|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Chciałam kupić żele luksji ale wąchnęłam i mnie nie przekonały, pomimo swojej niskiej ceny. Za to synek wybrał sobie mydełko glicerynowe za 99 groszy. I wyobraźcie sobie, że tylko z tym mydełkiem i kapustą kiszoną stałam w kolejce do kasy i oczywiście nikt nie zwrócił uwagi, że jestem w ciąży, prawie 30 tydzień więc brzuch mój widać przede wszystkim
I mało tego, jak przyszła kasjerka do kasy obok, to ja zaczęłam się wycofywać z kolejki, żeby sobie podejść do nowej kasjerki a przede mnie, myk, dwóch chłopaków, na oko ze 20 lat; oczywiście z całym koszem zakupów. Spojrzeli na mnie ale zero reakcji - normalnie szok, jaka znieczulica. Czy ja za dużo wymagam Z dwoma rzeczami do kasy to i nieciężarną bym wpuściła ale szkoda gadać.Za to w Lilu kupowałam deskę do prasowania i panowie, tym razem dorośli, kazali mi wejść przed siebie, bo też mieli cały koszyk zakupów ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#1052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby nie było offtopa to zapytam Was czy w Waszych biedrach jest muesli w tych bordowych opakowaniach?chodzi mi o to tropikalne. Bo w mojej nie ma już ze 2-3 tygodnie...muszę w końcu o nie zapytać kogoś z pracowników Edytowane przez kasia77177 Czas edycji: 2011-11-04 o 17:06 |
|
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
sory za Ot...
wlasnie jem sobie pierogi z tesco z truskawkami, polane smietanka z cukrem,,, zjdalam juz kilka, kolejnego gryze a tam mieso!! W calej paczce pierogow mialam 2 pierogi z miesem.... To byl moj pierwszy i ostatni zakup w tesco Ubolewam ze nie ma u mnie juz pierogow ze szpinakiem i serem...
|
|
#1054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1056 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A co do zbierania różnych pierdołek i późniejszego rozdawania ich w prezentach to zawsze jest to jakiś sposób by nie leżały i nie czekały za długo aż się przydadzą ![]() Cytat:
Mroowa raz jeszcze dziękuję za rady ![]() Cytat:
Cytat:
No i racja - wujek google wiele umie pomóc To mi starcza
|
||||
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nic nie widzę ciekawego w ulotce kawowej |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo krokietów z nadzieniem ruskim. W Biedronce też były krokiety ze szpiankiem ale bardzo krótko i też już nie ma
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
pamiętacie w jakiej cenie byly zestaw 3żeli Luxi?
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
Powiem wam że jestem zaskoczona pozytywnie perfumami ALice love za 5,99. Spsikałam dzisiaj nadgarstki koło 12 i do teraz czuję zapach co na mojej skórze jest nie lada wyczynem nawet przy droższych perfumach.Chyba zakupię jeszcze jakiś inny zapach przy następnej oakzji.
|
|
|
|
#1061 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
ja płaciłam 7,99zł
|
|
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
u mnie już są te herbatki z gazetki
. Kaw i czekolady nie ma, ale kupilam herbatę z gruszką, ztej samej serii jeżynową i obie zielone w torebkach (z melonem i tą drugą). Póki co je kitram w szafce, jak będę się pakować to zabiorę je ze sobą do mieszkania i tam będę próbować .
|
|
|
|
#1064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wybaczcie, nie było pytania :P
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), też ładny i trwały zapach, ale i tak "Alice love" są lepsze |
|
|
|
|
#1066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale się nie skusiłam. Z herbatek jedynie grzańca Lloyd widziałam, ale nie wszystkie wersje ![]() A, no i masło Brazylia, ostatnie Faktycznie ładnie pachnie
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
ja się napaliłam na herbatki z tej gazetki kawowej
skoro są już w niektórych Biedronkach to jutro się może do swojej wybiorę i obczaję przy okazji te perfumy, bo aż ciekawa ich jestem ![]() (dziewczyny, jakby któraś mogła poratować mnie głosikiem w konkursie, to będę wdzięczna, link w podpisie)
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2011-11-04 o 18:43 |
|
|
|
#1068 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś kupiłam sobie te perfumiki "your heart", alice love mam i są świetne dlatego sięgnęłam po te, ale widziałam że są też inne zapachy z tej serii
kupiłam dziś 2 śliczne maty bambusowe okrągłe, cukierki michałki na wagę, cukierki chrupanka krakowska, czekoladę mleczną z ryzem preparowanym, zmywacz do paznokci, chusteczki do demakijażu - te zielone, serek wiejski, makrelę - świeża, pycha , papier toaletowy, truskawki mrożone
|
#1069 |
|
Konto usunięte
|
cieszę się, że znowu rzucili Michałki na wagę.
poza tym dorwałam te czekolady do picia Mokate, wzięłam z maliną i z chili. była jeszcze ciemna. oby były dobre, bo drogie jak na saszetkowe.
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po ile są w B? (wczoraj w Realu widziałam po 1,49) Daj znać jak spróbujesz
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Konto usunięte
|
dobrze, że spytałaś, to sprawdziłam dokładnie na paragonie i jest za 1.39, czyli wcale nie tak drogo. nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że jest za 1.89. może to cena innego produktu była.
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie nie ma michałków
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Mój boże, ile naskrobałyście
![]() właśnie przeglądam gazetkę iiii... herbata dakir biało-zielona - nie polecam, strasznie cierpka-moim zdaniem właśnie więcej jest w niej posmaku białej herbaty niż zielonej, bo zieloną pijam codziennie i ma całkiem inny smak Być może skuszę się na syrop malina+cytryna, musi być dobry ![]() "skarpety damskie domowe" fajne, śmieszne i ciekawe ale chyba nie kupię bo nie przepadam za chodzeniem w takich kapciochach :swir: kupię obydwie herbaty Feel Green zielone, smaki po prostu Muffinki z przepisu zrobiłabym nawet jutro, ale jestem ciekawa czy to ma być smakowa herbata czy zwykła i ile wychodzi muffinek z przepisu... kawa Cafe Dor jest smaczna,może być na zamianę z Douwe Egberts ale DE jest według mnie najlepsza ze wszystkich rozpuszczalnych, które dotychczas piłam. Najtańsza nie jest, w promocji 200 g kosztuje zazwyczaj ok 22 zł , więc nie wiem czy kupie. Praliny Lindor polecam |
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
kawa Cafe Dor potwierdzam smaczna
za ta cene az za tanio
|
#1077 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
moze juz jutro z dostawa ranna
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- naprawde sie oplaca
|
#1079 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś mi się wydaje jakbym kiedyś powąchała na prędce każą jaka na półce i nie podeszły mi, ALE nie wiem czy to były te.. no i na ciele inaczej pachnie po jakimś czasie więc kto wie... Z herbatką weź pod uwagę o czym dziewczyny wspominały np. o ciastkach krakuskach zdaje się - jak coś będzie wcześniej to może być parę gr drożej niż gdy wejdzie całość książeczkowa Cytat:
Pytam go nigdy nie kupowałam w Biedronie czekolady i chcę się ogarnąć czego mam poszukać ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- (Zaśpiewało mi w głowie dźwiękiem jak w.. reklamie(?)-> ) Ojojojojojojojo... michałcie nas prześladują, pójdzie nam w boczki, bo tak czytamy czytamy... i potem cap do woreczka.. mija dzień czy dwa i... powtórka z rozrywki
|
||
|
|
|
#1080 |
|
Konto usunięte
|
tak, na sztuki, w saszetkach, 1.39, leży przy herbatach i kawach. produkowane przez Mokate.
wg opakowania powinna być też wersja Aniello- jest u Was taka? bo u mnie tylko Diabello (wiśnia i chili), Dark (ciemna) i z malinami. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

I mało tego, jak przyszła kasjerka do kasy obok, to ja zaczęłam się wycofywać z kolejki, żeby sobie podejść do nowej kasjerki a przede mnie, myk, dwóch chłopaków, na oko ze 20 lat; oczywiście z całym koszem zakupów. Spojrzeli na mnie ale zero reakcji - normalnie szok, jaka znieczulica. Czy ja za dużo wymagam
Z dwoma rzeczami do kasy to i nieciężarną bym wpuściła ale szkoda gadać.

.
Mroowa raz jeszcze dziękuję za rady 

Tak samo krokietów z nadzieniem ruskim. W Biedronce też były krokiety ze szpiankiem ale bardzo krótko i też już nie ma