Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 11:27   #1651
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
dzięki
czyli pewnie taki mój urok ;/ nic zapytam zaraz lekarza, no bo ilez mozna z tymi bólami
trzymajcie kciuki - wizytę mam o 13
ja mam na 15.30 miesiac nie bylam i sie boje
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
kamciurka a one są wgodne? chodzi mi o to że mnie wszystko ciśnie(ten panel od spodni ciążowych też) i jak siedzę to mnie później boli brzuch troche i mała się wierci- też nie lubi ściskania....już się śmieję że będę w szlafroku samym chodzić i skarpetkach....
dph najchętniej bym przymierzyła i kupiła nawet za40zł byleby były wygodne ale H&M nie mam u siebie w mieście, w ogóle u mnie to tylko jeden sklep ciążowy i nic w nim nie ma;/
a co do monitoru oddechu to ja właśnie nad nim myślę bardzo intensywnie...mój mąż nie chce a ja myślę a wy bierzecie?
n1kotynka super że już wyszłaś ze szpitala i trzymam kciuki za wizytę
dla mnie sa super wygodne, one maja ten panel taki bardzo rozciagliwy i wysoki az pod same cyce

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
kamciurka kotki super ,a ten z niebieskimi oczkami

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:33   #1652
renata:)
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

kamciurka o właśnie o to mi chodziło żey były takie wyyysssokie jak nie wiem dzięki
Uśka dziekuję kochana najpierw zobaczę te z wysokim pasem bo jak nakładam tak wysoko to wtedy mi wygodniej a jak nie pomoże to wypróbuję te polecane przez ciebie tylko boje się że mnie będzie uciskac na srodku brzusia albo na dole(Lilka ma głowkę na dole jak coś tam ciśnie to strasznie się wierci mi tam)

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:38   #1653
uska000
Zadomowienie

Igor tez ma glowe w dol i mi jest mewga wygodnie a w leginsach pod cycki nie moglam oddychac;p ale kazdemu jest wygodnie w czyms innym musisz poprzymierzac mam nadzieje ze znajdziesz cos dla siebie bo w szlafroku moze byc chlodno jak mroz bedzie;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:40   #1654
renata:)
Zadomowienie

Kamciurka a jeszcze mi powiedz czy zamawiałaś większy rozmiar czy taki jak nosisz?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Uska no może troche powiewać haha zobaczymy poeksperymentuje i coś wynajdę o mnie wkurzają te nie ciązowe legginsy są wysokie i ok ale uciska jak cholera

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:01   #1655
pearpearl
Wtajemniczenie

Witam, Mamusie!!!
Pogadalam troche z tztem i jest ciut lepiej.
Mamy sie trzymac razem i powiedziec,ze chcemy mieszkac troche dalej. Jutro,jak moi Rodzice przyjada, to pojedziemy najpierw z nimi do hotelu, zeby sie odswiezyli i zagadamy sobie z moimi Rodzicami, zeby nas "bronili" i namawiali tesciow, zeby dac nam zyc wedlug naszego planu i ewentualnie na poczatku nam pomoc, ale niczego nie narzucac.
Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
w H&M są niektóre kurtki poprzeceniane o 50% min ciążowe
ooooo, to musze poszukac koniecznie,bo zostaly mi jakies 2 milimetry zapasu
Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Bo kupiliśmy w komisie Jedo Bartatina 2w1 za 265 zł - wygląda jak nowy! Stelaż może troszkę porysowany i tyle. W sklepie obok nowy kosztował 1100 zł.
oooooo
super sprawa
gratulacje
i ladny wozeczek
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Obiecuję, że na swoich teściów złego słowa nie powiem, po tym co piszecie o swoich stwierdzam, że mam mega zarąbistych

szczesciara
a sesji ciazowej zazdroszcze
gdyby tak moj na to wpadl...
chociaz na razie to czesciej wpada na piwo z kolegami
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
po pierwsze Pear siwy dym popros tego siwego dyma zeby mi tez kupil taki stanik jak juz tak szasta

nie ma sprawy
jakies inne zyczenia?
moze domek w szeregowcu pod Warszawa?
Cytat:
Napisane przez Uska
oj to Agatek bez neta to juz tylko czosnek jejh zostal aa jutro A. przyjezdza to pewnie leci z depilatorem i rozstepy na tylku rozscira trzeba bedzie jutro eska napisac o relacje z przyjazdu
pisala od tesciowki z telefonu, bo gagatek jak zwykle ma 10 gr u siebie. Mowi, ze jeszcze ma zapas chinskiego czosnku i ze katarek jej przechodzi
Cytat:
Napisane przez Uska
acha a jak kupier ten stanik to figure po porodzie tej pani dostane gratis??

no jacha
normalka

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
Pearl trzymaj się kochana

dziewczyny rety jakie historie z teściami... ja na szczęście nie moge narzekać... raczej się nie wtrącają, pomagają....
a mieszkamy niedaleko, jakieś 5 min pieszo
dziekuje kochana

i zazdroszcze,ze masz dobrze ze swoimi

no i brawa za zdrowa dzidzie, a co do szyjki to sio do lozka, lezec,pachniec,odpoczywac

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
ojeju współczuję ci takiej rodzinki
no...SIWY DYM
Cytat:
Napisane przez Zuzia
ja bym tak nie mogła - zdrada to zdrada, choć pisze tu mężatka tylko z 1.5 rocznym doświadczeniem i nie wiem jakbym postąpiła po dwudziestu i więcej wspólnych latach w sumie jestście już dorośli z bratem więc kwestia wychowania dzieci odpada, zostaje miłość i przyzwyczajenie i czasem to drugie wygrywa
pewnie poki jestem mloda i "piekna" to tez bym nie popuscila i odeszla, ale slyszalam od wielu osob,ze w miare uplywu czasu, wieku i przemijajacej urody oraz kultu mlodosci i tego, ze pozniej ciezko o zainteresowanie drugiej osoby oraz intratna prace kobiety wybaczaja ze strachu przed samotnoscia czy zla sytuacja finansowa
wiec nie wiem, nie oceniam, nie mam zdania, bo byc moze za 25 lat, jak by mnie moj tz zdradzil, tez bym zostala z nim "dla swietego spokoju"
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hej dziewuszyska SIWY DYM

Cytat:
Napisane przez kamciurka
wczoraj tak mnie meczyly te wyniki glukozy, ze pojechalam jeszcze wieczorem je odebrac, a miałam zrobić to dzisiaj, przed wizytą u gina, no, ale odebrałam wynik 91 więc na bank tamten wynik był skutkiem ubocznym ciasta zobaczymy co jeszcze lekarz na to powie
uffff
no to git
ten wynik jest dobry
wiec... NIE MA SIWEGO DYMU

Cytat:
Napisane przez kamciurka
Dżizas u mnie w domu pobojowisko, koty urządziły sobie zapasy i tylko futro fruwa
o matko
a jednak SIWY DYM

Cytat:
oj nie bij
a tz ma swoje wady i zalety jak każdy ale nie narzekam widziały gały co brały
aa czyli zaręczeni jesteście?
zareczeni to tak
oswiadczyl sie full romantiko w samolocie, z balonami lecacymi do nieba, 10-metrowym banerem z zapytaniem" Malgoniu,zostaniesz moja zona?" i nawet ladnym pierscionkiem

teraz nazywa mnie swoja "wieczna narzeczona", bo nie chce za niego wyjsc za maz, dopoki nie spelni wielu warunkow
trzymam kciuki za wizyte
daj znac !!!

Bambusiek
, jak ciacho?

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:02   #1656
sandra1892
Zadomowienie

Hej mamuski !!
Ja tylko daje znac ze zyje mam sie dobrze

I mam pytanie , na all u sprzedawcy kupuje wiecej niz jedna rzecz no i za przesylke place raz wiec jak to zrobic? Zielona jestem bo 1 raz kupuje wiecej niz 1 rzecz i nie wiem, bo przy kazdej aukcji jest wybierz sposob dostawy i tam za kazdym razem jest doliczany koszt przesylki .

Rozumiecie o co mi chodzi ? Bo tak byle jak napisalam, bede wdzieczna za odpowiedz.
Stary 2011-11-04, 12:17   #1657
enjoye
Przyczajenie

Hej dziewczyny byłam wczoraj na wizycie i okazało się, że szyjka mi się skraca i muszę całymi dniami leżeć,brać nospę i luteinę.. więc tak sobie czytam i czytam to forum i nadrabiam trochę się zdołowałam,bo jestem dopiero w 27 tygodniu, boję się przedwczesnego porodu czy coś...

sandra1892 może napisz maila do sprzedawcy i z nim to jakoś ustalisz?

Co do legginsów, to nie wyobrażam sobie teraz czegoś wygodniejszego ostatnio w Leclerc'u kupiłam sobie taką zimową parę za 10zł
enjoye jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 12:34   #1658
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Witam, Mamusie!!!
Mamy sie trzymac razem i powiedziec,ze chcemy mieszkac troche dalej. Jutro,jak moi Rodzice przyjada, to pojedziemy najpierw z nimi do hotelu, zeby sie odswiezyli i zagadamy sobie z moimi Rodzicami, zeby nas "bronili" i namawiali tesciow, zeby dac nam zyc wedlug naszego planu i ewentualnie na poczatku nam pomoc, ale niczego nie narzucac.

zareczeni to tak
oswiadczyl sie full romantiko w samolocie, z balonami lecacymi do nieba, 10-metrowym banerem z zapytaniem" Malgoniu,zostaniesz moja zona?" i nawet ladnym pierscionkiem

teraz nazywa mnie swoja "wieczna narzeczona", bo nie chce za niego wyjsc za maz, dopoki nie spelni wielu warunkow
trzymam kciuki za wizyte
daj znac !!!
To dobrze ze wreszcie doszliście do porozumienia z tz tem

jakie cudne zaręczyny

Ja swojemu się pierwsza oświadczyłam różańcem na palec

A tak w ogóle to całą noc mi sie pear śniłaś , że ścigaliśmy sie która pierwsza urodzi

Cytat:

trzymam kciuki

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-11-04 o 12:40
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:37   #1659
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
pearpearl
a jaki Twoja mama piecze chlebek? jakis taki z nasionkami i pestkami? mniam mniam - uwielbiam takie
Tak z ziarnami (nasionka, ziarenka pestki dyni itd.) taki ciemny z foremki, znalazła kiedyś przepis w internecie i jest mega prosty do zrobienia, a że ja teraz to bym mogła go jeść non stop to właśnie dzwoniła, że się już 2 nowe pieką więc dziś sobie 1 zabiorę taki świeżutki.

Cytat:
a innej pracy nie chce zaczynac, bo mowi, ze jak zacznie latac, to nie bedzie mogl sobie wybierac kiedy, gdzie i o ktorej, bo wszystko zalezy od pogody i dostepnosci samolotow...

a no właąnie, bo się zastanawiałam czemu nie może isć póki nie zrobi tego kursu czy co to tam jest, do innej roboty – obojętne jakiej byle by zarabiać… mój TŻ jak stracił pracę (jakoś ponad 2 lata temu) jak ten caly kryzys wybuchł, to 2 miesiące pracował w jakiejś zapiździałej brudnej firemce za 1000zł, ale wolał tak niż nic nie robić, po za tym 1000zł w domu by nie wysiedział, a zatrudniony był na um. Zlec. Więc szukał ciągle czegoś innego, bowiedział, że ta praca na stałe to się nie nadaje i do tego zawsze będzie mógł powiedzieć, że „jutro” nie przyjdzie jeśli już coś znajdzie. Tak w sumie się stało kiedy znalazł pracę tą, którą teraz ma, ale pamiętam jaki chodził smutny i struty jak nie miał jakoś miesiąc pracy i żyliśmy u mojej mamy tylko z tych moich 900zł renty rodzinnej, wiedział, że to na naszą 3 nie starcza i że mama nic nie mówi, ale coś tam się dokłada do naszego życia, nie wyobrażaliśmy sobie życia w taki sposób, na czyjś rachunek pyzatym mojej mamy i jego taty nie było by na to stać… dlatego tak intensywnie szukał pracy jakiejkolwiek!

Ale ci powiem, że jak bym miała takich teściów…. To łoo, chyba jednak masz anielską cierpliwość, bo ja to kłótliwa baba jestem i jak mi coś leży na wątrobie to wykrzyczę, cierpliwa być potrafię (dziecko mnie tego nauczyło) ale do czasu, jak się miarka przebierze to czasem lecą ostre słowa, a z Twoimi teściami to widzę, że miareczka nie raz się przebiera…. Współczuję, bo wiem jak to było jak mieszkaliśmy u mojej mamy, ona zawsze miała wieeeele do powiedzenia na temat moich metod wychowawczych, zawsze to co ja robiłam przy dziecku było nie tak… nawet jako niemowlę, kiedy płakał u nas w pokoju potrafiła przyjecieć i „czemu on płacze?” a ja mówię, że tam coś tam coś no i uspokajam go, a ona „to jest coś nie tak, jak on tak płacze na pewno mało zjadł i głdny jest, albo coś go boli, daj mi go ja zobacze” – nie raz wyłam ze złości, jak można wyrywać matce dziecko, ja naprawdę potrafiłam się mimo młodego wieku, zresztą parę razy się potem przekonała, że źle robi (oczywiście nie przyznała by się do tego, ale wiem, że widziała). Teraz od kiedy mieszkamy osobno jest inaczej, dogaduję się z nią, mniej się klucimy bo nie wchodzimy sobie w codziennych problemach i sytuacjach w drogę. Jak się widzimy to pogadamy, wymienimy jakieś info. Kogoś poobiadujemy i tyle, to jak spotkania z koleżanką i tak jest ok., przynjamniej nie wchodzimy sobie w drogę, a ja jeden powód do denerwowania się mam mniej i widzę, że w stosunku do mojego dziecka też jestem spokojniejsza, bo robię jak uważam, a nie myślę, że ktoś patrzy i mnie ocenia i zaraz usłyszę, że to nie takJ dlatego z własnego doświadczenia wiem, że NAJLEPIEJ SAMMEMU, z rodzicami i teściami wszystko się pięknie układa ale NA ODLEGŁOŚĆ! (choć ja mam teścia niegroźnego, taka trochę dupa wołowa, ale jest pomocny jak trzeba, no i o wszystko się mnie pyta bo sam to często mam problem z podejmowaniem decyzji np. o kupieniu pralki czy coś)

magda1804
współczuję sytuacji, dla mnie facet, który robi takie coś to nie facet, a na pewno nie godny jest kobiety takiej jak twoja mama (która nawet nie chce odchodzić, tylko jest gotowa wybaczyć) Niewinem może jestem bardzo stanowcza w tej sprawie, ale nienawidzę facetów (kobiet też) które zdradzają żony/ mężów (w szczególności tych naprawdę oddanych), bo to dla mnie tchórzostwo – skoro chce być z kimś innym i uważa, że to nić złego to po co kręcić niech się przyzna, niech odejdzie i spokój, ja nie umiała bym patrzeć na TŻ gdybym wiedziała, że kręci na boku z kimś… w ogóle gdyby nawet mnie 1 zdradził to potem zawsze bym już go o to podejrzewała (łupie spóźnienie z pracy 10 min – ja już bym miała obraz przed oczami) tak samo nienawidzę pijaków… uhh… i wcale mi ich jakoś nie żal jak ich telepie z braku alkoholu, albo jak leżą obsikani na dworcu – złość to tylko we mnie budzi bo są ludzie co nie mają na jedzenie, a taki jeden z drugim żul to własną matkę by sprzedał z kielicha – i to na własne życzenie taki się staje… może ktoś uzna, że ostro oceniam takich ludzi, ale jakoś tak mnie życie nauczyło i porostu do tego typu ludzi taki mam stosunek

Lecę dziołszki muszę jeszcze coś załatwić na mieście, o 17:00 mam wizytę, po półtora miesiąca przerwy!! aż się boję... trzymajcie kciuki, napiszę jak wrócę co tam w moim brzuchu słychać!! buuuzia

Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:40   #1660
uska000
Zadomowienie

Pear za domek podziekuje kocham moja kawalerke i to ze jest daleko od tesciow i od warszawy:d

zareczyny przecudniaste

Czubasku dopiero przy ostatnim przedmiocie wybierz sposob itd i tam powinny zsymowac sie wszystkie przedmioty a jak nie to mail do sprzedajacego

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:29   #1661
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

kamciurka kotusie sa przebosskie jak sie grzeja nawzajem zazdroszcze ci kocinca.
Dziewczyny,a jakie sa objawy skracania szyjki macicy?
Ja tu torche panikuje bo mam bardzo slaba opieke tutaj medyczna,wszystko na czuja ale czuje sie dobrze i jeszcze pracuje do tego fizycznie bo lekarz nie chce mi dac zwolnienia w koncu jestem zdrowa moze to i lepiej z dwojga zlego.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 13:33   #1662
mala_stopka
Zadomowienie

fajne leginsy pokazałyście, może też sie skuszę

Nikotynka będę robić koci grzbiet dzięki i jeszcze wyczytałam zeby leżeć z biodrami na poduchach

Pear super zaręczyny
i powodzenia jutro na spotkaniu z rodzicami i teściami

Kamciurka koty boskie

kciuki za dzisiejsze wizyty

ale mnie dzisiaj zgaga męczy... i nic na nia nie działa....
zaraz wypali mi gardło

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Katerina objawów jako takich skracania szyjki to nie ma, ale powoduja to częste skurcze, które objawiaja się twardnieniem brzucha albo bolesnością taką podobna jak na okres...
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:35   #1663
Haniula
Zakorzenienie

hej mamuski

Nadrobilamm ale nie pamietam co mialam komu cytowac
Bylam rano na badaniach, wlasnie mama je dla mnie odebrała, i jestem załamana cały miesiac walcze z anemią a hemoglobina mi znowu spadła mam 10,4 niby wiecej niz w szpitalu ale cały czas słabo Pewnie sie nie obejdzie bez żelaza
i bakterie i śluz w moczu
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:45   #1664
Mijus
Rozeznanie

Cześć Kochane
Nadrabiam Was tylko ostatnio bo nadal walcze z mieszkaniem
No ale widzę światełko w tunelu, w weekend powinnam się przeprowadzić już na nowe lokum! Mam już po dziurki w nosie mieszkania z teściami Nie stety teraz będę mieszkać 15 km od nich i boję się, że to za blisko
Odebrałam wyniki glukozy:
na czczo - 69,5, po 2 godz. 79,2 - więc chyba git

Czy któraś w Was kupiła może butelki firmy Mam?

MartuNiunia87 - współczuje przeżyć, czytając Twoje wspomnienia z operacji aż miałam gęsią skórkę.
Pearpearl - oj współczuje Ci bardzo sytuacji w jakiej jesteś Cieżko na pewno jest to wszystko ogarnać!Mam nadzieję, że znajdziecie jakiś kompromis i wszyscy będziecie zadowoleni, a przede wszystkim Ty
Nie stresuj się kochana, zobaczysz jakoś to wszystko się ułoży
Kamciurka - gratulacje opanowania glukozy i kciuki za wizytę
No i za kotyLove
ciezaroweczka - trzymaj się dzielnie w szpitalu
magda1804 - strasznie mi przykro z powodu rodziców ;-(
BebiBebi - wózek super
inutil - gratuluję sesji i jak będziesz po to poproszę o namiary bo też chcę z tż zaliczyć sesyjkę, a że my "sąsiadki" to może skorzystam z Waszego fotografa
n1kotynka - powodzenia u lekarza Wszystko będzie git!
enjoye - Kochana odpoczywaj i czerp radość z leniuchowania
Stary 2011-11-04, 13:48   #1665
anankee
Rozeznanie

katerina ja wiedziałam, że mi się szyjka skróciła, bo na początku ciąży jak włożyłam palec do pochwy to czułam ją tuż niedaleko. A potem musiałam palucha wepchnąć naprawdę głęboko a i tak musnęłam ją tylko opuszkiem palca, więc już wiedziałam że coś jest na rzeczy.
Ja mam niewydolność szyjkową, więc mnie szyjka skraca się bez żadnych objawów, żadnych bóli ani skurczy.

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:57   #1666
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej mamuski !!
Ja tylko daje znac ze zyje mam sie dobrze

I mam pytanie , na all u sprzedawcy kupuje wiecej niz jedna rzecz no i za przesylke place raz wiec jak to zrobic? Zielona jestem bo 1 raz kupuje wiecej niz 1 rzecz i nie wiem, bo przy kazdej aukcji jest wybierz sposob dostawy i tam za kazdym razem jest doliczany koszt przesylki .

Rozumiecie o co mi chodzi ? Bo tak byle jak napisalam, bede wdzieczna za odpowiedz.
jak juz klikniesz kup teraz to CIę dalej przeniesie na stronę gdzie będzie zielony przycisk "PŁACĘ" a nize "obejrzyj innej przedmioty sprzedającego" to klikasz na "obejrzyj...." i tak za każdym razem az nakupisz co chciałas i przy ostatniej rzeczy zrobisz "Płacę" i tam wyskoczy Ci kolejna stronka gdzie będą te wqszystkie przedmioty, które wybrałas i musisz pozaznaczać ptaszkami, ze chcesz za nie zapłacić razem. i na następną stronkę CIę przekieruje gdzie będą koszty wysyłki juz dotyczyły wszystkich tych przedmiotów...to wybierzesz sposób dostawy jaki Ci pasuje i dalej to juz bedziesz wiedziała.

nie wiem czy jasno wytłumaczyłam

czesc w ogole...

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
hej mamuski

Bylam rano na badaniach, wlasnie mama je dla mnie odebrała, i jestem załamana cały miesiac walcze z anemią a hemoglobina mi znowu spadła mam 10,4 niby wiecej niz w szpitalu ale cały czas słabo Pewnie sie nie obejdzie bez żelaza

to do tej pory nie dostawałas żelaza??? ja mam nieco ponad 11 i na żelazie juz 3 miesiąc jadę... i troszkę się poprawia

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Witam, Mamusie!!!

ooooo, to musze poszukac koniecznie,bo zostaly mi jakies 2 milimetry zapasu

oooooo
super sprawa
gratulacje
i ladny wozeczek

szczesciara
a sesji ciazowej zazdroszcze
gdyby tak moj na to wpadl...
chociaz na razie to czesciej wpada na piwo z kolegami

nie ma sprawy
jakies inne zyczenia?
moze domek w szeregowcu pod Warszawa?

pisala od tesciowki z telefonu, bo gagatek jak zwykle ma 10 gr u siebie. Mowi, ze jeszcze ma zapas chinskiego czosnku i ze katarek jej przechodzi

no jacha
normalka

dziekuje kochana

i zazdroszcze,ze masz dobrze ze swoimi

no i brawa za zdrowa dzidzie, a co do szyjki to sio do lozka, lezec,pachniec,odpoczywac

no...SIWY DYM

pewnie poki jestem mloda i "piekna" to tez bym nie popuscila i odeszla, ale slyszalam od wielu osob,ze w miare uplywu czasu, wieku i przemijajacej urody oraz kultu mlodosci i tego, ze pozniej ciezko o zainteresowanie drugiej osoby oraz intratna prace kobiety wybaczaja ze strachu przed samotnoscia czy zla sytuacja finansowa
wiec nie wiem, nie oceniam, nie mam zdania, bo byc moze za 25 lat, jak by mnie moj tz zdradzil, tez bym zostala z nim "dla swietego spokoju"

uffff
no to git
ten wynik jest dobry
wiec... NIE MA SIWEGO DYMU

o matko
a jednak SIWY DYM

zareczeni to tak

trzymam kciuki za wizyte
daj znac !!!

Bambusiek
, jak ciacho?
dobrze, że się dogadaliscie....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:02   #1667
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enjoye Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny byłam wczoraj na wizycie i okazało się, że szyjka mi się skraca i muszę całymi dniami leżeć,brać nospę i luteinę.. więc tak sobie czytam i czytam to forum i nadrabiam trochę się zdołowałam,bo jestem dopiero w 27 tygodniu, boję się przedwczesnego porodu czy coś...

Co do legginsów, to nie wyobrażam sobie teraz czegoś wygodniejszego ostatnio w Leclerc'u kupiłam sobie taką zimową parę za 10zł
Widzisz mam to samo w niedzielę będzie 28 tydzień ale to i tak zdecydowanie za szybko

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
katerina ja wiedziałam, że mi się szyjka skróciła, bo na początku ciąży jak włożyłam palec do pochwy to czułam ją tuż niedaleko. A potem musiałam palucha wepchnąć naprawdę głęboko a i tak musnęłam ją tylko opuszkiem palca, więc już wiedziałam że coś jest na rzeczy.
Ja mam niewydolność szyjkową, więc mnie szyjka skraca się bez żadnych objawów, żadnych bóli ani skurczy.
Hmm ja to nie wiem gdzie ja mam tą szyjkę i jak to poczuć.Na ginekologa się nie nadaję

Właśnie mąż wraca do domu i jest chory,głowa go boli,katar leci ciurkiem boli gardło i jest cały mokry.Mam nadzieję ,ze mnie nie zarazi bo tydzień temu walczyłam z tym cały tydzień.Kurcze jak jest chory ,a ja muszę leżeć to kto zrobi nam zakupy,ugotuje.Hmm chyba mama bedzie musiala przyjechac i robić przy nas
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:02   #1668
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Mało piszę ostatnio, bo jestem jeszcze osłabiona po chorobie.

Ale wczoraj był fajny dzień pojechaliśmy z mężem do Opola do lekarza z nim i że mieliśmy troszkę czasu, a po drodze do lekarza hurtownia dziecięcia i komis dziecięcy to zaglądnęliśmy.

Pokazałam mu moje upatrzone wózki. Najpierw jeden, który miesiąc wcześniej widziałam w komisie, a potem weszliśmy zobaczyć nowe.

No i tak zaoszczędziliśmy 1000 zł

Bo kupiliśmy w komisie Jedo Bartatina 2w1 za 265 zł - wygląda jak nowy! Stelaż może troszkę porysowany i tyle. W sklepie obok nowy kosztował 1100 zł.

A chciałam nowy kupić tako mohican za 1259 zł

Niżej zamieszczam fotki - bardzo mi się podoba, jest bardzo lekki i zgrabny w prowadzeniu zaraz go idę troszkę wyczyścić dla dzidzi żeby miała świeży.

Zostało nam dokupić do niego moskiterę i folię

Ale jestem szczęśliwa najbardziej, że to z męża inicjatywy wózek przyjechał z nami do domu

Dzisiaj mam sesję zdjęciową ciążową, ale na podwórku
gratuluję zakupu

Inutil no to mężulko Ci sprawił niespodziankę z tą sesją...
ja to w ogóle nie chcę... jakbym chciała mogłabym miec taką tylko po kosztach odbitek ale to nie dla mnie.... mogę patrzec i podziwiać czyjeś ale sama bym się źle czuła. intymne.. Chyba to dla mnie zbyt... wolałabym już sesję z dzidziusiem...
Stary 2011-11-04, 14:03   #1669
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hejka

Ja sie zaraz zbieram i jedziemy z tżtem w odwiedziny do siostry...Bedziemy robic ciasto karmelowo słonecznikowe

Pożyczymy od nich akcesoria do malowania i jutro tż bedzie malować pokoik Milenki

Zajrzę wieczorkiem...miłego dnia

Cytat:
zmieniając troszkę temat co sądzicie o pieluszkach wielorazowych?
strasznie mi się podobają i nie wiem czy nie zainwestować w kilka ( koleżanki chwaliły):

http://www.nappime.pl/pieluszki-kieszonka-c-1.html

http://miounico.home.pl/Pieluszki_do...3-default.html

http://www.pieluszkarnia.pl/pol_m_PI...n-One-121.html
Ja do tych leniwych również należę i wybieram jednorazówki

Małastupko za wizytę.
Moja Milenka tez miednicowo jest na razie ułożona.....ale ma jeszcze 8 tyg. zeby sie odwrócić
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 14:03   #1670
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
u mnie też piękna pogoda słoneczko świeci!

chyba zdecydowałam się na wózek i dzisiaj pojdziemy z tż-em dokładnie go obejżec,co myślicie???
http://www.tutek.pl/produkt,168,GRAN...ARNY_+_ZIELONY
trzyfunkcyjny a cena 1430zl
bardzo fajny wózek

Cytat:
trzymajcie kciuki - wizytę mam o 13
kciuki i daj znać po co i ajk

Cytat:
kciuki i dla ciebie, czekamy na dobre wieści
Cytat:
Witam, Mamusie!!!

zareczeni to tak

o jaaa a kiedy to było cos mnie omineło ostatnio czy się nie chwaliłaś
Cytat:
trzymaj się dzielnie kochana - musi być dobrze
Cytat:
hej mamuski

buuu biedulko, współczuję

Dziewczyny jak dokładnie mogłybyście opisać swoje twardnienia brzucha - czy one dotyczą całej jego części, dołu, góry itp czy towarzyszą im kłucia jeśli tak, to gdzie
ostatnio jak byłam u lekarza to dał mi w razie czego luteinę jakby mi bardziej twardniał brzuch, nie widzę pogorszenia ale poprawy też nie bardzo - z drugiej str cały dzień nie leżę zwłaszcza że zwol mam dop od tego poniedziałku i były świeta, wyjazd rodzinka itp. Trochę się obawiam, bo nie zmierzył mi ostatnio dług szyjki tylko ręcznie badał a nast wizyta dop 22.11 no i nie wiem czy te moje twardnienia to takie jak wasze, z drugiej str ja ciągle latałam do pracy i siedziałam po wiele h na dupie przed kompem więc to nie pomagało. Moja mama macała mók brzuszek ostatnio jak uważałam, że mi stwradniał i mówiła że miała podobny za każdym razem przy ciązy i zebym az tak bardzo się nie przejmowała. Sama już nie wiem i głupieje, że nie potrafię dokładnie ocenić czy mi cos dolega i opisać swoich objawów

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:05   #1671
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

trzymam kciuki, zeby się dalej nie skracała i leki i leżenie zeby pomogły!!

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Nikotynko wielorazowe nie dla mnie nie będę sobie życia utrudniac
Stary 2011-11-04, 14:07   #1672
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
n1kotynka super że już wyszłaś ze szpitala i trzymam kciuki za wizytę
dziekuje
Cytat:

Dobrze ze masz dziś lekarza,a ja ten fenoterol dostałam na skrócona szyjkę ,ale skurczy nie miałam tylko ze 3-4 dziennie twardnienia brzucha.Zobaczę czy jeszcze bedzie twardniał czasami ,ale muszę go jeszcze trochę pobrać is sie potelepać.Mam nadzieję ,ze tak jak inne dziewczyny sie przyzwyczaiły my też damy radę,bo jak pije to pełnej szklanki mieć nie mogę

Dzziękuję mamuśki za wsparcie.Szkoda ,ze nie mam lapka tylko stacjonarny komp,ale układam się na wpól leżąco zeby chociaż nadrabiać was.Idę sie teraz położyc bo już dupcia mnie boli
Mała stopko i nikotynko to chyba my we 3 musimy tylko leżeć,ale lepiej żeby nikt nie musiał dołączyć
kurcze niewygodnie z takim komputerem nie zazdroszcze

dostałam większą dawkę Fenoterolu - do 6 tabletek dziennie! masakra, no i mam brać razem z Isoptinem i jeszcze potas i jeszcze luteina i magnez i w ogóle fura leków i mam miesiąc tak wytrzymać.
Jutro kończymy 32 tydzień a że dostałam leki na rozwój płuc to sytuacja jest w miarę ok, nawet jakbym miała lada moment rodzić czego mi oczywiście lekarz nie życzy

oby nas z tymi szyjkami nie przybywało... ;/

Cytat:
kciukasy zaciśnięte

Cytat:
Witam, Mamusie!!!
Mamy sie trzymac razem i powiedziec,ze chcemy mieszkac troche dalej. Jutro,jak moi Rodzice przyjada, to pojedziemy najpierw z nimi do hotelu, zeby sie odswiezyli i zagadamy sobie z moimi Rodzicami, zeby nas "bronili" i namawiali tesciow, zeby dac nam zyc wedlug naszego planu i ewentualnie na poczatku nam pomoc, ale niczego nie narzucac

zareczeni to tak

trzymam kciuki za wizyte
daj znac !!!
dobrze, ze trochę ostudziliście atmosferę

a zaręczyny wooooooooooooooow się postarał
Cytat:
kurcze kolejna... leż leż i jeszcze raz leż i odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Tak z ziarnami (nasionka, ziarenka pestki dyni itd.) taki ciemny z foremki, znalazła kiedyś przepis w internecie i jest mega prosty do zrobienia, a że ja teraz to bym mogła go jeść non stop to właśnie dzwoniła, że się już 2 nowe pieką więc dziś sobie 1 zabiorę taki świeżutki.

x jeszcze coś załatwić na mieście, o 17:00 mam wizytę, po półtora miesiąca przerwy!! aż się boję... trzymajcie kciuki, napiszę jak wrócę co tam w moim brzuchu słychać!! buuuzia
ooo taki świeżutki chlebuś z serkiem białym aaaaaaa
za wizytę
Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
Nikotynka będę robić koci grzbiet dzięki i jeszcze wyczytałam zeby leżeć z biodrami na poduchach

ale mnie dzisiaj zgaga męczy... i nic na nia nie działa....
zaraz wypali mi gardło
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Katerina objawów jako takich skracania szyjki to nie ma, ale powoduja to częste skurcze, które objawiaja się twardnieniem brzucha albo bolesnością taką podobna jak na okres...
rób rób nam jeszcze położna podpowiadała inne ćwiczenia ale zapomniało mi się jakie pamiętam koci grzbiet no i jogę też można popróbować

a na zgagę piłaś ciepłe mleko? jak nie to rennie, maalox, gaviscon i powinno pomóc. Mnie tez męczy prawie codziennie
Cytat:
hej mamuski

nie bój się tak żelaza ja biorę już ponad miesiąc a teraz dostałam na receptę bo mi takie zwykłe nie pomagało
a na bakterie to żurawinka kochana - sok, herbatki, żuravit, suszona żurawina i podobne

a ja już po wizycie i mój lekarz warszawski znowu nas zacząl uspokajać. A to że dostałam leki i powinno być ok, a że już mała dostała sygnał lekami na rozwój płuc, żeby była gotowa i jakbym zaczeła rodzić to powinno być dobrze. Jeżeli skurcze będą się nasilać to mam leżeć na żelaznej do końca ciaży jak pisałam wyżej dostałam jeszcze więcej fenoterolu, luteina, żelazo, magnez , wciąż założony pesar i w ogóle mam tyle tego że głowa mała
na moje pytanie czy mogę chociaż trochę chodzić odpowiedział: tak do łazienki na siku pani może chodzić więc jestem uziemiona no ale trudno, jeszzcze 4 tygodnie musze tak wytrzymac a potem juz będzie przed porodem to już sobie pofolguję. Strasznie mi szkoda bo taka ładna jesień jest, że z przyjemnością bym wzieła psiaka na spacer i pocieszyła się jeszcze pogodą a tu muszę siedzieć w domu... i wszystkie zakupy dla dzidzi przez internet musze robić a ja tak lubie sobie pomacac w sklepach zanim cos kupię
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:09   #1673
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
dziekuje

kurcze niewygodnie z takim komputerem nie zazdroszcze

dostałam większą dawkę Fenoterolu - do 6 tabletek dziennie! masakra, no i mam brać razem z Isoptinem i jeszcze potas i jeszcze luteina i magnez i w ogóle fura leków i mam miesiąc tak wytrzymać.
Jutro kończymy 32 tydzień a że dostałam leki na rozwój płuc to sytuacja jest w miarę ok, nawet jakbym miała lada moment rodzić czego mi oczywiście lekarz nie życzy

oby nas z tymi szyjkami nie przybywało... ;/

kciukasy zaciśnięte

dobrze, ze trochę ostudziliście atmosferę

a zaręczyny wooooooooooooooow się postarał

kurcze kolejna... leż leż i jeszcze raz leż i odpoczywaj

ooo taki świeżutki chlebuś z serkiem białym aaaaaaa
za wizytę

rób rób nam jeszcze położna podpowiadała inne ćwiczenia ale zapomniało mi się jakie pamiętam koci grzbiet no i jogę też można popróbować

a na zgagę piłaś ciepłe mleko? jak nie to rennie, maalox, gaviscon i powinno pomóc. Mnie tez męczy prawie codziennie

nie bój się tak żelaza ja biorę już ponad miesiąc a teraz dostałam na receptę bo mi takie zwykłe nie pomagało
a na bakterie to żurawinka kochana - sok, herbatki, żuravit, suszona żurawina i podobne

a ja już po wizycie i mój lekarz warszawski znowu nas zacząl uspokajać. A to że dostałam leki i powinno być ok, a że już mała dostała sygnał lekami na rozwój płuc, żeby była gotowa i jakbym zaczeła rodzić to powinno być dobrze. Jeżeli skurcze będą się nasilać to mam leżeć na żelaznej do końca ciaży jak pisałam wyżej dostałam jeszcze więcej fenoterolu, luteina, żelazo, magnez , wciąż założony pesar i w ogóle mam tyle tego że głowa mała
na moje pytanie czy mogę chociaż trochę chodzić odpowiedział: tak do łazienki na siku pani może chodzić więc jestem uziemiona no ale trudno, jeszzcze 4 tygodnie musze tak wytrzymac a potem juz będzie przed porodem to już sobie pofolguję. Strasznie mi szkoda bo taka ładna jesień jest, że z przyjemnością bym wzieła psiaka na spacer i pocieszyła się jeszcze pogodą a tu muszę siedzieć w domu... i wszystkie zakupy dla dzidzi przez internet musze robić a ja tak lubie sobie pomacac w sklepach zanim cos kupię
wytrzymasz kochana!!! juz bliżej niz dalej!
Stary 2011-11-04, 14:09   #1674
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:

Lecę dziołszki muszę jeszcze coś załatwić na mieście, o 17:00 mam wizytę, po półtora miesiąca przerwy!! aż się boję... trzymajcie kciuki, napiszę jak wrócę co tam w moim brzuchu słychać!! buuuzia
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:16   #1675
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:

Właśnie mąż wraca do domu i jest chory,głowa go boli,katar leci ciurkiem boli gardło i jest cały mokry.Mam nadzieję ,ze mnie nie zarazi bo tydzień temu walczyłam z tym cały tydzień.Kurcze jak jest chory ,a ja muszę leżeć to kto zrobi nam zakupy,ugotuje.Hmm chyba mama bedzie musiala przyjechac i robić przy nas
ja też nie czuję swojej szyjki
niech się małz kuruje! a ja zakupy robie internetowe super wygoda
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

kciuki i daj znać po co i ajk

Dziewczyny jak dokładnie mogłybyście opisać swoje twardnienia brzucha - czy one dotyczą całej jego części, dołu, góry itp czy towarzyszą im kłucia jeśli tak, to gdzie
ostatnio jak byłam u lekarza to dał mi w razie czego luteinę jakby mi bardziej twardniał brzuch, nie widzę pogorszenia ale poprawy też nie bardzo - z drugiej str cały dzień nie leżę zwłaszcza że zwol mam dop od tego poniedziałku i były świeta, wyjazd rodzinka itp. Trochę się obawiam, bo nie zmierzył mi ostatnio dług szyjki tylko ręcznie badał a nast wizyta dop 22.11 no i nie wiem czy te moje twardnienia to takie jak wasze, z drugiej str ja ciągle latałam do pracy i siedziałam po wiele h na dupie przed kompem więc to nie pomagało. Moja mama macała mók brzuszek ostatnio jak uważałam, że mi stwradniał i mówiła że miała podobny za każdym razem przy ciązy i zebym az tak bardzo się nie przejmowała. Sama już nie wiem i głupieje, że nie potrafię dokładnie ocenić czy mi cos dolega i opisać swoich objawów
dzięki
a twardnienia brzucha to hmmm tak cały się napina mocno i jakby stawiał. raz boli raz nie, a boli niestety różnie - albo jak na okres albo kłuje jakbyś kolki dostała... ja na początku nie wiedziałam o co chodzi z tymi bólami i dopiero jak powiedziałam lekarzowi to powiedział, ze to są skurcze.
Ale zazwyczaj jak dotykasz brzucha to jest on miękki w miarę a jak jest skurcz to się robi mega twardy.. no cięzko to opisac
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

Nikotynko wielorazowe nie dla mnie nie będę sobie życia utrudniac
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Ja do tych leniwych również należę i wybieram jednorazówki
o wy lenie
no nic bede sama testować a co
mam zamiar kupic parę sztuk, żeby zobaczyć czy mi i małej podpasują
Stary 2011-11-04, 14:16   #1676
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

czasami miewam takie uczucie jakbym miala dostac okres ale zaraz znika a brzuch mam caly czas taki sam czyli miekkawy ale dobrze wiedziec dzieki
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:16   #1677
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
wytrzymasz kochana!!! juz bliżej niz dalej!
no jak pomyśle ze za 4 tygodnie mogę urodzić to ogarnia mnie panika....
Stary 2011-11-04, 14:17   #1678
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

z tymi lekami to masz strasznie, tyle ich ale zdrowie dzidzi najważniejsze
leż leż kochana dobrze że jest net, tv czy ksiązka to nie zejdziesz z nudów

Cytat:

kciuki za wizytę
Cytat:

współczuję sytuacji ze zdrówkiem męża dobrze, że jest mama

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hejka

Ja sie zaraz zbieram i jedziemy z tżtem w odwiedziny do siostry...Bedziemy robic ciasto karmelowo słonecznikowe
oo już mi ślina cieknie, poprosze przepis do klubu plizzz i może jakies zdjęcie nim zjecie

Stary 2011-11-04, 14:17   #1679
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
czasami miewam takie uczucie jakbym miala dostac okres ale zaraz znika a brzuch mam caly czas taki sam czyli miekkawy ale dobrze wiedziec dzieki
jak miękki to w porządku bo też się może macica rozciągać
to samo jak brzuch jest twardy a nie boli - to sa skurcze Braxtona Hicksa
Stary 2011-11-04, 14:21   #1680
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
j
dzięki
a twardnienia brzucha to hmmm tak cały się napina mocno i jakby stawiał. raz boli raz nie, a boli niestety różnie - albo jak na okres albo kłuje jakbyś kolki dostała... ja na początku nie wiedziałam o co chodzi z tymi bólami i dopiero jak powiedziałam lekarzowi to powiedział, ze to są skurcze.
Ale zazwyczaj jak dotykasz brzucha to jest on miękki w miarę a jak jest skurcz to się robi mega twardy.. no cięzko to opisac
Cytat:
jak miękki to w porządku bo też się może macica rozciągać
to samo jak brzuch jest twardy a nie boli - to sa skurcze Braxtona Hicksa
no właśnie mnie raczej nic nie boli czy kłuje może to ten BH
raz na czas coś zakłuje z boku czy na dole ale równie dobrze to z jelit czy jakaś pojedyńcza kolka -sama już nie wiem, a czasem jest mega twardy...
jeden z lekarzy na początku też mi mówił, że to może być od problemów z wypróżnianiem
kurde nie wiem czy wykupywać ta luteinę i brać czy nie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości