|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy temat do nowego wątku ! ![]() |
|||
. Chwyty, obroty i pierwsze zęby – letnie maluszki robią postępy! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,93% |
Pierwsze miesiące szybko zleciały, a dzieci jeszcze nam wypiękniały. |
0 | 0% |
Drodzy państwo, oto wątek najpiękniejszych na świecie dzieciątek! |
6 | 10,71% |
Pierwsze ząbki i w głos śmiechy - cudnie rosną Nam pociechy. |
16 | 28,57% |
Nasi chłopcy i dziewczęta, już czekają kiedy święta. |
1 | 1,79% |
Pierwsze ząbki dzieci mają i już zupki zajadają. |
3 | 5,36% |
Już tak dobrze się wszystkie znamy, ze swoje dzieci wesoło swatamy! |
1 | 1,79% |
To już pierwsze ząbki i zabawy, a my dalej się wspieramy. |
0 | 0% |
Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. |
24 | 42,86% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
BAN stały
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Marina, dobrze że wyniki ok
![]() Ale w takim razie dlaczego maluch taki niespokonjy?? Karolek po pierwszej zupce, zjadl ponad pol sloiczka, tzn tyle ubylo, ale tak naprawde nie wiem ile wylądowalo w buzi ale oboje bylismy pomaranczowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Sloneczko wiem, ale mojemu się dupka nie mieściła już w siedzisku. A dzisiaj go ważyłam, bo byłam z wynikami i ma już 9.680.
A huśtwa jest do 9 kg. Wczoraj dostał lizaka od pani która wkłuwała mu się w palca, bo myślała ze ma ponad pól roku ![]() bartessa ząbki. pisane 1 reka
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-11-04 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
wodaqua - chrzimy 25.XII
![]() jacieeeee i wodaqua prosze :) ubranka sa dopiero na nastepne wakacje ![]() oprocz kurteczki i koszulki z cookie ![]() na sukienke mam oczywiscie jeszcze bolerko noi planuje jakies fajne rajstopki do tego ![]() a do klubu wrzuce Igorka zapare chwil bo dawno go tam nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Sweet, fajne zakupy, te koszulki takie wesołe, a kieca sexi fexi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
o boże jedzie do mnie siostra tzta...
wrrrrrr jak ja z nią wytrzymam i to sam na sam.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
thx......
jestesmy w Klubie troche nas duuuzoooo |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Brawo ![]() O tak!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A po co ona Ci się na głowę zwala? ![]() A my jutro z samego rana jedziemy na działeczkę do rodziny i zostajemy do niedzieli ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Marina no to miłej i smacznej kawki przy szwagierce
![]() ![]() Wytrzymasz ![]() ![]() U nas huśtawka stoi jak na wystawie. Sara nie kocha się w niej.. Czasami posiedzi 15 minut dziennie i tyle. Beatka no to ![]() ![]() Ja już tygodni nie liczę, tylko na miesiace. Do 3 miesięcy czekałam jak na zbawienie i liczyłam tygodniówki ![]() Sara demoluje matę. Zapiekanka się piecze. Któraś zamawiała pajace na all i poleci? U nas to ulubiony strój na dzień i na noc. I body pod spód z krótkim. Wczoraj robiłam inwentaryzację w komodzie i połowę ubranek spakowałam do pudła. Rośnie mi panna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No i stało się ![]() Póki co o dziwo zjadła go 2 razy bez marudzenia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet dawal go do buzi, no ale już tam nic nie było ![]() Cytat:
śpi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Basiu właśnie sprzedałam huśtawkę ![]() Miałam z FP. Mały się w niej już nie...mieścił. Miałam Aquarium CS Morfo i Mocz wyszły książkowo ! ![]() Spadam bo dzieć woła[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() no i nie zacytowało mi połowy wiadomości ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Co do picia to mój łobuz wypija najmniej 240ml herbatek , soków
a my dziś po dniu wizyt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj sprzedałam stelaż wózka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | ||||||||
Rozeznanie
|
no i po odwiedzinach i spacerku..jej,piekna jesien! uwielbiam taka pogode, oby zostala na jak najdluzej
![]() w ogole to jest mi smutno jest..byla u mnie kumpela i dowiedzialam sie ze poronila w 9 tc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no goraczka juz spadla..bylo ok 38,5 st,ale dzis juz mniej ![]() Cytat:
![]() czyli juz trzyma zabawki czy nie bo nie zakumalam co napisalas na koncu ![]() Cytat:
![]() ![]() Filip przytyl od ostatniej wizyty tylko 660 g wiec pewnie tez 'gigantem' nie bedzie a jaki probiotyk dostaliscie? Cytat:
bo ja nic nie dostalam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no i nie zacytowalo mi wszystkiego ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Dziubek, Kalinka, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Tą pierwszą paczkę dostałam z Klubu Maluszka. Drugą kiedyś zamówiłam na stronie, znalazłam tam lnk do zamówienia próbek mleka.
Baboniku, Brumku paczuszki poszły dziś priorytetem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest mi strasznie źle...
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
dziubku dajesz już soki?
Bo ja niby powinnam ale nie wiem jak, jakie, ile... POMÓŻ! Poszła szwagierka...Opiszę w klubie, ale nie teraz, bo kąpania czas. Dziś dzieć drugi raz z tatą będzie się kąpał w duuuużej wannie. To ma być ich piątkowy rytuał ![]() Madziulka słońce rozumiem Cię! Jeszcze jak napisałaś o tych przygotowaniach do przyjazdu męża ![]() Tak mi się przykro zrobiło. zleci żabko, zobaczysz!
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-11-04 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Emi też ogląda Tv, przecież to dla ludzi jest,nie?
![]() i Iphone lubi,bo tatuś jak wstaje z rana to sobie wiadomości na Nim czyta to ona też. Ale lubi np gazetki sklepowe ![]() Tv oglada tylko wtedy kiedy sobie go wyczai i trwa to 1-2min i koniec. Ostatnio bardzo szybko się nudzi. W ogóle mam problem, moje dziecie zmieniło tonację głosu i nie wiem co gdzie i jak ![]() mam wrażenie, że ją coś boli a ona tylko stęka na smoka. Dostała jesć o 17:30 a o 18:30 tak RYK, że Panie Boże ![]() dostała pierś i przy niej zasnęła. Moja pierwsza myśl, się nie najada ![]() jak to można sprawdzić, po za czekaniem na płacz ?! ![]() Schizuje się przez te jej zmiany, miała takie regularne dni,było spokojnie, pięknie, a teraz jedna wielka doopa. Nic nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Marina to co Iguś zdrowy jak ryba, czy USG brzuszka będziesz robić? Madziulka a nie mógł powiedzieć, że już jest po tej stronie z której nie ma odwrotu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
a jakie ćw. robicie?
Przykro mi z powodu męża. ![]() Marinko ja daje Agacie marchewkowe albo jabłkowe. Rozcieńczam pół na pół (50 ml soku + 50 ml wody) |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Wrrr mam nerwa.
Męczy mnie już karmienie piersią ![]() najgorsze jest to, że nie wiem czy ją brzuszek boli, czy to moja wina bo coś zjadłam. Takie ograniczenia w jadłospisie są już męczące, niby wszystko jem,ale i tak się 100 razy zastanawiam czy powinnam akurat to zjeść. Potrzebuje koppa w dupe! |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Bry mamuśki
![]() białym michałkom mówię stanowczą nie ![]() ![]() mój mały też na 2 smoczku jedzie ![]() ![]() Brida joł baby pisz co u Was? lecę spojrzeć na klub ![]()
#3626 |
Zakorzenienie
|
Jacieee a Twój Domek skoku nie przechodzi ?
Bo Ja już nie wiem,czy to skok u Emi, czy faktycznie z ząbkami coś ma, czy coś ją boli ![]() nerwice mam no ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas identyczny strój ulubiony - body z krótkim plus pajac albo body z długim plus tradycyjne śpioszki - zależy co mamy pod ręką ja taki rekonesans przeprowadzam co 2-3 tygodnie bo mam mało miejsca w komodzie i musze często wymieniać garderobę mojej pannicy. musze przewertować właśnie pudło od znajomej z ciuszkami bo już dawno nie przeglądałam co tam od niej mamy i co już dobre będzie. Muszę się na lumpy wybrać do Rze na dzieciowe bo pajacyki takie większe by się przydały na zapas takie ciut większe.. ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Zanetaa
![]() Skąd wiesz że boli ją brzuszek? Lili e tam, nie pomaga. Młoda śpi w swoim pokoju, my w sypialni. Jak wstaję do Sary to się delikatnie tz przebudza i pyta czy się odbiło ![]() Zjadłam 3 białe michałki. Idę ![]() Chyba nie odejdę od tych cukierków dopóki wszystkim nie zjem i spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo Ci współczuję. Ja przez kilka lat jeździłam zagranicę do pracy, te rozłąki były straszne... Ale nigdy nie przydarzyło nam się nic takiego jak Wam teraz. Przykro mi, ale jak już któraś napisała: co się odwlecze to nie uciecze ![]() Cytat:
![]() ![]() Ma któraś też tak? Łapie, puszcza, łapie, puszcza ![]() Moja mama doprowadza mnie do szału............ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.