![]() |
#451 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze,że już dobrze ![]() też dobry wybór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja arbuzową bielendę z serii pro. ![]() ![]() Z ciekawostek-widziałyście to https://polki.pl/uroda_cialo_artykul,10026193.html ? Miałam go do testów, dostałam ankietę do wypełnienia a tam pytania skonstruowane w stylu: co sądzisz o zapachu balsamu: a) jest absolutnie rewelacyjny b)jest ładny opcji jest rzygliwie mdlący nie przewidzieli ![]() A potem w reklamie powołują się na wyniki testów konsumenckich ![]() znowu szczycik ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-04 o 18:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kurde, czy zwiększony % ekstraktu musi równać się zwiększony % alko w piwie? kupiłam z ciekawości żubra ciemnozłotego i mnie porządnie trzepło, patrzę a on ma prawie 7%
czytam te Emancypantki, świetne, tylko poczułam się zbulwersowana śmiercią jednej z głównych bohaterek w połowie 1 tomu.. cóż... życie.... w weekend pewnie skończę i zabiorę się za Fantastykę i Futurologię Lema ![]() ciekawe czy kiedyś uda mi się pójść do biblio pod blokiem? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tymczasem dzisiejsze przeglądanie foto skończyło się tym że zapałałam drugą miłością do mojego fujika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
grozi wypollizowaniem
|
#454 |
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
o! nieczytałam-kaze se pozyczyc ![]() ide luczyc pentaksa ![]() ![]() co do aparatu to ja z mojego canona byłam zadowolona-tylko gimnastyka z głębią mnie dobijała, niestety umarł ![]() ale-stwiersziłam ze ja ten aparat wyeksploatowąłam do ostatniej funcji-chyba uzyłam w nim wszystkigo co sie dało i wyciągłam ile sie dało ![]() ![]() kupie se małe lusterko z tanim obiektywem dla amatorów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- jak dla mnie na odwrót ![]() ktores perfumy pachniały bioparoksem ![]() ![]()
![]() |
#456 |
Nindżopesz
|
Witam i macham znad trzech zimnych, niedopitych herbat.
Rejcz, dawaj foty ![]() U mnie spacerowego cyklu ciąg dalszy, dziś kierunek Siekierki. Niewiele starsi faceci pod kioskiem zobaczyli mnie w ocieplaczach i skomentowali "więc tak się teraz nosi młodzież..." Młodzież ![]() Lecę się ukomponować. |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, od jutra zaczynam się pilnować z jedzeniem, bo się robi objazdowy cyrk z tego... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
ale sobie niechcący zrobiłam obiad
![]() Cytat:
![]() kurde no, że też trzeba we robocie siedzieć w taki dni ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- lucz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dedłam s2 is ![]() ![]() z labkami nie wiedzialam ze tak jest ![]() kuswa nie wiem co z tym aparatem ![]() ![]() a! mam pytanie jesli ktos sie zna- skąd sie bierze obiektywy do tych bezlusterkowców z wymienną optyką ![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
#461 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
dwa razy tak miałam, odlewka paczuli z lucky pachła bardziej tormentiolowo niż moja osobista flacha, niestety ![]() ![]() co do obiektywów, to chyba muszą być dedykowane ![]()
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-04 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na film idziesz, czytać, pić czy może do kina? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
BAN stały
|
oooo jak pachnie?
![]() ![]() ![]() jeżuuu, piątek wieczór, a ja zamulam przed kompem, dawno tego nie było ![]() ![]() ![]() a propos sałatki - latałam dziś prawie 2h za słonecznikiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
znalazłam w torebce zapomniane L'Heure Bleue od Ju
![]() i teszczę nagdarstkowo moje wrażenia: ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ooooo Natka jaka ładna i dorodna ![]() ![]() ![]() taaa Rejczka Ci da foty ![]() ![]()
![]() |
#466 | ||||
Panaroja
|
Nad nim też się zastanawiałam , ale nie mogę kupić wszystkiego , bo nie mam gdzie trzymać
![]() Cytat:
2.miewam podobnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie że młodzież , a niby co , staruszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może tam za bardzo Europa , pestki słonecznikowe do jedzenia to wymysł raczej azjatycki ![]() Głodna jestem ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-11-04 o 20:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Nindżopesz
|
Spoo, Skarb, dzięki, torebkę odkryłam na nowo po kilku latach kitrania w szafie.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
grozi wypollizowaniem
|
własnie se przypomnialam o konkursie galilu
![]() mogliby pokazac nadesłane foty ![]()
#469 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym wolała Redzię i Dida niż widoczki Cytat:
![]()
![]() |
#470 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Mięsko uduszone , jeszcze zjeść coś , wyrzucić kuwetę , ukompać się i do wyra . Pewnie znowu mi koty zrobią pobudkę o piątej rano ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Red- prze pię kne zdjęcia!!!
![]() A cieszę się z malowania łąki Rejcz- zdrówka życzę ![]() I CHYBA W. pojedzie na 2 dni do Łodzi- będzie się działo/śmierdziało ![]()
#473 |
grozi wypollizowaniem
|
cus mi słabo i chyba bede rzygac
![]() hyba mnue flo zaraziła wirtualnie ![]()
![]() |
#474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak dla mnie to bioparoksem pachnie jak nic Fleurs d'Oranger Lutka ![]() Cytat:
![]() i ciepło Ci tak w swetrze samym? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- nie ma nikogo ![]() ![]() do jutra ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Biedactfo ![]() Tylko kawałek pomykałam bezkurtkowo bo słońce nieźle dawało po plecach. Did zaiste rośnie, siada, zaczyna pełzać, próbuje wstawać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Napisali mi
Zgrubienia osklepków. Pola płucne bez zagęszczeń ogniskowych .Cechy rozedmy, Kopuły przepony spłaszczone . Wnęki naczyniowe znacznie poszerzone. Sylwetka serca prawidłowa.Nieznaczne skrzywienie esowate kregosłupa TH.
#478 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Wstałam, mam zatkany nos, boli mnie gardło i mówic nie mogę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() bez bioparoxa i poduszki elektrycznej w środku nocy, to bym nie spała z bólu do rana ![]() a i tak się umęczyłam, spaaać... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-05 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Cześć przodownicy trzaskania postów!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.