jeju, one są przepyszne, ale w mojej Biedronce już nie ma śladu po cukierasach A te owoce kaki są dobre? Nie jadłam nigdy, więc nie mam pojęcia
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
dziś upolowałam wycieraczkę... a z nowości gazetkowych bardzo kuszą zaparzacze do herbaty i kawy
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Co sądzicie o grzańcach? Który smak jest najlepszy?
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzeją że hoho![]() ale ci się trafiło z tymi michalkami, może pani się walneła bo te owocowe cytrynówka, wiśniówka są po tyle się kody pewnie pomylily
|
|
#955 |
|
Rozeznanie
|
Spożywka od poniedziałku:
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/01/01_b.jpg http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/01/02_b.jpg http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/01/03_b.jpg http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/01/04_b.jpg I od czwartku: http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/02/01_b.jpg http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/02/02_b.jpg http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/02/03_b.jpg http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/02/04_b.jpg http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Of...07/02/05_b.jpg - spożywka jak ta lala
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
nic specjalnego, taka po prostu lekka lektura.
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już nie będę tu wypisywać mądrości na stronce znalazłam działanie: Typowy zaparzacz składa się z trzech części: zbiorniczka dolnego, lejka z sitkiem do którego wsypujemy grubo zmieloną kawę, oraz zbiorniczka, górnego w którym zbiera się gotowy napój. Zasada działania jest prosta. Woda w chwili gdy zaczyna wrzeć, wytwarza parę wodną, która swym ciśnieniem wypycha wodę przez lejek ku górze. Po drodze wrząca woda przechodzi przez warstwę kawy oraz dwa sitka. Gotowy napój zbiera się w górnym naczyniu. Ten drugi zaparzacz: W zaparzaczu tłokowym zaparzysz klarowna kawę bez obaw o pływający osad. Po zaciśnięciu specjalnego tłoka, zmielona kawa i osad zostaną zamknięte w dolnej części zaparzacza. Parzenie kawy: Wyjąć tłok i wsypać zmieloną kawę do dzbanka (w ilości zależnej od pojemności zaparzacza), zalać gorącą wodą. Przykryć szczelnie pokrywą z tłokiem. Po upływie ok. 3 min. docisnąć tłok. Kawa jest gotowa do podania.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-11-03 o 19:51 |
|
|
|
|
#958 |
|
Rozeznanie
|
14.11 w ofercie przemysłowej będą jeszcze takie zajedwabiste skarpetsy
![]() http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...14/01/07_b.jpg |
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do zaparzaczy do herbaty...miała kiedyś taki i...nigdy więcej. Mają strasznie cienkie szkło i pękają po jakimś czasie.
Kawiarkę mam w domu, tylko, że włoskiej firmy Bialetti. Super urządzenie. Kawa wychodzi przeeepysznaa, bardzo aromatyczna i mocna. Najlepsza jest z mlekiem polecam, o ile te z Biedry są wykonane z dobrej stali nierdzewnej---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wymacam i mi się spodobają to kupię napewno trzeba się przygotować na siarrrczyste mrozy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

) a dla siebie dziś masło do ciała z tej gazetki urodowej.

nie wymagam cudow bo to tylko szampon ale jak już mi sie włosy nie przetłuszczają po nim to juz jest ok
ryzyk fizyk... No ale 600ml za te kasę.. i tak zaoszczędziłam 3zł nie kupując od razu 

Ale ten zaparzacz, który pękł to ten od herbaty tak? Bo nie jestem pewna kiedy o którym pisałaś
Ale zdrowotne olejki itp. to bankowo podupadły. Mam tylko nadzieję, że nie przeobraziły się w niezdrowe
Niestety sporo ich jest bo to były chyba pół kg (jak nie więcej) paczuszki więc nie wpałaszujemy tego w tydzień, szkoda mi ich, bo lubię barrrdzo, ale nie będę jadła ich do upadłego, bo ta data jednak robi swoje