Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 18:45   #1711
likas
Raczkowanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cześć Dziewczyny, podczytuje co jakiś czas ale jakoś pisanie mi dziś nie idzie
Widzę, że Ikeowo się zrobiło ja tez mam taka lampkę kwiatek białą i chciałam druga taka samą a teraz nie ma - tylko różowe, a taka mi nie pasuje
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:48   #1712
tygrysia
Rozeznanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Dziolszki, a po ile wychodza teraz te kurtki w h&mie?
99,50 zł kosztuje kurteczka.

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ćwiczy z piłką? Ja dostałam od znajomej piłkę i staram się z nią ćwiczyć, ale nie wiem, czy dobre ćwiczenia wybrałam...
Ja ćwiczę na takiej piłce na szkole rodzenia. Super sprawa, może sobie sprawię po przeprowadzce taką piłę
Stary 2011-11-04, 18:49   #1713
bacharybnik
Zadomowienie

Witam dziewczyny.
Dawno mnie u Was nie było ale ostatnio miałam jakiegoś doła i nie zaglądałam długo. Nie nadrobię Was chyba nigdy ale postaram się być na bieżąco.

Eliza nie martw się jak będziesz musiała mieć założony krążek. Ja miałam założony na początku września bo zaczęła się skracać szyjka i robiło się już rozwarcie. Teraz jest wszystko w porządku i najważniejsze, że nie muszę cały czas leżeć. A samo założenie nic nie boli a krążka się nie czuje.
Najważniejsze, że teraz mój synuś jest bezpieczny i nic mu nie grozi

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 18:55   #1714
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość

Ja ćwiczę na takiej piłce na szkole rodzenia. Super sprawa, może sobie sprawię po przeprowadzce taką piłę
A powiesz mi czy mniej więcej takie ćwiczenia jak te z linku? Bo ja tylko takie robię i nie wiem czy dobrze, czy źle..
http://www.youtube.com/watch?v=oxGwH...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9WyC5...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YV8Bt...E4846D85C09496
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:05   #1715
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
A powiesz mi czy mniej więcej takie ćwiczenia jak te z linku? Bo ja tylko takie robię i nie wiem czy dobrze, czy źle..
http://www.youtube.com/watch?v=oxGwH...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9WyC5...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YV8Bt...E4846D85C09496
Niektóre takie same, ale nie wszystkie. Jednak myślę, że jak masz zgodę gina na gimnastykę to spokojnie możesz ćwiczyć. Gdybym miała piłę, to bym tak właśnie ćwiczyła
Stary 2011-11-04, 19:05   #1716
bambusiek
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Nadrabianie nr 1

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Inutil on narazie nie wie, ze my sie domyslamy. Jakis czas temu, latem, w jego kurtce przypadkowo znalazlam w kieszeni drugi telefon z używaną kartą. Oczywiscie musialam przejrzec skrzynke sms i kontakty. Jedyne co zostalo zachowane to 1 nr tel i wiadomosc: "tesknie za Twoim glosem zadzwon" Nie mowilam o tym mamie, bo od brata uslyszalam, ze ten telefon ojciec dostal tymczasowo w zamian za pozyczenie pieniedzy i nie jest jego. Okazalo sie po 3 miesiacach, ze telefon nadal jest u nich w domu, ale schowany na polce w garazu. Poza tym moja mama znalazla nowa koszule taty zwinieta i wrzucona, wrecz ukryta w szafie w piwnicy. Kiedy mama zapytala gdzie ona jest udal, ze nie wie o co chodzi...

dzięki dziewczyny za słowa otuchy

Pearl moja mama jest dla niego za dobra. Dzis oznajmila mi i bratu, ze rozwodu nie chce, jedyne czego oczekuje- to zakonczenie tych romansow. Zobaczymy co z tego wyjdzie....
Kurcze, straszna jest taka sytuacja

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Pokazałam mu moje upatrzone wózki. Najpierw jeden, który miesiąc wcześniej widziałam w komisie, a potem weszliśmy zobaczyć nowe.

No i tak zaoszczędziliśmy 1000 zł

Bo kupiliśmy w komisie Jedo Bartatina 2w1 za 265 zł - wygląda jak nowy! Stelaż może troszkę porysowany i tyle. W sklepie obok nowy kosztował 1100 zł.

A chciałam nowy kupić tako mohican za 1259 zł

Niżej zamieszczam fotki - bardzo mi się podoba, jest bardzo lekki i zgrabny w prowadzeniu zaraz go idę troszkę wyczyścić dla dzidzi żeby miała świeży.

Zostało nam dokupić do niego moskiterę i folię

Ale jestem szczęśliwa najbardziej, że to z męża inicjatywy wózek przyjechał z nami do domu

Dzisiaj mam sesję zdjęciową ciążową, ale na podwórku
Super za taką cenę, to rewelacja. No i śliczny jest

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Aaa, ja się nie pochwaliłam wczoraj. TŻ po powrocie z pracy powiedział, że ma dla mnie niespodziankę urodzinowo-rocznicową.... zamówił dla nas sesję ciążową idziemy w przyszły weekend. Ucieszyłam się niesamowicie, bo marzyłam o tym po cichu
Wow

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
mam pytanko kupowała któraś z was rajstopy ciążowe i/lub legginsy(też ciążowe)? bo się przymierzam właśnie i może polecacie kogoś na allegro?
Ja mam takie jak na targu występują, tyle, że największy rozmiar i spokojnie zachodzą na brzuszek i nie cisną
jedne z polarkiem w środku, drugie z frotką

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
chyba zdecydowałam się na wózek i dzisiaj pojdziemy z tż-em dokładnie go obejżec,co myślicie???
http://www.tutek.pl/produkt,168,GRAN...ARNY_+_ZIELONY
trzyfunkcyjny a cena 1430zl
Widziałam go na żywo, bo znajomi mają i w "Kubusiu" też go oglądaliśmy.
Mi się podobał, ale mojemu mężowi średnio się widzą klasyki

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dokladnie takie
http://moda.allegro.pl/bryczesy-legg...905517785.html

jak dla mnie rewelacja
oooo... takie widziałam ostatnio u jakiejś ciężarówki

Cytat:
zareczeni to tak
oswiadczyl sie full romantiko w samolocie, z balonami lecacymi do nieba, 10-metrowym banerem z zapytaniem" Malgoniu,zostaniesz moja zona?" i nawet ladnym pierscionkiem

teraz nazywa mnie swoja "wieczna narzeczona", bo nie chce za niego wyjsc za maz, dopoki nie spelni wielu warunkow
trzymam kciuki za wizyte
daj znac !!!

Bambusiek, jak ciacho?
Super zaręczyny
Też byłam długo narzeczoną, bo od zaręczyn do ślubu minęło 2 lata i 9 m-cy

A ciacho wyszło... tzn. nie chciało się dopiec od spodu, więc potrzymałam dłużej i trochę suche wyszło, ale polałam czeko i wyszedł mniamuśny
Ale co z tego, jak mi kuzynki przyniosły cały karton ciasta z najlepszej w mieście cukierni

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
I mam pytanie , na all u sprzedawcy kupuje wiecej niz jedna rzecz no i za przesylke place raz wiec jak to zrobic? Zielona jestem bo 1 raz kupuje wiecej niz 1 rzecz i nie wiem, bo przy kazdej aukcji jest wybierz sposob dostawy i tam za kazdym razem jest doliczany koszt przesylki .

Rozumiecie o co mi chodzi ? Bo tak byle jak napisalam, bede wdzieczna za odpowiedz.
ja ostatnio kupowałam 8 rzeczy od jednego człowieka i użyłam opcji: włóż do koszyka, a potem mi podsumowało wszystko razem

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Bylam rano na badaniach, wlasnie mama je dla mnie odebrała, i jestem załamana cały miesiac walcze z anemią a hemoglobina mi znowu spadła mam 10,4 niby wiecej niz w szpitalu ale cały czas słabo Pewnie sie nie obejdzie bez żelaza
i bakterie i śluz w moczu

Mi też spadła hemoglobina, ale lekarz powiedział, że to nic
A na bakterie i śluz biorę żurawinę
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:07   #1717
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Z Ikei bezpośrednio chyba nie mozna zamowilam z allegro
A najbardziej to mi się podobał zielony żuczek, ale myśle ze kwiatek lepiej pasuje
fajne światełko daje takie delikatne jak chciałam, bedzie nam sie palić całą noc
jezuu jak ja bym chciała zeby juz był styczen i blisko do malutkiej
O, żuczka nie widziałam albo nie zwróciłam uwagi na niego
Podasz mi namiary na sprzedawcę?

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 19:17   #1718
dph
Rozeznanie

Cytat:
kamciurka a one są wgodne? chodzi mi o to że mnie wszystko ciśnie(ten panel od spodni ciążowych też) i jak siedzę to mnie później boli brzuch troche i mała się wierci- też nie lubi ściskania....już się śmieję że będę w szlafroku samym chodzić i skarpetkach....
dph najchętniej bym przymierzyła i kupiła nawet za40zł byleby były wygodne ale H&M nie mam u siebie w mieście, w ogóle u mnie to tylko jeden sklep ciążowy i nic w nim nie ma;/
a co do monitoru oddechu to ja właśnie nad nim myślę bardzo intensywnie...mój mąż nie chce a ja myślę a wy bierzecie?
n1kotynka super że już wyszłaś ze szpitala i trzymam kciuki za wizytę
no ja też myślę intensywnie nad tym monitorem tzn myślimy z mężem oboje niby wózka i łóżeczka nie musimy kupować więc za zaoszczędzoną kasę można by było kupić ale zaś z drugiej strony tej kasy i tak nie mamy a to jest droga zabawka no ale z trzeciej strony to przecież dziecko jest najważniejsze bądź tu mądry i pisz wiersze :P na 80% kupimy

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Cześć

ja tylko na chwilkę byłam w textil markecie i pepco... w textilu kupiłam skarpetki, rękawiczki i śliniaczki dla maluszka a sobie czapę i szal (nie do kompletu, ale cóż zrobić). I jeszcze dostałam 10% rabatu więc para skarpetek kosztowała całe 1,40

A poza tym po drodze weszłam do fryzjera, gdzie zawsze chodzę, żeby się zapisać, a moja fryzjerka już tam nie pracuje powiedziano mi mniej więcej gdzie ma teraz zakład... będę szukać, a jak nie znajdę, to poszukam jej na fb czy nk...
Tylko ona potrafi okiełznać moje włosy, więc będę jej poszukiwać do skutku

Niedługo mam gości, więc paaa nadrobię wieczorkiem
jak się dostaje 10% rabatu w textil market?

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
ja mam na 15.30 miesiac nie bylam i sie boje

dla mnie sa super wygodne, one maja ten panel taki bardzo rozciagliwy i wysoki az pod same cyce

no mi ten panel pod same cyce też bardzo odpowiada i wogóle go nie czuję

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Właśnie weszłam do domku i zjadłam obiadek.
Byłam dziś na... TORTURACH GLUKOZOWYCH
Miałam 75 ml. Wypiłam duszkiem i nawet dobrze weszło Usiadłam na poczekalni, wyciągnęłam gazetkę (przygotowana na 2 godz. siedzenia) i tak mnie jakoś zmuliło, a później odeszło. Po 20min. jak mną zaczęło szarpać - ludzie na tej poczekalnie patrzyli na mnie jak na trzaśniętą. Biegiem do kibla i.... ledwo zdążyłam 3x
W poniedziałek powtórka tortur Na samą myśl mnie mdli
kurcze oby następny raz był bezproblemowy

Cytat:
Dziolszki, a po ile wychodza teraz te kurtki w h&mie?

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

dziekuje

Nikotynko, ale mam ochote na subwaya przez Ciebie !!!!!!!
pearl te kurtki są przecenione z 199 na 99 zł są dosyć fajne i rozciągliwe przede wszystkim

Kurcze tak piszecie o tych teściach i powiem Wam że ja to mam niesamowite szczęście chyba Mieszkam już 7 rok z teściami i jest super nie wtrącają się ani jak na razie nie było żadnych większych zgrzytów Poza tym nie ma problemów np żeby zostali z dzieckiem czy też np był taki okres że teściowa zaprowadzała małą do przedszkola na prawdę takich teściów jak ja mam to wszystkim polecam
Stary 2011-11-04, 19:35   #1719
NataliaM1103
Rozeznanie

no dziewczyny ja też należę do tych lekomanek ,biorę fenoterol,isoptin.luteinę dopochwowo,żelazo,no-spę no i witaminy prenatal

jestem mega zadowolona bo kupiliśmy dzisiaj wózek - 3 funkcyjny -koszt tej przyjemności 1500zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PB040120.jpg (133,3 KB, 59 załadowań)
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:40   #1720
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
O, żuczka nie widziałam albo nie zwróciłam uwagi na niego
Podasz mi namiary na sprzedawcę?
pewnie:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=18793640
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:41   #1721
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
no jak pomyśle ze za 4 tygodnie mogę urodzić to ogarnia mnie panika....
O kurcze, rzeczywiście tuż tuż

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
jak się dostaje 10% rabatu w textil market?
Nie mam pojęcia, pani przy kasie powiedziała, że mam odliczone 10% rabatu
A płaciłam jakoś 35 zł, czyli też nie jakoś wielce dużo

Cytat:
jestem mega zadowolona bo kupiliśmy dzisiaj wózek - 3 funkcyjny -koszt tej przyjemności 1500zł.

Kupowaliście na miejscu czy "u Kubusia"? też dostaliście pakiet próbek?
G. 9.1O.18
Stary 2011-11-04, 19:44   #1722
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
O kurcze, rzeczywiście tuż tuż

Nie mam pojęcia, pani przy kasie powiedziała, że mam odliczone 10% rabatu
A płaciłam jakoś 35 zł, czyli też nie jakoś wielce dużo

Kupowaliście na miejscu czy "u Kubusia"? też dostaliście pakiet próbek?
Kupilismy u nas w Gostyniu
Stary 2011-11-04, 19:50   #1723
bambusiek
Zakorzenienie

Współczuję Wam sytuacji z teściami
ja nie mam żadnych problemów ze swoimi, ale na pewno nie chciałabym z nimi mieszkać
Zresztą sami nas namawiali na mieszkanie osobno, sami mieszkali początkowo z rodzicami i wiedzieli jak to było

I tak się zastanawiam czy zrobić zakupy na all czy na miejscu... u tego sprzedawcy r_p77 jest w sumie 90% tego co potrzebuję
G. 9.1O.18
Stary 2011-11-04, 19:59   #1724
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Kamciurka a jeszcze mi powiedz czy zamawiałaś większy rozmiar czy taki jak nosisz?
taki jak nosze, czyli s i sa akurat

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej mamuski !!
Ja tylko daje znac ze zyje mam sie dobrze

I mam pytanie , na all u sprzedawcy kupuje wiecej niz jedna rzecz no i za przesylke place raz wiec jak to zrobic? Zielona jestem bo 1 raz kupuje wiecej niz 1 rzecz i nie wiem, bo przy kazdej aukcji jest wybierz sposob dostawy i tam za kazdym razem jest doliczany koszt przesylki .

Rozumiecie o co mi chodzi ? Bo tak byle jak napisalam, bede wdzieczna za odpowiedz.
dobrze, ze juz wszystko ok
Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki
dziekuje
Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
kamciurka kotusie sa przebosskie jak sie grzeja nawzajem zazdroszcze ci kocinca.

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
na czczo - 69,5, po 2 godz. 79,2 - więc chyba git

Kamciurka - gratulacje opanowania glukozy i kciuki za wizytę
No i za kotyLove
dziekuje
a powiedz mi mialas badany poziom po godzinie, czy tylko przed i po dwoch godzinach??

[QUOTE=MissZuzia;30318440]

Cytat:
[/COLOR]Kamciurka, czekamy na wiesci
no wiec u mnie SIWY DYM
bylam u lekarza i wszystko git, lozysko sie ladnie podnioslo, dzidzia wielka za duza o dwa tygodnie nawet pod trzy dobija, wazy juz ponad 1100 g aleeeeeeeeeeeeee...

musze zrobic trzeci raz glukoze
ja juz mam dosyc, okazalo sie, ze mi zle zrobili tzn. moj lekarz tak uwaza, bo nie pobrali krwii po godzinie, tylko przed i po dwoch, a po godzinie jest tez wazny wynik a ja nie mam nosz rece opadaja, ide w poniedzialek, biore TZ ze soba bo to siedzenie tam samej juz mnie rozpier....
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Właśnie weszłam do domku i zjadłam obiadek.
Byłam dziś na... TORTURACH GLUKOZOWYCH
Miałam 75 ml. Wypiłam duszkiem i nawet dobrze weszło Usiadłam na poczekalni, wyciągnęłam gazetkę (przygotowana na 2 godz. siedzenia) i tak mnie jakoś zmuliło, a później odeszło. Po 20min. jak mną zaczęło szarpać - ludzie na tej poczekalnie patrzyli na mnie jak na trzaśniętą. Biegiem do kibla i.... ledwo zdążyłam 3x
W poniedziałek powtórka tortur Na samą myśl mnie mdli
bidulko, bedziemy to przechodzic razem w poniedzialek ja po raz trzeci

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:02   #1725
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
no dziewczyny ja też należę do tych lekomanek ,biorę fenoterol,isoptin.luteinę dopochwowo,żelazo,no-spę no i witaminy prenatal

fajny
Cytat:

no wiec u mnie SIWY DYM
bylam u lekarza i wszystko git, lozysko sie ladnie podnioslo, dzidzia wielka za duza o dwa tygodnie nawet pod trzy dobija, wazy juz ponad 1100 g aleeeeeeeeeeeeee...

ja juz mam dosyc, okazalo sie, ze mi zle zrobili tzn. moj lekarz tak uwaza, bo nie pobrali krwii po godzinie, tylko przed i po dwoch, a po godzinie jest tez wazny wynik a ja nie mam nosz rece opadaja, ide w poniedzialek, biore TZ ze soba bo to siedzenie tam samej juz mnie rozpier....
wwspółczuję!!!

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2011-11-04 o 20:03
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 20:05   #1726
anankee
Rozeznanie

kamciurka ja miałam pobieraną krew na czczo i po 2h. wpierwszej ciąży miałam tak samo zlecone przez tego samego gina i on nie widzi w tym nic dziwnego

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:11   #1727
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
kamciurka ja miałam pobieraną krew na czczo i po 2h. wpierwszej ciąży miałam tak samo zlecone przez tego samego gina i on nie widzi w tym nic dziwnego
ja tez tak miałam
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:12   #1728
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
ja tez tak miałam
ja tez
Stary 2011-11-04, 20:18   #1729
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
Cytat:
ja tez tak miałam
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja tez
dzieki dziewczyny za odzew, no to ja nie wiem spytam sie w tym labku co robilam o co kaman, zrobie najwyzej tak jak on chce dla swietego spokoju, no on mi powiedzial, ze ten po godzinie wynik tez jest b. wazny jak mnie niepotrzebnie wysyla kolejny raz na to badanie to go ubije

Niki

Alex
Stary 2011-11-04, 20:20   #1730
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
dzieki dziewczyny za odzew, no to ja nie wiem spytam sie w tym labku co robilam o co kaman, zrobie najwyzej tak jak on chce dla swietego spokoju, no on mi powiedzial, ze ten po godzinie wynik tez jest b. wazny jak mnie niepotrzebnie wysyla kolejny raz na to badanie to go ubije
mi to nawet gin napisała na karteczce, ze ma byc na czczo i po 2 h....
ale ze mną była jeszcze jedna dziewczyna i ona miala i na czczo i po godzinie i po dwóch ale ona miala podejrzenie cukrzycy,....

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

czekam sobie na męzulka bo w pracy jeszcze jest....
Stary 2011-11-04, 20:28   #1731
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
ale ze mną była jeszcze jedna dziewczyna i ona miala i na czczo i po godzinie i po dwóch ale ona miala podejrzenie cukrzycy,....

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

czekam sobie na męzulka bo w pracy jeszcze jest....
wiesz mi ta pierwsza wyszla wysoka po 50 g i po godzinie, więc może dlatego tez uznał, że chce mieć wynik po godzinie po 75 g zrobie trudno... w sumie sama wole miec pewnosc, ze wszystko git, po tym pierwszym wyniku.
ciekawe jak tam Cieżaróweczka, ona w szpitalu od dzisiaj...

Niki

Alex
Stary 2011-11-04, 20:36   #1732
NataliaM1103
Rozeznanie

ja też niemogę nic złego powiedziec na teściów - szczerze to nigdy nie myślałam ,że można miec takich fajnych teściów!

teraz mieszkamy z moimi rodzicami w bloku,ale nie możemy się zdecydowac czy budowac dom razem z nimi czy kupic mieszkanie w bloki sami??co radzicie laseczki??
Stary 2011-11-04, 20:45   #1733
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
ja też niemogę nic złego powiedziec na teściów - szczerze to nigdy nie myślałam ,że można miec takich fajnych teściów!

teraz mieszkamy z moimi rodzicami w bloku,ale nie możemy się zdecydowac czy budowac dom razem z nimi czy kupic mieszkanie w bloki sami??co radzicie laseczki??
a nie macie opcji "sami + dom" ??
Stary 2011-11-04, 20:47   #1734
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:

Nikotynko, ale mam ochote na subwaya przez Ciebie !!!!!!!
doobre było miałam mega smaka
Cytat:

suer wózek
a Ty uważaj bo jeszcze mnie prześcigniesz z lekami
Cytat:
no wiec u mnie SIWY DYM

super, że z dzidzią ok pięknie rośnie
ja miałam glukozę na czczo, po godzinie i po 2 godz - miałam to nawet zaznaczone na skierowaniu dlatego dziwię się, że tyle dziewczyn miało tylko po 2 godz
Cytat:

a to już od was zależy bo inaczej się mieszka w bloku a inaczej w domu...
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:50   #1735
NataliaM1103
Rozeznanie

niestety na dom + sami nas niestac i napewno takiego kredytu ogromnego nie chcemy,co innego kredyt na mieszkanie w bloku bo to zupełnie inna kwota .z jednej strony sami to zawsze sami a z drugiej strony dom to też piękna sprawa tyle że juz nie sami
Stary 2011-11-04, 21:05   #1736
19mala83
Raczkowanie

Cytat:

Dom fajna sprawa chociaz koszty ogromne (wiem bo wlasnie sami też budowaliśmy i jeszcze gora nic nie zrobione tylko doł wykończony) a moze jakieś dwa mniejsze bliźniaki? a jak nie to jeden większy żeby sobie w droge nie wchodzic, bo ja powiem szczerze ze z moimi rodzicami też nie chiałabym mieszkać bo to zawsze jakies zgrzyty powstaja. Chociaż moze u Was zupełnie inaczej i dobrze się dogadujecie

Co do glukozy to ja tez miłam na czczo a potem po 2 h i nawet po godzinie chodzić mogłam to se prysnęłam na ryneczek całkiem blisko przychodni
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:10   #1737
magda1804
Rozeznanie

czesc brzuchatki

nadrobiłam po łebkach, ale jestem tak zmeczona, ze nie mam sil cytowac. Dziękuję wszystkim za miłe słowa dodajace otuchy. Co do zdrady tez jestem tego zdania, ze facet ktory zdradza to fra***, ale to stwierdzenie tyczy sie mojego taty... i to boli. Nie wyobrazam sobie co czuje moja mama. Byla dzis u mnie i od 10h rano do 18h biegałysmy po sklepach, Jestem tak wymeczona, ze zaraz usne

Zauwazylam ze Agatka dzis nie bylo, czy cos przeoczyłam?

Dziewczyny śliczne wózki macie, gratuluje udanych zakupów

Ja dzis zamowilam komode, niby ze sklepu z meblami uzywanymi, ale wyglada jak nowka. Jutro przywioza i wtedy zrobie zdjecia.

Współczuje powtorek tej paskudnej glukozy

Uciekam spac dobranoc papa

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:14   #1738
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
niestety na dom + sami nas niestac i napewno takiego kredytu ogromnego nie chcemy,co innego kredyt na mieszkanie w bloku bo to zupełnie inna kwota .z jednej strony sami to zawsze sami a z drugiej strony dom to też piękna sprawa tyle że juz nie sami
no to w takiej sytuacji woalałabym sama mieszkanie. chyba ze macie mozliwosc zbudowac taki dom, zeby miec wszystko oddzielne od rodziców. my niby mieszkamy w jendym domu zm oimi rodzicami ale wejscie mamy oddzielne, oddzielne kuchnie, łazienki,- zupełnie oddzielne mieszkania. z tym, ze ja znam moich rodzicow i oni się nie wtrącają i nie będą... a jeszcze pomoc mamy przy dzidzi będzie nieoceniona moge wrocic do pracy po macierzynskim,...

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
czesc brzuchatki

nadrobiłam po łebkach, ale jestem tak zmeczona, ze nie mam sil cytowac. Dziękuję wszystkim za miłe słowa dodajace otuchy. Co do zdrady tez jestem tego zdania, ze facet ktory zdradza to fra***, ale to stwierdzenie tyczy sie mojego taty... i to boli. Nie wyobrazam sobie co czuje moja mama. Byla dzis u mnie i od 10h rano do 18h biegałysmy po sklepach, Jestem tak wymeczona, ze zaraz usne

Zauwazylam ze Agatka dzis nie bylo, czy cos przeoczyłam?

Dziewczyny śliczne wózki macie, gratuluje udanych zakupów

Ja dzis zamowilam komode, niby ze sklepu z meblami uzywanymi, ale wyglada jak nowka. Jutro przywioza i wtedy zrobie zdjecia.

Współczuje powtorek tej paskudnej glukozy

Uciekam spac dobranoc papa
Agatek ma awarię netu...

co do taty to faktycznie przykra sprawa...
przepraszam, ze to napiszę ale to chyba ten wiek, gdzie facetom odwala...
Stary 2011-11-04, 21:19   #1739
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Cytat:

no wiec u mnie SIWY DYM

Kamciurka, współczuję Ale lekarz mógł od razu zaznaczyć, że chce widzieć oba wyniki, a nie wysyłać Cię jeszcze raz .. Ale może chce mieć pewność ... Przeżyjesz dla dzidziusia Trzymam
Cytat:
Ja w szpitalu tak miałam - 3 razy kłucie - na czczo, po 1h, i po dwóch ..no ale ja też miałam podejrzenie cukrzycy, więc nie wiem ...

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:29   #1740
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
a powiedz mi mialas badany poziom po godzinie, czy tylko przed i po dwoch godzinach??

Ja miałam na czczo, po 1 godzinie i po 2 godzinach. Tak ginka przepisała.

Edytowane przez tygrysia
Czas edycji: 2011-11-04 o 21:30
tygrysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości