Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-11-04, 19:32   #3961
kasia1480
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 215
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Poka¿ wiadomo¶æ
Dobra passa trwa Zda³am dzi¶, zda³am, zda³am! Jakie piêkne s³owo A nie wierzy³am. Wczoraj mnie I. opieprzy³ ¿e w lusterka nie patrzê, no to dzi¶ patrzy³am. Tyle rzeczy robi³am których normalnie nie robi³am :P Uwa¿a³am kto ma pierwszeñstwo itd. I uda³o siê. Kurna, jak fajnie, marzy³am ¿eby to tu napisaæ
Wielkie gratulacje!
Co¶ w tym jest, ¿e na egzaminie cz³owiek jest mega skupiony i wszystko czego nie robi³ albo robi³ ¼le na jazdach, wychodzi elegancko

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

quessta szkoda, ¿e siê nie uda³o ale nastepnym razem ju¿ musi Zapisa³a¶ siê ju¿ na kolejny egazmin?

kasia1480 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:54   #3962
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 575

Cytat:
Dobra passa trwa Zda³am dzi¶, zda³am, zda³am! Jakie piêkne s³owo A nie wierzy³am. Wczoraj mnie I. opieprzy³ ¿e w lusterka nie patrzê, no to dzi¶ patrzy³am. Tyle rzeczy robi³am których normalnie nie robi³am :P Uwa¿a³am kto ma pierwszeñstwo itd. I uda³o siê. Kurna, jak fajnie, marzy³am ¿eby to tu napisaæ

Kole¿anka quessta jak? Mam nadziejê ¿e te¿ pozytywny. Czekam!

@alloffkowa, Ty te¿ jutro poka¿ jak siê to robi

@dodaja, gratulujê odebrania prawka We¼ sobie kogo¶ na pierwsz± jazdê ¿eby Ciê nadzorowa³ Bêdziesz siê bezpieczniej czuæ. Bêdzie ok
brawo!
jak ja zda³am te¿ by³± taka dobra passa na w±tku
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:24   #3963
amelj
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 174

A ja dzi¶ wróci³am za³amana. Mia³am 27 godzinê (na 30-¶ci), je¼dzi³am dzis pierwszy raz na nowiutkim sprzêgle i co chwile mi gas³. Gas³, gas³, gas³... i jeszcze raz gas³ i ci±±gle gas³.;/ Wczesniej, jak jezdzi³am na rozwalonym by³o o wiele lepiej, bo teraz ono tak leciutko chodzi, ¿e ciezko jest mi wyczuc moment odpowieni. W ogóle tak sie zestresowa³am tym ******* sprzeg³em, ze robi³am b³edy których wczesniej nie robi³am (zapomina³am o kierunkowskazie, po³owa znaków dla mnie nie istania³a), a instruktor musia³ mi pomagac przy ruszaniu na swiat³ach -co nie zdazy³o mi sie chyba(?) nigdy. ;/ Juz nie wspomne o tym, ze ruszanie z rêcznego tez dzis "leza³o"/ Masakra jakas, normalnie sie uwsteczniam, na 3 h przed koncem. I tak bede musia³a dokupic h, bo bede czekac na egzamin miesi±c, ale kurde... Jestem zuuuaaa
amelj jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:31   #3964
Gruffi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 531

amelj no w³asnie, mia³a¶ pierwszy raz na samochodzie z nowym sprzêg³em. I w³a¶nie dobrze, ¿e teraz mia³a¶, bo w samochodach egzaminacyjnych te¿ wszystko delikatnie chodzi, wiêc lepiej, ¿e teraz tak mia³a¶, ni¿ zaskoczenie na egzaminie. Zobaczysz, ¿e na kolejnej je¼dzie bêdziesz mia³a ju¿ wiêksze wyczucie tego sprzêg³a. To jest kwestia przyzwyczajenia. Te¿ mia³am tak± sytuacjê jak Ty, rzeczywi¶cie pierwsze 2h na samochodzie ze sprzêg³em nie dawno wymienianym by³y dla mnie okropne bo by³am przyzwyczajona ju¿ do takiego "zjechanego", ale na kolejnej je¼dzie ju¿ by³o okej Zobaczysz u Ciebie te¿ tak bêdzie
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The way out of the dark
Gruffi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:39   #3965
Konto usuniête

Z czasem ³apiesz wyczucie i jeden grzyb czy sprzêg³o jest stare czy nowiutkie, czy jest czu³e czy nieczu³e Kwestia przyzwyczajenia

a ja poprosze o g³osiæ link w podpisie
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:39   #3966
amelj
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 174

Dzieki laski mam nadzieje, chociaz nie powiem, bo na zjechanym tez mia³am momenty ze gas³, rzadko ale by³y, wiec boje sie ze teraz to juz w ogole bedzie kaszana. Jak narazie to nie wiem czy smiac sie czy p³akac. K*rwo**li¶my dzis z instrukrorem na przemian XD

p.s g³os oddany

Edytowane przez amelj
Czas edycji: 2011-11-04 o 20:41
amelj jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:40   #3967
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Gruffi Poka¿ wiadomo¶æ
amelj no w³asnie, mia³a¶ pierwszy raz na samochodzie z nowym sprzêg³em. I w³a¶nie dobrze, ¿e teraz mia³a¶, bo w samochodach egzaminacyjnych te¿ wszystko delikatnie chodzi, wiêc lepiej, ¿e teraz tak mia³a¶, ni¿ zaskoczenie na egzaminie. Zobaczysz, ¿e na kolejnej je¼dzie bêdziesz mia³a ju¿ wiêksze wyczucie tego sprzêg³a. To jest kwestia przyzwyczajenia. Te¿ mia³am tak± sytuacjê jak Ty, rzeczywi¶cie pierwsze 2h na samochodzie ze sprzêg³em nie dawno wymienianym by³y dla mnie okropne bo by³am przyzwyczajona ju¿ do takiego "zjechanego", ale na kolejnej je¼dzie ju¿ by³o okej Zobaczysz u Ciebie te¿ tak bêdzie
a na egzmaine bywa ró¿nie, wiem z do¶wiadczenia bo je¼dzi³am 4 czy 5 ró¿nymi samochodami egzminacyjnymi i w ka¿dym jest inaczej ze sprzêg³êm, jak i gazem
Stary 2011-11-04, 20:50   #3968
smieszka250
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 538
GG do smieszka250

Gratulujê Matilde
Zaje.biste uczucie, jak wysiadasz i idziesz przez miasto z zacieszem na ustach, nie?

Quessta, nastêpnym razem bêdzie lepiej

Je¶li chodzi egzaminacyjne samochody, to siê nas³ucha³am, ¿e po mojej rozklekotanej elce tam wszystko chodzi leciuteñko. Ale bez przesady, chodzi³o l¿ej, ale w moim prywatnym samochodzie chodzi jeszcze l¿ej Po prostu trzeba najpierw robiæ wszystko wolno by wyczuæ samochód, a potem ju¿ siê wie, w którym momencie sprzêg³o 'bierze'

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:24   #3969
Gruffi
Rozeznanie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;30325272]a na egzmaine bywa ró¿nie, wiem z do¶wiadczenia bo je¼dzi³am 4 czy 5 ró¿nymi samochodami egzminacyjnymi i w ka¿dym jest inaczej ze sprzêg³êm, jak i gazem[/QUOTE]

Ja je¼dzi³am 3 i by³a spoora ró¿nica w porównaniu z tym autem co wyje¼dzi³am wiêkszo¶æ godzin Elk±. Wiadomo, ¿e w ka¿dym jest inaczej, ale jednak w samochodach egzaminacyjnych (chyba?) nie mog± sobie pozwoliæ, ¿eby by³y to ju¿ bardzo "zajechane" auta
Just believe in yourself
The way out of the dark
Stary 2011-11-04, 21:36   #3970
_Matilde_
Bia³a Dama

Wiadomo¶ci: 6 404

Cytat:
Napisane przez amelj Poka¿ wiadomo¶æ
A ja dzi¶ wróci³am za³amana. Mia³am 27 godzinê (na 30-¶ci), je¼dzi³am dzis pierwszy raz na nowiutkim sprzêgle i co chwile mi gas³. Gas³, gas³, gas³... i jeszcze raz gas³ i ci±±gle gas³.;/ Wczesniej, jak jezdzi³am na rozwalonym by³o o wiele lepiej, bo teraz ono tak leciutko chodzi, ¿e ciezko jest mi wyczuc moment odpowieni. W ogóle tak sie zestresowa³am tym ******* sprzeg³em, ze robi³am b³edy których wczesniej nie robi³am (zapomina³am o kierunkowskazie, po³owa znaków dla mnie nie istania³a), a instruktor musia³ mi pomagac przy ruszaniu na swiat³ach -co nie zdazy³o mi sie chyba(?) nigdy. ;/ Juz nie wspomne o tym, ze ruszanie z rêcznego tez dzis "leza³o"/ Masakra jakas, normalnie sie uwsteczniam, na 3 h przed koncem. I tak bede musia³a dokupic h, bo bede czekac na egzamin miesi±c, ale kurde... Jestem zuuuaaa
Nie przejmuj siê dziewczyno, ¿eby¶ widzia³a co ja odczynia³am na ostatnich jazdach Wczoraj te¿ górkê spieprzy³am jak nigdy. A dzi¶ na egzaminie mi zgas³ samochód na ¶rodku skrzy¿owania, ale nie przez sprzêg³o zapomnia³am przerzuciæ na jedynkê :P W egzaminacyjnym dzisiejszym moim aucie sprzêg³o jeszcze, ale wsteczny by³ tak rozpieprzony, chyba gorzej ni¿ w mojej elce. Nie mog³am go wbiæ przy zawracaniu. Ale co jak co, hamulce zawsze dzia³aj± super

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulujê Matilde
Zaje.biste uczucie, jak wysiadasz i idziesz przez miasto z zacieszem na ustach, nie?
Dziêki No ba, a samo wychodzenie z wordu pewnym krokiem, z podniesion± g³ow± Pierwsze co pomy¶la³am jak wysz³am: "Tak to siê robi" :P

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:40   #3971
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Gruffi Poka¿ wiadomo¶æ
Ja je¼dzi³am 3 i by³a spoora ró¿nica w porównaniu z tym autem co wyje¼dzi³am wiêkszo¶æ godzin Elk±. Wiadomo, ¿e w ka¿dym jest inaczej, ale jednak w samochodach egzaminacyjnych (chyba?) nie mog± sobie pozwoliæ, ¿eby by³y to ju¿ bardzo "zajechane" auta
j by¶ siê zdziwi³a jedna z eLek egzaminacyjnych (chyba nawet ta na krótej zda³am) mia³a r±czkê od otwierania maski prawie urwan± i E. mówi³ mi, ¿ebym lekko ci±gnê³a, ¿eby nie urwaæ. A mój kolega mówi³, ze jeden z samochodów na którym zdawa³ mia³ siedzenie co¶ zepsute i nie da³o sie zbytnio regulowaæ fotela... u mnie jedna mia³a gaz cholernie czu³y

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Dziêki No ba, a samo wychodzenie z wordu pewnym krokiem, z podniesion± g³ow± Pierwsze co pomy¶la³am jak wysz³am: "Tak to siê robi" :P
ale wzrok czekaj±cych na egzamin bezcenny
ja pamiêtam w jakim by³am szoku, ca³a zaryczana, i t³umacze ¿e zda³am a innu patrz± siê jakbym jakim¶ guru by³a chcia³am stamt±d jak najprêdzej uciec a T¯ siê z jakim¶ kolesiem zagada³, ja go ci±gne na povi±g a on tam dalej nawija heh
Stary 2011-11-05, 09:20   #3972
alloffkowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 101

Dziewczyny dzi¶ MÓJ DZIEÑ proszê o trzymanie kciuków
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 09:31   #3973
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

Stary 2011-11-05, 09:44   #3974
kasieni887
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 089

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Poka¿ wiadomo¶æ
powodzenia

kasieni887 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 09:51   #3975
quessta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35

Cytat:
trzymamy,trzymamy:e hem:Powodzenia,
quessta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 10:16   #3976
_Matilde_
Bia³a Dama

Trzymamy kciuki bardzo mocno i czekamy na wiadomo¶æ

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2011-11-05, 10:45   #3977
dodaja
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 017
GG do dodaja

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;30325272]a na egzmaine bywa ró¿nie, wiem z do¶wiadczenia bo je¼dzi³am 4 czy 5 ró¿nymi samochodami egzminacyjnymi i w ka¿dym jest inaczej ze sprzêg³êm, jak i gazem[/QUOTE]

Oj tak! Ja do tej pory uwa¿am, ¿e na moim pierwszym egzaminie by³o co¶ nie tak z tym autem. Na drugi ju¿ siê przygotowa³am, ¿e mocno mam deptaæ, a tam takie zaskoczenie. Chodzi³ jak ta lala, ¿e nawet go nie s³ysza³am jak E. na placu mi go zapali³
Cytat:
Kciuki oczywi¶cie bêd± Niech moc bêdzie z Tob±!
dodaja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 12:06   #3978
kasia1480
Raczkowanie

Cytat:
trzymam mocno!

Stary 2011-11-05, 12:40   #3979
Siwka937
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 476
GG do Siwka937

ja mam pierwszy egzamin 23 listopada. godzin wyje¿dzonych mam 26h a tak jak pisa³a kole¿anka wcze¶niej czujê siê jakbym siê uwsteczni³a. hahah. boje sie strasznie, czujê jakbym nic nie umia³a. najgorzej u mnie chyba bêdzie z ³ukiem. xd poza tym nie chce jeszcze konczyæ, mam super instruktora i naprawde szkoda mi. a nawet jak mi sie uda zndac to nie wiem jak ja bede sama je¼dziæ. xd tutaj jak mam go obok siebie to mam pewnosc ze jak cos to mi zahamuje albo cos pomoze a sama to o. xd

"Dobry dziennikarz powinien byæ przede wszystkim dobrym cz³owiekiem"

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771938 zapraszam

Siwka937 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 13:57   #3980
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 179
GG do maalwiinkaa2

a ja dzi¶ mia³am ostatni± jazdê iiii zabi³am s³upek na ³uku
w pon idê zdaæ wewnêtrzny, dostajê za¶wiadczenie i idê siê zapisaæ na egz. Ale I. powiedzia³, ¿e radzi mi wykupiæ dodatkowe 4h tak, ¿ebym przed samym egzaminem mia³a, bo troche na niego poczekam

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 14:02   #3981
alloffkowa
Zakorzenienie

niestety... mia³am fajnego E, wszystko dobrze sz³o, 35 minuta. Jecha³am parkowaæ i wjecha³am na ulicê na której po prawej stronie by³y zaparkowane auta. kierunek omijam. I nagle z naprzeciwka wyje¿d¿a mi auto. Chcia³am zjechaæ jak najbardziej na prawo ¿eby¶my oboje siê zmie¶cili i zahaczy³abym o lusterko samochodu który sta³ Szkoda, nawet E mi to powiedzia³. Tym bardziej ¿e w³a¶ciciel tego samochodu zacz±³ mnie wyzywaæ od idiotek i nienormalnych, ja siê z tego wszystkiego pop³aka³am, a E zacz±³ go wyzywaæ i przeprosi³ mnie za t± sytuacje. Trudno, jestem zadowolona bo dobrze mi sz³o. zd±¿y³am zrobiæ zawracanie, jednokierunkow±, torowisko i zawracanie na skrzy¿owaniu. Nastêpne podej¶cie 15 o 12,45.

PS. dziêkuje za trzymanie kciuków !
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2011-11-05 o 14:14
Stary 2011-11-05, 14:02   #3982
pariolla
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

a ja dopiero zacze³am kurs, jestem po kilku pierwszych wyk³adach, i w przysz³ym tyg zaczynam jazdy. streesujê siê niesamowicie. osiemnastka pod koniec grudnia a planujê zdaæ prawko jeszcze na starych zasadach..

do egzaminu z teorii te¿ trzeba mieæ ju¿ 18?
Stary 2011-11-05, 14:22   #3983
kasia1480
Raczkowanie

Cytat:
niestety... mia³am fajnego E, wszystko dobrze sz³o, 35 minuta. Jecha³am parkowaæ i wjecha³am na ulicê na której po prawej stronie by³y zaparkowane auta. kierunek omijam. I nagle z naprzeciwka wyje¿d¿a mi auto. Chcia³am zjechaæ jak najbardziej na prawo ¿eby¶my oboje siê zmie¶cili i zahaczy³abym o lusterko samochodu który sta³ Szkoda, nawet E mi to powiedzia³. Tym bardziej ¿e w³a¶ciciel tego samochodu zacz±³ mnie wyzywaæ od idiotek i nienormalnych, ja siê z tego wszystkiego pop³aka³am, a E zacz±³ go wyzywaæ i przeprosi³ mnie za t± sytuacje. Trudno, jestem zadowolona bo dobrze mi sz³o. zd±¿y³am zrobiæ zawracanie, jednokierunkow±, torowisko i zawracanie na skrzy¿owaniu. Nastêpne podej¶cie 15 o 12,45.

Szkoda ¿e sie nie uda³o ale by³o ju¿ bardzo blisko wiêc mo¿esz byæ jak najbardziej z siebie zadowolona Dobrze, ¿e siê nie zrazi³a¶ t± sytuacj± i ju¿ zapisa³a¶ siê na kolejny egzamin, no i nie musisz a¿ tak strasznie d³ugo czekaæ. A jak posz³o z placem wszystko za pierwszym podejsciem?

Stary 2011-11-05, 14:23   #3984
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 179
GG do maalwiinkaa2

Cytat:

szkoda ale ju¿ nastêpnym razem zdasz ¶piewaj±co!

Dziewczyny, czy w trakcie egz mo¿e graæ radio chocia¿ tak ciuchuteñko?

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 14:54   #3985
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 438

Cytat:
Napisane przez pariolla Poka¿ wiadomo¶æ

do egzaminu z teorii te¿ trzeba mieæ ju¿ 18?
Mo¿esz mieæ ustalony egzamin teoretyczny w dniu swoich 18 urodzin.
Wcze¶niej o dzieñ ciê nie wpuszcz± do sali, musisz mie¶ dowód osobisty lub paszport - bez dokumentu to¿samo¶ci te¿ ciê nie wpuszcz± do sali egzaminacyjnej.
W ten sam dzieñ mo¿esz mieæ te¿ praktyczny egzamin.
Sylwia1900r jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 16:15   #3986
pariolla
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

aa. no to najprawdopodobniej odbêbniê wszystko w urodziny.
Stary 2011-11-05, 16:47   #3987
alloffkowa
Zakorzenienie

Kasiu mialam tylko dwa przygotowania do jazdy bo nie wlaczylam swiatel. Reszta cacy. ale smutno mi. Ehh
Oliwka 21.07.2016
Stary 2011-11-05, 18:05   #3988
alexalexalex
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 462

Cytat:

Szkoda! Wierzê, ¿e nastêpnym razem siê uda i zdasz bez ¿adnego problemu Nie masz przecie¿ problemów z jazd± po mie¶cie, a niemi³e wypadki mog± zdarzyæ siê ka¿demu

A temu facetowi, któremu tr±ci³a¶ lusterko, nale¿a³o siê za te wyzwiska! Która to uliczka, taka w±ska?

I kogo mia³a¶ za egzaminatora ?

prawie, ¿e Pani Psycholog
alexalexalex jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-11-05, 18:23   #3989
Gruffi
Rozeznanie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;30326803]j by¶ siê zdziwi³a jedna z eLek egzaminacyjnych (chyba nawet ta na krótej zda³am) mia³a r±czkê od otwierania maski prawie urwan± i E. mówi³ mi, ¿ebym lekko ci±gnê³a, ¿eby nie urwaæ. A mój kolega mówi³, ze jeden z samochodów na którym zdawa³ mia³ siedzenie co¶ zepsute i nie da³o sie zbytnio regulowaæ fotela... u mnie jedna mia³a gaz cholernie czu³y [/QUOTE]

No to nie¼le Wydawa³o mi siê, ¿e jak to s± samochody egzaminacyjne to raczej wszystkie powinny byæ w 100% sprawne.

Cytat:

Szkoda, ¿e Ci siê nie uda³o Ale by³a¶ ju¿ blisko to ju¿ z kolejnym podej¶ciem pójdzie g³adko. Dzi¶ trochê szczê¶cia zabrak³o, bo gdyby nie ten nadje¿d¿aj±cy samochód to nie musia³aby¶ zje¿d¿aæ na bok.
A na takich kolesi co dr± mordê to poprostu trzeba siê uodporniæ....

Cytat:
Napisane przez pariolla Poka¿ wiadomo¶æ
a ja dopiero zacze³am kurs, jestem po kilku pierwszych wyk³adach, i w przysz³ym tyg zaczynam jazdy. streesujê siê niesamowicie. osiemnastka pod koniec grudnia a planujê zdaæ prawko jeszcze na starych zasadach..
Ka¿dy przed pierwsz± jazd± siê stresuje, ale gdy siê wsi±dzie do samochodu to ju¿ stresz odchodzi i nie mo¿na doczekaæ siê kolejnej jazdy
Just believe in yourself
The way out of the dark
Stary 2011-11-05, 18:37   #3990
_Matilde_
Bia³a Dama

Cytat:

Ojej, to strasznie szkoda, bo nie zda³a¶ w³a¶ciwie nie ze swojej winy. Ja po pierwszym mog³am byæ z³a tylko na siebie, a tu takie co¶. No ale to znaczy ¿e je¼dzisz bardzo dobrze i nastêpnym razem bêdzie ok. Fajnie ¿e tak szybko masz drugi egzamin, w grudniu ju¿ bêdziesz ¶migaæ prywatnym samochodem z prawkiem w kieszeni

Webook
Filmweb
Last.fm
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.