Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 19:59   #2881
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość

zgadnijcie, co robię?! ^^ siedzę na wykładzie z administracyjnego, spóźniłam się o 5 minut i uważam, że to zwalnia mnie z notowania, bo zgubiłam wątek i nie wiem, o czym w ogóle jest ten wykład wróciłam do Łodzi w środę, wstałam o 5.30, żeby zdążyć dojechać i iść na zajęcia i co? i ŻADNE się nie odbyły o_O ależ byłam wściekła. na dodatek tż się rozchorował i nie poszliśmy zapisać się na siłownię i dopiero w sobotę będę miała czas, phi.

doby mi brakuje i znów przeładowałam grafikę
uwielbiam takie akcje też tak czasami mam. wstanę z dobrymi chęciami, ogarnę się, wystroję, nie zapomnę długopisu i wezmę nieobciachowy ołówek i jest kupa, zajęcia odwołane albo coś tam

TŻ niech wraca do siebie, musisz być dla mnie motywacją, abym też zaczęła ćwiczyć
To wy razem będziecie chodzili na siłownię?!

Mój mówi że mogę chodzić ale gdzie indziej bo by się podniecał :|
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Aniabania, taki niezwykle trendi i badziewny czepek kupiłam na rynku Badziewny, bo już go zszywałam, bo się rozciągnął trochę i musiałam zwięzić

Jak Marysia? A może jak obecnie Natalka? Córka Hanki adoptowana?
o qwa marysia to obciach, ale natalka to już BESZT! Psyhe
Cytat:
Ciotka do mnie przyjechała, a ja się zbunkrowałam u siebie w pokoju, bo wyglądam jak dziad i nie zamierzam wyjść
też tak czesto robię i udaję ze nie istnieję chyba że jakaś hojna rodzina przyjedzie i rzuci stówką niedożywionemu studenciakowi
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy jak strasznie wypadają mi włosy to olejek rycynowy może im zaszkodzić? Chciałam sobie go dziś popołudniu nałożyć a wieczorem zmyć ale nie wiem czy to dobry pomysł
hm, w sumie nie wiem jak ma się jedno do drugiego, rycyna jak to olej jest tłusta, więc może obciążyć, ale nie powinna sprzyjać wypadaniu, z tego co joarzę to raczej jest na wzmocnienie ;>
a nie próbowałaś żadnego z preparatów o które nas pytałaś, lub może wybierz się do dermatologa z tym problemem? nie ma żartów
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Mój trick Albo udaję, że śpię

Chudzielce, chyba ubiorę tą kieckę w poziome paski biało-czarne, bo ta różowa jest mega intensywna, a tak na pierwszy raz chyba nie powinnam rzucać się w oczy. Zostawię ją na kolejny raz
Słyszałam dzisiaj od M., że najchętniej przykleiłby się do telefonu i non stop ze mną rozmawiał

Przeszła mi obsesja na punkcie odchudzania - SZWARNO FRELA ZE MJE JEST! - także na spokojnie do celu!
Różowa !
:P
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
no to gratuluję

mnie moje 59 przeraża

Psyhe Ty kiedys chciałaś używać jakieś serum do biustu nie? miałaś zrecenzować powiesz coś o nim?

Jakie polecacie balsamy ujędrniające?
Ja polecam różowe serum, bodajże z bielandy, EKSTRA! Tylko tak jak pisze Psyhe,ważna jest systematyczność
Ale efekty są na prawdę piękne
Stosowałam może przez tydzień

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:09   #2882
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

Mój mówi że mogę chodzić ale gdzie indziej bo by się podniecał :|
Boi się, że nie zapanuje nas swoim współtowarzyszem?
Cytat:
Różowa !
:P
Jutro po meczu zrobię zdjęcia we wszystkich 3 i mi powiecie! Jutro chyba załatwiam od przyjaciółki 12cm szpilki, a co! Nie mogę? Mogę!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:16   #2883
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Boi się, że nie zapanuje nas swoim współtowarzyszem?

Jutro po meczu zrobię zdjęcia we wszystkich 3 i mi powiecie! Jutro chyba załatwiam od przyjaciółki 12cm szpilki, a co! Nie mogę? Mogę!
właśnie chyba się boi

eej, nie mozesz, a MUSISZ!

Stary 2011-11-04, 20:17   #2884
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
hm, w sumie nie wiem jak ma się jedno do drugiego, rycyna jak to olej jest tłusta, więc może obciążyć, ale nie powinna sprzyjać wypadaniu, z tego co joarzę to raczej jest na wzmocnienie ;>
a nie próbowałaś żadnego z preparatów o które nas pytałaś, lub może wybierz się do dermatologa z tym problemem? nie ma żartów
z wypadaniem powoli sobie radzę, nie przestały wypadać ale wydaje mi się że jest troszkę poprawa dlatego nie chciałam żeby znów zaczęły chyba jeszcze troszkę poczekam z tym olejowaniem
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:24   #2885
aniabaniaa
Zakorzenienie

Wiesz co, ja też w sumie miałam problem z wypadaniem i kondycją włosów, ale nie mogłam sobie pozwolić na to,, aby zaprzestać procesu dbania i odżywiania włosów, wtedy używałam olejku AMLA, umnie się sprawdził w 100%, ozywiał świetnie włosy, wzmocnił je oraz wyrosło mi mnóstwo nowych włosów
zamówiłam ze strony helfy.pl, nie kosztuje dużo, może sobie spróbuj

Stary 2011-11-04, 20:31   #2886
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co, ja też w sumie miałam problem z wypadaniem i kondycją włosów, ale nie mogłam sobie pozwolić na to,, aby zaprzestać procesu dbania i odżywiania włosów, wtedy używałam olejku AMLA, umnie się sprawdził w 100%, ozywiał świetnie włosy, wzmocnił je oraz wyrosło mi mnóstwo nowych włosów
zamówiłam ze strony helfy.pl, nie kosztuje dużo, może sobie spróbuj
ok dziękuję za radę , zastanowię się i może spróbuję
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 20:53   #2887
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, może Naczalka to przymuł, ale jest symbolem naturalności

Od jutra dajet i koniec kropka

BTW. muszę sobie kupić jakąś obcisłą miniówę do czarnych kryjących rajstop Czarną albo w jakimś mega trendi kolorze
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:25   #2888
muminek88
Zadomowienie

jestem 4 dzien na szostce widera i cala szczeka mnie boli od napinania sie piodczas cwiczen i nie wiem jak dam rade dotrwac do konca ale coz trzeba sie wziasc za siebie.Dodatkowo od dzis zaczelam biegac i jezdzic na rowerku stacjonarnym....dzis zjadlam 1182 kcal a spalilam 985
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 13:42   #2889
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
jestem 4 dzien na szostce widera i cala szczeka mnie boli od napinania sie piodczas cwiczen i nie wiem jak dam rade dotrwac do konca ale coz trzeba sie wziasc za siebie.Dodatkowo od dzis zaczelam biegac i jezdzic na rowerku stacjonarnym....dzis zjadlam 1182 kcal a spalilam 985
szacunek!

Btw. gdzie Was wszystkie wywiało?!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 14:02   #2890
Laruku
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

Brawo! Tak trzymaj- na pewno dasz radę! Wiem że 6 Weidera jest wyczerpująca ale skoro mi się jakoś udało dotrwać do końca to Tobie też się uda! Efekty są naprawdę warte tego wysiłku. Co do bólu szczęki, ooo dobrze go znam!
Laruku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 14:28   #2891
psyhe666
Zakorzenienie

Kurde, z moją mamą to chyba nigdy nie będę miała dobrego kontaktu... Właśnie zepsuła mi prostownicę (wraz z moją siostrą), nie poczuwa się do winy, popłakałam się to coś jej się uje*ało i sama chodzi i ryczy;/ Tak mnie ta kobieta wku*wia! I do mnie z tekstem 'bardziej płaczesz po tej porostownicy niż jakbym ja umarła'.... Głupi tekst głupia odpowiedź z mojej storny 'żebyś wiedziała!!!!'
so trójka maybe.

Stary 2011-11-05, 16:28   #2892
bita smietana
Zakorzenienie

Aaaa chciałam wszystkim odpisać, ale zrobiłam wielocytowanie jakiego wizaż nie dał rady znieść Z wrażenia wszystkiego zapomniałam

Przede wszystkim Agnes strasznie się cieszę, że napisałas i przekaż maleńkiej, że ciocie czekają i musi jak najszybciej przyjść na świat Trzymaj się kochana Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Annobanno, za pomysł z nietoperzem masz ode mnie dozgonną wdzięczność Uwielbiam Ciebie i Twoją siostrę

Loriette zdajesz sobie sprawę z tego, że z powodu Twojego postu o pojawieniu sie w Niemczech Milki z Oreo mój ojciec biegał dzisiaj po sklepach w poszukiwaniu jej dla swojej córeczki?

SR, znam ten bol, ostatnio wstałam o 5:30 żeby dojechać do kato na wykład iiii... autobus się spóźnił

i nie wiem co jeszcze chciałam odpisać Ale i tak wiecie, że Was kocham, prawda?

I mam z Wami kilka spraw do obgadania!

Po pierwsze, ostatecznie zeszłam się wczoraj z TŻtem

Po drugie, piłam żurawinowego Reddsa, jest pyyycha Mam nadzieje, ze to nie będzie tylko edycja limitowana

Po trzecie, potrzebuje upiec tort na urodziny TŻta! jakiś w miarę prosty ale efektowny Pomożecie? Jaki mogłabym upiec?

Aaa i rozważania czysto teoretycznej natury, do dziewczyn bioracych yaz czy jakiekolwiek inne tabsy:

Przerwa jest chroniona wtedy, kiedy po niej bierzemy kolejne opakowanie, prawda? Więc jesli uprawiam seks w trakcie przerwy, pod jej koniec zachoruję i zacznę brać antybiotyki, przez które jak wiemy tabsy sa gorzej przyjmowane- to znaczy, że ochrona przerwy nie była 100%?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-11-05 o 16:30
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 17:16   #2893
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Loriette zdajesz sobie sprawę z tego, że z powodu Twojego postu o pojawieniu sie w Niemczech Milki z Oreo mój ojciec biegał dzisiaj po sklepach w poszukiwaniu jej dla swojej córeczki?
I co znalazł? Bo o ile wiem to w Polsce ich nie ma Powiem Ci, że mój tata jest taki sam Maślane oczy i już Go mam!

Cytat:
A ZESZŁAŚ, a ja przeczytałam, że rozeszłaś i myślę z czego Ty się cieszysz, skoro chciałaś walczyć Cieszę się Waszym szcześciem!

BTW. Jeśli teraz mam przyjechać do Ciebie to z innym Panem, bo mam Go po drodze. Jutro zrobię mu sprawdzian

Cytat:
Po trzecie, potrzebuje upiec tort na urodziny TŻta! jakiś w miarę prosty ale efektowny Pomożecie? Jaki mogłabym upiec?
Twoje nagie ciało i... BITA ŚMIETANA

Stary 2011-11-05, 18:13   #2894
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
oby juz zawsze bylo dobrze

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

Btw. gdzie Was wszystkie wywiało?!
no wlasnie
Stary 2011-11-05, 19:15   #2895
winyl
Zakorzenienie

Psyhe, takie kłótnie i wypowiedziane w emocjach idiotyczne rzeczy, których wcale się nie myśli są najgorsze ... Wspólczuję, chodź, przytulimy!

niech się Wam dobrze powodzi! I absolutnie popieram pomysł tortu "bita śmietana z bitą śmietaną"

Też chcę reddsa!

O, Ewelka . A co tam u Ciebie?

XOXO

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 19:17   #2896
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Rany, ale Wy się sztukujecie! Ja tylko związuję włosy w koczek na czubku i tyle zachodu
Ja to spinam grzywę i idę spać jak tarzan Ale i tak ładnie wyglądam po spaniu

Cytat:

Ale skad masz w panterkę ja mam taki porozciągany, tandetnie granatowy z kolorami a'la disco polo po bokach
Zaraz sie posikam Ania, przecież Twój stajl taki jest, co ryczysz!

Cytat:
Kurde, z moją mamą to chyba nigdy nie będę miała dobrego kontaktu... Właśnie zepsuła mi prostownicę (wraz z moją siostrą), nie poczuwa się do winy, popłakałam się to coś jej się uje*ało i sama chodzi i ryczy;/ Tak mnie ta kobieta wku*wia! I do mnie z tekstem 'bardziej płaczesz po tej porostownicy niż jakbym ja umarła'.... Głupi tekst głupia odpowiedź z mojej storny 'żebyś wiedziała!!!!'
I bardzo dobrze odpowiedziałaś Boże, moja mama też ma czasem takie jazdy... Trzymaj się.

Cytat:
Aaa i rozważania czysto teoretycznej natury, do dziewczyn bioracych yaz czy jakiekolwiek inne tabsy:

Przerwa jest chroniona wtedy, kiedy po niej bierzemy kolejne opakowanie, prawda? Więc jesli uprawiam seks w trakcie przerwy, pod jej koniec zachoruję i zacznę brać antybiotyki, przez które jak wiemy tabsy sa gorzej przyjmowane- to znaczy, że ochrona przerwy nie była 100%?
Nie, mi się wydaje, że nie, bo przecież te pigułki placebo nie mają składnika aktywnego, a jak mamy krwawienie z odstawienia, to chyba już wtedy nie ma znaczenia czy brałaś antybiotyk, bo te tabletki się zaczynają z organizmu usuwać... Hmmm.

A u mnie był od wczoraj TŻ i pojechał dzisiaj Moje małe Kociątko wróci do mnie dopiero w święta, buuu.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-11-05 o 19:18
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:25   #2897
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
I co znalazł? Bo o ile wiem to w Polsce ich nie ma Powiem Ci, że mój tata jest taki sam Maślane oczy i już Go mam!

A ZESZŁAŚ, a ja przeczytałam, że rozeszłaś i myślę z czego Ty się cieszysz, skoro chciałaś walczyć Cieszę się Waszym szcześciem!

BTW. Jeśli teraz mam przyjechać do Ciebie to z innym Panem, bo mam Go po drodze. Jutro zrobię mu sprawdzian

Twoje nagie ciało i... BITA ŚMIETANA
jeszcze nie wiem, jutro sie dowiem czy dorwał

Też sie cieszę naszym szczęściem, głupek ze mnie Mam już swoją zrytą teorie na temat tego czemu się tak schodzimy i rozstajemy

Zapraszam, każdy aktualny mężczyzna jest mile widziany

No i Twój pomysł z bitą śmietana jest mega, tylko tam będzie więcej osób więc wiecie...

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
oby juz zawsze bylo dobrze [COLOR="Silver"]
Dziekuję!

Cytat:
Psyhe, takie kłótnie i wypowiedziane w emocjach idiotyczne rzeczy, których wcale się nie myśli są najgorsze ... Wspólczuję, chodź, przytulimy!

niech się Wam dobrze powodzi! I absolutnie popieram pomysł tortu "bita śmietana z bitą śmietaną"

Też chcę reddsa!

Tez nie lubie takich kłótni z rodzicami, w sumie ich okres już u mnie minął, ale cały czas załuje się takich słów... Psyhe, oby było lepiej!

No powiem Wam, że czuję, ze zaczynam odżywać

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Nie, mi się wydaje, że nie, bo przecież te pigułki placebo nie mają składnika aktywnego, a jak mamy krwawienie z odstawienia, to chyba już wtedy nie ma znaczenia czy brałaś antybiotyk, bo te tabletki się zaczynają z organizmu usuwać... Hmmm.

A u mnie był od wczoraj TŻ i pojechał dzisiaj Moje małe Kociątko wróci do mnie dopiero w święta, buuu.
No ok, ale te z pierwszego tygodnia nowego opakowania w jakis sposób działają "wstecz", nie? I co jesli one nie dają ełnej ochrony, bo bierzemy antybiotyk?

Monia, specjalisto, ratuj

Będziemy CI umilały czas do powrotu TZta
Stary 2011-11-05, 19:30   #2898
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

własnie sobie pogryzlam policzki, zawsze tak mam jak jem prazynki poszlam do biedry i spłukalam sie kompletnie, kupilam trixy. A Ty co dzisiaj porabiasz?

aha no i ogladam ten zamulasty program the voice of poland bo mam w tv kanaly 1,2,3 i tv4
Stary 2011-11-05, 19:39   #2899
psyhe666
Zakorzenienie

Laski, gdyby nie wy to by już daaaaaaaawno odwieźli mnie do wariatkowa

Mama sama wyciągnęła do mnie rękę 'na zgodę', ale zepsuła mi humor na cały dzień;/

, czytałam club i mega gratuluję!!!!!!!!! Nie chcę być nieskromna, ale wiedziałam, że tak będzie
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-05, 19:45   #2900
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
własnie sobie pogryzlam policzki, zawsze tak mam jak jem prazynki poszlam do biedry i spłukalam sie kompletnie, kupilam trixy. A Ty co dzisiaj porabiasz?

aha no i ogladam ten zamulasty program the voice of poland bo mam w tv kanaly 1,2,3 i tv4
Ja sobie tak czasem gryzę w stresie podczas snu , a potem mnie boli .
Ja dzisiaj dochodzę do siebie po wczoraj . Oglądam mam talent, a co mi tam, czasem się trzeba odmóżdżyć!

Cytat:

Mama sama wyciągnęła do mnie rękę 'na zgodę', ale zepsuła mi humor na cały dzień;/

, czytałam club i mega gratuluję!!!!!!!!! Nie chcę być nieskromna, ale wiedziałam, że tak będzie

XOXO
Stary 2011-11-05, 19:50   #2901
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl, ale ja ciągle czekam na Twoje włosy... Kiedy będą miały dobry dzień i je obfotografujesz
so trójka maybe.

Stary 2011-11-05, 19:55   #2902
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

Mama sama wyciągnęła do mnie rękę 'na zgodę', ale zepsuła mi humor na cały dzień;

zepsuła humor na jeden dzień, ale na ile prostownicę!

noo, wywróżyłaś
Stary 2011-11-05, 19:56   #2903
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, ale ja ciągle czekam na Twoje włosy... Kiedy będą miały dobry dzień i je obfotografujesz
No właśnie non stop są okropne! ;( Już nie wiem co z nimi robić, szukam fryzjera ...
Ale niedawno obcięłam dość sporo(nie są już aż tak długie, sorry) i też mi to nic nie dało ...

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:

noo, wywróżyłaś

XOXO
Stary 2011-11-05, 19:59   #2904
Loriette
Zakorzenienie

Mam taki ciężar w brzuchu przed jutrem, to dobrze?! Bo ja już nie pamiętam co to znaczy chodzić na randki z neutralnym facetem
Paznokcie zrobiłam, nogi mam gładkie jak asfalt na niemieckiej autostradzie, ciało całe w balsamie

Stary 2011-11-05, 20:05   #2905
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taki ciężar w brzuchu przed jutrem, to dobrze?! Bo ja już nie pamiętam co to znaczy chodzić na randki z neutralnym facetem
Paznokcie zrobiłam, nogi mam gładkie jak asfalt na niemieckiej autostradzie, ciało całe w balsamie
a czemu on jest neutralny?
Jasne, że dobrze
Stary 2011-11-05, 20:10   #2906
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu on jest neutralny?
Jasne, że dobrze
Bo nie jest mój. Wiesz o co mi chodzi.. Że nie spotykam się z facetem, w którym jestem mega zakochana, z którym mam staż 95834590 letni i wszystko mamy w życiu zaplanowane!
Powiew świeżości!

Stary 2011-11-05, 20:13   #2907
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Bo nie jest mój. Wiesz o co mi chodzi.. Że nie spotykam się z facetem, w którym jestem mega zakochana, z którym mam staż 95834590 letni i wszystko mamy w życiu zaplanowane!
Powiew świeżości!
w sensie że wszystko to, czego potrzebujesz?
Będzie dobrze!
Stary 2011-11-05, 20:19   #2908
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:

noo, wywróżyłaś

Prostownicę muszą 'odkupYwać'
Cytat:
No właśnie non stop są okropne! ;( Już nie wiem co z nimi robić, szukam fryzjera ...
Ale niedawno obcięłam dość sporo(nie są już aż tak długie, sorry) i też mi to nic nie dało ...

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Ej to zrób foto zanim będziesz łysa
so trójka maybe.

Stary 2011-11-05, 20:27   #2909
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
w sensie że wszystko to, czego potrzebujesz?
Będzie dobrze!
Dokładnie
Najlepsze jest to, że nie ma jutro samochodu i przyjedzie do miejsca spotkania busem, a mój bus [O ZGROZO! Też nie mam jutro auta] dojedzie tam 40 minut później - uznał, że to żaden problem i z chęcią poczeka

Stary 2011-11-05, 20:46   #2910
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna

Cytat:
Mi się przed randkami zawsze trzęsły ręce, no masakra

Cytat:
Dokładnie
Najlepsze jest to, że nie ma jutro samochodu i przyjedzie do miejsca spotkania busem, a mój bus [O ZGROZO! Też nie mam jutro auta] dojedzie tam 40 minut później - uznał, że to żaden problem i z chęcią poczeka
To dobrze wróży- my z TŻ też się spotykaliśmy na takim neutralnym gruncie i on na mnie czekał. Pamiętam nawet txt mojej mamy "Nawet jak przyjedziesz wcześniej, to pamiętaj: SCHOWAJ SIĘ GDZIEŚ I UDAWAJ, ŻE PRZYJECHAŁAŚ PÓŹNIEJ NIŻ ON"
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości