![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy, trochę mazideł, błyszczyk
Cytat:
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byredo, Bal d'afrique (0,5) Delrae Bois de paradis L'artisan, Nuit de Tubereuse Kilian Love Rosine, Rose Praline serum lemon z BU (data jak data, ale to nie jest jakaś szalona ilość, wystarczy spokojnie na ten okres ![]() oczywiście, mogę próbkę effaclaru uszczknąć dla Ciebie ![]() Baltic Amber, Voluspa 2x1ml Maitre Parfumeur et Gantier, Bois de Turquie, 2,5 ml bez dwóch psików Maitre Parfumeur et Gantier, Camelia Chinos, 2,5ml Etro, Pegaso, ok. 0,7ml L'Artisan, Bois Farine, ok 0,5ml daj znać u mnie co i jak ![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś za: Smellbent, Never never land - ok. 15-16ml (zdjęcie)?
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- ok ![]() a dorzuciłabyś jeszcze Smellbent, Elf-Fulfilling Prophecy 2,5ml? Czy proszę o za wiele? ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- to chyba wystarczy, bo zupełnie nie znam się na perfumach (znaczy nie na tyle, żeby znać większość marek jakie masz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
znalazłam u Ciebie to:
LesNez Let Me Play The Lion ok. 2ml Eau d'Italie, Sienne l'Hiver 2,4ml Byredo, Gypsy Water 4,5ml czy mogłoby być za Noel au Balcon? ![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
No to póki co mój Noel jest Twój, za to Twoje LMPtL, Gypsy i Sienne są moje
![]() a czy nie zgodziłabyś się jeszcze (celem powiększenia wymianki) na oddanie: Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml Demeter, Poison Ivy 0,8ml Profumum Roma, Arso 1ml Nasomatto, China White, 0,3-0,4ml ? mogę za to odpsikać coś niecoś z własnych flaszek: Winter Delice, Bvlgari Black, Gloria Cacharel, New Haarlem, J'ose Eisenberg, Kyoto, Versace V/S, Midnight Poison, Shalimar EDP, No. 5 EDP, NR for her EDP, Chaos (stara wersja) próbki, które mam do wydania (pojemności będę pisać, jeśli coś Cię zainteresuje ![]() Ginestet Sauvignonne Molvizar Sun/Sol Lutens Fille en Aiguilles Lutens Five o clock Goutal Sables Etro Patchuli Histoires des Parfums Patchouli Noir
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
W sumie skusiłabym się na:
- Molvizar Sun/Sol - New Haarlem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Słońca molvizarowego mam 1 ml w fabrycznej fiolce, New Haarlem mogłabym oddać np. 2 ml. Pasowałoby Ci za wspomniane wcześniej?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: a mogę jeszcze tak na 1 test J'ose Eisenberg ![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2011-10-24 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Dołączę odrobinę J'ose, Ty mi już nic nie dorzucaj, i tak mililitrowo Twoich dóbr wychodzi sporo więcej.
Czyli tak: Ty mi: LesNez Let Me Play The Lion ok. 2ml Eau d'Italie, Sienne l'Hiver 2,4ml Byredo, Gypsy Water 4,5ml Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml Demeter, Poison Ivy 0,8ml Profumum Roma, Arso 1ml Nasomatto, China White, 0,3-0,4ml Ja Tobie: Noel au Balcon 9 ml Molvizar Sun 1 ml (fabryczna próbka) New Haarlem 2 ml J'ose Eisenberg na test jeśli wszystko się zgadza to poproszę adres na PW ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Podoba mi się wiele rzeczy ![]() Może znajdziesz coś dla siebie w moim wątku? Zapraszam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Podoba mi się : -hydrolat Neroli 40ml -wit. C 10g -kwas salicylowy 10g Miałabyś może na wymiankę jeszcze jakieś naturalne kosmetyki? ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Panthenol mam a te inne raczej mnie nie zainteresowały. Masz racje chyba nic nam się nie uda wymienić. Ale będę tutaj zaglądać ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Delia, Mineral Velvet Skin, Mineralny fluid liftingująco - kryjący: zużycznie ok 5mm opakowania, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lvet-skin.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() - hydrolat Neroli - Mazdiła ok. 40ml - 03.2013 - puder ryżowy - kolorówka.com, próbka (może chociaż za to coś wyszperasz? ![]() - mother of pearl - 5ml Z kolorówki mogę odstąpić nie wymienione w wątku dwie bazy kolorystyczne (widoczne na zdjęciu) : Honey według mnie do ciepłej cery, lub Color Blend Olive - nie jest to wedlug mnie 'klasyczna' oliwka, bardziej neutralna ![]() ![]() Leca do mnie ekstrakty z winogron i zielonej herbatki. Plus ananasa resztki jeszcze mam ![]() ![]() Mam tez magnesium stearate, próbka ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Najbardziej zależy mi na pogrubionych.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Hej
a chciałabyś odlewkę 3,5ml Frapina 1270 w a10? Bo mi się dwie próbki podobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcieć bym chciała. Ale napisz jakie próbki Ty byś chciała i zajrzyj do 1-go postu bo nastąpiła mała aktualizacja z powodu wymianki z Nerolą i te 2 mogą już być nieaktualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bym chciała Michał Szulc Sale Perfume 01 - 2ml EDIT: Frapina sprawdziłam strzykawką i jest 2ml ![]() chyba że Ci listę podesłać co jeszcze mam żeby się opłacało Edytowane przez sylwiaaaaa83 Czas edycji: 2011-12-21 o 15:30 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby co będę dopiero jutro na Wizażu, bo za chwilkę muszę wyjść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro przesyłeczka leci do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
tylko tyle znalazlam .. Na poison z kims juz sie zaczelam wymieniac
![]() Ekstrakt z guarany - Mazidłą do 12.2011 - 2g - Kofeina - do 12.2013, odsypka 5ml a i tego smoka tez ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- -glukonolakton naturalis ok 15gr -korund mikrodermabrazja woreczek strunowy ~8ml cały -naturalna betaina-naturalis do 10gr -lanolina-do 10gr a ta próbka dragona ile ml by miała?
Czerwcowa wymiana: Mineralnie.. naturalnie.. ![]() Edytowane przez mangifera Czas edycji: 2012-01-18 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za Glam Shine?
![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Moze i cos by sie znalazło ale nie znam tych zapachów niszowych, jesli ,któryś jest w stylu jaki podałam w wishliscie to pewnie bym sie skusiła. Ostatnio gust mi sie zmienił i testuje . Nie interesuja świerzuchy
![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
wybacz, ale jednak sie rozmyslilam. Niepotrzebny mi kolejny blyszczyk, musze cwiczyc silna wole
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.