|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cześć!
Ale się rozpisałyście ![]() Moje dziecię ostatnio lubuje się w wyciąganiu z półki w kuchni butelek z alkoholami i grzebaniu w ziemi, w doniczce. Twin, nie będę tutaj opisywała moich przygód pod tytułem baby blues, całkiem rozumiem Twój stan. Na pewno będzie lepiej Odnośnie Fissanu - nigdy w życiu! Nie dość, że śmierdzi, to strasznie tępo się go rozsmarowuje. Ja używałam oliwki ciążowej Babydream (strasznie mi się nie podobał jej cukierkowy zapach, ale się przemogłam) oraz balsamu Musteli - drogi cholernie, ale nie mam ani jednego rozstępu (posiadam swoje stare, przed ciążowe ).Madziu, idę oglądać brzuch Ja nie robiłam sobie zdjęć, jedynie mam parę przypadkowych fotek, z nieumalowaną gębą. Mam też parę zdjęć z porodówki, jak jeszcze nic się nie działo - w prześlicznej koszuli w fioletowe paski z napisem "Showtime"
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk mój mąz wariat nie daje mi spokoju. Chce mieć pamiątkowe zdjęcia brzuchola.
|
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że jest tu kilka przeciwniczek Fissana, Cytat:
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś o zdjęciach nie myślałam i chyba nie mam takiej potrzeby. Jak widzę moje foty z Bożego Narodzenia (na miesiąc przed porodem), to śmiać mi się chce z samej siebie
Tych kilka zdjęć mi wystarczyło.Właśnie zerknęłam sobie na moje fotki ciążowe - nie wyglądałam dobrze, po prostu grubas ze mnie był i jakoś fakt, że w brzuchu była sobie moja córka, nie łagodzi ogólnego złego wrażenia
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
To ja za to z brzuchem czuję sie bardziej atrakcyjna niz przed ciąża
|
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uważam że to fajna pamiątka. W pierwszej ciąży robiłam sobie sporo brzuszkowych zdjęć. W drugiej jakoś mniej może dlatego, że czułam się mniej atrakcyjnie, poza tym to już nie była taka "nowość". Ale, że mam fioła na punkcie robienia zdjęć to ostatnie fotki mam zrobione w dniu porodu, na pamiątkę jak ten brzuszek wyglądał.
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
helo
![]() Ja mam w planach sesję zdjęciową z brzucholem..a raczej kumpel fotograf powiedział, że chce nam zrobić taki prezent. Sesja ma być z przebieraniem, malowaniem itd. I znowu cudna pogoda. Coś czuję w kościach że brat wymyśli robienie grilla. Zbieram się właśnie i jadę do niego na wiochę ![]() Mąż jak zwykle na wyjeździe .
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-05 o 10:05 |
|
|
|
#428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam oglądać wasze brzuszki FajneHaniu jaki ty masz piękny zegarek Aaa i zapomniałam ci ostatnio napisać.Dziękuję za przepis na barszcz.Niestety nie wierzę, że mi wyjdzie.Do tego trzeba praktyki ![]() Cytat:
my tak robiliśmy
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trzeba przyznać że prezent na 30-uro mi się udał.Czyli co- rezygnujesz i nie robisz wcale?? U nas w słońcu jest na prawdę ciepło- w samej bluzie da radę...no ale masz rację- pewnie konsumpcja odbędzie się w domowej jadalni. No dobra teraz to na serio spadam
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nie wierze, ze mi się uda ![]() Ja lecę na spotkanie z koleżankami
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Hania - fajny pomysł z tą sesją , moja bardzo serdeczne koleżanki mialy i są bardzo zadowolone - jedna miała w parku - i jej zdjecia widziałam - są super a druga w studio miała mieć ze względu na porę roku i na efekty czekam. fajna pamiątka ![]() aaa- zegarek super! a ja dostałam wczoraj pismo z 2 instancji sądu kościelnego, mam uiścić opłatę i czekać jakbym wrazie przez najbliższe 10 m-cy nie miała wydatków to jeszcze to mi spadło na głowę
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj TZ juz w pon leci na 3 tyg! Nigdy tak dlugo nie byl sam beze mnie na wyjezdzie
plus taki, ze mam do niego przyleciec wlasnie na ten 1 weekend, jak sie uda wszystko ![]() Trzymam kciuki. Dziewczyny, poleccie mi dobre wina, interesuja mnie i biale i czerwone i wytrawne i polwytrawne. To, co do tej pory pilam, juz mi sie znudzilo, a nie chce kupowac na chybil trafil. Aha, ceny tak do 30zl za butelke, z zasady rzadko kiedy kupuje drozsze (nie wyczuwam juz roznicy na plus). Jedyne wino, ktore zasluguje na wydanie kasy, to Tokaj Aszu 5 puttonowe, ale to jest absolutny wyjatek!
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-11-05 o 15:17 |
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wina nie polecę, bo my działamy wciąż w systemie na chybił trafił. Miałam jakieś trzy wina ulubione, ale w tej chwili nie pamiętam... Mój wczorajszy problem to jednak nie okres
|
|
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
A co sie okazalo?
http://www.home-you.com/?go=bns&lg=pl Przepraszam za monotematycznosc ![]() A, moze znacie, moze nie, ale podziele sie jeszcze z wami moim ulubionym blogiem z wystrojem wnetrz: http://vanilladecor.blogspot.com/ Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-11-05 o 17:17 |
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale miałam dzień. Jak wyszłam o 8.30 to dopiero wróciłam. Zaczełam od pobrania krwi ![]() Haniu nas tez kolega fotograf zaprosił na sesję w 6 miesiącu
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. Nie widać dokładnie na zdjęciu nazw. Pierwsze Kazayak cabernet sauvignon Ostatnie Kazayak Charodnnay
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-11-05 o 19:01 |
|
|
|
|
#437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam ostatnio w h&y i dostałam bony na różne kwoty (10 zł, 25 zł, 50 zł). Akurat się przydadzą przy zakupie narzuty. Fajny blog wnętrzarski Ja też chętnie skorzystam z tych propozycji. |
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się dołączę.
Cześć I znowu piękna pogoda Kocham jesień- a taka to już jest w ogóle odpał na całego ![]() Muszę się zebrać szybko , sprzedać kasę i za tel . zapłacić- bo jak co miesiąc zalegam z rachunkiem i płacę jak już dostanę sms z info że jak nie wpłynie to blokują ![]() Nigdy chyba się nie nauczę inaczej.
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja muszę kupić sobie jakiś ciuszek Potrzebuję kardiganu - to w pierwszej kolejności. I biustonosz - to też w pierwszej kolejności ![]() Weekend bez szaleństw. Zaliczyłam ostrą awanturę z TŻ, z darciem mordy - mojej i złowieszczo wysyczanymi życzeniami ostatecznymi, typu "strać mi się z oczu" - jego produkcji Ale seks też był - tak dla równowagi, więc wychodzi na zero.I już wiem, że NeoPersen nie działa
|
|
|
|
#446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Wczoraj namówiłam męża na wspólne bieganie - było super. Mam nadzieję, że go zarażę aktywnością i oby jak najdłużej nie było śnieguZ rachunkiem za telefon mam tak samo, prawie w każdym miesiącu ![]() Dobrze, że to mąż płaci pozostałe rachunki. Cytat:
No i buty...My też zaliczyliśmy kłótnię, ale w rodzaju wylania wzajemnych żalów w klimacie "bardzo Cię kocham, ale...". Oczyściliśmy atmosferę i jest super Byłam na USG. Niby wszystko ok. Jajnik powiększony przed okresem, w zasadzie powinien mi pęknąć pęcherzyk, bo już jest duży, ale mam długie cykle, więc to nie jest stan niepokojący. Na pewno nie ma torbiela i to jest najważniejsze. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Dziewczyny, znacie może jakiś namiar na nocleg w Mediolanie? Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale Nocka chyba kiedyś wklejała jakąś informację .Szukamy miejsca na wypad - wchodzi w grę Mediolan, Bolonia i Berlin (ten ostatni pociągiem). |
||
|
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo u nas nuda..ani awantur , ani seksu![]() Ja muszę kupić buty..ale póki się plucha nie zrobi to się nie śpieszę ![]() Cytat:
Trzymam kciuki żeby mąż się zaraził ![]() Ja niestety jestem odpowiedzialna za opłacanie rachunków- właśnie "rozlałam" 3 tysie To skąd to krwawienie?!?!
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wkurzyłam, bo dziś sie okazało, ze w środę mam szkolenie od 15.30 do 18 a na 16,45 miałam mieć wizytę u gina. WIęc zadzwoniłam i przełożyłam na czwartek wrrrrr jeden dzień czekania dłużej buuuuu . A na szkoleniu mi zależało aby być. A to będzie 13+2 tydzień więc ostatnie dni na zrobienie przeziorność.
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
ale się dziś rozpisałyście
![]() Madziu dobrze że masz gina który tak z dnia na dzień może termin przesunąć. U mojego nie wchodzi coś takiego w grę. Piekę serniczki cytrynowe z bloga Twin. Oczywiście musiałam zmienić proporcje coby było na 12 babeczek, a nie 36. Jak wyjdą to podam przepis na moją wersję. Póki co banalnie proste i wyglądają nieziemsko
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zawalona do środy robotą, staram się nie rozpraszać wizażowaniem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

.

Fajnie że wszystko w porządku.