|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
to chyba bylo wtedy,jak bylas odcieta od netu i krazylas caly czas miedzy W-wa a K-wem
Cytat:
![]() |
#1622 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() Ja zmykam spac laseczki papa ![]()
![]() |
#1623 | ||
Wtajemniczenie
|
hehe, faktycznie po ojcu poszedl
![]() Cytat:
a macie o tyle komfortowa sytuacje, ze jestescie na swoim i macie luzik zazdroszcze co do wozeczkow, to w takim razie popatrz moze na uzywki czesto sa w idealnym stanie i bardzo korzystnych cenach ![]() Cytat:
![]() a co do Twoich tesciow, to jak widac kazdy ma swoj garb,ktory musi dzwigac co to za tekst z tym kluczem? ![]() ![]() najwazniejsze, ze juz go masz i moga Cie za przeproszeniem cmoknac w Twoj ciazowy tyleczek ![]() ![]()
![]() |
#1624 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z teściami się nie wiązalaś tylko z tztem!! jesteście po ślubie? bo mój to się na naukach przedmałżeńskich nauczył, że od ślubu ma trzymać stronę żony i były takie sytuacje, gdzie był postawiony między mną a mamą i wybrał mnie kochany ![]() ale pamiętaj, że to z nim będziesz na co dzień na szczęście a nie z teściami ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez uciekam ![]() no wciąż mnie telepie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Będą mieli w co cmokać bo tyłeczek się rozrasta ![]() Na poczatku nie powiem było mi przykro jak słyszalam takie teksty a najgorszy to chyba taki jak przed ślubem cywilnym byliśmy kupić obrączki i wieczorem teściowa przyszła je zobaczyć i tak stoi nad tym otwartym pudełkiem i patrzy i mówi a wy aby pewni jesteście?bo wiecie zawsze mozna oddać i w tamtym momencie powiedziałm sobie o nie kobieto chociaż miałabym jesć suchy chleb przez 30 lat to nie zamieszkam u ciebie o nie, bo juz był taki moment ze powoli myślałam że może ma racje że pomieszkamy u nich przez kilka lat, przez ten czas troche zaoszczedzimy i zzaczniemy budowe ale po tym tekscie w zyciu nie było mi tak przykro jak wtedy ale powiem szczerze że teraz juz powoli nie biore jej tekstów do siebie, poprostu olewam to ciepłym moczem jak mówiła moja koleżanka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli myślicie ,że zaginęłam to nie.... czytam Was ale już mniej bo uczelnia mi zabiera dużo czasu... czytam po łepkach ale ogarniam co jakiś czas...tylko mało czasu na odpisywanie. Ja od początku ciąży jak na razie bez dolegliwości... nic nie dusi nic nie boli... zgagi nie mam (choć już mnie straszą ,że kiedyś nadejdzie...), przytyłam jakieś niecałe 4 kg , jestem w 23 tygodniu, Hubercik się rusza...chyba wszystko gra... brzuch już po woli ludzie zauważają więc chyba mogą wywnioskować ,że jestem w ciąży, choć mojemu promotorowi dzisiaj sama mówiłam aby się nie zdziwił.... Trzymajcie się ciepło.... pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na razie nie mamy slubu, chociaz tz namawia mnie na cywilny, bo chce miec pelne prawa do ewentualnych informacji o mnie i Nietoperku, no i ze wzgledu na charakter swojego zawodu chce, abym ja miala pelne prawa do informacji i decyzji dot.jego samego. Uzgodnilismy, ze pobierzemy sie "po cichu" w grudniu, a za rok, dwa koscielny z weselem. Ale powiem Wam szczerze, ze w takich momentach, to na zaden slub nie mam ochoty. Cytat:
![]() a mowilam, zebys uwazala na siebie i wiecej odpoczywala ![]() Cytat:
![]() dobranoc Cytat:
Cytat:
![]() po ciazy szybciutko zleci, a Ty bedziesz miala swojego Maluszka i juz zadne teksty tesciowej nie beda mialy znaczenia Jednak z tego co piszesz to tez niezla łachudra z niej. Ja nie wiem, skad sie biora tacy ludzie? No czy nie mozna byc normalnym, sprawiedliwym i pogodzonym z naturalnymi kolejami losu? Ze dzieci w pewnym wieku musza odciac sie od pepowiny i zyc swoim zyciem? To po co to utrudniac i psuc atmosfere dookola? No i jeszcze mnie dziwi, jak tacy ludzie wychowuja fajne dzieci? ![]() ![]()
![]() |
#1628 |
Zadomowienie
|
Inutil... dziekuje za zaproszonko
![]() Na szczescie dzis piatek i jutro mozna pospac spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Mało piszę ostatnio, bo jestem jeszcze osłabiona po chorobie.
Ale wczoraj był fajny dzień ![]() ![]() Pokazałam mu moje upatrzone wózki. Najpierw jeden, który miesiąc wcześniej widziałam w komisie, a potem weszliśmy zobaczyć nowe. No i tak zaoszczędziliśmy 1000 zł ![]() Bo kupiliśmy w komisie Jedo Bartatina 2w1 za 265 zł - wygląda jak nowy! Stelaż może troszkę porysowany i tyle. W sklepie obok nowy kosztował 1100 zł. A chciałam nowy kupić tako mohican za 1259 zł ![]() Niżej zamieszczam fotki - bardzo mi się podoba, jest bardzo lekki i zgrabny w prowadzeniu ![]() Zostało nam dokupić do niego moskiterę i folię ![]() Ale jestem szczęśliwa ![]() ![]() Dzisiaj mam sesję zdjęciową ciążową, ale na podwórku ![]()
#1630 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się szybko witam i zmykam córę do szkoły zaprowadzić ![]()
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
![]() Obiecuję, że na swoich teściów złego słowa nie powiem, po tym co piszecie o swoich stwierdzam, że mam mega zarąbistych ![]() magda1804 nie wyobrażam sobie takie sytuacji... mam nadzieję, że rodzice to jakoś rozwiążą... ![]() BebiBebi super wózek ![]() Aaa, ja się nie pochwaliłam wczoraj. TŻ po powrocie z pracy powiedział, że ma dla mnie niespodziankę urodzinowo-rocznicową.... zamówił dla nas sesję ciążową ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() po pierwsze Pear siwy dym ![]() ![]() Bebibebi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po 3 bylam wczoraj dobra zona i pozwolilam tztowi wypic piwo i jechalam jego okropnym szluzbowym autem ![]() oj to Agatek bez neta to juz tylko czosnek jejh zostal ![]() ![]() ![]() acha a jak kupier ten stanik to figure po porodzie tej pani dostane gratis?? ![]()
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1635 | |||
Zadomowienie
|
Pearl trzymaj się kochana
![]() dziewczyny rety jakie historie z teściami... ja na szczęście nie moge narzekać... raczej się nie wtrącają, pomagają.... a mieszkamy niedaleko, jakieś 5 min pieszo ![]() Cytat:
ale tak jak dziewczyny pisały taka mała butla przyda się na pewno na herbatkę czy wodę, póxniej również ![]() Cytat:
trzymaj się ![]() Cytat:
![]() no i czekamy na fotorelację z sesji ![]() Mmonika masz talent ![]() ![]() Tygrysia super, że będziesz miała sesję ![]() i któraś (nie pamiętam kto???) pokazywała boski stanik ![]() wczoraj byłam u gina i z dzidzią wszystko ok ![]() szyjka się nie skróciła uffff ale trochę się otworzyła ![]() mam leżeć, leżeć, leżeć no i przyplątała sie jakaś infekcja... ![]() z nereczkami wszystko oki, nic już nie jest powiększone ![]() cos jeszcze chciałam napisać/odpisac ale skleroza nie boli... ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- dlaczego tak jest, ze jak mam chwilę czasu to nic nie piszecie, a zaraz jak wyjdę to będzie gorąco?? hmmm??? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mala_stopka Czas edycji: 2011-11-04 o 08:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | ||||||
Zadomowienie
|
hej, ale ładny dzionek, słoneczko, aż nogami przebieram aby wyjść z domu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a jak jest ułożona miednicowo to znaczy że cc ![]()
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam z teściami i raczej będę mieszkać ale nie narzekam bo teściowa mnie dobrze traktuje, czasem ponarzeka na coś ale ogólnie bardzo mi pomaga ![]() Nawet gdyby cos było nie tak, to mam mezusia przy sobie który stwierdzil że jego najbliższą rodzina jestem ja i bobo ![]() Twoje maleństwo już duże ![]() Leż, leż, leż żeby z szyjką już nic się nie działo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-11-04 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jest jeszcze szansa ze się przekręci i póki co prowadzę usilne negocjacje z Majeczką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszyska SIWY DYM
![]() wczoraj tak mnie meczyly te wyniki glukozy, ze pojechalam jeszcze wieczorem je odebrac, a miałam zrobić to dzisiaj, przed wizytą u gina, no, ale odebrałam wynik 91 więc na bank tamten wynik był skutkiem ubocznym ciasta ![]() ![]() Mała stopka gratuluje wizyty, ze wszystko ok, ja jestem ciekawa co u mojego synusia, mam nadzieję, że wszystko ok ![]() ![]() Magda trzymaj się, mam nadzieję, że wszystko wyjaśni się jakoś ![]() ![]() Odnośnie butelek, to ja też kupuję dużą na mleko i małą na herbatkę, w dużej lepiej miesza się mleko ![]() Dżizas u mnie w domu pobojowisko, koty urządziły sobie zapasy i tylko futro fruwa ![]() wrzucam Wam fotę moich gangren ![]() kurde nie mogę załadować załącznika nie wiedzieć czemu ![]() aaaa chyba Agatek zamawiała od tego sprzedającego r_p77 bo własnie sasiadka mi mówi że prześle mi dane sprzedającego co ma super gatunkowo pieluchy (ona ma 8 miesiecznego brzdąca) no i wysłała mi własnie jego, więc polecam również jak co ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zadomowienie
|
hej mamusie
poczytałam nie wszystko tyle piszecie że się nie da po prostu! musialabym siedzieć pól dnia i czytać czytać czyatć....wybaczcie:prosi : widziałam co poniektóre zakupy wózkowe! super ![]() no i to ja pytałam o monitory oddechu udało mi się poczytać wasze opinie dziękuję ![]() wróciłam z zajęc i padłam wczoraj jak długa na łóżko zasypiając snem kamiennym. mam pytanko kupowała któraś z was rajstopy ciążowe i/lub legginsy(też ciążowe)? bo się przymierzam właśnie i może polecacie kogoś na allegro?
#1641 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tz ma swoje wady i zalety jak każdy ![]() ![]() ![]() aa czyli zaręczeni jesteście? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i odpoczywaj ![]() a mnie coś od rana brzuch znowu boli ![]() dziewczyny czy po fenoterolu macie jeszcze twadrnienia brzucha i skurcze czy juz wam całkiem przechodzi jak leżycie?? ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny,
u mnie też piękna pogoda słoneczko świeci! chyba zdecydowałam się na wózek i dzisiaj pojdziemy z tż-em dokładnie go obejżec,co myślicie??? http://www.tutek.pl/produkt,168,GRAN...ARNY_+_ZIELONY trzyfunkcyjny a cena 1430zl |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/baby-design-vector...902264823.html
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki ![]() Alex ![]() Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2011-11-04 o 10:20 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja kupiłam legginsy w H&M i nie powiem fajne są chodzę w nich non stop ale trochę żałuję bo płaciłam prawie 40 zł a na allegro tańsze ![]()
![]() |
#1645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czyli pewnie taki mój urok ;/ nic zapytam zaraz lekarza, no bo ilez mozna z tymi bólami ![]() trzymajcie kciuki - wizytę mam o 13 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zadomowienie
|
kamciurka a one są wgodne? chodzi mi o to że mnie wszystko ciśnie(ten panel od spodni ciążowych też) i jak siedzę to mnie później boli brzuch troche i mała się wierci- też nie lubi ściskania....już się śmieję że będę w szlafroku samym chodzić i skarpetkach....
dph najchętniej bym przymierzyła i kupiła nawet za40zł byleby były wygodne ale H&M nie mam u siebie w mieście, w ogóle u mnie to tylko jeden sklep ciążowy i nic w nim nie ma;/ a co do monitoru oddechu to ja właśnie nad nim myślę bardzo intensywnie...mój mąż nie chce a ja myślę a wy bierzecie? n1kotynka super że już wyszłaś ze szpitala ![]() ![]()
#1647 | ||
Zadomowienie
|
kamciurka kotki super ,a ten z niebieskimi oczkami
![]() Cytat:
Cytat:
Dzziękuję mamuśki za wsparcie.Szkoda ,ze nie mam lapka tylko stacjonarny komp,ale układam się na wpól leżąco zeby chociaż nadrabiać was.Idę sie teraz położyc bo już dupcia mnie boli Mała stopko i nikotynko to chyba my we 3 musimy tylko leżeć,ale lepiej żeby nikt nie musiał dołączyć
![]() |
#1648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja tylko na chwilkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym po drodze weszłam do fryzjera, gdzie zawsze chodzę, żeby się zapisać, a moja fryzjerka już tam nie pracuje ![]() Tylko ona potrafi okiełznać moje włosy, więc będę jej poszukiwać do skutku ![]() Niedługo mam gości, więc paaa ![]() ![]()
#1650 |
Zadomowienie
|
Renata takie lo tylko bez zameczka i za 25zl http://moda.allegro.pl/legginsy-legi...890833615.html
dokladnie takie http://moda.allegro.pl/bryczesy-legg...905517785.html jak dla mnie rewelacja ![]()
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-04 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.