|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Rozeznanie
|
![]()
Alusia
wysłałam pioseneczkę. Jak dojdzie daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
no wlaśnie mam zamiar się wybrać w poniedziałek. A jak tam z Wami dziewczyny, macie juz sukienki?
#3693 |
Rozeznanie
|
Ja wybór sukienki zostawiam na przyszły rok. Teraz to dla mnie trochę za wcześnie. W tym roku chcieliśmy zrobić nauki ale jakos nam nie wychodzi niestety. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu w końcu się wybierzemy. Kiedyś niestety trzeba zacząć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie dziewczyny apropo salonów sukni ślubnych znacie jakieś fajne salony w Lublinie, oprócz Swiętoduskiej i Fabrycznej bo jakoś nie moge skojarzyc gdzie jeszcze moge pochodzić ![]()
![]() |
#3697 |
Rozeznanie
|
Poszukaj kilka stron wczesniej. Tam wklejałam linki do stron lubelskich salonów. Polecam ul. Narutowicza, Królewską i Głęboką tam tez jest tego trochę. A i jeszcze sam koniec Lipowej przed skrzyżowaniem z Narutowicza.
Życzę miłych poszukiwań. |
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Zadomowienie
|
ja odkładam zakup sukni na potem. Znając zycie to przed weselem pewnie schudnę przez te 'przedweselne' emocje
![]() ![]()
![]() |
#3699 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja równiez czekam na to schudnięcie!!!
![]() Mam nadzieję że się doczekam ![]() Miłej nocki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zakorzenienie
|
milly obniżka jest w cymbeline na narutowicza, widziałam plakaty z procentami
![]() ![]() Wojtusia widziałam że potrzebują też do pracy w galerii orakana w reserved.
![]() |
#3701 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
Do tej pory bylam bierna obserwatorka forum. Ostatnio spedzilam troszeczke czasu na poszukiwaniach fotografa na moj slub. Dzielilam sie juz na gimbli moimi spostrzezeniami.Dla chetnych linki jakie udalo mi sie wyszukac w internecie: www.artcreo.com.pl www.fotogama.pl www.melafoto.pl www.photograph.com.pl www.fotookostudio.enterpo l.pl www.fotograf.fr.pl www.embinger.phg.pl Ale do rzeczy ![]() Pozdrawiam Inka |
![]() ![]() |
![]() |
#3702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na ślubie, weselu i w plenerze miesliśmy pana Artura ![]() I tutaj wszystko zgadza się... Natomiast zdjęcia z pleneru, który jest na stronce www.photograph.com.pl zostały zrobione dwa miesiące po ślubie w Kaziemierzu Dolnym przez równie zdolnego fotografa - p.Roberta Szafranka, którego z czystym sumieniem możemy Wam również polecić ![]() Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My planujemy okolo 100, do 120 osób, a Wy?. Bylismy tam kiedys na weselu i bardzo nam sie podobalo i smakowało ![]() Zastanawiam sie tylko jak tam wygląda z dekorowaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Raczkowanie
|
pola_m my mamy slub 23 czerwca 2007. Planujemy zaprosić ok.200 osób, tzn nasi rodzice tak planują.My myśleliśmy o skromnym przyjęciu ale życie to ciągłe kompromisy.Pozdrawiam serdecznie.
#3706 |
Raczkowanie
|
Pola !
Więcej informacji o Wieczorach dla Zakochanych pod następującym adresem: http://www.spotkaniamalzenskie.pl/wieczory.html Wieczory dla Zakochanych są jedną ze ścieżek w programie "Spotkań Małżeńskich". Moi przyjaciele mają na przykład bardzo pozytywne doświadczenie przygotowania do przyjęcia dziecka adopcyjnego w ramach "Spotkań Małżeńskich". Przez kolejne lata trwa wspieranie tych rodzin, tak by nie czuły się osamotnione w chwilach trudnych. Jestem przekonana, że miłości trzeba się uczyć - siebie nawzajem, co zmieniać, co akceptować, jak żyć z teściami, jak wychowywać dzieci, jak przechodzić przez choroby, jak planować wakacje... Szkoda, ze w szkole tego nie uczą;-) Ale to też fantastyczna przygoda. Polecam. A w Lublinie trzeba się kontaktować mailowo z o. Robertem. Dominikanie praktykują nawiązywanie kontaktu w różnych sprawach przez Internet. |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Przyczajenie
|
dziewczyny pomóżcie!!! musze zarezerwowac godzine zdjec w STUDIO w dzień ślubu, chce zeby było to przed ślubem... tylko nie wime tak naprawde na kóra godzine mam sie zdecydowac, sesja ma niby trwac 1h-1.15...ale wiem ze wczesniej jeszcze robia niby jakis makijas itp wiec pewnie trzaba doliczyc te 10-15 minut dla zapasu... no wiec slub w kosciele o 16, w domu chyba by wypadaloby byc o 15 i szykowac sie do blogosławienstwa i wyjazdu do kosciola... czy godzina 13 w studio jest ok?? czy tego dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Przyczajenie
|
he ale błędów narobiłam wybaczcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Raczkowanie
|
śmieszko myslę, że godzina 13 jest ok. W każdym bądź razie nie pózniej. Jesli istanieje możliwośc to nawet 12:30 albo 12:45 byłabym ok. Zawsze cos może się opóźnić. A gdzie te zdjecia robisz?
pozdrawiam
#3710 |
Przyczajenie
|
w fotogamie, ale oczywiscie po slubie któregos dnia zdjecia plenerowe u pana Z.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Przyczajenie
|
do rumianka a gdzie moge znaleźć maila do o. Roberta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Raczkowanie
|
Śmieszko, wklejam linka do dominikanów z danymi ojców.
http://www.dominikanie.lub.pl/ Szukaj o. Roberta Głubisza, tam jest adres mailowy. Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Przyczajenie
|
dzieki piekne rumianku BUZKA
|
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Zadomowienie
|
cześc dziewczyny! wprawdzie zarejestrowałam sie wczesniej ale z powodu wielu różnych sytacji zyciowych nie pisałam, ale dzis postanowiłam. przeczytałam wczoraj post, którejś z dziewczyn, że nieprowadzone sa nauki weekendowe w Lublinie. zadzwoniłam tam dzis przez ciekawośc, są prowadzone, pani powiedziała tylko, że trzeba miec zgodę od proboszcza z koscioła w którym bierze sie ślub na nauki weekdnowe. tzn np mieszka sie w innych miastach lub pracuje na drugąz mianę. ja zapisałam nas na 2,3 grudnia. pzodrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Wtajemniczenie
|
Jolinek WIELKIEEEE DZIEKI za piosenke!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanko? jak wkleic tego ślubnego suwaczka?? pewnie juz z 100 razy padło to pytanie ale jakos nie mogę znaleźc odpowiedzi
![]() ![]()
![]() |
#3718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smieszka a nie wolalabys zrobic tych zdjec miedzy blogoslawienstwem a slubem, bo potem jak,po zdjeciach pojdziecie razem do Ciebie do domu na blogoslawienstwo?Ja bym proponowala najpierw blogoslawientwo- kolo 13 a potem wy myk na zdjecia a potem do kosciola. Paticzka to niezla bedziecie mieli impreze ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
Zdaje ponownie relacje z chodzenia po jubilerach (znaczy po zakładach jubilerskich
![]() Oto co nam powiedział: Te obrączki jak np. w załączniku 1 i 2 szybko się ścierają, po kilku latach taki wzorek (te kreseczki czy jakiś inny będzie sie brzydko wycieral, chyba ze ktos pracuje np. tylko przy kompie i nie robi nic fizycznie, to będą w lepszym stanie) Te w załączniku są też zmatowione, mat też w zalezności od wykonywanej pracy potrafi sie szybko zetrzec (po 2 m-cach) albo wytrzyma dłużej. Dlatego chyba jedna zrezygnujemy z tych wzorkami (chociaż tak mam sie podobały). Ten pan powiedzial, ze takie obraczki przewaznie robią ludzi, którzy np. po paru latach kupują sobie nowe, a ja chce mieć tą samą całe życie ![]() Mi się jednak wydaje, ze wszystko zależy też od jakości wykonania. Bo czytałam, ze niektórym długo takie zdobione obrączki wytrzymują. Podobają mi się takie jak z zał. 3 i 4 ![]() Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-01 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.