Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 14:56   #3121
d666666
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Chcę zaczac, ale ciezko bez kasy. Jem co daja. Wyplata dopiero 10. Bardzo źle się czuje, aż się trudno oddycha, tak spuchlam.
Jutro biore ostatni raz antybiotyk na zatoki. Chyba znowu dopadla mnie alergia, bo od kilku dni mam spuchniete dolne powieki (dzisiaj takie zmarchy tylko sflaczale zostaly) i wszystko mnie swedzi, lydki drapie do krwi.

I w weekend szkola. Diii - wytlumacz mi conjunctive i subjunctive, bo mam ochote przez ta gramatyke zrezygnowac. Mielismy 30min na 50 zdan (zadan) - nie zdazylam nawet zrozumiec co czytam.

Chcę na diete
Kochanie moje, mialas gramatyke opisowa (popisowa) jak widze. Cholera, ja to mialam na 2gim roku lub 1szym (juz nie pamietam), kosmosy i drzewka jakies durne. Ja skonczylam studia 6 lat temu, nie za wiele pamietam z takich czysto naukowych rzeczy, ale postaram sie cos znalezc na ten temat.Narazie jeszcze nie mysle bo jestem chora
Subjunctive i Conjunctive to prawie o samo, tryb laczacy z tego co pamietam, a conjunctivie musi wystapic spojnik... Uzywamy tego badziewia, zeby wyrazic zyczenia, polecenia, itd...
Zdania podrzednie zlozone...kurde, nie pamietam, a notatki ze studiow mam w PL
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 15:19   #3122
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Trudno powiedziec, jezeli ciagnelas od marca 2ga faze iwpadly grzechy to bym nie robila u tylko dukala 2 faze, a jak po prostu totalnie sie wykoleilas, kg wrocily, to mozesz powtorzyc, tyle,ze nie nastawiaj sie, ze tak pieknie bedzie jak za 1szym razem. Nie jestem do konca tego pewna, niech sie ktos jeszcze wypowie

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

: roza:
zaczełam 12 marca, jakieś 3 dni U potem 2 miesiące na II fazie a później ze 2 na III i popłynełam........ sama już nie wiem, ciężko mi jak mam P a co dopiero żeby zacząć od początku, potrzebuję dużego kopa w d.......
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Balance 8 Power 7 Superset 5
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:40   #3123
asio90
Raczkowanie

GG do asio90

Cytat:
No, zobaczymy

Dawaj dawaj)))bedzie dobrze. A dlaczego chcesz robic cos podobnego do dukana, skoro zaszkodzil ci dukan ostatnim razem?[COLOR="Silver"]
Ostatnim razem zaszkodziła mi moja głupota
Mianowicie, miałam tryb 5/2 no a tak naprawde, to przez te dni z warzywkami, to ich w ogóle nie jadłam. Takim oto sposobem nabawiłam się potwornych problemów z wyproznianiem sie no i organizmowi brakowało cukrów (no bo przeciez w dukanie wszystko na slodzikach, a cukry z warzyw nie były dostarczane, bo ich nie jadłam) i nabawiłabym się cukrzycy (hipoglikemi dokładnie, czyli niedocukrzenia).
Chciałam wiernie wytrwać w fazie 3, ale moje uczty nie byly raz w tygoniu, tylko codziennie :P

A wracam, bo schudłam dużo (jak dla mnie) i bardzo byłam zadowolona z diety, bo jadłam co lubiałam i nie było nigdy uczucia głodu
Ja tylko sobie zmodyfikuje dukana i wprowadzę ciemne pieczywko, cukier brazowy(tylko do herbaty) i owoce.
Więc po malutku chcę wrócić do moich 67 kg. A moze nawet do 65 i chę zostać na stałe przy tej wadze
Bo schudnąć, to nie sztuka. Sztuką jest utrzymać na stałe wagę po schudnięciu
asio90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 16:55   #3124
magda_lena40
Zakorzenienie

yolanda

Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
to jak mialam uderzeniówkę w marcu to teraz mogłabym ją powtórzyć??
Też mi się wydaje, że jeśli całkiem z diety zrezygnowałaś (przez dłuższy czas) to U możesz powtórzyć.

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Szykuję się na III fazę. Dieta kosztuje, ja nie mam kasy i ten koszmarny zastój.
Bardzo zgrzeszyłam 1 listopada - i to z grubej rury -wyduldałam 2 kieliszki advocata kawowego.
Waga drgnęła jakby (w dół), więc na razie się waham. Prawdę mówiąc nie mogę sobie przypomnieć jak to jest jak się chudnie.

Może teraz, po tym advokacie, waga znowu ruszy

Głowa mi pęka.
Na śniadanie zjadłam mega sytą owsiankę z jabłkiem, potem ucztowy obiad dopiero koło 17. Głodna nie byłam ani trochę ale za to boli mnie głowa przez to (na Dukanie tak mam jakoś dziwnie).
Idę się pomęczyć nad angielskim.

Miłego wieczoru

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 17:48   #3125
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dzięki D za checi To zwykla gramatyka na 2 roku, opisowa tez mam. Ta zwykla mnie przeraza, bo zawsze było ok, a teraz mamy innego wykladowce, ktory nic nie tlumaczy, a co zajecia robi spr.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 18:35   #3126
sreberko4
Zakorzenienie

Boshe właśnie sobie zdałam sprawę, że ja już na czwartej fazie
Z nadbagazem 1,5kg z końca fazy drugiej, ale walczę z nim
Stary 2011-11-03, 18:36   #3127
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Idę się pomęczyć nad angielskim.

Miłego wieczoru
Przemęczyć? Z angielskim?? Niech no tylko Dii, nasza wielbicielka angielszczyzny to zobaczy.
Stary 2011-11-03, 18:39   #3128
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
IV

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Przemęczyć? Z angielskim?? Niech no tylko Dii, nasza wielbicielka angielszczyzny to zobaczy.
Ależ ja uwielbiam angielski, tylko on nie uwielbia mnie, niestety
Jakieś opowiadania nam każą pisać, o czymkolwiek. A cokolwiek jak najtrudniej wymyślić

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-11-03, 20:54   #3129
paulinika
Zakorzenienie

Witam wieczorkowo
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 21:36   #3130
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asio90 Pokaż wiadomość
Ostatnim razem zaszkodziła mi moja głupota
Mianowicie, miałam tryb 5/2 no a tak naprawde, to przez te dni z warzywkami, to ich w ogóle nie jadłam. Takim oto sposobem nabawiłam się potwornych problemów z wyproznianiem sie no i organizmowi brakowało cukrów (no bo przeciez w dukanie wszystko na slodzikach, a cukry z warzyw nie były dostarczane, bo ich nie jadłam) i nabawiłabym się cukrzycy (hipoglikemi dokładnie, czyli niedocukrzenia).
Chciałam wiernie wytrwać w fazie 3, ale moje uczty nie byly raz w tygoniu, tylko codziennie :P

A wracam, bo schudłam dużo (jak dla mnie) i bardzo byłam zadowolona z diety, bo jadłam co lubiałam i nie było nigdy uczucia głodu
Ja tylko sobie zmodyfikuje dukana i wprowadzę ciemne pieczywko, cukier brazowy(tylko do herbaty) i owoce.
Więc po malutku chcę wrócić do moich 67 kg. A moze nawet do 65 i chę zostać na stałe przy tej wadze
Bo schudnąć, to nie sztuka. Sztuką jest utrzymać na stałe wagę po schudnięciu

Dobrze mowisz
I wierze, ze sie uda

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dzięki D za checi To zwykla gramatyka na 2 roku, opisowa tez mam. Ta zwykla mnie przeraza, bo zawsze było ok, a teraz mamy innego wykladowce, ktory nic nie tlumaczy, a co zajecia robi spr.
taki urok anglistyk, nie mozna sobie o tak nie przygotowac sie
wstyd mi bo ja duuuzo teorii ze studiow zapominam

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
to pikniew itanko

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
zobaczylam, poprawilam, pochwalilam:brzy dal:

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

magdaleno 40 ,masz wiadomosc

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Witam wieczorkowo
ja tyz. a jak angina poszla?

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-11-03, 22:00   #3131
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczylam, poprawilam, pochwalilam:brzy dal:

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

magdaleno 40 ,masz wiadomosc

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 06:12   #3132
moose1979
Rozeznanie

Dzień dobry
Diii
Skarb ( bo się domaga, gdyż na żywo Jej nie starcza )
Zaraz zmykam do obozu. Po powrocie trzeba zabrać się za przygotowania do jutrzejszej parapetówki i napisania pracy o kartach graficznych, aby ja jutro zreferować na zajęciach
Najgorsze jest to, że w moim życiu i karierze edukacyjne już dwa razy takie prezentacje robiłem o kartach graficznych i zawsze wyrzucałem, bo myślałem sobie: "Na co mi to będzie potrzebne??"
Więc jutro czeka mnie kolejna pobudka 0 6 rano. O 19-ej zwalą nam się goście na głowę. A Rodzynek musi w niedzielę na zajęcia na 8 iść. Więc raczej się nie wyśpię w ten weekend
I tak od dwóch tygodni bez dnia odpoczynku trza wstawać o świcie
No, lecz cóż... jak człowiek chce się przebranżowić, to musi wycierpieć swoje
Miłego piąteczku wszystkim.

P.S. Mówię dziś rano do Emilki: "Spójrz, jak tej Diii wszyscy buziaczki wysyłają", a Emilka na to takim słodkim głosikiem: "Bo Ona jest taaakaaaa faaajna"
Stary 2011-11-04, 06:17   #3133
yolanda9
Zadomowienie

Dzień dobry z rana!
borczus88 ja również pociągnęłabym dwójkę

Dobrze, że mamy dzisiaj piąteczek Chociaż obiadu nie mam i pewnie skończy się na jajecznicy A to dlatego, że wczoraj nie miałam czasu, a potem juz siły, żeby coś upichcić... byłam u kosmetyczki i trochę mi zeszło, ale za to mam piękne paznokcie
Udało mi się jednak upiec dukanowy chlebek a nawet dwa i każdy z podwójnej porcji...już dzisiaj pokroiłam na kawałeczki i zamroziłam A dzisiaj mam zamiar tak samo zrobić dukoanowe ciasto i równiez pomrozić w kawałeczkach... Od poniedziałku mamy nie mieć gazu (mam gazowy piekarnik), bo będzie wymiana piecyków gazowych na wode ogrzewana z sieci miejskiej No muszę sobie full zapasów zrobić, żeby potem mnie co innego nie kusiło...

A tak na marginesie...kiedy w końcu dzieci zaczynają przesypiać całe noce?? ja wymiękam...ja chce całą noc bez budzenia przespać

No! to miłego dnia!

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 07:52   #3134
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Diii
Zaraz zmykam do obozu. Po powrocie trzeba zabrać się za przygotowania do jutrzejszej parapetówki i napisania pracy o kartach graficznych, aby ja jutro zreferować na zajęciach
Najgorsze jest to, że w moim życiu i karierze edukacyjne już dwa razy takie prezentacje robiłem o kartach graficznych i zawsze wyrzucałem, bo myślałem sobie: "Na co mi to będzie potrzebne??"
Więc jutro czeka mnie kolejna pobudka 0 6 rano. O 19-ej zwalą nam się goście na głowę. A Rodzynek musi w niedzielę na zajęcia na 8 iść. Więc raczej się nie wyśpię w ten weekend

P.S. Mówię dziś rano do Emilki: "Spójrz, jak tej Diii wszyscy buziaczki wysyłają", a Emilka na to takim słodkim głosikiem: "Bo Ona jest taaakaaaa faaajna"
Dziękuję Kochanie za te dwa wirtualne całuski, całe szczęście że dostaję w realu (nie mylić z lidlem), bo inaczej było by mi bardzo smutno i z zazdrości mogłabym jakąś głupotę poczynić.
A co do imprezki: będą same pyszności np. pieczone ziemnaczki z kiełbaską z rusztu. Dobre, co nie? Do tego różne czipsy i inne pierdółki. Domowa wódeczka wiśniowa i domowe winko (drylowaliśmy te wiśnie pewnej letniej nocy...). W sumie będzie około 18 osób, nie wiem gdzie ich wszystkich pomieścimy, ale nic to. Fajnie będzie. Z tego co wiem, to wszyscy w prezencie poszli w bony do sklepów meblarsko-urządzeniowych. Tak im delikatnie zasugerowałam, to chyba nie jest nietakt? Jak mielibyśmy dostać trzy takie same stojaki na wino to by było kiepsko. Chociaż... takie stojaki by nam się przydały w gruncie rzeczy.
Ale i tak uważam, że to dobry pomysł. Sami wiemy co jest nam najbardziej potrzebne (karnisz - mamy całkiem łyse okno balkonowe, a ja lubię rano paradować nago. ).
Ale sie rozpisałam.
Żeby nie było całkiem offtopowo. Jutro mamy imprezową ucztę, natomiast trzecia faza idzie nam nawet nieźle. Rodzynek zapowiedział, że od poniedziałek ruszamy na półgodzinne marszobiegi wieczorne. Bardzo dobrze, trzeba ruszyć tyłeczek z kanapy.
Diii, jesteś fajna, potwierdzam me poranne, zacytowane przez Kochanie słowa.

Edytowane przez Emilia 25
Czas edycji: 2011-11-04 o 07:54
Emilia 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:27   #3135
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry słoneczka!
Ostatnio się nie odzywam bo ciągle coś się dzieje i jak już dotrę do domu to nie mam ochoty włączać komputera. Jeszcze @ przylazła i daje popalić a i bez tego czuje się źle ze sobą.
I znów Klienci...

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Chwila luzu wiec można znów coś napisać
Przejrzałam poprzednie stronki tak na szybko ale ktoś pytał o znawcę tematu komputerowego - jak macie jakieś pytania odnośnie sprzętu nowego lub jakieś problemy z kompem to się polecam
Nie mam weny by wrócić na dietę - totalnie brak mi samozaparcia A czuję się gruba i brzydka Nawet zrobienie sobie pasemek nie poprawiło mi humoru. Za tydzień jedziemy na to wesele do Danii a ja nie wiem czy się w sukienkę zmieszczę
Znów praca wzywa....
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 10:27   #3136
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Dziekowac))
Od razu lepiej, ale glowa jeszcze boli (przynajmniej wiem, ze ja mam);P

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-11-04, 10:29   #3137
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Diii

Bidulku R
Pamietaj, czego maly r. sie nie nauczy, tego duzy R. nie bedzie umial;P
Dziekuje i wzajemnie za konplementy,az mi glupio i sie zaczerwienilam

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-11-04, 10:49   #3138
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Kochanie za te dwa wirtualne całuski, całe szczęście że dostaję w realu (nie mylić z lidlem), bo inaczej było by mi bardzo smutno i z zazdrości mogłabym jakąś głupotę poczynić.
A co do imprezki: będą same pyszności np. pieczone ziemnaczki z kiełbaską z rusztu. Dobre, co nie? Do tego różne czipsy i inne pierdółki. Domowa wódeczka wiśniowa i domowe winko (drylowaliśmy te wiśnie pewnej letniej nocy...). W sumie będzie około 18 osób, nie wiem gdzie ich wszystkich pomieścimy, ale nic to. Fajnie będzie. Z tego co wiem, to wszyscy w prezencie poszli w bony do sklepów meblarsko-urządzeniowych. Tak im delikatnie zasugerowałam, to chyba nie jest nietakt? Jak mielibyśmy dostać trzy takie same stojaki na wino to by było kiepsko. Chociaż... takie stojaki by nam się przydały w gruncie rzeczy.
Ale i tak uważam, że to dobry pomysł. Sami wiemy co jest nam najbardziej potrzebne (karnisz - mamy całkiem łyse okno balkonowe, a ja lubię rano paradować nago. ).
Ale sie rozpisałam.
Żeby nie było całkiem offtopowo. Jutro mamy imprezową ucztę, natomiast trzecia faza idzie nam nawet nieźle. Rodzynek zapowiedział, że od poniedziałek ruszamy na półgodzinne marszobiegi wieczorne. Bardzo dobrze, trzeba ruszyć tyłeczek z kanapy.
Diii, jesteś fajna, potwierdzam me poranne, zacytowane przez Kochanie słowa.
dzieki i wzajemnie)) Ty tez
Ale zazdroszcze Ci jutra bedziemy robic to samo, tylko Wam bedzie wolno, a ja sie bede musiala powstrzymac
Trudno. Musze zrzucic kg i juz

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry słoneczka!
Ostatnio się nie odzywam bo ciągle coś się dzieje i jak już dotrę do domu to nie mam ochoty włączać komputera. Jeszcze @ przylazła i daje popalić a i bez tego czuje się źle ze sobą.
I znów Klienci...

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Chwila luzu wiec można znów coś napisać
Przejrzałam poprzednie stronki tak na szybko ale ktoś pytał o znawcę tematu komputerowego - jak macie jakieś pytania odnośnie sprzętu nowego lub jakieś problemy z kompem to się polecam
Nie mam weny by wrócić na dietę - totalnie brak mi samozaparcia A czuję się gruba i brzydka Nawet zrobienie sobie pasemek nie poprawiło mi humoru. Za tydzień jedziemy na to wesele do Danii a ja nie wiem czy się w sukienkę zmieszczę
Znów praca wzywa....
Kochanie, dobrze , ze sie odzywasz
Nie martw sie, bo my tu wszyscy walczymy.
Jestesmy z Toba, tugeza
To ja pytalam o kompa
Obecnie mam jakis ASUS, ktorego zakupilam za i tak mala kwote, jak na tamte czasy, bo to bylo 4 lata temu z kawalkiem. Teraz moge nawet do 500 euro cos konkretnego znalezc
Moj laptop jest po przejsciach, uzywany wspolnie z TZ (mezem), myslelismy, ze 1 nam starczy. Ale ja potrzebuje miec na wylacznosc. Przyzwyczailam sie do mojego staruszka, ale trza jeszcze 1, zeby wojny nie bylo, bo ja duuzo pisze na kompie i nie tylko
Podoba mi sie oczwiscie Apple Mac ale jest drogi w porownaniu do innych, moze nie tak strasznie, bo kiedys laptopy byly i tak drozsze, ale nie wiem, czy nie jest przereklamowany.
W kazdym razie jest boski
Ale z drugiej str nie chce przeplacac albo z 3 str kupic cos taniego, co moze byc szajsem, wiec musze wyposrodkowac. Moze podsuniesz mi jakas nazwe)
Dzieki z gory. P.S. Mozesz mi na prajwa napisac w wolnym czasie, bo nie chce OT

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-11-04, 11:28   #3139
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
dzieki i wzajemnie)) Ty tez
Ale zazdroszcze Ci jutra bedziemy robic to samo, tylko Wam bedzie wolno, a ja sie bede musiala powstrzymac
Wy wyprawiacie, czy idziecie? Bo my jutro w roli gospodarzy.
Stary 2011-11-04, 11:31   #3140
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Trzeba było dać znać wcześniej.... Może byśmy jaki wypad w Waszą stronę zrobili

Di zaraz się odezwę
Stary 2011-11-04, 11:32   #3141
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Bidulku R
Pamietaj, czego maly r. sie nie nauczy, tego duzy R. nie bedzie umial;P
Dziekuje i wzajemnie za konplementy,az mi glupio i sie zaczerwienilam
A mały r. to winogronko?

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Trzeba było dać znać wcześniej.... Może byśmy jaki wypad w Waszą stronę zrobili

Di zaraz się odezwę
Kurde widzisz, no nie pomyślałam.
Stary 2011-11-04, 12:47   #3142
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Idziemy cwane bestie, zmywac nie bedzie trzeba

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
A mały r. to winogronko?

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Kurde widzisz, no nie pomyślałam.
Teraz musze zmienuc cale przyslowie o r. i R.

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-11-04, 12:49   #3143
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Idziemy cwane bestie, zmywac nie bedzie trzeba

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------
Teraz musze zmienuc cale przyslowie o r. i R.
My też nie będziemy - poszliśmy w plastiki. Nie mamy takiej zastawy na 18 osób i zmywarki też nie.
A na nową wersje przysłowia czekam z zapartym tchem.
Stary 2011-11-04, 13:04   #3144
Adjuu
Wtajemniczenie

Witajcie
Po tygodniu weszłam dziś na wagę i jest 0,9 kg na plusie !! Mogłam nie włazić na tę wagę, buuu czy to może być spowodowane tym, że @ się zbliża, ale też już od ponad tygodnia jakoś się spóźnia? Ratunkuu, było już tak fajnie ;(

Karmeelku, to ja również zasięgnę Twojej porady, mogę?
Mam lapka HP już 3,5 roku i troszkę już jest sfatygowany, wiem o tym
No i ogólnie (przyznam się), to większość swojego żywotu u mnnie - przeleżał w kołdrze lub na kocu no i trochę wiatraczek już odmawiał posłuszeństwa, (nawciągał się kurzawy pewnie), lapek się grzał i przy tym 'z lekka' warczał jak traktor Miałam dać go do wyczyszczenia (już raz był czyszczony), ale oczywiście zwlekałam i zwlekałam, aż do czasu.. we wtorek po południu wyłączyłam ładnie lapka, włączam wieczorem, a tam - lapek się włączył, chodzi normalnie, lampki się świecą wszędzie, a ekran czarny

Edytowane przez Adjuu
Czas edycji: 2011-11-04 o 13:05
Adjuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:07   #3145
paulinika
Zakorzenienie

Witajcie. Jak sie sypie to sie sypie. Dopadla mnie angina z grypa, okazalo sie tez ze przesunela mi sie kosc w kregoslupie, mam robic cwiczenia kupic poduszke elektryczna zero dzwigania i nowe krzeslo do komputera. Na dodatek jak bylam u lekarza zadzwonila przedszkolanka ze Alba wymiotuje i ma rozwolnienie nic tylko strzelic se w leb, a najgorsze jest to ze zarazila sie od Pani Przedszkolanki...zyc nie umierac...a i jeszcze leje jak z cebra i cala przemoklam...
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:35   #3146
ania230
Zakorzenienie

cześć Kochane
Wrócilam do Was po bardzo duzej przerwie...
Dzisiaj mam pierwszy dzień na diecie....
Trzymajcie kciuki żebym dala rade

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:55   #3147
karmeelek
Zadomowienie

Adjuu niestety z tego co piszesz to na 90% padła karta graficzna, tzn. ugotowałaś ją.... Niestety lapka nie można trzymać na kołdrze, na kolanach, bo zatyka się mu wszystkie dopływy powietrza - trzeba w takich wypadkach zainwestować w podkładkę lub stolik a w najtańszym wypadku jakąś mała deseczkę. Ale to tylko przypuszczenie - pewnie musiałby ktoś go rozkręcić i sprawdzić dokładnie.
A co do wagi i spóźnionego okresu to... może to kinder niespodzianka?
Emi tym razem wybaczam Ale tylko tym razem
ania
paulinika widać taki dzień był Ci pisany - teraz już sobie odpocznij w domu w miarę możliwości a jutro jak wstaniesz świat będzie o wiele przyjemniejszy niż dziś Zdróweczka Wam życzę!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 15:12   #3148
sreberko4
Zakorzenienie

Karmelku widzę że @ nadal przychodzi nieproszony.
Aniu trzymam kciuki za powrót na drugą fazę, i szczerze podziwiam. Ja to mam takie momenty że się zastanawiam co ja u licha wogóle jadłam na tej drugiej fazie jak nie była chlebka, owocków i uczt w nadmiarze
Paulinko pozytywne nastawienie to połowa sukcesu więc uśmiechnij sie szeroko i powiedz sobie że dasz radę
Madziu gratuluję kolejnych spadków na trójeczce mi na poczatku tez spadało ale gdzieś po połowie fazy trzeciej porzuciłam proto czwartki i teraz zbijam nadwyżkę ok 1,5kg staram się robić trójeczkę bez uczt ale słabo mi to wychodzi
Stary 2011-11-04, 15:57   #3149
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Emi tym razem wybaczam Ale tylko tym razem
Uffffffffffffffffffffffff fffffff................ :cmo k:
Stary 2011-11-04, 16:38   #3150
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

cześć Kochane
Wrócilam do Was po bardzo duzej przerwie...
Dzisiaj mam pierwszy dzień na diecie....
Trzymajcie kciuki żebym dala rade
A ja poległam Hmmm mogłaś zacząć ze mną od poniedziałku

Idę dzisiaj potrenować trochę dzieci na basenie, a potem wskoczę na orbitreka (przy najnowszym odcinku Gotowych na Wszystko)
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości