|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Cytat:
masakra...jedna myśl mi się nasuwa: " za włosy i o ścianę" Księżniczka zasra... to tak jak ta moja koleżanka ze studiów dziś w nerwach powiedziała do koleżanki, że jest głupia....Nocleg dla gości w namiocie Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-05 o 00:10 |
|
|
|
|
#4172 |
|
Zadomowienie
|
Nie no to co widze przechodzi ludzkie pojęcie.... ta laska dla swojej rodziny rozkłada namioty na dachu jakiegoś budynku bo nie będzie płaciła ze hotel....
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Zadomowienie
|
po prostu to przemilczę....
jak bym miała do czynienia z taką laka to bym chyba ja udusiła, albo za włosy i o kolanko żeby trochę oprzytomniała i zobaczyła że świat nie kręci się tylko wokół niej.... ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- a ten taniec...... porażka!!!!! ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- A teraz to już zmykam spać... dobranoc Laseczki do jutra
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie to chyba był na prawdę pechowy dzień bo ja też się pokłóciłam z Tż
|
#4176 |
|
Raczkowanie
|
Sa i takie kobiety-potwory... nie chcialabym byc w jej skorze gdyby trafila na mnie.. nie lubie takich osob
|
|
|
|
#4177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze najgorszy piątek w moim życiu!!! |
|||
|
|
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
Ciasto zrobione, sałatka zrobiona a mnie pozostało
300 DNI DO ŚLUBU ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Dobranoc |
|
|
|
#4179 |
|
Wtajemniczenie
|
nie piszcie dużo o tym odcinku bo ja go przegapiłam (fascynowaliśmy się światem politycznym naszego kraju) i już sobie nastawiłam nagrywanie na jutrzejszą powtórkę bo w dzień mnie w domu nie będzie.
Dodam, że już jest po północy, więc zostało mi równo 6 miesięcy do ślubu
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Wpadłam się przywitać przed pracą. Ze wszystkimi, które podobnie jak ja muszą dziś pracować łączę się w bólu, a tym, które mogą leniuchować zazdroszczę.
Miłego weekendu
|
|
|
|
#4181 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie w ten sobotni dzionek
jak ja się ciesze że dziś sobota No to tylko gratulować że wszytko zrobione a przede wszystkim dni do ślubu ![]() Cytat:
![]() a o którym odcinku? "nie mów pannie młodej" czy "drogi ślub, tani ślub"? bo się troche pogubiłam bo i o tym i o tym troche pisałyśmy ![]() Cytat:
muszę tylko trochę ogarnąć mieszkanie, iść na zakupy i z niecierpliwością czekać na TŻta do wieczora... mam nadzieje że szybko zleci ten dzień a wieczór będzie się ciągną w nieskończoność.... ale najpierw trzeba wypić kawusie bo bez tego dnia nie można rozpocząć która chętna??
Edytowane przez Talaaa87 Czas edycji: 2011-11-05 o 08:45 |
||
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle do wieczora ![]() Kawę właśnie piję Pycha bo z ekspresu ciśnieniowego - przynajmniej jakiś plus dzisiejszego dnia w pracy. Dobrego dnia wszystkim!
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-11-05 o 09:36 |
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
U mnie piękna pogoda już nie mogę doczekać się 14 w końcu idę do TŻcika. Ale wcześniej mam jeszcze trochę roboty
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() Miałam jechać do Ikei ale wkurzyła mnie siostra i pojechali sobie a ja zostałam sama w domu. Trudno. Mam zamiar posprzątać, ugotować sobie jakiś obiad. Dziś znowu bez TŻ dopiero jutro będziemy się widzieć. Miłego dnia Dziewczynki.
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio!
Ja w ogóle nie miałam ochoty wstawać, ale udało mi się zwlec z łóżka. Teraz oczywiście muszę się brać za sprzątanie bo bój cudowny brat, który miał przyjechać rano jeszcze nie dotarł do domu i muszę jak zwykle wszystko sama zrobić. Następny "cudowny" dzień się zapowiada.
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w sobotę
Dziękuję kochane za słowa otuchy W końcu wylądowałam w Opolu, bo musiałam coś załatwić i tam łaziłam po salonach. Cytat:
do ogłoszenia wyników i jeszcze dalej!Wszystkich problemów z TŻtami bardzo współczuję. mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.
|
|
#4187 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja. u mnie wszystko ok, właśnie mój TŻ po wczorajszej balandze posprzątał mieszkanko i to bez marudzenia...
:P a ja będę się szykować na Dzień Skupienia... i pić kawusie poranną, na nogach jestem już od 7:30 nie wiem dlaczego.... Witam i gratuluję i trzymam kciuki...miłego dzionka |
|
|
|
#4188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
ale dzisiaj słoneczko świeci, a mi eis nic nie chce robić ![]() Cytat:
![]() za dni ![]() Cytat:
![]() gratulacje już tylko pół roczku Ci zostało
|
|
#4189 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zagońcie mnie do jakiejś roboty.... jak na razie byłam tylko na zakupach, przyszłam i siedze dalej... ale mi sie nic nie chce
|
|
|
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
Wiatm was po dłuższej nieobecności
Udało mi sie dostać na staż na komende policji jest fajnie ale nie ma tam dostepu do netu wiec nie ma kiedy was poczytac ale postaram sie to teraz nadrobic![]() W końcu się ruszyłam z domu narazie do stycznia a poxniej zobaczymy.Co do powyzszego tematu pewnie po mojej wypowiedzi poleja sie gromy na mnie ale TO TYLKO MOJE ZDANIE i każdy ma do tego prawo ![]() Dla mnie ślub to połaczenie sie z kimś kogo kocham i z kim chce sie budzić codziennie rano i kto ma mnie widziec szczesliwa jak i smutna nawet z maseczka blotna na twarzy- i nie pomysli sobie ze to jakies monstrum. Zawsze chcialam slub kościelny. Z tż nie mieszkamy razem i od kiedy sie poznalismy wiedzial ze jestem osoba wierzaca i choc wokol nas nie ma RZAdnej pary ktora by nie mieszkala przed slubem to ja tak nie chcialam. Pewnie ze sa wspolne wakacje ale to troche co innego niz wspolne zycie. Mój Tż nie jest bardzo wierzacy wiec zastanawiam sie czy nie zostaniemy przy samym cywilnym. pewnie ze jezeli jest to osoba niewierzaca mozliwy byl by slub w kosciele gdzie np tylko Ja składała bym przysięgę ale nie chce go zmuszac do tego . nie chce hipokryzji, ze w zwiazku jest tylko jedna osoba wierzaca i wszyscy udaja ze jest ok i ze wspolna przysiega to nic zlego, dla mnie niestety jest. Tak samo dla mnie albo ktos wierzy albo nie. Dlatego tez nie rozumiem osob- dziewczyn ktore nie wierza/ lub chodza do kosciola tylko z okazji wiekszych swiat, ale jak slub to tylko w kosciele no bo jak inaczej??? Albo wierzymy- niezaleznie jaki byl by to kosciol/ odłam religijny, i wypelniamy wszystko co jest przypisane do tego, albo nie . Wiem ze powiecie ze kazda laska ma prawo do slubu w kosciele nawet jak jest " Słabowierząca", ale dla ,mnie to hipokryzja . Gromcie juz ale powiem raz jeszcze że to MOJE PRYWATNE ZDANIE
Edytowane przez halunia86 Czas edycji: 2011-11-05 o 13:38 |
|
|
|
#4191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
chyab jeszcze po tym przestawieniu godzin nie moge dojść do siebie bo to by była juz 8.30 jak bym wstawała według starego czasu...
|
||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewoje.... nie nie pomyslałabym że ja będę chciała iśc na kurs prawa jazdy
we wtorek idę podpisac umowę o kurs przyspieszony dlatego że mogę więcej czasu poświęcic na wykłady i jazdy...
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do zaproszeń, to mnie sie tak średnio podobają bo nie lubie mega srebrnego papieru i to w macie, takim jakby rysowanym. Podobnie to wygląda na obrączkach matowych i mi nie przypadło to do gustu. Ale kokarda piękna Dobrze wiedzieć że te kokardy się nie pomięły.Gosza nie martw się na pewno coś znajdziesz Jagodzia trzymam kciuki dalej ![]() Wczoraj sporo PMek miało zły dzień. Mam nadzieję że dziś już jest lepiej ![]() A ja już dziś przygotowuje dom na jutrzejsze spotkanie rodziców Tż z moją mamą To już drugie takie spotkanie ale zero stresu bo wcześniej wszystko było ok to i teraz tak będzie. Nie było kłótni przy wybieraniu sali wiec i teraz przy dograniu reszty rzeczy tez być nie powinno.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-11-05 o 10:56 |
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczysz jak sie fajnie jeździ co do tego że sobie nie pomyslałaś że bedzisz chciała iść na kurs to kiedyś rozmawiałam z koleżanką właśnie na temat prawa jazdy i jej mówiłam że mogła by sobie zrobić, a ona rękami i nogami sie zapierała że ona sie do tego nie nadaje, że nie pójdzie bo sie boi... normalnie wtedy żadną siłą by jej nikt nie zaciągną.... a teraz (dokładnie w czwartek) dowiaduje się że się zapisała na kurs i 14 listopada rozpoczyna część teoretyczną... ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- A dziś mija 11 miesięcy jak TŻ poprosił mnie czy zostanę jego żoną |
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Za-like-ujcie nas na FB ![]() http://www.facebook.com/pages/Karola...67974229914336 W ogóle mam propozycję, żeby wizażanki opanowały ten konkurs
Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-11-05 o 13:25 Powód: Zmiana linka |
|
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
A mi sie Twoje prywatne zdanie podoba
![]() Chociaż uważam, że to już jest osobista sprawa każdej z nas jak to rozegramy i dlaczego. Dla mnie z tego całego dnia najważniejszy jest ślub i przysięga przed Bogiem, a wesele to tylko bardzo miły dodatek ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() A o co w ogóle chodzi???? Przeczytałam cosik na stronie Targi ślubne, ale nic mi to nie mówi.
|
|
#4197 |
|
Zadomowienie
|
Powodzonka na kursie ja już ostatnie przygotowania na Dzień Skupienia, mój TŻ się kąpie a za 15 min najpóźniej musimy wyjść, ech....ja właśnie szykuje wszystkie składniki do zapiekanki, kartofle obrane mięso będę zaraz przyprawiać cebulę podsmażę później....sernik mi się już upiekł ( moje drugie ciasto) od wczoraj, zaczyna mi się to coraz bardziej podobać....
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4199 |
|
Rozeznanie
|
Witam w tą piekną sloneczna sobote
widze, ze wczoraj wieczorem zapijałyście smutki.... A ja własnie czekam na TŻ... jedzie do mnie |
|
|
|
#4200 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
gratuluję ![]() no to jutro 2 się pojawi ![]() Cytat:
zleci jak nie wiem co ![]() Cytat:
ja osobiście nie wyobrażam sobie, żebym nie miała prawka. tym bardziej po ślubie: musisz się prosić, żeby ktoś Cię zawiózł do sklepu albo z dzieckiem do lekarza. uważam, że każda kobieta powinna zrobić sobie prawko. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

masakra...jedna myśl mi się nasuwa: " za włosy i o ścianę" Księżniczka zasra... to tak jak ta moja koleżanka ze studiów dziś w nerwach powiedziała do koleżanki, że jest głupia....

muszę tylko trochę ogarnąć mieszkanie, iść na zakupy i z niecierpliwością czekać na TŻta do wieczora... mam nadzieje że szybko zleci ten dzień a wieczór będzie się ciągną w nieskończoność.... 

do ogłoszenia wyników i jeszcze dalej!

chyab jeszcze po tym przestawieniu godzin nie moge dojść do siebie bo to by była juz 8.30 jak bym wstawała według starego czasu... 
i się cieszyłam jak moja siostra przyniosła z wesela migdały bo mnie poczęstowała