|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
I te kolory właśnie są takie "domowe". Mimo ich cudności skuszę się na te skarpety z podeszwą. Te z reniferkiem ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() Przyglądałam się wczoraj wycieraczkom,bardzo mi się podobały,wzory i jakość. Jednak zostałam przekonana,że jest nam zbędna ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() Kapcie z ocieplaczem vel buty ogrodowe (? nie wiem niby jak w takich w ogrodzie,zaraz się futerko zabrudzi,ziemia powsypuje) były w Biedronkach za 20 zł. Jeszcze tydzień temu u mnie były resztki. Poszukaj po większych. ![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|||
|
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciekawi mnie czy po tym szamponie włosy się elektryzują, bo mnie zawsze na zimę się elektryzują co mnie strasznie wkurza ;/ rozumiem, że nie kazdy będzie miał takie same efekty, ale jednak dla mnie każda opinia dobra Na razie wiem tylko, że można wypróbować ten szampon i chyba jednak się wybiorę do większej biedronki w mieście na poszukiwania, bo w mojej już zabrakło tych szamponów Whenee, no właśnie problem polega na tym, że ja nie farbuje włosów więc do włosów farbowanych to mi szampon nie potrzebny Może ten regenerujący ![]() był jeszcze jakiś ale już nie pamiętam jaki, może ktoś przypomni
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jak czytałaś wszystkie opinie to pewnie zauważyłas wklejonego posta z analizą składu szamponu
|
|
#1025 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, drożdże w Biedronce są 10dag?
Czy jakieś większe?
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
true, u mnie nie ma drożdży w ogóle
|
#1028 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest faktycznie mniej pojemna, ale kawa jest mocniejsza i bardziej aromatyczna. Jeśli chodzi o uszczelkę: trzeba odkręcić górną część (dzbanek) od dolnej i tam właśnie powinna znajdować się uszczelka. Generalnie chodzi o to, żeby była dobrze dopasowana do dzbanka, nie było gdzieś ubytków. Żeby nie było: nie wiem, jakie zaparzacze będą w biedronce, nie wiem jak z ich wykonaniem i jakością, nigdy nie używałam i nie zachwalam tej konkretnie kafetiery. Zachwalam jedynie ten sposób parzenia Cytat:
Jak i ile tej herbaty chcesz zaparzać. Ja np. lubię zieloną herbatę parzoną krótko (parzona do 3 min. ma działanie pobudzające), wtedy musiałabyś po tych 3 min przelewać herbatę do innego dzbanka a fusy wysypywać na jakieś sitko, żeby wyschły do następnego parzenia (gdyby zostały w dzbanku mogłaby się na nich wytworzyć pleśń). Więc średnio Ja do zielonej zdecydowanie wolę takie sitka http://eherbata.pl/produkt/opis/841 Wsypuję tam herbatę, wkładam do kubka, zalewam wodą, przykrywam, po określonym czasie wyciągam całe sitko, odstawiam na spodek, tam sobie schnie do następnego razu. Swojego dzbanka z tłoczkiem używam do parzenia czarnej herbaty, jeśli ma pić więcej osób, choć w czarnej też nie powinny fusy długo stać z naparem, ale jak jest więcej chętnych to długo nie stoi ![]() Raz się skusiłam, ale kompletnie mi nie smakowała. Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2011-11-04 o 11:41 |
||
|
|
|
#1029 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie poza Davidoffem najlepsza kawusia. Na pewno zrobie wiekszy zapas bo cena fajna.
|
|
#1030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niby nie dużo, ale chodzi o fakt Dziewczęta jaka super gazetka kawowa ![]() , ale to dlatego, że zwlekałam ostatnio z kupowaniem herbat i kaw, bo wiedziałam, że w Biedronce szykuje się taka gazetka, a to dzięki Wam |
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdraiam |
|
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak się parzy kawe w tej kafetierze?co do zaparzacza do herbaty to miałam taki i faktycznie szybko pękł i dodatkowo to sitko łatwo się wygina.z nowej gazetki zainteresował mnie jeszcze młynek do kawy,ale nie wiem jakie są ceny kaw ziarnistych w sklepie czy to się poprostu opłaca?
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam sobie dzis grzanca lesnego i malinowego
bajka![]() polecam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- 10 dg
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam tę prostownicę
. Wcale nie jest tandetna, nie jest dużo gorsza od remingtona, którego używam. Jako druga 'wyjazdowa' prostownica jest super . Wieczorem zobaczę jak się sprawuję przy robieniu loków
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie, jakiś czas temu, przy okazji jakiejś urodowej gazetki chyba były w ofercie takie perfumy, jedne miały taką czarną różę prawie na górze buteleczki. Czy one weszły do stałej oferty i powinny być dostępne czy to tylko na czas gazetki było? Wiem, że może być różnie z zaopatrzeniem w danym czasie,w jednej Biedronce mogą aktualnie być w innej nie ale chodzi mi głównie o to czy weszły do stałej oferty. Mam daleko do Biedronki i nie wiem czy warto jechać i szukać.
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy są jakieś godne uwagi damskie zapachy w Biedronce? (wiem, rzecz gustu, ale warto wiedzieć co inni sądzą ), duży wybór ? , kojarzę, że kiedys nie było tego wiele. Ale z powodu odległości nie mam rozeznania bieżącego za bardzo.
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo to muszę polecieć zobaczyć bo za rok czeka mnie wyprowadzka z domu i albo ja albo mama musi sobie sprawić prostownice ![]() jejku ratunku jestem chyba uzależniona od białej czekolady z ryżem preparowanym i 'truskawkami' uwielbiam ją
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
herbatę sobie odpuszczę ale na kawę zapoluję ![]() Aa, dziewczyny, czy w B. jest cukinia? W jakiej cenie?
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Chyba jednak się wybiorę do Biedronki zerknąć czy i u mnie są.
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to te właśnie ![]() z resztą podróba lancoma tresor
|
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
chciałam kupić w biedrze polecaną Pycholandię jabłko-truskawka, ale niebyło niestety i wziełam o smaku: banan-brzoskwinia-gruszka-jabłko-dynia. Dooobre
![]() i dorwałam ostatnią herbatę Złoty Smok i smaku prażonego ryżu za 1,99zł i chyba babka mnie okantowała, bo wzięłam czerwone jabłka, które były za niecałe 3zł, teraz patrzę i na paragonie jest wybite Jabłka Royal 4,97 za kg. myślałam, że Royal to te zielone? może się pomyliłam...
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te czerwone nazywają się zdaje mi się, że Royal Gala więc podejrzewam, że nie pomyliła się, za mniej niż 3zł ich nigdy nie widziałam |
|
|
|
|
#1048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a cukini też nie widziałam
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak je przy kasie poznaję, czerwone ROYAL mają na każdym jabłku naklejkę, zwykłe czerwone nie ![]() U nas na sklepie cukinia jest w ciągłej sprzedaży, ceny niestety nie pamiętam ale wydaje mi się, że pwnie 2-3 zł kg
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
u mnie prawie zawsze jest cukinia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

fajne są, ciepluchne i stabilne, noga się nei wykrzywia w nich.
I te kolory właśnie są takie "domowe". 

Jednakowoż pomarzyć jedynie możemy 
A zaparzanie herbatki powinno wyjść jak i kawy spojrzawszy z techniczno fizycznego punktu widzenia

nie wymagam cudow bo to tylko szampon ale jak już mi sie włosy nie przetłuszczają po nim to juz jest ok
Czy jakieś większe?