|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
Przepisal wiecej magnezu i zalecil odpoczynek. Jednak ja obawiam sie, ze nie bedzie rewelacyjnie, skoro ciagle czuje te skurcze ;/ Jestem zdenerwowana tym faktem, bo znow trzeba wiecej lezec, a jak tu lezec przy malym dziecku ![]() a do szpitala na szwy nie chce isc, chcialabym tego uniknac, ale obawiam sie ze teraz nie unikne przy zagonieniu przez caly dzien przy malym....
![]() |
#4052 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
Mnie to w sumie można z przymrużeniem oka traktować, bo ja już mam się na 3 zgłosić po powrocie z Polski, bo czegoś tam nie mogła sprawdzić, bo byłam za wcześnie. Oni mnie tam znają w szpitalu, więc też inaczej traktują. No i ja zawsze jestem w pracy, więc na wszystkie przychodnie, skany itd.. chodzę w moich szpitalnych ciuchach. Ja też na Marleyu ryczałam, ale w życiu nei mogłabym mieć tak nieposłusznego psa. Mój chodzi jak w zegarku. Chcę do kina, albo co!!! buuu Jeszcze tylko 5 dni w robocie, jeden dyżur i jedna prezentacja..Juupppii ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja płaciłam 250 zł i sądzę że warto mimo że zdzierstwo. Ale można znaleźć taniej np. za 200 zł. Czekałam 2 tygodnie ale to też pewnie zależy od miejsca. Mimo że nie udało mi sie zobaczyć twarzy w 3D bo wtulił buzię w ścianę łożyska to przynajmniej poznałam płeć. i mam płytkę z całym badaniem, więc mogłam pokazać rodzinie. Najśmieszniej jest jak mój mąż pokazuje wszystkim: "tu są jaderka ...a tu jest siusiak..." ![]()
Dominik na świecie! Mój chłopczyk!!! Edytowane przez aaagga Czas edycji: 2011-11-05 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry z rana ![]() ja oczywiście niewyspana, ale cóż począć...
![]() |
#4056 |
Zadomowienie
|
Doberek
![]() a mnie mdli ![]() ![]() miłego weekendu kobietki ![]() miałam paskudny sen spłakałam sie na maksa tż znowu mnie zdradzał we śnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Doberek
Gartuluję poznanych płci ![]() Ja niestety czekam do grudnia ![]() Miałam dziś okropny sen, obudziłam się ze szlochem i łzami w oczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki,
ja już na nogach i po śniadanku zaraz idę kupić tylko chlebek i kiszoną kapustę do obiadu i będę szukała natchnienia do prasowania bo chciałabym trochę jeszcze nadrobić bo od poniedziałku do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny szykuję się do pracy i widziałąm fragment programu seksi mama. ![]() ![]() Mam wrażenie że oni wszsytkie dziewczyny tak traktują. jakieś masakrycznie awangardowe fryzury, wygolone boki albo ta grzywya non stop taka sama. ![]() nikt im nie powiedział, że fryzura musi pasować nie tylko do twarzy ale też to charakteru danego człowieka. Z delikatnej blondynki nie zrobią rudego wampa w skórze bo ta biedna dziewczyna nie będzie wiedziała co zrobić z tą "odnowioną" powierzchownością. No matko jak mnie takie rzeczy wkurzają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mnie dziś w nocy taki straszny skurcz łydki złapał że aż nie wiedziałam co robić, całą noga mnie teraz boli. Moja mama mi opowiadała że ją skurcz łydki przy porodzie złapał i do tej pory pamięta ten ból. Masakra. Miłego weekendu Wam życzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
Hej,
88natka, skurcze łydek są okropne, ja łykam magnez i na tą chwilę mam spokój. Zariah ciekawe kto tym dziewczyną będzie robił te makijaże, fryzury po programie, jak ktoś się źle czuje w swojej skórze to mu taka ostra zmiana na chwilę nic nie da, to trzeba mocno w głowie sobie pozmieniać ![]() ![]() Evvcia mój TŻ to chyba nietypowy , bo na chłopaku zależało mu mniej niż mi kiedyś . Ja tam częściej słyszę ,że Córeczki są Tatusiów , a Synkowie Mamusi. I jak tak patrzę po znajomych to przy chłopakach faceci się cieszą, ale nad córeczkami się rozpływają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Zadomowienie
|
Bry!
Mi sie dzis snilo malenstwo juz na swiecie. Przebieralam je, przewijalam i probowalam karmic piersia ale jakies senne bylo i nie jadlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Rozeznanie
|
Witam,
Podczytuję Was praktycznie od samego początku, tzn od pierwszej części, ale jakoś nie było czasu na pisanie... Od wczoraj jestem na L4 i muszę leżeć, więc będę się udzielać ![]() Termin porodu to 11 kwiecień, czyli jestem w 18 tc. Wydaje mi się że już czuję ruchy mojego synusia, ale nie jestem jeszcze pewna czy to TO... Przyjmiecie mnie do swojego grona?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisz do karolca żeby Cię do listy dopisała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc dziewczyny ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Rozeznanie
|
Czuję się dość dobrze, ale na ostatniej wizycie dowiedziałam się że mam bardzo krótką i miękką szyjkę i dzidziuś na nią cały czas napiera...
Dostałam zakaz chodzenia na dwa tygodnie, a jak się nie poprawi to będę miała zakładany krążek :/ Ale na szczęście dzidziuś ma się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a ja brałam ten magnez, o który tak zbulwersowana byłam... ![]() ![]() ![]() ![]() U nas znów pogoda butelkowa... Miłego weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was spotkała się z tym, ze pracodawca wymaga oświadczenia, że będzie się na L4 aż do dnia porodu, aby mógł zatrudnić kogoś na zastępstwo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczynki,
my dzis jak zwykle w weekend kiedy mozna sie wyspac, obudzilismy sie po 6 rano, ale poleniuchowalismy do 10, a teraz pies urzadza sobie rozrywke najlepsza zabawka na swiecie...plastikowa butelka ![]() Zariah a jaka masz antene lub tv ze masz polskie kanaly, my mamy sky i nie mamy polskich programow, nie to ze mi ich brakuje ale czasami bym cos obejrzala. witaj karo_z!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Wtajemniczenie
|
dzieki rybka, czy to znaczy ze musialabym co miesiac placic rachunek w zlotowkach i zalatwic to w Polsce (tzn ten dekoder?)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez mamy polsat cyfrowy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obejrzałam wszystkie odcinki i jakoś fryzurki zawsze mi się podobały.. Zariah, który to odcinek oglądałaś? Bardzo fajny program to też Fabryka Urody.. zmiany są niesamowite. A fryzury , jakie robi(właściwie wymyśla, bo robią jej pracownicy) Jaga Hupało są wg. mnie rewelacyjne. Kobieta jest artystką i ma wieeelki talent do tego co robi. No i program oczywiście jest darmowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Przyszedl moj plaszczyk
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
A my mamy telewizję na kartę HD
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny
![]() ![]() ostatnio strasznie bolą mnie plecy i żebra , do tego sikam co 30 min. najgorzej jest w nocy...i do tego ta arytmia...no ale jakoś dam radę ...mam nadzieję.oby do marca... cieszę się bardzo że na naszym wątku jest tak radośnie ogólnie rzecz biorąc. wszystkie dzieciaczki zdrowiutkie i mamy też dają radę ![]() rozmawiałam ostatnio z moją mamą i siostrą -doświadczonymi mamusiami na temat ubranek dla Maluszka.i obie zdecydowanie mówiły, żebym absolutnie nie kupowała bodziaków. tylko koszulki i kaftaniki. że bodziaki to jak dzidziuś starszy będzie, bo takiego nowo narodzonego Malucha trudno w body zapakować. no i sama nie wiem. zauważyłam, że Wy głównie bodziaki kupujecie. jak to jest dziewczyny ????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emigra ja wierzę że magnez pomaga, tylko może ja mam niedobór czegoś innego lub zupełnie inny problem, skoro mi magnez z potasem nie pomaga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koszulek używałam czasami jako drugą warstwę, wkurzające było to ,że się rolowały pod śpiochami czy pajacem.Podsumowując ja jestem za bodziakami, ale każda mama ma swoje upodobania. Warto mieć to i to i popróbować a potem wg upodobań dokupić ![]() Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-11-05 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.