|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: >>>ponad 80 Ciuchów, Dodatków,zapraszam Do Siebie---> Kliknij!! :) <<<
tylko prosze jeszcze zdjecie kurteczki na tobie
hmmm za zegarek moglabym cos jeszcze dorzucic .... moze wisorek do kolczykow i bedziesz miala komplecik co ty na to ?? pozdrawiam serdecznie
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Słonecko- nie mam mozliwości robienia więcej zdjęć, raczej nie chce wisoprka, bo wiem, ze i tak go nie bedę nosić
Wymiana kutrki za stanik chyba mi sie nie opłaca, bo sporo za nią dałam, a jest parwie nieużywana, nie wiem, czy miałam ją na sobie więcej jak 5 razy...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Pomyślałąm i myślę, że mogę Ci oddać te buty
. Jak się zgadzasz to poproszęo o PW z danymi, ja spadam z Wizażu
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Narzie nic nie wykukałam dla siebie u Ciebie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie
Szukam przedewszystkim jeansów w rozmiarze 29, długich bluzek, butów o długości wkładki 26 cm., plastikowych i metalowych opasek do włosów, kolczyków, lakierów do paznokci itp. Ogólnie lubie ciuchy w sportowym i oldschoolowym stylu. Moro spodenki z mojego wątku są raczej w rozmiarze 27 lub 28 (rozciągają się) mnie ciut za małe, dokładne wymiarki: pas 36-37 cm. x2, biodra 46 cm. x2, długość całkowita 61 cm., długość od kroku 43 cm. Fotke na sobie zamieszcze później.
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam ze nie podałam tych wymiarków, zamotana ostatnio jestem
Nie mam jej przy sobie ale jest to typowa M a spodnie ja mam w pasie 70 cm i umiem się dopiąć ale ja wole luźniejsze spodnie a one są bardzo w sam raz ))) Bluzki nie musisz prać, myśle ze sobie poradze
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, spodenki mają bardzo mało w talii, piszesz ze się mocno naciągają ale czy ja w nie wejde?? a to są biodrówki czy wyższe??
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli masz 70cm, to mysle, ze bez problemów powinnaś sie w nie zmieścić, ja w swoich swietnych czasach mniej więcej tyle samo i sie w nie mieściłam. No i z tego wychodzi, ze moro niestety beda mi za małe
Zostaje mi tylko bluzka Italia
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1162573975
znajdziesz coś za pasek ? odpisz prosze u mnie na wątku . .
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1162578315 -jaka jest długość?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1162570895 - jaka jest długość? znajdziesz cos?
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Paulinko, u Ciebie spodobał mi sie komplet nocny z satyny. Mogłabym jakos zobaczyć te plamki??
Bluzeczka ma 47cm długosci, perełki nie wiem, bo nie mam ich przy sobie, są troszeczke dłuzsze niz szyja |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
ok mozemy się wymienić, powiedz mi tylko czy spodnie są bardzo wysokie?? czy mogłabyś podac wysokość stanu??
podaje dokładne wymiarki bluzy: od pachy do końca rękawa : 48 cm , długość od ramienia do dołu : 56 cm , od pachy do pachy : 42 cm , bluza się naciąga 2- 3 cm
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za odp Jestem chętna na te 2 rzeczy Słuchaj właśnie o to chodzi, że plamki nie są widoczne, bo materiał jest ciemny, a mój baaaardzo kiepski aparat tego napewno nie uchwyci. Komplet był raz prany (właśnie ze względu na te plamki) i się one zmniejszyły, więc bardzo prawdopodobne, że po jeszcze jednym praniu znikną całkowicie.
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Paula- ja jestem chetna na wymiane. Wałsnie pisałam Aneyce, to której miała trafic bluzeczka, ze tez zauważyłam mała 1mm plamke przy samym dole bluzeczki. No i zastanawiałam sie czy ja uprac czy nie- bo to wiazałoby się z odcieciem metki, wiec wybór zostawiam temu, komu sie bluzeczka dostanie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
hej podoba mi sie u ciebie żółta bluzka z krótkim rękawkiem rozm 38
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=154916
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Opolanko, dzisiaj ide na poczte wyslać do Ciebie paczke... Twojej jeszcze nie dostałam... więc domyślam się, że mi jeszcze nie wysłałaś... eh tak czy siak czekam na wiadomość o wysłaniu paczuszki..
ja tak zwlekałam, bo miałam awarie pralki ;/ i chciałam uprac spodenki bo choć sa nowe, to maja niewielkie przybrudzenia na dolnej nogawce... ale do dzisiaj jestem bez pralki. Mam nadzieje, że nie będziesz zła... i przepraszam, że zostawiam Ci spodnie do prania to troche krempujące, ale pisze to tutaj, żeby nie było, że wysyłam takie specjalnie ZA to wysle jakiś prezent.Jeszcze raz przepraszam
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam paczuszke prio polecony, powinien jutro być
pozdrawiam i czekam również na paczuszke
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
hmm. przecież umawialismy sie na wysyłkę dopiero w tym tygodniu??!! w chwili obecnej od tygodnia jestem w mojej rodzinnej miejscowosci, leczę koszmarnie bolace nery
Do Opola wróce w południe w czwartek, wtedy też wyśle ci paczuszke, przepraszam, ze dopiero wtedy, nie mam teraz mozliwości ...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Opolanko, nic nie szkodzi
![]() ja poczekam na paczuszke a Ty uważaj na siebie i swoje nereczki
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
spodobała mi się ta sukienka:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...&d=11623076205 |
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Hej,czy wysłałaś paczuszkę? Ja wysłałam w czwartek.Dostałaś moją?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Goniu- nie wiem czy dostałam,, tydzień temu strasznie zaczeły mnie boleć okolice nerek, dosłownie nie mogłam się ruszyc. Paczuszkę zapakowałam już tydzień temu, ale nie mogłam wysłać- bo pojechałam sie leczyc "do domu"- tu jestem w drugim mieszkaniu. Przepraszam, zapomniałam uprzedzić.. Nie miałam jak wysłać, dopiero jutro wróce do Opola i będę mogła ci wysłać priorytetem. jeszcze raz sorry
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
opolanka,przygarnełabym nawet torbe z futerkiem różowym-kolezanka takie uwielbia,ale niestety nie za moją ostanią mini dzinsową
bo zostane bez ![]() w kosmetykach tez widze kilka smacznych propozycji ale niestety nie za ten ciuszek
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
ehhh.. wybacz
chodziło mi o sukienke w panterke. powiedz mi jaki to materiał? (odpisz prosze w moim wątku)
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Akurat teraz nie mogę sprawdzić, bo jestem w akademiku, jak ci zalezy to w pon bede w domu. Materiał jest niemnacy się, bardzo elastyczny! Raczej nie bedzie sie niszczył po praniu- to taki "dobry" typ materiału
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Nic sie nie stało.Po prostu daj,prosze znać w moim wątku gdy wyślesz i gdy dojdzie moja paczka
Lepiej się już czujesz? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
wysłałam wczoraj priorytetem
powinna byc już u Ciebie, bo o 14 wysyłałam.. pewnie Poczcie sie nie spieszy :P Dzieki , zdrówko super, byłam u 8 lekarzy i w końcu mi samo przeszło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

Wymiana kutrki za stanik chyba mi sie nie opłaca, bo sporo za nią dałam, a jest parwie nieużywana, nie wiem, czy miałam ją na sobie więcej jak 5 razy...

. .

to troche krempujące, ale pisze to tutaj, żeby nie było, że wysyłam takie specjalnie