|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Ja tu się dopiero uczyć zaczynam, a wy już spać idziecie?
|
|
#4862 |
|
Wtajemniczenie
|
fajniejby wyglądało z większą ilością polewy, ale mi brakło. Śmigam robić Fornetti |
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
ja będę teraz Kuchenne Rewolucję oglądała.
|
#4864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4867 |
|
Zadomowienie
|
zapiszę sobie, lista książek do przeczytania i zakupienia jest coraz dłuższa
![]() na Deavera już zwróciłam uwagę, na książkę Hak ciekawy tytuł
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik zgłodniałam
![]() chciałam wszystko nadrobić, ale nie dałam rady ![]() Claris co za oferta pracy ![]() właśnie wróciłam ze spotkania z młodszą koleżanką i wypiłam pół litra miodu pitnego (trójniaka) fajnie było
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pijusku
|
|
#4873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj biedna Cytat:
Mi samej trudno jest czasem w to uwierzyc ![]() Udanego swietowania Carmi super, ze masz takie oparcie w mamie ![]() Aniolku wspolczuje okropnego dnia... Musisz byc dobrej mysli co do przyszlosci Claris co za oferta! a co do wyjazdu to zazdraszczam ja bym chciala w styczniu zabrac TZta na weekend do Wroclawia z okazji naszej 4 rocznicy i przy okazji poznac kilka Zazdrosnic ![]() Maluje pazurki i ogladam Glee
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
kurde pogryzłam się z Tż - odkąd wrócił do pracy po urlopie to codziennie wraca nabuzowany... ech tylko czemu nie rozumie, że ja nie jestem od wyładowywania na mnie emocji
wkurzył mnie - już wolałam, jak był cały czas w domu
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna a nie zrobil ci sie czasem suchy zębodół ??
Byou uważaj na tego skrzepa co masz go w miejscu po zebie absolutnie niczym go nie dotykaj i nie majstruj przy tym miejscu ten skrzep to taki naturalny opatrunekm jak sobie przypomne moje rwanie ósemki w marcu to mi sie słabo robi, a zostały mi jeszcze 2 górne ![]() Carmi i Byou zgadnijscie co sciągam ??? piąty odcinek AHS
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę a miałam napisać, że nie jestem pijokiem
BYou, ale ona jest pełnoletnia i to ona jakiś czas temu namówiła mnie na picie miodu więc to ja jestem poszkodowana![]() Glen powinien w inny sposób rozładowywać napięcie spowodowane pracą - mam nadzieję, że to się zmieni i nie będzie więcej spięć ![]() idę spać miód mnie rozluźnił do jutra ![]() Kawka na iitv też już jest 5 odcinek - pewnie jutro będzie już wersja z napisami
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-11-03 o 22:14 |
|
|
|
#4877 |
|
Wtajemniczenie
|
Osz ja się czaję na grzańca na krakowskim rynku
strasznie lubię ten klimat okropnego zimna, grubych płaszczy, świątecznych budek.... no i można fazę po jednym kubku złapać Glen biedna, pożałujemy Cię trochę macie na dokładkę
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik
takie pyszności o tej porze nam tu pokazujesz, a ja już ząbki umyłam od samego patrzenia mi się humor poprawia![]() w ogóle mam smaka od wczoraj na ciasto francuskie z jakąś marmoladką - chyba jutro mamę wyciągnę po drodze do carrefoura, tam jest to pychotkowe stoisko z ciasteczkami francuskimi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- zmykam poczytać do łóżka, Tż od dwóch godzin się zabunkrował w sypialni, mam nadzieję, że tam nie zasnął bo mam zamiar lampkę zapalić ![]() słodkich snów
|
#4879 |
|
MBZ♥
|
GLen pogodzicie się Kochana
mój też jest nerwowy jak wraca po długim urlopie do pracy ale mam na Niego swoje sposoby![]() Kawka też chcę![]() Osz winna się tłumaczy
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
Glen, mam nadzieję, że będzie ok
![]() też padam... Dobranoc
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam spać
Dobranoc.
|
#4883 |
|
Wtajemniczenie
|
Anti Glen pewno, że tak. Ciasto francuskie w rolce, pokrojone na prostokąciki do środka marmoladka, posmarować żółtkiem z jaja, na 15 min do piekarnika na 200 stopni. I zdrowsze niż ze stoisk w supermarkecie, bo gdzieś czytałam, że do tego wykorzystują mrożone produkty, które nie wiadomo jak długo leżą w chłodni. Nie wiem czy prawda, ale wolę zrobić sama
Byou rozumiem złość Tżtów, bo sama się strasznie denerwuję jak wracam po wolnym do pracy i okropnie się zawsze stresuję. I tak właśnie w pon wracam do życia po tygodniu przerwy;/ |
|
|
|
#4884 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam, ale wszystkiego mi nie zacytuje, więc póki pamiętam:
Choji - nie tak do końca nie tym razem, bo może jeszcze zadzwonią ![]() Claris - jestem w szoku masakra jakie cioły chodzą po tej ziemi ![]() Capri - jesteś rasową intrygantką z tym grzebaniem w szufladzie i jeszcze podjudzaniem tego tematu ![]() gothko - dziękuję za wiarę ![]() Cytat:
![]() zbieraj i rozkręcaj biznes ![]() Cytat:
przykro mi..... mam jednak duża nadzieję, że to już ostatnia prosta i że wszystko będzie ok!Cytat:
![]() Cytat:
no to zdawaj relację z postępów Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przemyślisz sobie wszystko na spokojnie, brat porozmawia z Ilo i zobaczysz jak po tej rozmowie się zachowa... jeśli nie wzrośnie jej zaangażowanie i zainteresowanie, to pomyślisz co dalej na razie nie zaprzątaj sobie tym głowy dopóki brat nie załatwi sprawy, bo szkoda Twoich nerwów i smutku uwierz, że będzie dobrze!wzruszyłam się ![]() jesteś taka kochana Cytat:
![]() wróciłam do domu i tata przywitał mnie plackami ziemniaczanymi.... a ja powiedziałam, ze nie jestem głodna, to posmutniał i powiedział, że tak długo mnie nie było i chciał mi zrobić niespodziankę, jak się dowiedział, że dzisiaj będę.... no i finalnie zjadłam 3, bo były takie smaczne przykro mi się zrobiło, że tak mu było smutno i postanowiłam zjeść jednego, ale były takie smaczne.... przynajmniej odsączałam je na ręczniku papierowym |
||||||||
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4886 |
|
MBZ♥
|
Zuz też tak robię
![]() mój TŻ teraz po tygodniu nieobecności wróci a codziennie odbiera telefony od żołnierzy bo Oni bez Niego się nawet w łazience się nie odnajdują
|
|
|
|
#4887 |
|
Wtajemniczenie
|
Byou bez rozkazu nie potrafią nawet spuścić wody?
Ale mamy armię Jak nas zaatakuje stado pingwinów to po nas
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aj nooooł Miałam iść spać....ale mi źle dziś
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

ciekawy tytuł 

ja połykam te ksiązki dosłownie
co za oferta pracy 

Bardzo mnie wzruszyłaś, a już najbardziej z tym 'prawie wszystkim pierwszym'
Fajnie się wszystko poukładało. Szczęścia Wam życzę

wkurzył mnie - już wolałam, jak był cały czas w domu
powinien w inny sposób rozładowywać napięcie spowodowane pracą - mam nadzieję, że to się zmieni i nie będzie więcej spięć
od samego patrzenia mi się humor poprawia
masakra jakie cioły chodzą po tej ziemi 

13.03.2008