|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
dziewczyny, co sądzicie o kafetierze? Cena jest naprawdę niska, bo w sklepach internetowych sa po około 45 zł.
|
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za gazetke kawową
Osobiście na pewno kupię Cafe d'Or i może grzańce do spróbowania ![]() Zastanawiam się jeszcze nad tymi kawami "Columbia" "Ekwador" Te kubki termiczne też mnie ciekawią, ale nie wiem czy będą szczelne. Chyba poczekam na ewentualne opinie drogich wizażanek ![]() Widzę, że podobno te szampony z pompką staniały... ciągle się nad nimi zastanawiam, ale nie wiem czy są warte nawet tych 7 -8 zł.... bo żadnych opinii tu nie widzę
Edytowane przez Mirka_ Czas edycji: 2011-11-03 o 21:55 |
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
to też zależy od wlosów bo ja mam bardzo podatne na kręcenie i jak pisałam wyżej wcześniej używałam remingtona który mioim zdaniem jest najlepszy a ta prostownica niewiele odbiega od mojego ideału nagrzewa się bardzo szybko, jest regulacja temperatury jeszcze nie wiem jak się spisze po włosach pofalowanych po umyciu bo dzisiaj sprawdzałam na w miarę prostych i było ok. Jak Ci nie podpasuje zawsze możesz oddać
|
|
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
Czy są w stałej ofercie morele suszone?
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#998 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoja jest też kupiona niegdyś w biedronie? Pytam, bo też mnie zastanawia, że za te pieniądze można ją kupić. Co do uszczelki - nie znam się, ale tu mogę zatrudnić mamę by pogrzebała ze mną. W razie 'w' jak się spartaczy to nie będę miała tak wielkich wyrzutów sumienia i myśli, że wybrałam złą. Będę wiedzieć, że się wysłużyła najwidoczniej i już ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanie odnośnie tych capucino one cup z gazetki, jak one smakują ?
jak normalne capucinno czy mają jakies dodatkowe smaki ?? nigdy ich nie próbowałam wiec napewno zakupię ale jestem ciekawa. Ja w swojej biedronce widzialam dzisiaj praliny Lindor za 9,99zł i jakieś zestawy kosmetyków Garnier z naszyjnikiem w prezencie(to z jakiejś gazetki? bo nie przypominam sobie by były gdzieś w ofercie?) Czekoladki z alkoholem z gazetki ze str 12 te po 12,99 miałam okazje jeść i nie polecam, jak dla mnie okrpieństwo ale ja ogólnie nie przepadam za słodyczami z alkoholem. Mam pytanie do dziewczyn z Poznania czy widziałyście jeszcze gdzieś buty emu ? chcialam dokupic jeszcze jedna pare jakby się gdzies uchowały bardzo proszę o inf
Edytowane przez aleksandra112233 Czas edycji: 2011-11-03 o 22:47 |
|
|
|
#1002 |
|
Konto usunięte
|
nie zauważyłam, że jest już gazetka kawowa.
zabieram się za przeglądanie. ![]() hm, w sumie bez szału. może to i lepiej dla portfela.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2011-11-03 o 22:50 |
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
sza o zimie bo usłyszy i przylezie za szybko Jak dla mnie teraz jest super i mogłoby tak już zostać do wiosny![]() Dziękuję za gazetkę i wszystkie oferty ![]() Grzańce będą moje i herbatka gruszkowa. Śliwkową odpuszczę bo była średnia rok temu ale ta porzeczkowa na pewno wpadnie na spróbowanie No i chyba polecę do herbaciarni popróbować za Waszą namową prawdziwych zielonych herbat. Kiedyś kupowałam, a teraz jakoś przez wygodnictwo biorę wszystko w markecie warto to zmienić. Co do herbaty ananasowej zgadzam się, że średnia.
|
|
|
|
|
#1004 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
Piękne! ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Dziewczyny, tak sobie myślę,czy ten zaparzacz do kawy z tłokiem nie może też posłużyć do zaparzania zielonej herbaty? Wydaje się,że tak...hmm :confu sed: Jak myślicie? Wtedy na pewno bym kupiła![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Oby tylko upolować wszystko z wishlisty ![]() Ps. U mnie nie ma cukierasów na wagę. A tak ubóstwiam białe michały
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
||
|
|
|
#1005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednakowoż pomarzyć jedynie możemy ![]() Cytat:
Pobankrutuje to spora garstka nas Ale spójrzmy na to z wesołej strony - coś przydatnego kupmy. W ramach prezentu na mikołajki czy coś A zaparzanie herbatki powinno wyjść jak i kawy spojrzawszy z techniczno fizycznego punktu widzenia Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-11-04 o 01:03 |
||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się - polecam saszetki zapachowe (np. do szafy)
![]() A nie polecam żelu do rur - zupełnie nie działa, zużyłam cały i nic. Trzeba będzie kupić sprawdzonego Kreta.
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaa..właśnie, prezenty ![]() Z gazetki herbacianej też trochę dodatków do prezentów się uzbiera
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-11-04 o 01:11 |
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
chyba za dużo wymagasz od prostownicy za 30 zł. Takie efekty możesz mieć po prostownicy za 300 zł ale nie za 30zł.
|
|
#1010 |
|
Moderator
|
Też nie polecam żelu do rur, nic a nic nie zadziałał, nie rozpuścił nawet włosów, jak to robi Kret.
Mam taki zaparzacz do kawy w domu, dostałam kiedyś w prezencie, z tym że nie biedronkowy, a jakiś lepszy, z hartowanego szkła, nierdzewny itd W każdym bądź razie uzywam go tylko do zaparzania herbaty, bo kawę pijam z rzadka Sprawdza się świetnie do herbaty liściastej
|
|
|
|
#1011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zawsze wszytsko zostaje
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
łooo matko zbankrutuje przez najbliższe oferty i gazetke, na wiele rzeczy zapoluje, oj biedny mój portfel;P, a teraz lece do pracy;P
|
|
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
Ja również, naliczyłam, że wydam co najmniej 60 zł. To jest szalone.
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh a i człowiek się czegos dowie nowego.Co do tych butów, no to róznie bywa, ja kupiłam kozaki chinskie za 60 zł i ani razu mi nie przemokły, wiec z tymi też tak może być. Moja mama kilka lat temu kupiła śniegowce w biedro i żyją do tej pory i jej nie przemakały. No trzeba samemu przetestowac. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Co do kawy ja polecam Douwe, jest delikatna a zarazem ma taki palony aromat, mnie smakuje, pije pol na pól z mlekiem.
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zastanawiam się nad liściastymi herbatami Dakir (Green Pure, Green&White). Polecacie je?
Jak oceniacie kawę Douwe Egberts?
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kaw liofilizowanych to dla mnie Douwe jest najdelikatniejsza w smaku. Buty ogrodowe z kozuszkiem kupiłam w ramach gazetki Modny sezon, można jeszcze spotkac, kolory majtkowy różowy i majtkowy niebieski::P za 20zl fajne są, ciepluchne i stabilne, noga się nei wykrzywia w nich.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-11-04 o 09:21 |
|
|
|
|
#1017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najlepiej samemu zrobić w domu testy kubka, w razie czego trzymać paragon zakupu i ewentualnie można reklamować Kawę Douwe chyba kupię Edytowane przez arrinerek Czas edycji: 2011-11-10 o 11:52 |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie wczoraj dwie wycieraczki i jestem bardzo zadowolona, cena jest naprawdę bardzo niska.
Wkurza mnie, że ludzie kupują w Biedronkach, Lidlach, a później sprzedają dużo drozej na allegro. http://allegro.pl/wycieraczka-kokos-...901220128.html dokładnie taką mam, cena z przesyłką 34 zł Widziałam jeszcze takie http://allegro.pl/super-wycieraczka-...883864719.html http://allegro.pl/super-wycieraczka-...883864765.html http://allegro.pl/wycieraczka-podlog...889507592.html
Edytowane przez britnay Czas edycji: 2011-11-04 o 09:47 |
|
|
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to ta kawa jest pyszna,z rozpuszczalnych jedna z moich ulubionych. Koleżanki uwielbiają.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. Edytowane przez jofka Czas edycji: 2011-11-04 o 09:49 |
|
|
|
|
#1020 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do cukierków to też pomyślałam że się babka walnęła. szkoda ze nie wzięłam więcej.. Cytat:
uwielbiam latać w skarpetach po domu, ale w zimę marzną stopy przy takim śmiganiu, więc taie skarpeciochy mi się przydadzą ![]() Cytat:
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2011-11-04 o 09:54 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

) czy może Prima Excellent?

zabieram się za przeglądanie.
sza o zimie bo usłyszy i przylezie za szybko
Jak dla mnie teraz jest super i mogłoby tak już zostać do wiosny
warto to zmienić. Co do herbaty ananasowej zgadzam się, że średnia.
:confu sed: Jak myślicie? Wtedy na pewno bym kupiła

uwielbiam latać w skarpetach po domu, ale w zimę marzną stopy przy takim śmiganiu, więc taie skarpeciochy mi się przydadzą