|  2011-11-04, 20:47 | #4681 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Ja ostatnio u fryza w maju bylam   Egzamin z rachunkowosci zarzadczej  Tez ostatnio mialam dosc krwawy sen. Snilo mi sie, ze z podniebienia krew mi sie doslownie strumieniami lała  waciki podkladalam, chusteczki, podpaski nawet a i tak przeciekalo  i co to mialo znaczyc to nie wiem   
				__________________ Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 | 
|     | 
|  2011-11-04, 21:00 | #4682 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Daaaleko:-) 
				 | 

Witam wpadłam Tylko na chwilke bo jestem bardzo zmeczona   | 
|     | 
|  2011-11-04, 21:45 | #4683 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  No ja też zapuszczałam i obcięłam znowu bo jednak z grzywką mi lepiej  ale jest mega niewygodnie bo muszę ją najpierw na szczotce modelować a później prostownicą potraktować bo mi się wykręca  Gala a co to jest ten sen swiadomy? 
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-11-04, 22:01 | #4684 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Mazowsze 
				 | 

Cytat: 
 Co do mieszkanka to:  A tak w ogóle, to kiedy T. zaczyna spłacać kredyt? A co do egzaminu, to współczuję  A ja ostatnio nie lubię horrorów, kiedyś bardzo lubiłam, ale teraz mi przeszło   A co do snów świadomych, to słyszałam dużo o tym, interesowałam sie tym, ale nigdy mi się nie udało takowego wywołać  A Tobie, Gala?  Ja to nie mogę, jakimi my jesteśmy dzikusami! Mieliśmy dzisiaj iść na pizze z innymi Erasmusami.... Ale po prostu nam się nie chciało  Ja nie wiem, co jest z nami... Ale kurcze, tak bardzo nie lubię się spotykać z ludźmi, których nie znam  W ogóle nie lubię poznawać nowych ludzi, czy ja jestem dziwna?   
				__________________ feelin' good  Razem: 10.06.2005   Zaręczeni: 31.12.2010    | |
|     | 
|  2011-11-04, 22:13 | #4685 | 
				 | 

Mutny nie jesteś dziwna  ja też tak mam, że jak już mam kogoś "swojego" przy sobie to nie chcę poznawać nowych ludzi jeśli nie mam takiej konieczności   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-04, 22:22 | #4686 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Mazowsze 
				 | 

Cytat: 
  Ja mam taki problem, że kompletnie nie wiem o czym rozmawiać z takimi nowo poznanymi ludźmi   
				__________________ feelin' good  Razem: 10.06.2005   Zaręczeni: 31.12.2010    | |
|     | 
|  2011-11-04, 22:33 | #4687 | 
				 | 

Dokładnie, zwłaszcza jeśli oni już tworzą jakąś zwartą grupę i mają swoje wspolne tematy, choćby błahe, to ja i tak czuję się wyobcowana, odsunięta i jakoś nie umiem się przełamać i sama podkręcam to odczucie   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-04, 22:36 | #4688 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Ja miewam sny świadome tzn. zdaję sobie sprawę we śnie, że śnię i czasami (ale to już rzadziej) mogę dowolnie sobie układać sen. Z reguły jednak kończy się na tym, że zdaję sobie sprawę z tego, że śnię, ale sen toczy się własnym torem i nie wpływam na jego przebieg. Więcej o tym zjawisku możecie poczytać m.in. tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiadomy_sen 
				__________________ "Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan   | 
|     | 
|  2011-11-04, 22:44 | #4689 | |
				 | 

Cytat: 
  ja ostatnio gdzieś w tv o tym słyszałam ale myślałam ze to taka ściema  I można to wyćwiczyć?   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-11-04, 22:49 | #4690 | 
				 | 

Ja nie wiem - trafiłam na te informacje przypadkowo, a takie sny miewam od dziecka, ale to naprawdę rzadko. : ) Natomiast taka zwykła świadomość snu, to często...zwłaszcza jak śni mi się koszmar, to sobie powtarzam, że to tylko sen i czasem nawet się wybudzam.    A co do OOBE, to jestem umiarkowanym sceptykiem, ale kto wie do czego jeszcze umysł ludzki jest zdolny.   
				__________________ "Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan   | 
|     | 
|  2011-11-04, 22:51 | #4691 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

Cytat: 
 Kilka miesięcy temu obudziłam się z krzykiem, a po wybudzeniu się rozpłakałam - nie pamiętam już co mi się śniło, ale TŻ był wystraszony ... 
				__________________ "opozycja bzykającego komara też jest opozycją" Kisielewski    RAZEM OD : 3.V 2009r    | |
|     | 
|  2011-11-04, 22:55 | #4692 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

hejka  Alez macie sny brrr  ja chyba az takich nie mam  ,ale miewam za to deja vu  Wrocilam wlasnie od tz bylam na imieninach jego ,szkoda ,ze ich sam na sam nie spedzilismy . pieklam wczoraj wieczorem dla niego ciasto jeza i kupilam koszulke w housie  Myslalam ,ze dzis juz zmeczycie ta czesc    
				__________________  razem 26.09.2005   zaręczyny 23.12.2010   ślub 29.06.2013 godz.16.00   | 
|     | 
|  2011-11-04, 23:16 | #4693 | |
				 | 

Kurcze, zaciekawiło mnie to  tylko nie wiem czy to taka fajna sprawa  może jednak lepiej iść spać i śnić to co nam podświadomość przyniesie  ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat: 
  a wiesz że to oznaka zaburzeń pracy mózgu?  często występuje w chorobach psychicznych  serio uczyłam się o tym na studiach, ale podobno jeżeli nie jest to zbyt częste to nie jest to groźne   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-11-04, 23:18 | #4694 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: maz 
				 | 

Cytat: 
  super! 3m sie na egzaminie  dasz radę!  ja męczę się z grzywką, bo TŻ lubi... eh, to dla Niego, sama się dziwię  On nawet nie jest świadomy ile rzeczy robię żeby mu się przypodobać ja miewam czasem  ale również niewiele moge w nim zmienić  Cytat: 
  no ale nie aż tak jak Ty  obywam się bez prostownicy, aplikuję piankę i tylko na szczocię wywijam i suszę  Cytat: 
  PIONA, też kiedyś lubiłam horrory, teraz już nie  za bardzo zaczęłam się wkręcać w to wszystko, śniły mi się głupie rzeczy (ale nie tak że jednej nocy, tylko przez całe 2 tygodnie codziennie  ), nie mogłam spać i miałam jakieś schizy że coś wyłazi mi spod łóżka... nie dziękuję, wolę mieć zdrową psychikę   
				__________________ 1986... rocznik czarnobylski  ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) | |||
|     | 
|  2011-11-04, 23:18 | #4695 | 
				 | 

Dobranoc    
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-04, 23:47 | #4696 | 
				 | 

Alunia - gratuluję kropeczki przy mieszkanku  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) i Trzymam KCIUKI ZA EGZAMIN! A co do fryzjerów - wczoraj spontanicznie postanowiłam zaszaleć - weszłam do mojego salonu fryzjerskiego, poprosiłam o podcięcie grzywki i... zapłaciłam całe 3 złote  hahaha ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) to się nazywa: "inwestować w image" ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- i DOBRANOC  !! 
				__________________ "opozycja bzykającego komara też jest opozycją" Kisielewski    RAZEM OD : 3.V 2009r    | 
|     | 
|  2011-11-04, 23:50 | #4697 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Peter's Heart 
				 | 

Cytat: 
  jupiiiiiii  Cytat: 
 dzisiaj widze opowieści z krypty na watku hehe   | ||
|     | 
|  2011-11-05, 00:30 | #4698 | 
				 | 

TŻ się własnie uczy do egzaminu, ale będzie miał przełożony przez tą cholerną delegację na którą miał nie jechać (więc się umówił z wykładowcą na wcześniejszy termin), ale później okazało się, że jednak ma jechać (zatem musiał przepraszać i odwoływać egzamin), a koniec końców wyszedł numer z tym awaryjnym lądowaniem akurat w jego dzień wylotu, więc ani nie poleciał, ani nie przystąpił do egzaminu.   Ja też się próbuję uczyć, ale z marnym rezultatem. W tej sesji mam do pokonania tylko postępowanie administracyjne, a mimo to nie mogę się przemóc i wkuwać...tak tylko siedzę bezmyślnie nad książką. 
|     | 
|  2011-11-05, 00:56 | #4699 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Też byłam roztrzęsiona i co gorsza takie sny miewałam nawet 4.. 5 dni w tygodniu! Myślałam, że oszaleje i udałam się do psychiatry.. przepisała mi lekkie tabletki uspokajające.. Po ich odstawieniu, jak na razie mam z takimi snami spokój.. Całe szczęście!  Cytat: 
 Cytat: 
  Odczuwałam to bardzo realistycznie, szok.  Cytat: 
  Czasem tak żałośnie chcę pokierować, że kiedy jestem w niebezpieczeństwie to wyobrażam sobie 'Jak zamknę oczy to nikt mnie nie widzi  '. I tu akurat sobie robię krzywdę, bo i tak wróg mnie dopada  Tak to już jest.. tak całkowicie nie możemy zapanować nad naszą podświadomością. | |||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-11-05, 08:02 | #4700 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: somewhere 
				 | 

Wczoraj mgłaprawie na cały dzień sparaliżowała lotnisko, rano był koszmar...nic a nic nie było widać...Dzień mi się wklekł.Tż dalej się nie odzywa od niedzieli. Oczywiście,że ciężko jest,ale...zaczełam brać antykoncepty i zero ochoty na rrrr i bardzo dobrze.

| 
|     | 
|  2011-11-05, 08:19 | #4701 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Daaaleko:-) 
				 | 

Dzień dobry Laski  ja się w końcu wyspałam po cięzkim tygodniu   wczoraj widziałam się z TŻ a dziś i jutro spędzimy ze sobą całe popołudnie   Aluunia    | 
|     | 
|  2011-11-05, 09:01 | #4702 | 
				 | 

HEJ!!  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  OOO Natasia - co za dobre wieści!! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Odpocznijcie sobie   JA zmykam na śniadanko, potem tradycyjny sobotni basen z przyjaciółką, a potem przyjedzie TŻ i zostanie już do jutra! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ "opozycja bzykającego komara też jest opozycją" Kisielewski    RAZEM OD : 3.V 2009r    | 
|     | 
|  2011-11-05, 09:15 | #4703 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Ala ja tez idę do fryzjera tyle , że we wtorek na podcięcie końcówek   w ogóle myślałam o rozjasnieniu włosów albo ogólnie coś zmienic z włosami..ale zrobię to po ślubie  na razie zapuszczam i nic nie zmieniam  kinia ja kiedyś często deja vu miewałam , teraz to z raz na rok może się trafi  to Twój miał wczoraj imieniny? mój Tajoj 4 czerwca obchodzi  -dzien po moich urodzinach  Mutny tez tak mam , że niechętnie czasem idę żeby z kimś sie poznac itd ..ale potem jak już poznam to za chwile czuje sie jak starzy dobrzy znajomi  - nie wiem zawsze tak mam , ze mam opory opory a potem się co innego okazuje  natasia to miłego czasu z tż    ja w pracy..  ale staram się myśleć pozytywnie  . najgorsze to to , że widze słonko wychodzi , może być fajnie a ja do 20.30  i jutro tak samo   
				__________________ razem 01.01.2008  zaręczyny 13.03.2011  ślub 09.06.2012   | 
|     | 
|  2011-11-05, 10:08 | #4704 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Dziewczyny tylko Was zostawić a już ile stron musiałam nadrabiać   Dzień dobry   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-05, 13:27 | #4705 | 
				 | 

hej  Co tam ciekawego? Ja oczywiście kolejny dzień bez tża , ale byłam na małych zakupach, kupiłam sobie.... żel do usuwania skórek  wczoraj przyszła mi odżywka allessandro express nail hardener i działamy  miałam sobie żele zakładać ale stwierdziłam ze to co bym wydała na nie miesięcznie to mogę wydać na porządne odżywki i cieszyć się swoimi pazurkami  Zobaczymy co mi z tego wyjdzie  Idę posprzątać   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-11-05, 14:37 | #4706 | 
				 | 

O właśnie zakupy...ostatnio byłam w drogerii Natura z D. i pokochałam ten sklep (niech Rossmann się schowa). Jest znacznie większy wybór. Kupiłam sobie żel pod prysznic Ziaja z masłem kakaowym, krem Neutrogena do rąk, a w innym sklepie odświeżacz do szafy o zapachu bzu i konwalii.  D. jutro przyjeżdża do mnie wieczorem po zajęciach, ale niestety w nocy o 3 ma już taksówkę do Warszawy.  Kolejne 5 tygodni = delegacje i nici z planowanego wcześniej urlopu. 
|     | 
|  2011-11-05, 14:57 | #4707 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: somewhere 
				 | 

no to podobnie jak u mnie, ja też czekam kiedy polecimy na wymarzone wakacje do ciepełka

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-05, 15:07 | #4708 | |
				 | 

Cytat: 
  Nas na ciepełko na razie nie stać, ale chcielibyśmy pojechać do Uniejowa i pomoczyć zadki w tamtejszych termach...w sumie też będzie cieplutko.   
				__________________ "Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan   | |
|     | 
|  2011-11-05, 15:29 | #4709 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

też lubie Nature ale niestety w mojej jest mały wybór :/ (w ogole to mieszkad nad Natura   ) dlatego wole troszke rossmana -tym bardziej , ze mam teraz 2 w miescie   
				__________________ razem 01.01.2008  zaręczyny 13.03.2011  ślub 09.06.2012   | 
|     | 
|  2011-11-05, 15:56 | #4710 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: żółty domek 
				 | 

hej  Wróciłam własnie z roweru  ciężko się jechało pod wiatr, ale normę wykonałam...zrobiłam pranie, zjadłam obiad, własnie jestem w trakcie nakłania oliwy na włosy   ja czasem chodzę do rosmanna, w naturze rzadko bywam, jakoś zawsze mi się wydawało,że mają dużo mniejszy wybór... 
				__________________ 65-64-63-62-61-60-59-58  -57-56-55 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

chyba osiwiałabym przez sen!
 chyba osiwiałabym przez sen!