Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 10:28   #4651
1988Marlena
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
moja mame kiedys zmora dusila, obudzila sie w nocy cala sparalizowana jakby cos na niej siedzialo, nie mogla sie ruszyc ani oddychac. a raz miala syt, ze byla na spacerze na cmentarzu(mloda byla, jeszcze nawet chyba z moim ojcem nie byla), no i gdzies pod nogami jej sie paletal takie opakowanie po glinianym zniczu. stwierdzila, ze sobie je wezmie na popielniczke(bo palila wtedy). i kiedys siedzi w domu i cos szyka czy wycinala, oparla nozyczki o ta popielniczke, a ta sie zaczela okrecac. przez kilka dni nie spala w domu tylko u sasiadki.
snil jej sie kiedys jej przyjaciel, ktory zmarl kilka tygodni wczesniej i powiedzial: Tereska nie martw sie, juz nie dlugo bede sam. po kilku dniach zmarl jego przyjaciel.
w uk jak pracowalam, mialam taka smieszna kierowniczke... kiedys wpada do mnie, wielkie oczy i mowi, ze ducha widziala(pracowalam w domu starcow, wiec tam smierc na porzadku dziennym). gadala z dziewczyna jakas i stala na przeciwko lustra, ta dziewczyna tylem do lustra. w pewnym momencie zobaczyla faceta w garniturze. i do tej dziewczyny: co ten facet za mna robi? M. wielkie oczy i: jaki facet, przeciez tam nikogo nie ma...

kurde... nie powinnambyla sobie tego wszystkiego przypominac... nie dobra ja, nie dobra!!!!!!
O jaaaaa lubię takie opowieści

Mój tata raz jak był młody to jechał na rowerze taką polną dróżką - to było późno w nocy, ciemno, tyle że księżyc świecił, nagle patrzy a przez pole w kierunku tej ścieżki biegnie jakaś męska postać, no i wyglądało na to że się zderzą, więc żeby tego uniknąć to tata przyspiesza na tym rowerze, ten ktoś ten przyspiesza, no to tatuś jeszcze szybciej i ta osoba też no i w końcu dochodzi do zderzenia... tata chciał odepchnąć tą osobę ręką, tak jakby się osłonić ale jego ręka przeleciała przez tą postać i uderzyła w kierownicę, tata się wywrócił, patrzy a tu nikogo nie ma. No ale pomyślał sobie że może ten ktoś tez się wywrócił albo coś, wsiadł na rower i pojechał do domu. rano wstał i pojechał w to samo miejsce bo mu to nie dawało spokoju, znalazł ślady po swojej wywrotce, patrzy a naokoło z obydwóch stron pola buraków --- kto próbował ten wie że w poprzek przez pole buraków jest bardzo ciężko przejść , a biec się nie da!! Więc jak zwykły człowiek mógłby biec w tamtym miejscu? no i nie było nigdzie żadnych śladów po wywrotce drugiej osoby, ani nawet żadnych śladów na ścieżce itp. i to tajemnicze zniknięcie...

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 10:32   #4652
jlys
Zakorzenienie

Może byc trochę długie
mój tata miał przyjaciela-od małego dziecka-całe dzieciństwo razem spędzili, był chyba nawet świadkiem na ślubie moich rodziców, moj tata zostal chrzestnym jego syna. Żona tego wujka(bede pisała o niej ciocia ) ma siostre(będę pisała o niej A.)- które z wujkiem bardzo ale to bardzo się nie lubiła - nie wiem czemu w sumie , ale zawsze koty ze sobą darli , unikali się , nie chcieli spotykać( a Ten wujek umarł na białaczkę w 98 albo 99 roku-już nie pamiętam dokładnie- ja miałam wtedy z 7-8 lat a A. miała gdzieś 17-18
Jak wujek już umarł moja ciocia poprosiła A. żeby została na chwile u niej w domu -nie pamiętam dokładnie po co ale w każdym bądź razie miała u niej posiedzieć pare godzin- sama. Nie posiedziała tma zbyt długo-dosłownie może kilkanaście-kilkadziesiąt minut- opowiadała , że otwarta była szafka-zamknęła ja wraca do pokoju a tu ta szafka i jeszcze jedna otwarta, woda zaczęła kapac- a potem lecieć z kranu- wybiegła z domu, i więcej już tam sie przyszła. Czy chodziła do niego na grób itd-nie wiem
jakoś w 2003 roku bylam u taty na wakacjach i spotkaliśmy A- poszliśmy z nią do takiego pubu- siedzieliśmy tam i coś mój ojciec wspomniał o wujku- ona jak tylko usłyszała jego imie zaczęła dosłownie cała się trząść , płakać-przysięgam nigdy nie widziałam czegoś takiego. Jej mąż wtedy był w pracy w Niemczech i błagała nas żebyśmy z ojcem spali u niej bo ona nie zaśnie , że on do niej przyjdzie itd- wpadła w histerie po prostu, mój tata to był przerażony-ja tak samo- poszliśmy spać do niej ja spałam z nią w łóżku wtedy mój tata w drugim pokoju , ona całą noc sie wtedy budziła ,krzyczała - mówie wam masakra jak sobie przypomne nie wiem jak jest dzisiaj i ogolnie jak to wszystko wyglada...
nie wierze z reguły w takie rzeczy-tzn może tak: wierze , ale staram sie jakoś to racjonalnie tłumaczyć, jednak wiem , że to co spotkało A. to musi być prawda- nie wiem nie potrafie jej w to nie wierzyć tym bardziej po takim zachowaniu jakie wtedy miało miejsce, generalnie to wszyscy z rodziny wujka, jej i cioci wiedzą o tym co sie stało te x lat temu ale nikt o tym nie mówi głośno- ale to juz wiadomo dlaczego
Sylvi będzie dobrze

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-04 o 10:35
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 11:12   #4653
rudy_kot
Wtajemniczenie

Dzieeeeeń dooobry

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Za niedlugo kolejna czesc z tego co pamietam to Netali chciala zakladac
Cytat:
No jeszcze 400

Mam nadzieję, że mnie uwzględnicie na liście

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa cza korzystac
Hahahaha Proste rzeczy są najzabawniejsze

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
ostatni raz 19lipca go widziałam... raczej podróż do koleżanki i jej narzeczonego do wawy chciałabym odbyćbo zapraszała.Do niego raczej nie, bo on śpi z facetami i za długa podróż jak na 3 dni, a poza tym ktoś wie czemu ZUS często kontroluje? u nas 2 kontrola w przeciągu 3 lat.Ja raczej Zus bym skontrolowała,bo w terminie nie przekazuje mi skałdek do OFE
Adela, podziwiam Cię, ja tygodnia teraz nie mogę wytrzymać, już mi się ryczeć chce, bo ja jestem taka przylepa i jak mnie nie może nikt pogłaskać po głowie i przytulić to mi jakoś tak smutno ... O innych rzeczach nie mówiąc

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
gardlo mnie znowu zaczyna bolec.. w pracy mialam momenty ze tracilam glos... again
Na ból gardła polecam sobie kupić w aptece za parę groszy Salviasept albo inne kropelki z szałwii. To się rozrabia z wodą i płucze gardziołko To jest lepsze niż te wszystkie badziewia do ssania i pomaga zawsze, nawet przy anginie wszystko pięknie schodzi z gardła
Stary 2011-11-04, 11:40   #4654
1988Marlena
Zadomowienie

Jlys zajemega ta opowieść

Moja mama jak była w średniej szkole to mieszkała w internacie z kilkoma dziewczynami w pokoju wzięło je na wywoływanie duchów no i wywoływały ducha Królowej Jadwigi, poś tam powiedziały żeby ten duch dał znak jeśli tam jest (nie pamiętam czy dokłądnie tak to leciało) i... spodek który leżał na stoliku zaczął się przesuwać w kierunku jednej z nich, zaczęły się drzeć i tak się później bały spać ze zsunęły ze sobą 2 łóżka i we 4 spały na nich w poprzek - jedna do drugiej się przytulały później sobie jakoś próbowały to racjonalnie wytłumaczyć, ze któraś przechyliła albo trąciła stolik - do tej pory mama sobie to wmawia

Stary 2011-11-04, 11:43   #4655
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

z wywolywaniem duchow nigdy, przenigdy bym nie zaryzykowala w okolicach piły jest szkoła i internat w której podobno wlasnie dziewczyny wywoływały duchy kiedys tam i podobno do tej pory ten pokoj jest zamkniety. a z tego co mi ktos powiedzial dziewczyny nie zyja... nie wiem ile w tym prawdy jest...

jlys, a ta historia... o masakra!!!!!!

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2011-11-04 o 11:48
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:04   #4656
jlys
Zakorzenienie

hehe zajemega- no nie wiem, tez bym pewnie inaczje na to patrzyła, ale , że dotyczy to osób , ktore znam/znałam

w wywolywanie duchów itd nie będę sie bawić i nigdy nie bawiłam - btw jest coś z tym wspólnego w Paranormal Activity 3
Stary 2011-11-04, 12:15   #4657
1988Marlena
Zadomowienie

Ja też się za wywoływanie duchów nigdy nie wezmę - umarłabym ze strachu
A co to za paranormal activity3?

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

No i znalazłam - film fajny? może oglądnę z Tżem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 12:19   #4658
jlys
Zakorzenienie

już pisałam wyżej- dla mnie fajny
Stary 2011-11-04, 12:26   #4659
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

fajny Marlena, ale nie polecam ogladania go w pojedynke

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:34   #4660
rudy_moniq
Zadomowienie

elo
fajne słonko dziś świeci

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Ale te sny są tak realne że jak się budzę to jestem zdyszana jakbym naprawdę gdzieś biegła i zaraz po przebudzeniu zastanawiam się gdzie ja jestem i czy już przeszła ta trąba
sorry Marlena, ale ten fragment po prostu rozbawił mnie do łez od razu wyobraziłam sobie jak idziesz w nocy do pokoju obok i pytasz siostrę/mamę 'eee sorry, czy była już trąba?' a one w szoku gapią się na Ciebie przepraszam hehe

w ogóle wiecie... wchodząc na wizaż pomyślałam sobie że opowiem Wam o moim śnie, a tu patrze, wszystkie nt. snów gadają rozprzestrzeniacie dziwne fluidy
a propos tego snu, nic strasznego, krótki sen, ale smutno mi się zrobiło... śniło mi się że byłam zaręczona z TŻ, patrze że mam taki ładny pierścionek na palcu i zaraz peypomniało mi się że nie pamiętam zaszych zaręczyn ani gdzie to się odbyło, ani kiedy, ani słów jakie powiedział TŻ, nic tak mi się przykro i smutno zrobiło, siedziałam sama i myślałam i nic głupi sen

jlys jak byłam kiedyś mała, chyba około 5 lat, bo brata jeszcze wtedy nie było, to śniło mi się że moja Mama umarła to było takie realne, aż mnie babcia obudziła bo płakałam przez sen pamiętam to do tej pory, straszne... później ten sam sen miałam jakoś w gimnazjum i znów płakałam przez sen i znów mnie obudzili... uf, dobrze że mnie budzili bo nie wiem co by się działo dalej... mam nadzieję że nigdy więcej nie powtórzy się ten sen, dwa razy starczy

ale Wy macie popieprzone sny Dziewczyny

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:34   #4661
HisHoney
Zakorzenienie

Tak, horrory to tylko we dwójkę... albo w większym gronie

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-04, 12:39   #4662
rudy_moniq
Zadomowienie

no i dupa, nie ma miejsc w Krk tam gdzie chcieliśmy ehh muszę szukać dalej...
chcę wyjechać z TŻ łeee!

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-11-04, 13:21   #4663
jlys
Zakorzenienie

moniq może jeszcze coś sie trafi
santom ja to nigdy w życiu horroru sama nie oglądałam . i nie obejrze..nawet jak z tż ogladam to okiem ''półotwartym" reką sobie zasłaniam , mrużę oczy i widze przez taka malutka ''szparke''- zawsze tak robie - w najabrdziej strasznych momentch i czekam na rozwój wydarzeń . jakoś mniej sie boje wtedy

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-04 o 13:26
Stary 2011-11-04, 13:32   #4664
rudy_kot
Wtajemniczenie

ja nie lubię horrorów - filmów, ale za to kocham horrory - książki, a szczególnie książki Mastertona - można się przy nich bać, lepiej nie czytać w nocy (choć ja to ustawicznie robię )
Stary 2011-11-04, 13:44   #4665
Galadriela87
Zadomowienie

Ja lubię horrory, ale tylko takie, które straszą klimatem (w sumie to raczej thrillery), a nie flakami. Nic mnie bardziej nie irytuje niż amerykańskie horrory z toną krwi, cudownymi ujęciami wnętrzności, wypadającymi oczami i innymi tego typu doskonałościami. Albo jest to tak groteskowe, że się z tego śmieję, albo zbiera mi się na wymioty (choć jakoś wybitnie wrażliwa nie jestem).

Uwielbiam natomiast czarne komedie.

BTW: kolejne 5 tygodni = delegacje TŻ. A u nas z kasą coraz gorzej. Mam wrażenie, że nasza wspólna przyszłość zacznie się na emeryturze.

(przepraszam, że tak rzadko do Was zaglądam, ale zbliża się sesja, a ja jestem na dziekance, więc więcej czasu muszę poświęcać na naukę)

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:55   #4666
rudy_kot
Wtajemniczenie

Mnie te z flakami nie ruszają, mogę je oglądać i mi to powiewa, ale te "klimatyczne" typu the ring (japoński naturalnie, bo amerykańskie podróby japońskich horrorów są lipne) mnie przerażają tak, że boję się przez następny miesiąc. Do dziś mam uraz po tym co oglądałam jako piętnastolatka (koleżanki mnie "karmiły" takimi filmami). A w książkach uwielbiam sceny "flakowe". Masterton opisuje je tak realistycznie, że lepiej nic nie jeść do lektury, ale za to go uwielbiam, jest mistrzem.
Stary 2011-11-04, 14:07   #4667
Galadriela87
Zadomowienie

Jeżeli chodzi o książki, to ja najbardziej uwielbiam fantasy, a zaraz za tym gatunkiem jest literatura podróżnicza i popularnonaukowa. : )

~Xbox & rock fan
Stary 2011-11-04, 14:24   #4668
jlys
Zakorzenienie

piona mnie też te z flakami nie ruszaja
a co do japońskich horrorów-dla mnie każdy jest straszny
Stary 2011-11-04, 14:32   #4669
Galadriela87
Zadomowienie

Edit: dziewczyny skasowałam mój poprzedni post - wybaczcie.

W ramach ciekawostki przyznam się, że zaczęłam biegać i mam nadzieję, że do sylwestra wcisnę się w mniejszy rozmiar spodni.

~Xbox & rock fan

Edytowane przez Galadriela87
Czas edycji: 2011-11-04 o 14:50
Stary 2011-11-04, 15:07   #4670
Afrodita
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Ja też się za wywoływanie duchów nigdy nie wezmę - umarłabym ze strachu
A co to za paranormal activity3?

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

No i znalazłam - film fajny? może oglądnę z Tżem
Fajny, ale mnie generalnie podobała się 1 lub 2 częśc Już nie pamiętam, która była która

PS. popieram, lepiej oglądać co najmniej w dwójkę

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

a propos snów..

Mnie ostatnimi czasy śniły się tylko trumny otwarte! (Skutki traumy po stracie brata). Byłam w jakimś kościele i stałam na samym początku, przy ołtarzu prawie. a po każdej ze stron otwarte trumny (z ok. 50), które tworzyły wąską ścieżkę. Niestety musiałam wydostać się z tego miejsca i byłam zmuszona ruszyc tą WĄSKĄ ścieżką. Idąc wzrok miałam skierowany przed siebie (bałam patrzec się na zmarłych i wciąż się boję), czułam jedynie, jak moje uda ocierają się o każdą krawędź trumien!!! Krok miałam chwiejny i mało co, a bym się na jedną z nich przewróciła. To był koszmar! Nigdy nie byłam tak przerażona!
Afrodita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 15:27   #4671
jlys
Zakorzenienie

Afrodita wspolczuje utraty brata a sen...brrr.koszmar istny ! nienaiwdze też takich snów ale co zrobić jak śmierć moja czy nie dość czzęsto mi sie sni :/

a rodem z paranormal activity tez mialam sen- , że firanki mi sie ruszały, kołdra podnosiła itd

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-11-04 o 15:30
Stary 2011-11-04, 15:54   #4672
studi
Zakorzenienie

helloł Ruda nigdy nie byłam w K-rk więc Ci nie pomogę, ale ogólnie zazdroszczę wyjazdu, bo w końcu wypadało by odwiedzić Kraków
Dostałam dziś płytę z wesela koleżanki i ...idę ogolić nogi;-p
Stary 2011-11-04, 16:05   #4673
jlys
Zakorzenienie

studi ty pisz co u Ciebie, rzadko do nas zaglądasz ostatnio
Stary 2011-11-04, 16:11   #4674
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o książki, to ja najbardziej uwielbiam fantasy, a zaraz za tym gatunkiem jest literatura podróżnicza i popularnonaukowa. : )

Ja kiedyś pochłaniałam fantastykę Horrory też mają w sobie coś z fantastyki, u Mastertona są często jakieś indiańskie duchy, te sprawy, strasznie to lubię. Akcja jego książki, którą ostatnio czytałam rozgrywała się w Krakowie i jakoś tak swojsko mi się zrobiło

Kurczę, ale przyznam, że nigdy nie tknęłam nic podróżniczego, choć myślę, że to może być całkiem fajne
Stary 2011-11-04, 17:09   #4675
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Kurczę, ale przyznam, że nigdy nie tknęłam nic podróżniczego, choć myślę, że to może być całkiem fajne
Polecam książkę W. Fergusona - "W drodze na Hokkaido".

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

A jak już w tematyce snów jesteśmy - parę dni temu śniło mi się, że D. miał mi się oświadczyć tzn. ja myślałam, że to zrobi, bo według jakiejś tam tradycji trzeba było dać ojcu kopertę z liścikiem i pierścionkiem i dopiero po akceptacji ojciec dawał swojej córce ów list i pierścionek (wtf) no i on wręczył mojemu tacie kopertę podczas jazdy samochodem. Tata otworzył obejrzał i mi dał. A tam było coś zupełnie innego. Ja taka zawiedziona, a tata potem mnie spytał: "Myślałaś, że to będzie TO?". Ja potwierdziłam, a tata burknął coś w stylu "no trudno, zdarza się".

~Xbox & rock fan
Stary 2011-11-04, 17:26   #4676
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
W ramach ciekawostki przyznam się, że zaczęłam biegać i mam nadzieję, że do sylwestra wcisnę się w mniejszy rozmiar spodni.
gratuluję! i trzymam kciuki za powodzenie Twojej misji
Cytat:
Napisane przez Afrodita Pokaż wiadomość

a propos snów..

Mnie ostatnimi czasy śniły się tylko trumny otwarte! (Skutki traumy po stracie brata). Byłam w jakimś kościele i stałam na samym początku, przy ołtarzu prawie. a po każdej ze stron otwarte trumny (z ok. 50), które tworzyły wąską ścieżkę. Niestety musiałam wydostać się z tego miejsca i byłam zmuszona ruszyc tą WĄSKĄ ścieżką. Idąc wzrok miałam skierowany przed siebie (bałam patrzec się na zmarłych i wciąż się boję), czułam jedynie, jak moje uda ocierają się o każdą krawędź trumien!!! Krok miałam chwiejny i mało co, a bym się na jedną z nich przewróciła. To był koszmar! Nigdy nie byłam tak przerażona!
o matko! chyba osiwiałabym przez sen!
Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
helloł Ruda nigdy nie byłam w K-rk więc Ci nie pomogę, ale ogólnie zazdroszczę wyjazdu, bo w końcu wypadało by odwiedzić Kraków
wstyd się przyznać, ale ja też nie byłam... tzn. byłam dwa razy, ale przejazdem na 2-3h w ramach przerwy w podróży, więc się nie liczy
a tym razem TŻ i tak ma jechać na mecz 12 listopada w którym uczestniczy, więc żal byłoby nie wykorzystać takie okazji... bo przecież on i tak pojechałby i stracił kasę na bilety a tak ja też się wybiorę tak połączymy przyjemne z pożytecznym tzn. mam nadzieję...

idę rozwiesić pranie, potem jadę do Carrefour'a
paa

Stary 2011-11-04, 18:46   #4677
Calipso88
Zadomowienie

Hej!!
Oj... widzę że Wam się na horror-opowieści zebrało.
To powiem Wam tak: taka moja przyszywana ciocia (straszna agentka, żartowniś itd) kiedyś do siebie do domu zaprosiła taka znajomą, która to niby duchy wywoływała. No i wiadomo - wszyscy tam siedzą, ta wywołuje duchy i nagle mówi, że ten duch jest pośród nich. Ciotka się pyta "niby gdzie?" a ta babka wskazała jej krzesło, na którym rzekomo duch siedział. No to ciotka - jajcara jakich mało wstała i idzie do tego krzesła " cześć duchu, co tam, nie obrazisz się jak ci usiądę na kolanach, co?" usiadła, poklepała w powietrzu miejsce, gdzie duch powinien mieć plecy, pozbijała się, po czym wstaje, a na krześle znikąd kłębek kruczo czarnych włosów...

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

A co do snów - ostatnio mało mi się śni, ale w lato np często śnił mi się mój ślub- i wiecznie byłą to katastrofa, to nie miałam sukienki, to sala była do bani, to nie było gości... za to mojemu TŻ ostatnio śniło się, że żeni się z inną :P

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:06   #4678
jlys
Zakorzenienie

mnie tez jak się śni nasz ślub to jest coś nie tak -albo coś z suknią, albo tż sie spoźnił itd w ogole powiedział mi , że jemu też coraz częściej ślub się śni i też wiecznie coś nie tak..oby tylko w rzeczywistości było na odwrót
Stary 2011-11-04, 19:18   #4679
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
moja ciocia ma tak ze jak jej sie przysni pogrzeb to ktos z rodziny albo bliskich znajomych umiera. serio. miala juz tak pare razy i za kazdym razem sie sprawdzalo
No jak sie zęby snia to ktos umiera i mi tez sie to zawsze sprawdza. Za pierwszym razem jak mi sie zęby snily to po tygodniu moja prababcia umarla, a potem dziadek (ale to po paru latach).

W ogole jakie tematy macie ja bym zawału dostała jakbym ducha zobaczyla

Poza tym wpadlam sie pochwalic, ze na stronie dewelopera przy naszym mieszkanku jest żółta kropeczka i podpis - ZAREZERWOWANE

No, a jutro egzamin mam

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

I dolaczam sie do tych, ktore nie wytrzymalyby tyle bez tżta ja narzekam na nasze niewidzenie w weekendy kiedy mam szkole, a co dopiero kilka miesiecy

A poza tym..... wiecie gdzie ide w przyszla sobote? do fryzjera zapuszczalam grzywke, ale wygladam jak debil wiec zetne znow

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 19:45   #4680
Galadriela87
Zadomowienie

Alunia trzymam kciuki za egzamin. Z czego masz?

Co do zębów: mnie się bardzo często śni, że mi wypadają. I niestety są to bardzo realistyczne sny. Jestem niemal przekonana, że tym razem to nie sen i niemal czuję fizyczny dyskomfort w szczęce. Zresztą motyw szczęki i ust niejednokrotnie się u mnie przewija. Bardzo często też śni mi się, że mam pełne usta czegoś (jedzenie, a nawet jakieś przedmioty czy włosy lub inne świństwa ) i nie mogę wypowiedzieć ani słowa, ani wyjąć/wypluć tego, co mi uwiera w paszczy.

Ja z kolei wyglądam idiotycznie bez grzywki. Ech...też powinnam ruszyć zad do fryzjera. Mam już odrosty na 3cm, ale całe szczęście nie widać tego dzięki pełnej grzywce i braku przedziałka.

Edit: a miałyście kiedyś sen "świadomy"?

~Xbox & rock fan

Edytowane przez Galadriela87
Czas edycji: 2011-11-04 o 19:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości