Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 21:46   #991
britnay
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

dziewczyny, co sądzicie o kafetierze? Cena jest naprawdę niska, bo w sklepach internetowych sa po około 45 zł.
Stary 2011-11-03, 21:51   #992
agatatoka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
Niedawno zjadłam jogurt piernik z orzechami laskowskimi i nie smakował mi nie przypominał mi wgl smaku piernika. A jak jest z pieczonym bananem ? Dobry czy nie ?
Mi osobiście ani ten ani ten nie smakował. Jeden nie miał smaku piernika a drugi banana i się zawiodłam.
agatatoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 21:52   #993
malagaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilonkas100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak sie zapisac do newslettera biedronki, bede bardzo wdzieczna
http://newsletter.biedronka.pl/?p=subscribe
Stary 2011-11-03, 21:53   #994
Mirka_
Raczkowanie

Dziękuję za gazetke kawową
Osobiście na pewno kupię Cafe d'Or i może grzańce do spróbowania
Zastanawiam się jeszcze nad tymi kawami "Columbia" "Ekwador"
Te kubki termiczne też mnie ciekawią, ale nie wiem czy będą szczelne. Chyba poczekam na ewentualne opinie drogich wizażanek

Widzę, że podobno te szampony z pompką staniały... ciągle się nad nimi zastanawiam, ale nie wiem czy są warte nawet tych 7 -8 zł.... bo żadnych opinii tu nie widzę

Edytowane przez Mirka_
Czas edycji: 2011-11-03 o 21:55
Mirka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 21:54   #995
madabede
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
czy ta prostownica faktycznie jakos spektakularnie prostuje włosy ? szybko się nagrzewa ? i czy włosy są proste po jednokrotnych przejechaniu ?
proszę o odp.
to też zależy od wlosów bo ja mam bardzo podatne na kręcenie i jak pisałam wyżej wcześniej używałam remingtona który mioim zdaniem jest najlepszy a ta prostownica niewiele odbiega od mojego ideału nagrzewa się bardzo szybko, jest regulacja temperatury jeszcze nie wiem jak się spisze po włosach pofalowanych po umyciu bo dzisiaj sprawdzałam na w miarę prostych i było ok. Jak Ci nie podpasuje zawsze możesz oddać
madabede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 22:14   #996
@g@t@90
Raczkowanie

Czy są w stałej ofercie morele suszone?
@g@t@90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 22:16   #997
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
moje też to jedne z najlepszych cukierków jakie jadłam!

piękne te skarpetko-kapcie! kupię na pewno
boskie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 22:18   #998
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Zdecydowanie kafetiera!! Robi pyszną kawę. Tylko polecam przed zakupem dokładnie obejrzeć okolice uszczelki i sprawdzić, czy się dobrze zakręca. Jeśli to będzie ok to brać i delektować się pyszną kawką
Ten szklany z tłoczkiem też mam i faktycznie robi zwykłą zalewajkę, tyle tylko, że nie ma fusów w filiżance. Lepsza kafetiera.
Kafeteria jest zdaje się mniej pojemna prawda? No, ale za to nie będzie parzone w naddatku Twoja jest też kupiona niegdyś w biedronie? Pytam, bo też mnie zastanawia, że za te pieniądze można ją kupić. Co do uszczelki - nie znam się, ale tu mogę zatrudnić mamę by pogrzebała ze mną. W razie 'w' jak się spartaczy to nie będę miała tak wielkich wyrzutów sumienia i myśli, że wybrałam złą. Będę wiedzieć, że się wysłużyła najwidoczniej i już
Cytat:
Napisane przez Mirka_ Pokaż wiadomość
(...)Widzę, że podobno te szampony z pompką staniały... ciągle się nad nimi zastanawiam, ale nie wiem czy są warte nawet tych 7 -8 zł.... bo żadnych opinii tu nie widzę
Była opinia do mnie skierowana, a może jeszcze ktoś się wypowie. Ja na dniach też się przekonam jak się moje włoski będą czuły po tym szamponie. A co do ceny 6,99 to, wg mnie, b. opłacalne. Nim były w biedronie, bo w nd. nocą jak tylko pojawiła się książeczka, wyczaiłam te szampony i zaciekawiły mnie.. chciałam poznać opinie. Tym sposobem w sieci wklepałam nazwę i widziałam ich przykłady-> po kilkanaście złotych! ;-) Nawet jeśli gdzieś je przeceniali to za tę kasę co teraz jeszcze są gdzieniegdzie do dostania to poza biedą raczej nie dostaniesz
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 22:23   #999
Klepsydra88
Zakorzenienie

aprilrain dziękuje za zdjęcia pięknie wyglądają chyba się skuszę
Stary 2011-11-03, 22:41   #1000
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
/Gazetka kawowa/ czy któraś z was może coś powiedzieć o:
- kubku termicznym
- jaką kawę polecacie? Standardową biedronkową Cafe D'Or czy może Lavazza Qualita Oro/Marita/Douwe Egbberts/Fuego (co to znaczy liofilizowana? ) czy może Prima Excellent?

Za dużo tego a tylko jedną chcę kupić
Wujek Google nie gryzie http://pl.wikipedia.org/wiki/Liofilizacja
Stary 2011-11-03, 22:46   #1001
aleksandra112233
Zadomowienie

mam pytanie odnośnie tych capucino one cup z gazetki, jak one smakują ? jak normalne capucinno czy mają jakies dodatkowe smaki ?? nigdy ich nie próbowałam wiec napewno zakupię ale jestem ciekawa. Ja w swojej biedronce widzialam dzisiaj praliny Lindor za 9,99zł i jakieś zestawy kosmetyków Garnier z naszyjnikiem w prezencie(to z jakiejś gazetki? bo nie przypominam sobie by były gdzieś w ofercie?) Czekoladki z alkoholem z gazetki ze str 12 te po 12,99 miałam okazje jeść i nie polecam, jak dla mnie okrpieństwo ale ja ogólnie nie przepadam za słodyczami z alkoholem. Mam pytanie do dziewczyn z Poznania czy widziałyście jeszcze gdzieś buty emu ? chcialam dokupic jeszcze jedna pare jakby się gdzies uchowały bardzo proszę o inf

Edytowane przez aleksandra112233
Czas edycji: 2011-11-03 o 22:47
aleksandra112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 22:46   #1002
2016070150903
Konto usunięte

nie zauważyłam, że jest już gazetka kawowa. zabieram się za przeglądanie.

hm, w sumie bez szału. może to i lepiej dla portfela.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2011-11-03 o 22:50
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 23:40   #1003
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
Czy są w stałej ofercie morele suszone?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Lunka88 Pokaż wiadomość
Trzeba się na ta ostra zime przygotowac. A tak odbiegając od skarpet. Co roku ludzie mówią, że ma być ostra zima i jakos tej ostrej zimy nie widziałam jeszcze. Może dlatego ze nad morzem mieszkam a tu zawsze cieplej jest
sza o zimie bo usłyszy i przylezie za szybko Jak dla mnie teraz jest super i mogłoby tak już zostać do wiosny

Dziękuję za gazetkę i wszystkie oferty Kapcie balerinki są całkiem całkiem
Grzańce będą moje i herbatka gruszkowa. Śliwkową odpuszczę bo była średnia rok temu ale ta porzeczkowa na pewno wpadnie na spróbowanie No i chyba polecę do herbaciarni popróbować za Waszą namową prawdziwych zielonych herbat. Kiedyś kupowałam, a teraz jakoś przez wygodnictwo biorę wszystko w markecie warto to zmienić. Co do herbaty ananasowej zgadzam się, że średnia.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 00:43   #1004
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
jak szukasz ciepłych bamboszy to polecam te buty ogrodowe z ocieplaczem grzeją że hoho ale ci się trafiło z tymi michalkami, może pani się walneła bo te owocowe cytrynówka, wiśniówka są po tyle się kody pewnie pomylily
Potwierdzam,najcieplejsze jakie miałam,a jestem zmarźluch

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez iga333 Pokaż wiadomość
14.11 w ofercie przemysłowej będą jeszcze takie zajedwabiste skarpetsy
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...14/01/07_b.jpg
Zbankrutuję tego 14tego
Piękne!

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Dziewczyny, tak sobie myślę,czy ten zaparzacz do kawy z tłokiem nie może też posłużyć do zaparzania zielonej herbaty? Wydaje się,że tak...hmm:confu sed: Jak myślicie? Wtedy na pewno bym kupiła

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Oby tylko upolować wszystko z wishlisty
Ps. U mnie nie ma cukierasów na wagę. A tak ubóstwiam białe michały

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 00:50   #1005
blebleble22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Zapach - jakby tu go określić... jest taki świeży, trochę mi się kojarzy z cytrusami, na pewno ma przyjemniejszy zapach niż ta z prażonym ryżem ( nie do końca dla mnie jest to zapach popcornu, raczej tych wafli ryżowych bez żadnych dodatków). W smaku nie jest cierpka - większość zielonych herbat, które piłam, miały taki dziwny posmak, i szczerze mówiąc wątpiłam, że kiedyś polubię zieloną herbatę, a tu taka niespodzianka Myślę, że dodatek białej herbaty nie jest tutaj bez znaczenia, bo jest jej 51% i pewnie neutralizuje cierpkość zielonej herbaty. Raz spróbowałam i straciłam dla niej głowę Warto spróbować, teraz można ją dostać za 1,99zł x 20 torebek Podoba mi się też to, że każda jest pakowana pojedynczo i dzięki temu aromat nie wietrzeje.

Tutaj zdjęcie, jak ktoś jest ciekawy, jak to wygląda, szkoda, że nie mogę przesłać smaku
http://i.imgur.com/Zp89b.jpg

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

I moje i moje I czekolaaaaada
Dzięki za odpowiedź
blebleble22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 01:00   #1006
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
(...) sza o zimie bo usłyszy i przylezie za szybko Jak dla mnie teraz jest super i mogłoby tak już zostać do wiosny(...)
Hehe.. ojj ja też bym baaaardzo chciała.. bom zmarźluch z zimną chatą Jednakowoż pomarzyć jedynie możemy

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Potwierdzam,najcieplejsze jakie miałam,a jestem zmarźluch
(...)
Zbankrutuję tego 14tego
(...)
Dziewczyny, tak sobie myślę,czy ten zaparzacz do kawy z tłokiem nie może też posłużyć do zaparzania zielonej herbaty? Wydaje się,że tak...hmm:confu sed: Jak myślicie? Wtedy na pewno bym kupiła (...)
No kurczakos nie wytrzymam! Jakie buty ogrodowe z ocieplaczem?? Gdzie takie coś się dostanie?
Pobankrutuje to spora garstka nas Ale spójrzmy na to z wesołej strony - coś przydatnego kupmy. W ramach prezentu na mikołajki czy coś A zaparzanie herbatki powinno wyjść jak i kawy spojrzawszy z techniczno fizycznego punktu widzenia Tak mi się wydaje przynajmniej, że da się to wyczarować

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2011-11-04 o 01:03
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 01:06   #1007
miss kitsch
Zakorzenienie

Przypomniało mi się - polecam saszetki zapachowe (np. do szafy)

A nie polecam żelu do rur - zupełnie nie działa, zużyłam cały i nic. Trzeba będzie kupić sprawdzonego Kreta.
Stary 2011-11-04, 01:10   #1008
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Hehe.. ojj ja też bym baaaardzo chciała.. bom zmarźluch z zimną chatą Jednakowoż pomarzyć jedynie możemy

No kurczakos nie wytrzymam! Jakie buty ogrodowe z ocieplaczem?? Gdzie takie coś się dostanie?
Pobankrutuje to spora garstka nas Ale spójrzmy na to z wesołej strony - coś przydatnego kupmy. W ramach prezentu na mikołajki czy coś A zaparzanie herbatki powinno wyjść jak i kawy spojrzawszy z techniczno fizycznego punktu widzenia Tak mi się wydaje przynajmniej, że da się to wyczarować
Wiem, że pozostaje tylko pomarzyć

Taaa..właśnie, prezenty ze mnie to taki chomik, że cały rok gromadzę co ciekawsze eksponaty, które pojawią się w sklepach, a w grudniu tadam!..tylko pakowanie mi pozostaje

Z gazetki herbacianej też trochę dodatków do prezentów się uzbiera

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-11-04 o 01:11
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 06:37   #1009
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
czy ta prostownica faktycznie jakos spektakularnie prostuje włosy ? szybko się nagrzewa ? i czy włosy są proste po jednokrotnych przejechaniu ?
proszę o odp.
chyba za dużo wymagasz od prostownicy za 30 zł. Takie efekty możesz mieć po prostownicy za 300 zł ale nie za 30zł.
Stary 2011-11-04, 06:39   #1010
alamirka
Moderator

Też nie polecam żelu do rur, nic a nic nie zadziałał, nie rozpuścił nawet włosów, jak to robi Kret.

Mam taki zaparzacz do kawy w domu, dostałam kiedyś w prezencie, z tym że nie biedronkowy, a jakiś lepszy, z hartowanego szkła, nierdzewny itd
W każdym bądź razie uzywam go tylko do zaparzania herbaty, bo kawę pijam z rzadka Sprawdza się świetnie do herbaty liściastej
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 07:43   #1011
Semifredo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn z Poznania czy widziałyście jeszcze gdzieś buty emu ? chcialam dokupic jeszcze jedna pare jakby się gdzies uchowały bardzo proszę o inf
widziałam wczoraj w Biedronce przy ul. Naramowickiej, ale tam jest b. duży ruch. Na Twoim miejscu pojechałabym na Podolany, tam otworzyli miesiąc temu wielką Biedronką ( ul. Strzeszyńska )do której nikt nie chodzi i zawsze wszytsko zostaje
Semifredo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 07:50   #1012
kwiatuszek160
Zakorzenienie

łooo matko zbankrutuje przez najbliższe oferty i gazetke, na wiele rzeczy zapoluje, oj biedny mój portfel;P, a teraz lece do pracy;P

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 08:55   #1013
Sale El Sol
Raczkowanie

Ja również, naliczyłam, że wydam co najmniej 60 zł. To jest szalone.
Stary 2011-11-04, 09:12   #1014
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
No to cholewerek jestem doinformowana, że hohoho Czyżbyś też rozpatrywałą zakup i stąd to szperanie za opisem? Dziękuję, że się podzieliłaś!

Te brązowe butki i skarpeto-paputy też mnie kuszą, eh eh
Ciekawe tylko jak zachowuje się ten materiał bucikowy w kontakcie z brudnym, mokrym, osolonym Jak się nie przekonam sama to się.. zapewne nie przekonam haha.. Bo do śnieżyc daleko raczej i nie sądzę, bo któraś kupująca je wcześniej mogła nas tu doinformować
A bo w sumie wiedziałam jak co działa, ale byłam ciekawa czym się różnią, a że nei chciałam pierdól pisać, to wygooglowałam heh a i człowiek się czegos dowie nowego.

Co do tych butów, no to róznie bywa, ja kupiłam kozaki chinskie za 60 zł i ani razu mi nie przemokły, wiec z tymi też tak może być. Moja mama kilka lat temu kupiła śniegowce w biedro i żyją do tej pory i jej nie przemakały. No trzeba samemu przetestowac.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez arrinerek Pokaż wiadomość

2. Ciekawie wyglądają te kubki termiczne 19,99
Coś pośredniego pomiędzy kubkiem a termosem, ciekawe czy są tak szczelne jak zachwalają w gazetce?
A w ogóle, to czy takie kubki już kiedyś w B. były czy to nowość?

3. Proszę kawoszki o opinie na temat kaw rozpuszczalnych: Kolumbia 9,99, Ekwador 9,99, Douwe Egberts 18,99 i Fuego 8,59.
Czy i które z nich warto ewentualnie nabyć?
wygładaja na takie lepsiejsze, takich w biedro nie bylo, ciekawi mnie jaki jest system zamykania dziurki do picia, bo to mnie zawsze mierzi...
Co do kawy ja polecam Douwe, jest delikatna a zarazem ma taki palony aromat, mnie smakuje, pije pol na pól z mlekiem.
Stary 2011-11-04, 09:12   #1015
sideritis
Zakorzenienie

A ja zastanawiam się nad liściastymi herbatami Dakir (Green Pure, Green&White). Polecacie je?

Jak oceniacie kawę Douwe Egberts?

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 09:18   #1016
whenee
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że podobno te szampony z pompką staniały... ciągle się nad nimi zastanawiam, ale nie wiem czy są warte nawet tych 7 -8 zł.... bo żadnych opinii tu nie widzę
ten do farbowanych dobry, ale juz odzywka strasznie obciaza wlosy. szukaj postu johambina ze 2-3 str w tył.

Co do kaw liofilizowanych to dla mnie Douwe jest najdelikatniejsza w smaku.

Buty ogrodowe z kozuszkiem kupiłam w ramach gazetki Modny sezon, można jeszcze spotkac, kolory majtkowy różowy i majtkowy niebieski::P za 20zl fajne są, ciepluchne i stabilne, noga się nei wykrzywia w nich.

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2011-11-04 o 09:21
whenee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 09:43   #1017
arrinerek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whenee
wygladaja na takie lepsiejsze, takich w biedro nie bylo, ciekawi mnie jaki jest system zamykania dziurki do picia, bo to mnie zawsze mierzi...
Co do kawy ja polecam Douwe, jest delikatna a zarazem ma taki palony aromat, mnie smakuje, pije pol na pól z mlekiem.
W gazetce dali znaczek: TUV Rheinland POLSKA, sprawdzono parametry produktu, bezpieczeństwo, funkcjonalność, wytrzymałość, poręczność. No to jest jakaś nadzieja, że te kubki to nie szajs
Najlepiej samemu zrobić w domu testy kubka, w razie czego trzymać paragon zakupu i ewentualnie można reklamować

Kawę Douwe chyba kupię

Edytowane przez arrinerek
Czas edycji: 2011-11-10 o 11:52
arrinerek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 09:43   #1018
britnay
Zakorzenienie

kupiłam sobie wczoraj dwie wycieraczki i jestem bardzo zadowolona, cena jest naprawdę bardzo niska.

Wkurza mnie, że ludzie kupują w Biedronkach, Lidlach, a później sprzedają dużo drozej na allegro.
http://allegro.pl/wycieraczka-kokos-...901220128.html
dokładnie taką mam, cena z przesyłką 34 zł

Widziałam jeszcze takie
http://allegro.pl/super-wycieraczka-...883864719.html
http://allegro.pl/super-wycieraczka-...883864765.html
http://allegro.pl/wycieraczka-podlog...889507592.html

Edytowane przez britnay
Czas edycji: 2011-11-04 o 09:47
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 09:48   #1019
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się nad liściastymi herbatami Dakir (Green Pure, Green&White). Polecacie je?

Jak oceniacie kawę Douwe Egberts?
Te herbatki są w stałej ofercie. Piłam obydwie i jakoś tak dziwnie niby liściaste to powinno być bez różnicy,a jednak. Mają jakiś dziwny posmak. Gorzkie i cierpkie- coś jakby zaparzyło się wrzątkiem.

Za to ta kawa jest pyszna,z rozpuszczalnych jedna z moich ulubionych. Koleżanki uwielbiają.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U

Edytowane przez jofka
Czas edycji: 2011-11-04 o 09:49
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 09:52   #1020
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
jak szukasz ciepłych bamboszy to polecam te buty ogrodowe z ocieplaczem grzeją że hoho ale ci się trafiło z tymi michalkami, może pani się walneła bo te owocowe cytrynówka, wiśniówka są po tyle się kody pewnie pomylily
hmm.. może to jest jakiś pomysł.. tylko ja lubie miękie papciochy a te buty ogrodowe to chyba takie toporne są, nie? w sensie nie wyginają się przy chodzeniu, są zrobione z takiej jakby małoelastycznej gumy..?

a co do cukierków to też pomyślałam że się babka walnęła. szkoda ze nie wzięłam więcej..

Cytat:
Napisane przez iga333 Pokaż wiadomość
14.11 w ofercie przemysłowej będą jeszcze takie zajedwabiste skarpetsy
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...14/01/07_b.jpg
no i o to mi chodziło uwielbiam latać w skarpetach po domu, ale w zimę marzną stopy przy takim śmiganiu, więc taie skarpeciochy mi się przydadzą

Cytat:
Dziękuję za gazetke kawową
Osobiście na pewno kupię Cafe d'Or i może grzańce do spróbowania
Zastanawiam się jeszcze nad tymi kawami "Columbia" "Ekwador"
Te kubki termiczne też mnie ciekawią, ale nie wiem czy będą szczelne. Chyba poczekam na ewentualne opinie drogich wizażanek

też jestem ciekawa tych kaw Colombia i Equador. kubki wyglądają na dużo bardziej porządne niż te z ostatniej oferty. a opinie na temat tych szamponów i odżywek były musiałabyś przekopać wątek. wiem, że szampon był zachwalany, odżywka nie do końca. ale tak czy inaczej wg mine to wszystko zależy od włosów. jednym przypasuje ten szampon czy odżywka a komuś innemu nie.

Edytowane przez atatoja
Czas edycji: 2011-11-04 o 09:54
atatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości