![]() |
#391 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogę się najwyżej kamerką z lapka focić ![]() Musi wirus ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cionsza? ![]() ![]() Antyseptycznie przynajmniej ![]() Cytat:
![]() Bardzo udane zakupy ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autentyk - człowiek od razu inaczej myśli i Redziowe szmaty z kotem uwielbiam tyż zacnie ![]() ![]() ino sweter szary mam identyko - chciąłam sprzedać ale stwierdziłam że nikt nie kupi - buuuuuuuuu ale też targowy więc luzik - som my siostry swetrowe ![]() czy moze nie? drażliwy temat? ![]() kciąłam sprzedać bo aj pulchna jestem przy Tobie i na mnie nie leży a mnie opina - trudno ponosze jako ocieplacz pod kurtkie jak rok temu ( i prawda że skulkowął sie trocheu) a wiecie że ma nawet wełnę w sobie ileś procent? to teraz rzadkosć i płaszczyk/kurtkie mam taki sam/samą od zeszłego roku - no nie powiem nie powiem chwalić sobie to ja umiem już ![]() z tą różnicą ze dla mnie to wszystko jest za krótkie ( choć fajowe, płaszczykokurtki nie oddam, noł czens) to jednak wicher mi podwozie mrozi ![]() eee już rozumiem po czemu płaszczyk mi za krótki - bo mnie się niżej podwozie zaczyna ![]() ![]() nonicto - kupie se kalesony i jakość zdjęć jak moja ![]() Redzia jestem Twym odbiciem ino w krzywym zwierciadle ![]() ![]() przygarnij siostreeeeeeeeeeeee ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-03 o 23:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Nindżopesz
|
A dziękować
![]() Cytat:
![]() Pogrubione ![]() Właśnie, czy Wasze koty też się zawsze kładą na leżącej na podłodze bluzce, kartce czy choćby skarpecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurdę wkleję jutro dla fanu alter ego Twych ciuchów - ![]() nie spodziewałam sie ze się komuś poza mną to spodoba - n sweter przeklinam bo wyrastam z niego ale płaszczyk miodzio |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Faaajnie, czekam na zdjęcia ![]() 1. takie swetry to chyba co roku rzucają na bazar. Mój niby kurde produkt polski, matka mnie namówiła na zakup za 90 zeta ![]() 2. foty! 3. ![]() ![]() A na poważnie, kobito! Nie denerwuj mnie, widziałam foty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Mnie się coś widzi,że moge wylądowa w szpitalu, w przyszłym tygodniu ide się rejestrowa do przyszpitalnej poradni pulmunologicznej
![]() Zdjęcie mam nie teges. idę czytac o płucnych chorobach , coby świdomie słuchac dochtorów , wstepnie moge wybiera między chłonakiem, sarkoidozą i przewlekłą białaczką limfatyczną ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-11-04 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no widziałaś - aż 4 foty - łaaaaaaa to się już nie wykłócam ![]() zostawmy ten trywialny temat ![]() dziś nie foce - jestem w szlafroku z misia oszczędzam na ogrzewaniu - poprzysięgłam sobie że odkręcę dopiero jak będzie mróz - a co - zimno służy urodzie ![]() ha - ale mam tel z aparatem bez kabla i niebieskiego zęba (chilowo) może jutro mnie chłop obcyka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby nie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-03 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki, żeby było dopsz ![]()
![]() |
#401 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() jak będziesz eksplorować te nowe wody podziel się czasem wrażeniami, bardzo chętnie się zainspiruję edit: obejrzałam tę serię X, kcem FinePix X10 http://www.fujifilm.pl/aparaty_cyfro...7,zdjecia.html edit2: jednak nie kcem, za drogi i pewnie szumi... edit3: hm, a może jednak..... ![]() nie chciałam tego pisać ale cyc od razu rzucił mi się w oczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-04 o 09:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie są Twoim zdaniem buble Lushowe? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oby nic poważnego... nie baw się zbyt długo w dr House'a w internecie, bo jest szansa ze sie pochorujesz od samego czytania ![]() ![]() Macham znad kawy i kanapki z serem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A kot na sweterku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale to drugie to ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Rozterko-
![]() Trzymam kciuki Idę malować - światło!!!! ![]()
#405 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mysle ze nie szumi ![]() ![]() tylko obawiam sie ze tego aparatu jeszcze nie ma w sprzedazy ![]() choc pocieszajace jest to ze nie ma go jeszcze a nie juz ![]() a cena na początku pewnie przekroczy 2 tysiące. zrobiłam risercz wczoraj i jednak zaden aparat nie spełnia moich oczekiwań ![]() moze jakis z wymienną optyką jakbym do niego dokupiła jakis jasny obiektyw-ale ja w ogole nie wiem jak sie szuka obiwktuwów do danego aparatu? to juz sącałkiem nieznane mi tereny ![]()
![]() |
#406 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() cenę prorokują koło 2k, może da się znaleźć taniej... zreszta nie muszę mieć już teraz zaraz, wystarczy za parę miechów, jak już kupie meble, monitor, głośniki... ![]() obiektywów się szuka albo tej samej firmy co body albo producentów niezależnych typu sigma, tamron.. masz nowe pole do eksploracji ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O nawet nie wiedziałam, że takie coś jest ![]() ![]() Malować światło czy masz fajne światło? ![]() Jestem zakatarzona, zakaszlowana, rano mi oka się pokleiły ![]() ![]() I chyba napiszę tak jak Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-04 o 10:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Cię to pocieszy, to ja mam ciągle katar gdzieś od piździernika do kwietnia ![]() ![]()
![]() |
#409 |
ʞɐɯǝuɐ
|
słuchajcie, nie wiecie czy teraz co pyli? albo w inny sposób alergizuje? bo od paru dni kota się poddrapuje a mnie swędzą oczy....
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#411 |
ʞɐɯǝuɐ
|
zgłupiała czy co?
![]() doczytałam że o tej porze to mogą być grzyby aspergillus....
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() po co lato? wiosna wystarczy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no jak leciałam z tych schodów to mi pół życia przed oczami przeleciało i jeszcze myśl, że znowu pogrzeb w rodzinie na jesień/zimę będzie, ale miskę trzymałm twardo ![]() nie, za wcześnie i chyba zbyt gwałtownie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że to jednak nic poważnego ![]() Cytat:
![]() ad2. a dziękuję, dzisiaj dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() i też kcem lata i też mam katar, permanentny ![]() ![]() dzień dobry ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
juz zaczełam eksplorowac ![]() i zmieniłam zdanie-chce lustro ![]() ino małe ![]() ale badam i badam obiektywy i nie ma jasnych i tanich i z zoomem ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. to jeszcze może być kurz, chyba czas posprzątać ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na katar chińską ostrą stosuję, gardło też znieczula ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dalej bez butów, dobijam jesienne i nie mogę namierzyć zimowych uniwersalnych ![]() za to upolowałam na pływalni wieszakowej sweter - długi czarny milutki gładki. po przymiarce w domu okazał się sukienka, tylko paseczek dołożyć 5,99 pln ![]() Cytat:
współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() już po wszystkim ![]() Skrb ![]() ![]() ja też zamulam jesiennie, spanie mnie bierze bez przerwy... ![]() ciekawam czy tą zimą tradycyjnie przyjdzie bezsenność... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
grozi wypollizowaniem
|
wybrałam aparat
![]() http://www.steves-digicams.com/camer...-review-7.html tylko zapomnialam ze nie mam kasy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.