Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 20:16   #3781
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Cześć
Dziewczynki no nie mogłam!! Musiałam wejść i poprosić was o wizażowe bardzo mocne kciuki. Jutro ostatni etap co do mojej firmy. Decydujące starcie z komisją. Bardzo proszę o kciuki

Co do spraw ślubnych wybraliśmy zaproszenia u sklepie wujka tżta. No i mamy upatrzone obrączki. Co do obrączek postanowiliśmy zdecydować do poniedziałku czy te czy inne. A zaproszonka będę miała jak tżcika brat cioteczny zamówi i wydrukuje.Ale nie wiem kiedy to nastąpi bo jego żona jest w szpitalu a on się dwoma maluchami zajmuję i nie chcemy mu teraz głowy zawracać.
Wiem, że dasz rade:kci uki:

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:18   #3782
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
widzę, że ktoś podziela moje zdanie ja własnie też mam takie obawy: wypiszę kogoś imiennie, Ci się rozejdą i co wtedy?
Jejku ja bym sie nie przejmowała, naprawde. Dam zaproszenie kuzynce na 2 miesiace wczesniej, napisze imie jej chłopaka obecnego, jak sie rozejda to trudno, płakac nie będę a i ona nowemu partnerowi chyba nie bedzie pokazywac zaproszenia bo i po co.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Aaa i jeszcze nie powiedziałam Wam najlepszego teściowe teraz remont robią jednego z pokojów w swoim domu, (TŻ oczywiscie pomaga, bo nie mogłoby być inaczej, ale w weekend oczywiście jest ze mną, a nie tam), pytam sie TŻ, po co oni tam robią remont, a on że dla nas szykują pokój masakra jakaś, tysiąc razy mówiłam, że nie będę tam mieszkać, ale oni stwierdzili, że wiedzą lepiej i nie wyobrażają sobie, by potencjalny wnuk wychowywał się poza ich domem
Ło matko! No bez przesady!! Wyremontuja ten pokoj, karzą się wprowadzic a wczesniej jeszcze urządzą po swojemu? I jak coś bedzie miedzy Wami nie tak to Ci powiedzą że oni tacy dobrzy bo Wam dach nad głową dają a Ty się buntujesz? Co za ludzie.

Cytat:
Cześć
Dziewczynki no nie mogłam!! Musiałam wejść i poprosić was o wizażowe bardzo mocne kciuki. Jutro ostatni etap co do mojej firmy. Decydujące starcie z komisją. Bardzo proszę o kciuki

.
Trzymamy mocno
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:18   #3783
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
mam chciałm żeby było prosto i na temat i oczywiście w nawiązaniu do mojego imienia więc zostało: " Jagodowe Dekoracje"
czy to nie czasem mój pomysł dla Ciebie kiedyś tu pytałaś o propozycje, nie pamiętam czy podałam jagodowe dekoracje, czy inspiracje, wooow teraz to tym bardziej będę trzymać kciuki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:19   #3784
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
mam chciałm żeby było prosto i na temat i oczywiście w nawiązaniu do mojego imienia więc zostało: " Jagodowe Dekoracje"
To była moja propozycja???

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
a co ze zdrówkiem nie tak?
ja za parę dni odstawiam tabsy i się boję co będzie jak odstawię!
Kochana moja mam problem z krwią..ale co dokładnie to będe wiedziec po spotkaniu z hematologiem

Nie nakręcam się jak będe wiedziec to dam znać.

A Ty będziesz się o dziecie starać? Ja tabsy do 1 marca

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:22   #3785
__Paulinka__
Zakorzenienie

Jagodzia sie trzymają!! pamietaj, ze one zawsze dzialaja i ja sie nawet nie stresuje bo wiem, ze dostaniesz tą kase!!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:22   #3786
madzia2306
Zakorzenienie

zaraz będę z tżtem rozwiązywac testy na prawko

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:24   #3787
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
dziękuję

to teraz można się ze mnie pośmiać , że jestem ciemna
Oj tam zaraz ciemna... bez przesady!!!! Człowiek całe życie się uczy

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Co do top model uważam że pomimo że Viera złamała regulamin powinny odpaść obie. Wiele reality show oglądałam i przeważnie jak ktoś złamał regulamin odpadał natychmiast a pomimo tego eliminacje były. A do finału dojdą 3z pewnym bagażem żeby nie było nudno. Bez sensu
W pierwszej edycji Nicol Rosłoniec miała poważną kontuzję kolana, zrezygnowała z programu, a oni zrobili normalne eliminacje. Na jej miejsce przyszła nowa. Niekoniecznie było to super rozwiązanie, ale jakieś było. No ale jak widac Anka przetrwa do samego finału, więc coś tu nie halo.

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Z mniej fajnych - byłam u dermatologa i jednak - łysienie plackowate.
Z tego wszystkiego mam humor do bani i idę zaraz do koleżanki na piwko. Mam nadzieję, że nie zgubię się w tej mgle.
Kochana mam nadzieję, że jakoś da sie to leczyć i że wszystko będzie ok

Cytat:
Aaa i jeszcze nie powiedziałam Wam najlepszego teściowe teraz remont robią jednego z pokojów w swoim domu, (TŻ oczywiscie pomaga, bo nie mogłoby być inaczej, ale w weekend oczywiście jest ze mną, a nie tam), pytam sie TŻ, po co oni tam robią remont, a on że dla nas szykują pokój masakra jakaś, tysiąc razy mówiłam, że nie będę tam mieszkać, ale oni stwierdzili, że wiedzą lepiej i nie wyobrażają sobie, by potencjalny wnuk wychowywał się poza ich domem
przepraszam nie mogłam się powstrzymać
Moja teściówka też chce mieć najważniejszy wkład w wychowywanie wnuków, ale nie ze mną takie numery.

Cytat:
Cześć
Kochana musi sie udać!!!!!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:26   #3788
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
To była moja propozycja???

Kochana moja mam problem z krwią..ale co dokładnie to będe wiedziec po spotkaniu z hematologiem

Nie nakręcam się jak będe wiedziec to dam znać.

A Ty będziesz się o dziecie starać? Ja tabsy do 1 marca
problemy z krwią? brzmi poważnie, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze.
tak zaraz po slubie chcemy się zacząć starac. już się doczekac nie moge kiedy bedziemy mieli dzidzię w brzuszku
tylko te moje problemy z hormonami...
czasami mi się wydaje że ciężko będzie zajść, ale mam nadzieje ze jak najszybciej sie uda.
i ty odstawiasz??? bardzo dobrze!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:27   #3789
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kciuki Jagodziu
masz już nazwę firmy?

ołmajgad umieram po aerobiku ale mogę oficjalnie oglosić, że w ciągu 3 tygodni odkąd chodzę (łącznie 9 godzin ćwiczeń) zrzuciłam bez żadnej diety 2 kg - a ważę sę bez oszukiwania wieczorem, przed snem
gratulacje, super efekt

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
to prawie jak u mnie, tyle że ja będę mieszkała u tż, a moi rodzice dobrze o tym wiedzą od początku, a w sobotę przy kolacji z rodzicami i teściami mój ojciec tak jakby prosił nas żebyśmy jeszcze parę miesięcy pomieszkali u mnie, wkurzył mnie, a już dziś mi mówi że przyjdzie ekipa żeby robic płytki na ganku bo to dla mnie...niech sobie w nos wsadzi!
rozumiem i współczuję, to bardzo niezręczne tak ciągle powtarzać, że nie będzie się z nimi mieszkało.

Cytat:
jezuu ale mnie niektórzy sprzedajacy wkurzają specjalnie zapłaciłam za przesyłkę pocztową bo nie ma nigdy kto odebrać paczki od kuriera to nie wraz wysłał kurierem i znowu jak z sukienką będę musiała robić z siebie idiotkę i latać po sąsiadach pytać czy kurier paczki nie zostawił
co zamówiłaś, kiciu? pochwal się
Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Ło matko! No bez przesady!! Wyremontuja ten pokoj, karzą się wprowadzic a wczesniej jeszcze urządzą po swojemu? I jak coś bedzie miedzy Wami nie tak to Ci powiedzą że oni tacy dobrzy bo Wam dach nad głową dają a Ty się buntujesz? Co za ludzie.
no dokładnie, i tak ja jestem ta zła, niedobra jędza, bo nie dosć, że biednego TŻ 2 razy na tydzień odciągam od łona rodzinnego, to jeszcze nie chcę mieszkać ze wszystkimi na kupie, no i jestem bardzo niedobra, bo nie zamierzam rzucać pracy, tylko pracować i po urlopie macierzyńskim wrócić do pracy a bratowa TŻ jest najlepsza na świecie - mieszka z nimi, do pracy nie chodzi, bo opiekuje się dzieckiem (4letnim) i jest ciągle stawiana mi za wzór

gosza.. hehee a Twoja teściowa ma już wnuki, czy Twoja dzidzia będzie jej pierwszym?

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2011-11-03 o 20:28
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:27   #3790
nena1984
Zakorzenienie

a własnia, ta cała Anka która nas wkurza przecież też złamała regulamin - tydzień temu zaczęła nakładać make up jeszcze przed rozpoczęciem zadania konkrsowego

Stary 2011-11-03, 20:27   #3791
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Fajnie, że tak uważasz Mi nowa wpadła w oko
piękna
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
---

a nie uważacie to za troche "niebezpieczne"? ja wiem że to fajnie wygląda i jest niesamowicie miło, jak ktoś dostanie takie zaproszenie.. ale co jeśli ktoś się pokłóci, zerwie, rozstanie się?
My też mieliśmy wśród znajomych takie pewne pary, a tu nagle jedna dziewczyna zerwała zaręczyny z byle powodu nie mówiąc że już mieli termin na sali, zamówiony alkohol itp...
Sama nie wiem..
a jak sie jest zaręczonym albo małżeństwem to nie można się pokłócić, zerwać, rozstać, rozwieść, umrzeć (odpukać!!) ? jakby tak to rozpatrywać to każde zaproszenie dla pary byłoby "niebezpieczne". Ja uważam że jak ktoś jest w związku to tę osobę z którą jest w związku zapraszam imiennie nie mówię tu o osobach które tylko "spotykają sie" raz z tym raz z tamtym... no ale chyba łatwo rozpoznać czy ktoś jest w związku czy nie. A kwestie losowe zawsze się mogą zdarzyć i nic sie na to nie poradzi

Cytat:

niezłych masz tych teściów....
Cytat:
Cześć

Skończyliśmy dziś kurs tańca na poziomie średniozaawansowanym egzamin zdany, zaświadczenie jest, możemy zaczynać poziom zaawansowany

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:29   #3792
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
czy to nie czasem mój pomysł dla Ciebie kiedyś tu pytałaś o propozycje, nie pamiętam czy podałam jagodowe dekoracje, czy inspiracje, wooow teraz to tym bardziej będę trzymać kciuki
Wiecie co baaaardzo mi się podobało jagodowe inspiracje. Ale po wielkich rozważaniach zostały dekoracje żeby nawiązać do tego czym się zajmować będzie firma. Swojego bloga nazwę jagodowe inspiracje będą porady najnowsze trendy itd:P i tam będzie wzmianka że to moja firma jagodowe dekoracje link do strony itd.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:30   #3793
MARGIDA
Wtajemniczenie

jagodziu ja też trzymam mocno kciuki
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:33   #3794
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje, super efekt

rozumiem i współczuję, to bardzo niezręczne tak ciągle powtarzać, że nie będzie się z nimi mieszkało.

kozaczki na allegro wstawiałam tu niedawno zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1896022325.jpg (27,9 KB, 4 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:34   #3795
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje, super efekt

no dokładnie, i tak ja jestem ta zła, niedobra jędza, bo nie dosć, że biednego TŻ 2 razy na tydzień odciągam od łona rodzinnego, to jeszcze nie chcę mieszkać ze wszystkimi na kupie, no i jestem bardzo niedobra, bo nie zamierzam rzucać pracy, tylko pracować i po urlopie macierzyńskim wrócić do pracy a bratowa TŻ jest najlepsza na świecie - mieszka z nimi, do pracy nie chodzi, bo opiekuje się dzieckiem (4letnim) i jest ciągle stawiana mi za wzór

gosza.. hehee a Twoja teściowa ma już wnuki, czy Twoja dzidzia będzie jej pierwszym?

o jeju, współczuję ci szczerze, nie będziesz miała wesołego życia z teściami.
ja swoim rodzicom teraz nic nie mówię o mieszkaniu, powiedziałam że o tym nie myślimy. nie chcę im robić przykrości ani się kłócić. ale tak czy tak zaraz po ślubie przenosze się do tż.
a ja wiem i dziękuje za to teściowej ze jak urodzę dziecko to bedę mogła zostawić jej pod opiekę i szybko wrócic do pracy. i to jest dla mnie duża wygoda bo wiem że moja mama będzi epsioczyła jak bym codziennie na 8 godz zostawiała dziecko pod opiekę.
Hania 6.09.2016

Stary 2011-11-03, 20:34   #3796
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Ma jedną 3letnia wnuczkę, która mieszka z nią. I jak widze jej podejście do małej to mi się odechciewa!!!!!

Cytat:
a własnia, ta cała Anka która nas wkurza przecież też złamała regulamin - tydzień temu zaczęła nakładać make up jeszcze przed rozpoczęciem zadania konkrsowego
ale karę dostała, odebrali jej 20 czy 30 klatek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Skończyliśmy dziś kurs tańca na poziomie średniozaawansowanym egzamin zdany, zaświadczenie jest, możemy zaczynać poziom zaawansowany
gratuluję

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:35   #3797
nena1984
Zakorzenienie

a ja też proszę o kciukasy, bo u mnie jutro o 11.00 jest dostawa odzieży zimowej i kozaków zary, bershki itp w outlecie...i mam zamiar tam być i coś upolować. Nie wiem brać kartę?? Jak wezmę kartę, to jak nic przekroczę budżet na listopad...

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-11-03 o 20:36
Stary 2011-11-03, 20:36   #3798
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
trzymamy !!!

wiecie co, robię te ćwiczenia ABS na brzuch i niestety u mnie nie ma rezultatów. Brzuch jaki był ,taki jest. TZn nie jest jakiś gruby, ale zawsze może być lepiej
Robię także ćwiczenia na mięśnie pośladków i te mogę polecić z czystym sumieniem! TŻ także zauwazył różnicę, w dżinsach pupa wygląda rewelacyjnie, jest lekko podniesiona http://www.youtube.com/watch?v=2teK0EV0k-w <-oto te ćwiczenia

Robię też na ramiona (chcę mieć ładne, lekko wyrzeźbione ramiona do sukni ślubnej) i też widzę, że działa http://www.youtube.com/watch?v=-7n66uPHBhY&feature=fvst polecam
Ostatnio mam obsesję, że mi ta skóra obwiśnie na ramionach i zrobią się takie kurze skrzydełka
Strasznie ci dziękuje za te linki od dziś będę ćwiczyć nie wątpię, że efekty po nich widać bo takie ćwiczenia są najlepsze ja ćwiczyłam kiedyś przez 5 minut dziennie na brzuch i po tygodniu już widziałam poprawę

Mi najbardziej zalezy na ramionach bo tak jak piszesz mam wrażenie, że są takie bleee

jagodzia133 i nena1984 powodzenia dziewczyny

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2011-11-03 o 20:39
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:36   #3799
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
ale karę dostała, odebrali jej 20 czy 30 klatek
ale to nie za to...ona była najgorsza w tej konkurencji malowania - wbiegła jako ostatnia

Stary 2011-11-03, 20:37   #3800
jagodzia133
Zakorzenienie

a
Cytat:
a ja też proszę o kciukasy, bo u mnie jutro o 11.00 jest dostawa odzieży zimowej i kozaków zary, bershki itp w outlecie...i mam zamiar tam być i coś upolować. Nie wiem brać kartę?? Jak wezmę kartę, to jak nic przekroczę budżet na listopad...mdleje:
kochana to ja trzymam kciuki żebyś nie przekroczyła budżetu :P

dobra lecę poczytać biznes plan i myju myju. Napiszę jutro jak mi poszło

dobranoc
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:38   #3801
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Strasznie ci dziękuje za te linki od dziś będę ćwiczyć nie wątpię, że efekty po nich widać bo takie ćwiczenia są najlepsze ja ćwiczyłam kiedyś przez 5 minut dziennie na brzuch i po tygodniu już widziałam poprawę

Mi najbardziej zalezy na ramionach bo tak jak piszesz mam wrażenie, że są takie bleee

mi do suknie ślubnej też na tym najbardziej zależy bo reszty nie widać i tak z pod sukni

Stary 2011-11-03, 20:40   #3802
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
mi do suknie ślubnej też na tym najbardziej zależy bo reszty nie widać i tak z pod sukni
Dokładnie ale ćwiczenia na pupe też się przydadzą ^^ tż kręci moja pupa więc jak poćwiczę to będzie miał niespodziankę jak wróci

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:41   #3803
(kicia)
Zakorzenienie

ja ponad miesiąc ćwiczyłam a teraz straciłam zapał jak po całym dniu wracam z uczelni to nei mam w cale ochoty

Stary 2011-11-03, 20:45   #3804
malwus20
Wtajemniczenie

Jagodzia 3mam mocno kciukasy żeby sie udało i liczę na to że już niebawem będziemy się zaopatrywać w weselne dekorację u Ciebie
Stary 2011-11-03, 20:48   #3805
arletka1313
Zakorzenienie

też bym chciała zacząć ćwiczyć ale strasznie brak mi motywacji, i tak okropnie mi się nie chce!
Hania 6.09.2016

Stary 2011-11-03, 20:50   #3806
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny

Dzisiaj pobierali mi krew aby zrobić badania na które skierował mnie gienio. Ja panicznie boje się pobierania krwi od małego tak mam nie wiem dlaczego ale tak po prostu jest. Czekając pod gabinetem mówiłam sobie będzie dobrze ale oczywiście nie było Ten mój strach jest paniczny gdy tylko pani wbiła igłę zaczeło się piekło dla mnie słyszałam jak tylko mówiła żebym się rozluźniła bo nic nie chce lecieć a ja w tym momencie zaczełam mdleć i druga pielęgniarka zaczeła mnie cucić bo byłam blada jak ściana i nic nie kontaktowałam potem czułam tylko zimny okład na karku i trzymały mi głowę między kolanami aby była jak najniżej po prostu taki wstyd że szok a na to wszystko się rozpłakałam łzy same mi leciały jak puściły mnie nerwy. Powiedzcie czy wy też tak macie jak wam pobierają krew czy tylko ja się tak panicznie boję to jest nienormalne Moja mam mówi ciekawa jestem jak ty przeżyjesz wszystkie badania a później poród jak zajdziesz w ciąże ja tego sobie na razie nie mogę sama wyobrazić będzie ciężko
Oj trochę się rozpisałam ale nadal to we mnie siedzi i na samą myśl robi mi się niedobrze
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2011-11-03 o 20:51
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:53   #3807
maly_czlowieczek
Zadomowienie

wiem wiem wiem, możecie mnie bić laciami, ale ja niestety jak zwykle nie mam na nic czasu, powinnam teraz zakuwać biochemię, a nie siedzieć na wizażu.....ech......

kciuki dla Jagodzi, Neny i innych potrzebujących, życzenia zdrówka dla Kocoorka

ja też proszę o kciuki, mamy w przyszłą sobotę oglądać mieszkanie....cena okazyjna, musimy dobrze przemyśleć sprawę, czy damy radę je wyremontować i utrzymać......chciałabym żeby się udało.....

ze ślubnych spraw - uzbieraliśmy złoto na obrączki mamy dać równoważność złomu za dowolny wzór obrączek plus dopłacić za robociznę około 500zł.... ach.... chciałabym żeby już było po ślubie, żeby móc tworzyć z TŻetem rodzinę......

wyjaśniliśmy sobie wszystko na temat jego spotkania z byłą, cóż, ma zupełnie inny charakter i nie wpadł na to że mogłoby mi to przeszkadzać....on mi ufa bezgranicznie, bardziej niż ja sobie......niestety ja swoje przeszłam i ciężko mi być 100% pewną że zawsze będziemy razem....... mój dziadek zdradził, mój tata też....... małżeństwa się nie rozpadły, ale podświadomie siedzi to ciągle we mnie..... ech.... wiem, że powinnam nawet nie dopuszczać takiej myśli, ale jednak jakoś w moim otoczeniu normą wydaje mi się zdrada, a nie wierność........ ech, sorry, za te smuty, mam nadzieję, że dzięki TZetowi zmieni się moje nastawienie.
Stary 2011-11-03, 20:54   #3808
Myszeczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

Z mniej fajnych - byłam u dermatologa i jednak - łysienie plackowate.
Współczuję Ci bardzo Tym bardziej że również mam podejrzenie choroby autoimmunologicznej, w przyszłym tygodniu mam dodatkowe badania i wszystko się okaże Także trzymam kciuki za Ciebie, a Ty trzymaj za mnie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja ostatnio serwuje sobie takie drineczki
o kurka jaki fajny a jak to się robi??

Kilianna na brzuch to polecam Ci A6W. Dla mnie było to ciężkie, ale szybko przynosi rezultat... Poszukaj sobie w necie

Jagodzia ja też trzymam I fajna nazwa firmy, wpadająca w ucho

Dziewczyny, ja myślę, że nie będę się przejmować jak wpisywać pary. Jeśli są już długo razem to imiennie osobę towarzyszącą, bo mi było miło jak takie zaproszenia dostawaliśmy. A to czy się pokłócą czy rozstaną to przecież nie jest moja wina ani nie mam na to wpływu. Myślę że nikt nie będzie w tej sytuacji urażony... Tak mi się przynamniej wydaje

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:55   #3809
kindziulindzia
Zakorzenienie

a odnośnie tabsów jeśli to nie tajemnica to jakie Wam przepisał gin ??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 20:56   #3810
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Dzisiaj pobierali mi krew aby zrobić badania na które skierował mnie gienio. Ja panicznie boje się pobierania krwi od małego tak mam nie wiem dlaczego ale tak po prostu jest. Czekając pod gabinetem mówiłam sobie będzie dobrze ale oczywiście nie było Ten mój strach jest paniczny gdy tylko pani wbiła igłę zaczeło się piekło dla mnie słyszałam jak tylko mówiła żebym się rozluźniła bo nic nie chce lecieć a ja w tym momencie zaczełam mdleć i druga pielęgniarka zaczeła mnie cucić bo byłam blada jak ściana i nic nie kontaktowałam potem czułam tylko zimny okład na karku i trzymały mi głowę między kolanami aby była jak najniżej po prostu taki wstyd że szok a na to wszystko się rozpłakałam łzy same mi leciały jak puściły mnie nerwy. Powiedzcie czy wy też tak macie jak wam pobierają krew czy tylko ja się tak panicznie boję to jest nienormalne Moja mam mówi ciekawa jestem jak ty przeżyjesz wszystkie badania a później poród jak zajdziesz w ciąże ja tego sobie na razie nie mogę sama wyobrazić będzie ciężko
Oj trochę się rozpisałam ale nadal to we mnie siedzi i na samą myśl robi mi się niedobrze
nie jesteś jedyna, wierz mi, pracuję w laboratorium, niestety nie wiem, co Ci poradzić, jak z tym walczyć, ale myślę, że jakoś może samo Ci przejdzie, ale przede wszystkim powinnaś poinformować pobierającego, że masz takie problemy, wtedy lepiej pobrać krew na leżąco, pobierający mają jakieś swoje sposoby na takie sytuacje.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości