![]() |
#4291 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Vampire Diaries część 4
Mnie all player pobrał już napisy, ale obejrzę pewnie rano
![]()
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
I się skończyło
![]() - o kurcze, nie spodziewałam się że Mikael jest ojcem... Gdzieś po poprzednim odcinku mi to przemknęło ale ten pomysł wydał mi się skrajne idiotyczny. No ale jak widać ![]() - swoją drogą w/w w retrospekcjach niesamowicie kojarzył mi się z Ralphem Finnes'em ![]() ![]() ![]() - no i przestałam się dziwić nastawieniu Klausa i temu że trzyma swoją rodzinę zasztyletowaną w trumnach. Z takim tatusiem to też bym nie ryzykowała, zwłaszcza po tym co sam zrobił. A prawda jak widać zawsze wyjdzie na wierzch. - muzyka w ostatniej scenie była świetna. Elena ma ekstra pościel. I gościa w łóżku też ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4293 | ||
na przekór do celu
|
zaczęłam się śmiać na scenie gdy Elena "trenowała" na Damonie, a bardziej mnie rozśmieszyło to że ona się wysila, pręży i sapie a on nie patrząc na nią odpiera jej ciosy i swobodnie gada z Alaric'iem
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() serio? my już w poprzedniej części wątku takie wizje snułyśmy, a odkąd zaczęto mówić w serialu o Mkaelu to już byłam prawie pewna że tak się właśnie okaże ![]() a co zrobił? wymyślił aby przemienić dzieci w wampiry, by je chronić. nic dziwnego że nie pasował mu Klaus - ani to jego syn, a na dodatek mutant. żony swojej przecież nie zabił, zrobił to Klaus.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
BAN stały
|
a mi sie nie chce sciagac z chomika;( wyswietla mi se ze pozostalo1 4 godzin;/ znacie jakies inne strony niz chomikuj? prosze bardzo, bardzo o pomoc przez pw;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4295 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() przecież jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle stron z hostingiem seriali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
odcinek super i w końcu mamy wyjaśnienie jak powstali Pierwotni, dzięki matce czarownicy, nic dziwnego, że Mikael go ściga, skoro zabił jego żonę i własną matkę......
dziewczyny a kogo w końcu Klaus wozi w tych trumnach, ojciec jest, Rebbeca jest, mały brat nie żyje, matkę zabił... no chyba, że ich no i Elijaha.
![]() |
#4297 |
na przekór do celu
|
Właśnie, miałam dodać - dla mnie zaskoczeniem było to że ich matka była czarownicą
![]() ![]() ![]() I uwaga uwaga, mamy pierwszą białą czarownicę ![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2011-11-04 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
no takiego gościa też bym chciała
![]() no właśnie a ta co się z nimi przyjaźniła też była czarna, mi się coś kojarzy że był kiedyś czarodziej biały, ten co z Klausem przyjechał do miasta, taki mięśniak, chyba że coś mi się pomyliło ![]() mi się odcinek bardzo podobał, historia pierwotnych wyjaśniona, z tego też powodu zrobiło mi się trochę smutno bo wolałam jednak jak po trochu uchylali rąbka tajemnicy a tu Rebeca wyłożyła wszystko, no ale ciekawa jestem co dalej ![]()
![]() |
#4300 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko fajnie, odcinek bdb, jak każdy w tej serii
![]() Skoro matka pierwotniaków też była czarownicą to czemu nie uratowała tego pogryzionego dziecka? ![]()
![]() |
#4301 |
Konto usunięte
|
Na wszelki wypadek wszystko na biało:
Rebecca jaka wylewna ![]() No, ale wreszcie coś mi się udało przewidzieć, bo byłam na 100% pewna, że Mikael to ojciec. Wcale się nie dziwię, że poluje na Klausa. I jakoś wcale nie jestem zaskoczona, że Klaus zabił własną matkę - takie to w jego stylu ![]() ![]() Elijah ![]() ![]() ![]() I mam złe przeczucia co do Mikaela. Łowca wampirów zabije swojego synka i grzecznie pójdzie w swoją stronę ![]() Ostatnia scena ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | ||||
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- to nawet dobrze, możemy dalej tworzyć swoje teorie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4303 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
właśnie też się zastanawiam kogo on wozi w tych trumnach... został tylko Elijah ![]() edit: właśnie włączam odcinek po raz drugi dzisiaj, tym razem z polskimi napisami, bo nie zrozumiałam tego motywu z werbeną ![]()
![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
gdzie mogę zobaczyć online z napisami?
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- ok, już mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Sam zrobił" w sensie "Klaus zrobił", bo do niego odnosiłam całą wypowiedź ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Bonnie udało się to tylko dlatego, że miała pomoc tych spalonych czarownic (w sensie duchów). Bez pomocy to by to chyba nie przeszło, jak dla mnie tu był problem.
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
a mnie ciekawi właśnie to jak Bonnie kontaktowała sie z czarownicami itp itd na temat różnych rzeczy to nikt nawet jej babcia nie powiedziała że pierwotna czarownica to właśnie matka Klausa.. albo ze ja sama pominelam fakt czy byla rozmowa Bonnie z czarownicami>? ostatnia scenaaa luu luuu luuuuu
![]() rozpoczne chyba ściaganie muzyki z serialu <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4308 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Na tv4 w CSI NY jest Tyler
![]()
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
a mi się wydaje, że scenarzystom (czy komu tam
![]() ![]()
![]() |
#4310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() btw, co do tego spalonego drzewa - to kto zebrał popiół i dlaczego?
![]() |
![]() |
#4311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ed. Zgadzałoby się, w 3x04 w ciężarówce były cztery tumny.
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-11-04 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4312 |
Raczkowanie
|
Jak to możliwe,że dopiero teraz znalazłam wątek o VD to ja nie wiem
![]() ![]() ![]() Jaka szkoda że za tydzień ostatni odcinek przed przerwą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm... jest ok. 5-6 trumien. 2 z nich "należą" do Elijaha i Rebecki. Zostaje 3-4. Tatuś pochowany był gdzie indziej, matka prawdopodobnie nie została przemieniona(chyba, że dzieci o czymś nie wiedzą, bo Reb mówiła, że czarownica nie może być wampirem, a wiemy że był casting na kogoś takiego), młodszy brat też odpada, bo zginął jako człowiek a ludzkich zwłok Klaus raczej by nie woził przez setki lat. I Elijah powiedział kiedyś, że Klaus zabił jego najbliższych a ich prochy wsypał do morza. Elijah wiedział, że matka nie żyje, ojca raczej nienawidził za rzekomą śmierć matki i wiedział, że matka zmarła jako człowiek(czarownica). Więc albo było jeszcze jakieś rodzeństwo o którym Reb nie powiedziała, albo Klaus z Elijahem uprosili matkę o przemianę pierwowzoru sobowtóra, bo ją kochali. I to byłoby w miarę logiczne, bo pojawiłaby się kolejna bliska Elijahowi osoba w trumnie. Wtedy Klaus wściekłby się, bo dowiedział się, że przez przemianę ukochanej nałożona została na niego klątwa, wyzbył się wszelkich uczuć i człowieczeństwa i obwiniał siebie za własną głupotę i ludzkie uczucia, którymi teraz tak gardzi, a sobowtóry byłoby konsekwencja/przekleństwem przemiany kogoś spoza rodu. I tak sobie myślę... po co mu Stefan? Chce mieć w kimś oparcie, ale też wydaje mi się, że może chcieć go "ochronić" przed własnymi błędami- za wszelką cenę walka o życie ukochanej kobiety, która doprowadziła Klausa do poważnych problemów. Klaus traktował Stefana jak przyjaciela i może na swój pokręcony sposób "naprawiając go" chciał ustrzec przed poważnymi błędami. Ogarniacie o co mi chodzi? ![]() No i zostają 2-3 trumny tylko dla kogo? ![]()
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać. ![]() Edytowane przez kaja_92 Czas edycji: 2011-11-04 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4314 |
Wtajemniczenie
|
Prosze o krotka odp. tak lub nie
![]() Czy to znaczy ze: teraz majkel ma stuknac klausa, a pozniej oni beda chcieli / musieli stuknac majkela bo inaczej on ich powybyja? ![]() Edytowane przez Koan Czas edycji: 2011-11-04 o 21:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciekawe w którym momencie i za co Klaus ich unieszkodliwił i zapakował w trumienki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od 30 minut idę do wykreślnej, ale nie mogę dotrzeć, bo sprawdzam co piszecie. Więc idę rysować a w międzyczasie będę Was czytać. Kosovitz- czekam na Twój cotygodniowy raport ![]()
![]() |
![]() |
#4318 | |||
na przekór do celu
|
to jeszcze brakuje nam Eleny, Salvatorovie byli, Tyler był, jego matka też
![]() wilkołakiem? ![]() Cytat:
![]() no było, Rebekah wspominała że było ich więcej przecież. pewnie właśnie dla reszty rodzeństwa. Cytat:
![]() takie coś się nasuwa, skoro Mikael to łowca wampirów, to po zabiciu Klausa będzie polował na inne wampiry -> patrz Damon, Stefan, Kat itd. toteż będą musieli się go pozbyć aby przetrwać. choć osobiście wydaje mi się że inaczej rozwiążą ten wątek ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() hehe, witaj w klubie, do mnie też geometria wykreślna się uśmiecha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Dla fanek scen z Delena
![]()
![]() |
![]() |
#4320 | ||
Zakorzenienie
|
Cudo
![]() A ja wracam oglądać Czerwonego Smoka. Zawsze kiedy wracam do trylogi z Hannibalem całkowicie rozumiem dlaczego kiedy moje rówieśniczki śliniły się za Cruisem lub Pittem to ja miałam (i mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.