Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 10:01   #1021
jofka
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
ten do farbowanych dobry, ale juz odzywka strasznie obciaza wlosy. szukaj postu johambina ze 2-3 str w tył.

Co do kaw liofilizowanych to dla mnie Douwe jest najdelikatniejsza w smaku.

Buty ogrodowe z kozuszkiem kupiłam w ramach gazetki Modny sezon, można jeszcze spotkac, kolory majtkowy różowy i majtkowy niebieski::P za 20zl fajne są, ciepluchne i stabilne, noga się nei wykrzywia w nich.
Ja też je sobie bardzo chwalę. Najlepsze jakie miałam.Bez wykrzywiania się, ciepłe,solidne,stabilne,a do tego kożuszek odczepiany i można wyprać.Łatwo utrzymać w czystości,jak wyskoczę szybko na podwórko do listonosza-nie ma tragedii.Przecieramy i gotowe! I te kolory właśnie są takie "domowe".
Mimo ich cudności skuszę się na te skarpety z podeszwą. Te z reniferkiem

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
kupiłam sobie wczoraj dwie wycieraczki i jestem bardzo zadowolona, cena jest naprawdę bardzo niska.

Wkurza mnie, że ludzie kupują w Biedronkach, Lidlach, a później sprzedają dużo drozej na allegro.
http://allegro.pl/wycieraczka-kokos-...901220128.html
dokładnie taką mam, cena z przesyłką 34 zł

Widziałam jeszcze takie
http://allegro.pl/super-wycieraczka-...883864719.html
http://allegro.pl/super-wycieraczka-...883864765.html
http://allegro.pl/wycieraczka-podlog...889507592.html
Masakra! Ludzka bezczelność nie ma granic.
Przyglądałam się wczoraj wycieraczkom,bardzo mi się podobały,wzory i jakość. Jednak zostałam przekonana,że jest nam zbędna

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Hehe.. ojj ja też bym baaaardzo chciała.. bom zmarźluch z zimną chatą Jednakowoż pomarzyć jedynie możemy

No kurczakos nie wytrzymam! Jakie buty ogrodowe z ocieplaczem?? Gdzie takie coś się dostanie?
Pobankrutuje to spora garstka nas Ale spójrzmy na to z wesołej strony - coś przydatnego kupmy. W ramach prezentu na mikołajki czy coś A zaparzanie herbatki powinno wyjść jak i kawy spojrzawszy z techniczno fizycznego punktu widzenia Tak mi się wydaje przynajmniej, że da się to wyczarować
Poczytałam i już wiem,że wyjdzie. Tak mi się wydawało,bo widziałam w telewizji,że takiego sprzętu używali właśnie do parzenia herbaty. Jakiś serial czy tv śniadaniowa.
Kapcie z ocieplaczem vel buty ogrodowe (? nie wiem niby jak w takich w ogrodzie,zaraz się futerko zabrudzi,ziemia powsypuje) były w Biedronkach za 20 zł. Jeszcze tydzień temu u mnie były resztki. Poszukaj po większych.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:29   #1022
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Mirka_ Pokaż wiadomość
Widzę, że podobno te szampony z pompką staniały... ciągle się nad nimi zastanawiam, ale nie wiem czy są warte nawet tych 7 -8 zł.... bo żadnych opinii tu nie widzę
sama siebie zacytuje

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
ja kupiłam ten szampon do farbowanych włosów i się nim zachwyciłam... tak bardzo, że do kompletu kupiłam odżywkę ale niestety już ona mnie nie zachwyciła... strasznie ciężko ją spłukać (a biorę niecałą pompkę na włosy-mam takie do karku), strasznie obciąża włosy i już zaledwie po kilku godzinach są przetłuszczone i wyglądają jakbym je na patelni trzymała.... odstawiłam teraz odżywkę, wróciłam do poprzedniej i sam szampon jest ok wydajny, fajnie się pieni, slicznie pachni i generalnie nie mam zastrzeżen do niego nie wymagam cudow bo to tylko szampon ale jak już mi sie włosy nie przetłuszczają po nim to juz jest ok

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:34   #1023
Mirka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa tych kaw Colombia i Equador. kubki wyglądają na dużo bardziej porządne niż te z ostatniej oferty. a opinie na temat tych szamponów i odżywek były musiałabyś przekopać wątek. wiem, że szampon był zachwalany, odżywka nie do końca. ale tak czy inaczej wg mine to wszystko zależy od włosów. jednym przypasuje ten szampon czy odżywka a komuś innemu nie.
Czytam wszystkie posty i wiem, że były opinie o szamponie, ale jedynie takie, że dobrze się pieni i ładnie pachnie, ale np. tak jak w przypadku odżywki nikt nic nie powiedział o składzie szamponu... albo o tym jak włosy wyglądają po kilkakrotnym umyciu, bo rozumiem, że po pierwszym to efektów jako takich nie widać
Ciekawi mnie czy po tym szamponie włosy się elektryzują, bo mnie zawsze na zimę się elektryzują co mnie strasznie wkurza ;/ rozumiem, że nie kazdy będzie miał takie same efekty, ale jednak dla mnie każda opinia dobra
Na razie wiem tylko, że można wypróbować ten szampon i chyba jednak się wybiorę do większej biedronki w mieście na poszukiwania, bo w mojej już zabrakło tych szamponów

Whenee, no właśnie problem polega na tym, że ja nie farbuje włosów więc do włosów farbowanych to mi szampon nie potrzebny Może ten regenerujący był jeszcze jakiś ale już nie pamiętam jaki, może ktoś przypomni
Mirka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:43   #1024
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirka_ Pokaż wiadomość
Czytam wszystkie posty i wiem, że były opinie o szamponie, ale jedynie takie, że dobrze się pieni i ładnie pachnie, ale np. tak jak w przypadku odżywki nikt nic nie powiedział o składzie szamponu... albo o tym jak włosy wyglądają po kilkakrotnym umyciu, bo rozumiem, że po pierwszym to efektów jako takich nie widać
Ciekawi mnie czy po tym szamponie włosy się elektryzują, bo mnie zawsze na zimę się elektryzują co mnie strasznie wkurza ;/ rozumiem, że nie kazdy będzie miał takie same efekty, ale jednak dla mnie każda opinia dobra
Na razie wiem tylko, że można wypróbować ten szampon i chyba jednak się wybiorę do większej biedronki w mieście na poszukiwania, bo w mojej już zabrakło tych szamponów

Whenee, no właśnie problem polega na tym, że ja nie farbuje włosów więc do włosów farbowanych to mi szampon nie potrzebny Może ten regenerujący był jeszcze jakiś ale już nie pamiętam jaki, może ktoś przypomni
nadający objętości.

Więc jak czytałaś wszystkie opinie to pewnie zauważyłas wklejonego posta z analizą składu szamponu
Stary 2011-11-04, 10:59   #1025
ta_iwona
Rozeznanie

Dziewczyny, drożdże w Biedronce są 10dag? Czy jakieś większe?
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:20   #1026
marta19877
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Dokładnie takie po 10 dag.
Przynajmniej u mnie, bo podobno nie wszędzie są dostępne.
marta19877 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:25   #1027
atatoja
Rozeznanie

true, u mnie nie ma drożdży w ogóle
Stary 2011-11-04, 11:36   #1028
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Kafeteria jest zdaje się mniej pojemna prawda? No, ale za to nie będzie parzone w naddatku Twoja jest też kupiona niegdyś w biedronie? Pytam, bo też mnie zastanawia, że za te pieniądze można ją kupić. Co do uszczelki - nie znam się, ale tu mogę zatrudnić mamę by pogrzebała ze mną. W razie 'w' jak się spartaczy to nie będę miała tak wielkich wyrzutów sumienia i myśli, że wybrałam złą. Będę wiedzieć, że się wysłużyła najwidoczniej i już
Moja nie była kupowana w Biedronce ale też w promocji, w innym markecie. Oczywiście włoskie kafetiery są sporo droższe, ale ja uważam, że taka, o ile będzie dobrze wykonana i porządnie wykończona, też daje radę, zwłaszcza na początek
Jest faktycznie mniej pojemna, ale kawa jest mocniejsza i bardziej aromatyczna.
Jeśli chodzi o uszczelkę: trzeba odkręcić górną część (dzbanek) od dolnej i tam właśnie powinna znajdować się uszczelka. Generalnie chodzi o to, żeby była dobrze dopasowana do dzbanka, nie było gdzieś ubytków.
Żeby nie było: nie wiem, jakie zaparzacze będą w biedronce, nie wiem jak z ich wykonaniem i jakością, nigdy nie używałam i nie zachwalam tej konkretnie kafetiery. Zachwalam jedynie ten sposób parzenia
Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, tak sobie myślę,czy ten zaparzacz do kawy z tłokiem nie może też posłużyć do zaparzania zielonej herbaty? Wydaje się,że tak...hmm:confu sed: Jak myślicie? Wtedy na pewno bym kupiła
To zależy Jak i ile tej herbaty chcesz zaparzać. Ja np. lubię zieloną herbatę parzoną krótko (parzona do 3 min. ma działanie pobudzające), wtedy musiałabyś po tych 3 min przelewać herbatę do innego dzbanka a fusy wysypywać na jakieś sitko, żeby wyschły do następnego parzenia (gdyby zostały w dzbanku mogłaby się na nich wytworzyć pleśń). Więc średnio
Ja do zielonej zdecydowanie wolę takie sitka http://eherbata.pl/produkt/opis/841 Wsypuję tam herbatę, wkładam do kubka, zalewam wodą, przykrywam, po określonym czasie wyciągam całe sitko, odstawiam na spodek, tam sobie schnie do następnego razu.
Swojego dzbanka z tłoczkiem używam do parzenia czarnej herbaty, jeśli ma pić więcej osób, choć w czarnej też nie powinny fusy długo stać z naparem, ale jak jest więcej chętnych to długo nie stoi

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się nad liściastymi herbatami Dakir (Green Pure, Green&White). Polecacie je?
Raz się skusiłam, ale kompletnie mi nie smakowała.

Edytowane przez mroowa_
Czas edycji: 2011-11-04 o 11:41
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:07   #1029
Tequilka_84
Rozeznanie

Cytat:

Jak oceniacie kawę Douwe Egberts?
Jak dla mnie poza Davidoffem najlepsza kawusia. Na pewno zrobie wiekszy zapas bo cena fajna.

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:11   #1030
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
czy ciastka Krakuski z dzisiejszej oferty są u Was ??
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/

dziś chciałam kupić, ale oczywiście nie było
Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
U mnie były przy kasach już w poniedziałek
Tiaaa, u mnie też już w poniedziałek były te ciastka, ale były droższe bo kosztowały 3,99zł (specjalnie sprawdziłam na paragonie, bo je kupiłam) Trochę to nie fair, bo wczoraj już tych ciastek nie było, a w ofercie są właśnie od wczoraj tańsze Niby nie dużo, ale chodzi o fakt

Dziewczęta jaka super gazetka kawowa Już w przybliżeniu naliczyłam prawie 80zł na zakupy z niej , ale to dlatego, że zwlekałam ostatnio z kupowaniem herbat i kaw, bo wiedziałam, że w Biedronce szykuje się taka gazetka, a to dzięki Wam Moja ukochana czekolada też będzie i ceny z zeszłego roku nie zmienili - suuuuuuuper
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:16   #1031
ch_aga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Wkurza mnie, że ludzie kupują w Biedronkach, Lidlach, a później sprzedają dużo drozej na allegro.
Weź proszę pod uwagę, że internet mają już ludzie na wsiach i w małych miastach, gdzie nie ma biedronek ani lidlów. Więc wyprawa do najbliższego miasta z marketem pewnie jest porównywalna cenowo z kupnem rzeczy przez internet. Ja na Allegro jestem pewnie od około 10 lat i te lata wstecz nic w mojej mieścinie nie było a teraz biedronek nie zliczę. I odkąd zrobili nam "leklerka", nie mogę się nadziwić, że bielizna typu koszule nocne czy piżamy firmy Vienetta Secret są w nim co najmniej 2 razy tańsze niż na Allegro. Ale póki tego sklepu nie było, nikt mnie nie oświecił, że przepłacałam
Pozdraiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:41   #1032
ula2689
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak się parzy kawe w tej kafetierze?co do zaparzacza do herbaty to miałam taki i faktycznie szybko pękł i dodatkowo to sitko łatwo się wygina.z nowej gazetki zainteresował mnie jeszcze młynek do kawy,ale nie wiem jakie są ceny kaw ziarnistych w sklepie czy to się poprostu opłaca?
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:10   #1033
niunia_ona
Zakorzenienie

kupilam sobie dzis grzanca lesnego i malinowego bajka
polecam

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
10 dg

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:46   #1034
Adus_
Zadomowienie

kupiłam tę prostownicę . Wcale nie jest tandetna, nie jest dużo gorsza od remingtona, którego używam. Jako druga 'wyjazdowa' prostownica jest super . Wieczorem zobaczę jak się sprawuję przy robieniu loków
Adus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:49   #1035
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adus_ Pokaż wiadomość
kupiłam tę prostownicę . Wcale nie jest tandetna, nie jest dużo gorsza od remingtona, którego używam. Jako druga 'wyjazdowa' prostownica jest super . Wieczorem zobaczę jak się sprawuję przy robieniu loków
najwazniejsze ze zadowolona

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:53   #1036
Ralphkaa
Zadomowienie

Dziewczyny mam pytanie, jakiś czas temu, przy okazji jakiejś urodowej gazetki chyba były w ofercie takie perfumy, jedne miały taką czarną różę prawie na górze buteleczki. Czy one weszły do stałej oferty i powinny być dostępne czy to tylko na czas gazetki było? Wiem, że może być różnie z zaopatrzeniem w danym czasie,w jednej Biedronce mogą aktualnie być w innej nie ale chodzi mi głównie o to czy weszły do stałej oferty. Mam daleko do Biedronki i nie wiem czy warto jechać i szukać.
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:55   #1037
MuniaMusia
Zadomowienie

GG do MuniaMusia

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, jakiś czas temu, przy okazji jakiejś urodowej gazetki chyba były w ofercie takie perfumy, jedne miały taką czarną różę prawie na górze buteleczki. Czy one weszły do stałej oferty i powinny być dostępne czy to tylko na czas gazetki było? Wiem, że może być różnie z zaopatrzeniem w danym czasie,w jednej Biedronce mogą aktualnie być w innej nie ale chodzi mi głównie o to czy weszły do stałej oferty. Mam daleko do Biedronki i nie wiem czy warto jechać i szukać.
Obawiam się, że na czas gazetki, bo ja też na nie polowałam i zniknęły wraz z nową gazetką..

Mój blog szyciowy

Szczęśliwa żonka [od 10.09.2011]
Kierowczyni [od 26.09.2011]
Tymoteusz [12 lipiec 2016]

MuniaMusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:58   #1038
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
Obawiam się, że na czas gazetki, bo ja też na nie polowałam i zniknęły wraz z nową gazetką..
Tak własnie myslałam
A czy są jakieś godne uwagi damskie zapachy w Biedronce? (wiem, rzecz gustu, ale warto wiedzieć co inni sądzą ), duży wybór ? , kojarzę, że kiedys nie było tego wiele. Ale z powodu odległości nie mam rozeznania bieżącego za bardzo.
Stary 2011-11-04, 14:00   #1039
Karolina :-)
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli masz na myśli perfumy o nazwie "My Treasure", to ja je widuję w Biedronkach
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 14:39   #1040
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adus_ Pokaż wiadomość

oo to muszę polecieć zobaczyć bo za rok czeka mnie wyprowadzka z domu i albo ja albo mama musi sobie sprawić prostownice

jejku ratunku jestem chyba uzależniona od białej czekolady z ryżem preparowanym i 'truskawkami' uwielbiam ją
Stary 2011-11-04, 14:46   #1041
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zastanawiam się nad liściastymi herbatami Dakir (Green Pure, Green&White). Polecacie je?

Jak oceniacie kawę Douwe Egberts?
Nie polecam. Cierpka jakaś i czuję w niej tylko smak typowy dla zielonej, biała jakoś znika
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 15:04   #1042
sideritis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Te herbatki są w stałej ofercie. Piłam obydwie i jakoś tak dziwnie niby liściaste to powinno być bez różnicy,a jednak. Mają jakiś dziwny posmak. Gorzkie i cierpkie- coś jakby zaparzyło się wrzątkiem.

Za to ta kawa jest pyszna,z rozpuszczalnych jedna z moich ulubionych. Koleżanki uwielbiają.
Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Raz się skusiłam, ale kompletnie mi nie smakowała.
Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie poza Davidoffem najlepsza kawusia. Na pewno zrobie wiekszy zapas bo cena fajna.
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Nie polecam. Cierpka jakaś i czuję w niej tylko smak typowy dla zielonej, biała jakoś znika
Dziękuję za odpowiedzi herbatę sobie odpuszczę ale na kawę zapoluję

Aa, dziewczyny, czy w B. jest cukinia? W jakiej cenie?

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 15:06   #1043
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Karolina :-) Pokaż wiadomość
Jeśli masz na myśli perfumy o nazwie "My Treasure", to ja je widuję w Biedronkach
właśnie to samo mialam napisać... u mnie są cały czas

Stary 2011-11-04, 15:09   #1044
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolina :-) Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
właśnie to samo mialam napisać... u mnie są cały czas
Nie wiem czy to dokładnie te bo nie kojarzę po nazwie tylko po tej róży o której pisałam. Ale dzięki za odpowiedzi . Chyba jednak się wybiorę do Biedronki zerknąć czy i u mnie są.
Stary 2011-11-04, 15:29   #1045
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Nie wiem czy to dokładnie te bo nie kojarzę po nazwie tylko po tej róży o której pisałam. Ale dzięki za odpowiedzi . Chyba jednak się wybiorę do Biedronki zerknąć czy i u mnie są.
kwadratowy flakonik z różą i czarną kokardą to te właśnie
z resztą podróba lancoma tresor

Stary 2011-11-04, 15:57   #1046
laseine
Raczkowanie

chciałam kupić w biedrze polecaną Pycholandię jabłko-truskawka, ale niebyło niestety i wziełam o smaku: banan-brzoskwinia-gruszka-jabłko-dynia. Dooobre

i dorwałam ostatnią herbatę Złoty Smok i smaku prażonego ryżu za 1,99zł

i chyba babka mnie okantowała, bo wzięłam czerwone jabłka, które były za niecałe 3zł, teraz patrzę i na paragonie jest wybite Jabłka Royal 4,97 za kg. myślałam, że Royal to te zielone? może się pomyliłam...

praca inżynierska
odchudzanko

http://demotywatory.pl/2462064/Korzy...-kazdej-chwili
laseine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 16:05   #1047
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi herbatę sobie odpuszczę ale na kawę zapoluję

Aa, dziewczyny, czy w B. jest cukinia? W jakiej cenie?
wydaje mi się, że nie ma obecnie

Cytat:
Napisane przez laseine Pokaż wiadomość

i chyba babka mnie okantowała, bo wzięłam czerwone jabłka, które były za niecałe 3zł, teraz patrzę i na paragonie jest wybite Jabłka Royal 4,97 za kg. myślałam, że Royal to te zielone? może się pomyliłam...
te czerwone nazywają się zdaje mi się, że Royal Gala więc podejrzewam, że nie pomyliła się, za mniej niż 3zł ich nigdy nie widziałam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 16:23   #1048
laseine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
te czerwone nazywają się zdaje mi się, że Royal Gala więc podejrzewam, że nie pomyliła się, za mniej niż 3zł ich nigdy nie widziałam
ano to najwidoczniej ja źle spojrzałam. gapa :P

a cukini też nie widziałam

praca inżynierska
odchudzanko

http://demotywatory.pl/2462064/Korzy...-kazdej-chwili
laseine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 16:33   #1049
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseine Pokaż wiadomość
ano to najwidoczniej ja źle spojrzałam. gapa :P

a cukini też nie widziałam
a te jabłka miały na sobie naklejkę? Ja tak je przy kasie poznaję, czerwone ROYAL mają na każdym jabłku naklejkę, zwykłe czerwone nie

U nas na sklepie cukinia jest w ciągłej sprzedaży, ceny niestety nie pamiętam ale wydaje mi się, że pwnie 2-3 zł kg
Stary 2011-11-04, 16:39   #1050
Semifredo
Raczkowanie

u mnie prawie zawsze jest cukinia
Semifredo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości