Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-05, 18:36   #4261
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
21 ? 26 znaków ? Kurczę, to nie fajnie. My co prawda dopiero w tym miesiącu idziemy szukać obrączek, ale chcieliśmy wygrawerować oba imiona i datę czyli: "X i Y 28.07.2012 r." Szkoda, że nie da rady tego zrobić...
Tż ma dziś zjazd, więc się nie widzimy. Wypoczęłam, poszłam na zakupy, przed chwilą zrobiłam ciasto i teraz relaksuję się

Co do ślubu i powodu, dla którego go bierzemy - oboje jesteśmy wierzący i nie wyobrażamy sobie tego, żebyśmy mieli razem żyć bez ślubu. Kochamy się, chcemy być razem już na zawsze i tworzyć rodzinę Nie mieszkamy razem.
To nieprawda że tylko tyle znaków może być użytych przy grawerowaniu czegoś na obrączce To wszystko zależy od wielkości obrączki czyli jej rozmiaru. Ja mam rozmiar 9 i mogłam na nim mieć ponad 30 znaków a mój tż ma rozmiar 23 i mógł mieć 50 znaków. My chcieliśmy mieć napisane Twoja na zawsze Madzia i datę ślubu i spokojnie na obrączce tż by się to zmieściło ale że moja obrączka jest sporo mniejsza to by się już nie zmieściło, dlatego zostałoTwoja Madzia i data ślubu a na mojej Twój B... i data ślubu
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 18:44   #4262
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
zaglądałam na wątek, ale nie pisałam, bo wczoraj też miałam kiepski dzień i pokłóciłam się z TŻ-tem
dzisiaj jest lepiej - znowu sie pokłócilśmy, ale zaraz pogodziliśmy, potem znowu pokłóciliśmy i pogodziliśmy...
chyba mam PMS
Koziczko nie mam FB, ale moja córa ma i kliknęła

a co do powodu brania ślubu - w naszym przypadku bardziej pewne rzeczy komplikuje, niż ułatwia, niewiele zmienia ( mieszkam razem), ale chcemy usankcjonować związek ( tfu, tfu, paskudnie to brzmi )
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 18:44   #4263
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka

Za-like-ujcie nas na FB

http://www.facebook.com/pages/Karola...67974229914336

W ogóle mam propozycję, żeby wizażanki opanowały ten konkurs
Polubione oczywiście

Gratulacje dla dziewczyn za 300 dni, 6 miesięcy do ślubu i za wszystkie dwójeczki z przodu Mi zostało 175 dni
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 18:45   #4264
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Do wszystkich kochanych dziewczynek, które lajkowały naszego linka na stronce 140. Mogę prosić o powtórkę

Tu jest nowiutki: http://www.facebook.com/pages/Karola...67974229914336

Bo spier.dzieliłam i musieliśmy wyprodukować nową stronkę. Będziemy dzwięczni. Sorki wielkie za mą upierdliwość
zrobione
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

Aaaaaaa uwaga uwaga Jagódka ma 1 z przodu jeszcze tylko 196 dni

aż zerknęłam ile u mnie, no i mam 179 już nie mam teraz nic ciekawego w najbliższym czasie, 200 minęła, półrocznica minęła, czekam na studniówkę
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wiem!!! Wiem !!!

Znalazlam zarabisty tekst ktory do nas idealnie pasuje

W koncu cie znalazlem!
Warto bylo czekac!

Tylko zrobimy to w jezyku angielskim

Czyli:

I have finally found you!
It was worth waiting for!
super
Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Eh... większość z Was dziś imprezuje albo siedzi z TŻ-tami a ja znowu sama . TŻ znów na drugą zmianę dziś pojechał.
Mam nadzieję, że jutro posiedzimy trochę razem.
ja też dziś bez TŻa, jutro dopiero wraca z gór

Co do grawera to nic jeszcze nie wymyśliliśmy mądrego, chcieliśmy coś tak pół serio, ale może na starość nam później głupio będzie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:00   #4265
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
21 ? 26 znaków ? Kurczę, to nie fajnie. My co prawda dopiero w tym miesiącu idziemy szukać obrączek, ale chcieliśmy wygrawerować oba imiona i datę czyli: "X i Y 28.07.2012 r." Szkoda, że nie da rady tego zrobić...
Tż ma dziś zjazd, więc się nie widzimy. Wypoczęłam, poszłam na zakupy, przed chwilą zrobiłam ciasto i teraz relaksuję się

Co do ślubu i powodu, dla którego go bierzemy - oboje jesteśmy wierzący i nie wyobrażamy sobie tego, żebyśmy mieli razem żyć bez ślubu. Kochamy się, chcemy być razem już na zawsze i tworzyć rodzinę Nie mieszkamy razem.
Kurcze to jakie wy macie imiona ze 26 znakow wam nie wystarczy? To jest standard. Policz sobie dokladnie, na pewno sie zmiesci. Poza tym dziewczyny maja racje, to zalezy od szerokosci i rozmiaru obraczki. My mamy z TZ malutkie paluszki dlatego tak malo sie nam miesci
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:08   #4266
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Marylko świetny tekst znalazłaś. Bardzo oryginalny i taki prawdziwy

A my z TŻcikiem dzisiaj siedzimy u mnie. Kolację już zjedliśmy. Była pyszna lasagne Otworzyliśmy Martini i właśnie TŻ wybiera film na wieczór

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:20   #4267
marylka80
Zadomowienie

Znalazlam fajna stronke z zaproszeniami dla tych co poszukuja jakichs niebanalnych pomyslow...

http://www.weddinginvitations100.com

te sa cudne

http://www.zazzle.com/teal_and_brown...31978882323862

i do tego taka ksiega gosci

http://www.zazzle.com/teal_and_brown...13078831126274

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2011-11-05 o 19:25
Stary 2011-11-05, 19:20   #4268
zubi89
Zakorzenienie

Koziczko przypomnialo mi sie, ze mam 3 konta fikcyjne do gier wiec 3 dodatkowe klikniecia

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:27   #4269
__Paulinka__
Zakorzenienie

i ja witam sie sobotnie czas mi dzisiaj leci jak szalony My na zadną impreze sie niestety nie wybieramy.. ale tez bedzie faajnie wlasnie skonczylam robic pyszne ciasto Rafaello bedzie na jutro
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:30   #4270
Nattiv
Zakorzenienie

Zarezerwowałam fryzjerkę !!!
Byłam dzisiaj w salonie fryzjerskim, który miałam na oku, pogadałam z właścicielką, obejrzałam jej dzieła na fotkach i się zdecydowałam

Dodatkowo zamówiłam pokrowce na krzesła Przez neta.

Wczoraj miałam paskudny dzień (jak większość z Nas). Zatrułam się czymś i cały dzień przeleżałam w łóżku, albo przesiedziałam w wc Musiałam opuścić zajęcia obowiązkowe na uczelni. Na szczęście dzisiaj już mi przeszło.

Gratuluję wszystkim coraz krótszego czasu do ślubu

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 19:46   #4271
jagata
Wtajemniczenie

dziękuję za gratulacje i oklaski
My dziś mieliśmy udany dzień. Poza tym, że spłukałam się z kasiory... zaszalałam i są tego skutki....
Wracając do spraw ślubnych, to mój TZ stwierdził, że zatańczymy pierwszy taniec do piosenki Joe Cockera - You are so beautiful...
Zaskoczył mnie tym, ale bardzo pozytywnie
A i obejrzeliśmy obrączki i ja się zdecydowałam na obrączkę z kamieniem nr 306 w białym nierodowanym złocie a mój TŻ na nr 303 też w białym złocie nierodowanym (wygląda na takie blade żółte złoto). Tutaj podaję stronę jubilera:
http://kobe.pl/index.php?option=com_...&id=3&Itemid=4

Cytat:
Napisane przez halunia86 Pokaż wiadomość
Wiatm was po dłuższej nieobecności Udało mi sie dostać na staż na komende policji jest fajnie ale nie ma tam dostepu do netu wiec nie ma kiedy was poczytac ale postaram sie to teraz nadrobic
W końcu się ruszyłam z domu narazie do stycznia a poxniej zobaczymy.
Co do powyzszego tematu pewnie po mojej wypowiedzi poleja sie gromy na mnie ale TO TYLKO MOJE ZDANIE i każdy ma do tego prawo
Dla mnie ślub to połaczenie sie z kimś kogo kocham i z kim chce sie budzić codziennie rano i kto ma mnie widziec szczesliwa jak i smutna nawet z maseczka blotna na twarzy- i nie pomysli sobie ze to jakies monstrum.
Zawsze chcialam slub kościelny. Z tż nie mieszkamy razem i od kiedy sie poznalismy wiedzial ze jestem osoba wierzaca i choc wokol nas nie ma RZAdnej pary ktora by nie mieszkala przed slubem to ja tak nie chcialam. Pewnie ze sa wspolne wakacje ale to troche co innego niz wspolne zycie. Mój Tż nie jest bardzo wierzacy wiec zastanawiam sie czy nie zostaniemy przy samym cywilnym. pewnie ze jezeli jest to osoba niewierzaca mozliwy byl by slub w kosciele gdzie np tylko Ja składała bym przysięgę ale nie chce go zmuszac do tego . nie chce hipokryzji, ze w zwiazku jest tylko jedna osoba wierzaca i wszyscy udaja ze jest ok i ze wspolna przysiega to nic zlego, dla mnie niestety jest. Tak samo dla mnie albo ktos wierzy albo nie. Dlatego tez nie rozumiem osob- dziewczyn ktore nie wierza/ lub chodza do kosciola tylko z okazji wiekszych swiat, ale jak slub to tylko w kosciele no bo jak inaczej??? Albo wierzymy- niezaleznie jaki byl by to kosciol/ odłam religijny, i wypelniamy wszystko co jest przypisane do tego, albo nie . Wiem ze powiecie ze kazda laska ma prawo do slubu w kosciele nawet jak jest " Słabowierząca", ale dla ,mnie to hipokryzja . Gromcie juz ale powiem raz jeszcze że to MOJE PRYWATNE ZDANIE
Nie wiem jakie zdanie ma Twój TŻ na temat ślubu kościelnego, ale rozumiem, że jesli nie jest mocno wierzący, to nie chce ślubu kościelnego, tak?
Poza tym w kościele można zawrzeć slub z osobą niewierzącą pod jednym z warunków, że ta osoba zgodzi się na fakt, że dzieci będa wychowywane w wierze katolickiej i nie będzie w tym przeszkadzać. Poza tym tak osoba składa też przysięgę, ale bez odniesień do Boga a Ty złożysz normalną przysięgę.
Stary 2011-11-05, 19:52   #4272
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
„Gdzie dwóch albo trzech gromadzi się w Moje imię, tam jestem pośród nich” (Ewangelia Św. Mateusza 18, 20)
A jeśli tam jest, to wszytko co robimy jest ważne tym bardziej w Jego oczach.
Ja się absolutnie z tym zgadzam, z tymi słowami też, wszystko co zrobimy ma wpływ na Boga. Tylko moim zdaniem warto tu zaznaczyć że z pewnościa nie będzie tu chodziło o jakieś złe rzeczy które Bóg potępia. To że np złożymy taki ślub a w życiu postepujemy niezgodnie z Prawami Bożymi nie uczyni nas nagle prawymi w oczach Boga.
Stary 2011-11-05, 19:53   #4273
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
My dziś mieliśmy udany dzień. Poza tym, że spłukałam się z kasiory... zaszalałam i są tego skutki....
Wracając do spraw ślubnych, to mój TZ stwierdził, że zatańczymy pierwszy taniec do piosenki Joe Cockera - You are so beautiful...
A i obejrzeliśmy obrączki i ja się zdecydowałam na obrączkę z kamieniem nr 306 w białym nierodowanym złocie a mój TŻ na nr 303 też w białym złocie nierodowanym (wygląda na takie blade żółte złoto). Tutaj podaję stronę jubilera:

.
macie dwie rozne obrączki?
Stary 2011-11-05, 20:07   #4274
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:

jagata super te obrączki. My myślimy o podobnych, tylko ja zastanawiam się czy brać z kamieniem czy nie.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 20:10   #4275
emi_2508
Raczkowanie

GG do emi_2508

Ja z moim Tż tez bedziemy miec rozne obraczki...
emi_2508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 20:15   #4276
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
To nieprawda że tylko tyle znaków może być użytych przy grawerowaniu czegoś na obrączce To wszystko zależy od wielkości obrączki czyli jej rozmiaru. Ja mam rozmiar 9 i mogłam na nim mieć ponad 30 znaków a mój tż ma rozmiar 23 i mógł mieć 50 znaków.
Uff, uspokoiłaś mnie

Cytat:
Kurcze to jakie wy macie imiona ze 26 znakow wam nie wystarczy? To jest standard. Policz sobie dokladnie, na pewno sie zmiesci. Poza tym dziewczyny maja racje, to zalezy od szerokosci i rozmiaru obraczki. My mamy z TZ malutkie paluszki dlatego tak malo sie nam miesci
Moje imię ma 7 znaków, Tż - 8 , dodać datę, spacje i troszkę tego wychodzi, ale po Waszych wypowiedziach już się nie stresuję tym. Ja mam rozmiar 12, a Tż też malutkich paluszków nie ma, więc chyba nie będzie źle

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 20:16   #4277
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emi_2508 Pokaż wiadomość
Ja z moim Tż tez bedziemy miec rozne obraczki...
Ja natomiast sobie nie wyobrażam mieć dwóch różnych Obrączki o różnej szerokości ale te same to tak ale różne to nie...
Stary 2011-11-05, 20:54   #4278
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja natomiast sobie nie wyobrażam mieć dwóch różnych Obrączki o różnej szerokości ale te same to tak ale różne to nie...

ja tak samo
Stary 2011-11-05, 21:09   #4279
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

Nie wiem jakie zdanie ma Twój TŻ na temat ślubu kościelnego, ale rozumiem, że jesli nie jest mocno wierzący, to nie chce ślubu kościelnego, tak?
Poza tym w kościele można zawrzeć slub z osobą niewierzącą pod jednym z warunków, że ta osoba zgodzi się na fakt, że dzieci będa wychowywane w wierze katolickiej i nie będzie w tym przeszkadzać. Poza tym tak osoba składa też przysięgę, ale bez odniesień do Boga a Ty złożysz normalną przysięgę.
Super piosenka Bardzo mi sie podoba
I obraczki prawie takie same jak nasze Tylko ja zamiast jednego kamienia mam kilka mniejszych w lini prostej
Swietny wybor.
Tez sie zastanawialismy czy brac rodowane czy nie, ale pani w sklepie powiedziala ze jak to rodowanie zacznie si scierac to mozna je wypolerowac i wtedy beda nierodowane, i tak zdecydowalismy.
A jaka szerokosc zamowiliscie?
Stary 2011-11-05, 22:27   #4280
(kicia)
Zakorzenienie

uuu ale tu dziś cicho wszystkie imprezują

a ja się ucze o.... makaronach
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:29   #4281
nena1984
Zakorzenienie

ja nie imprezuję...obżarłam się zapiekankami (oczywiście made by myself) i zdycham

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:46   #4282
(kicia)
Zakorzenienie

ja dziś wchłonęłam ogromną porcję frytek... ale takich pysznych bo zawsze to robimy takie mrożone bo przeważnie nie ma czasu a dziś nas naszło na takie swoje frytki....
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:49   #4283
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
macie dwie rozne obrączki?
Na to wygląda że tak Jak je oglądaliśmy, to te dwie pary były do siebie bardzo podobne - wydawało się, że te z paskiem zostały zrobione z tych z kamieniem, czyli spokojnie można z nich zrobić mały misz masz

Cytat:
Super piosenka Bardzo mi sie podoba
I obraczki prawie takie same jak nasze Tylko ja zamiast jednego kamienia mam kilka mniejszych w lini prostej
Swietny wybor.
Tez sie zastanawialismy czy brac rodowane czy nie, ale pani w sklepie powiedziala ze jak to rodowanie zacznie si scierac to mozna je wypolerowac i wtedy beda nierodowane, i tak zdecydowalismy.
A jaka szerokosc zamowiliscie?
Jeszcze nie zamówiliśmy bo jak pojedziemy jutro na targi ślubne i znajdziemy się ich stoisko to dostaniemy 15% zniżki Co do szerokości to obojem chcemy 5mm
Stary 2011-11-05, 23:05   #4284
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w salonie fryzjerskim, który miałam na oku, pogadałam z właścicielką, obejrzałam jej dzieła na fotkach i się zdecydowałam

Cytat:
nie rozumiem zupełnie tego katalogu ale gratuluję decyzji
my mam nadzieję, w przyszłym tygodniu zamówimy
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
uuu ale tu dziś cicho wszystkie imprezują

a ja się ucze o.... makaronach

ja nie imprezuję wyjątkowo ale z rodzicami siedziałam i piłam drinki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 07:28   #4285
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzisiaj 11 miesięcy do ślubu ale to teraz leci

Dzisiaj spotykam się z TŻtem i albo się pogodzimy albo pozabijamy

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 09:29   #4286
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Gratulacje
Oj pewnie się pogodzicie
Ja idę zaraz do Kościoła a potem jedziemy ze znajomymi do Radomia, połazić trochę po sklepach. I mam nadzieję, że spędzę wreszcie miłe popołudnie z TŻtem.
Miłego dnia Wam życzę. Szkoda, że dziś nie ma takiego ładnego słoneczka jak wczoraj.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:09   #4287
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

u mnie równo 300 dni do ślubu od jutra 2 z przodu
Stary 2011-11-06, 10:10   #4288
MARGIDA
Wtajemniczenie

Witam dziwczynki niedzielnie
u mnie jes piekne słonko, zaraz wychodzimy na spacer
Życzę wszystkim miłego dna, zajrze później
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:22   #4289
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

A ja mam dzisiaj bardzo smutny dzień. Nie będę was zanudzać i opisywać tego co się stało, bo nie mam dostępu do poczty a tak na forum wolę nie. W każdym razie wczoraj na imprezie u siostry Tż jego cudowna rodzinka dała mi jasno do zrozumienia, że za mną nie przepada. Ja ledwo powstrzymałam łzy, ale jak Tż mnie odwiózł do domu to już nie wytrzymałam. Zadzwonił do mnie i płakałam mu do słuchawki chyba godzinę, wogóle nie mogłam się uspokoić, a później jak już się rozłączył to zasnąć też nie mogłam. Powiedział, że nie będziemy jeździć na żadne imprezy rodzinne i ona sam też nie zamierza jeździć. Zawsze w niedziele jeździł do ciotki i tam się wszyscy zjeżdżali i powiedział, że też już nie będzie tam jeździł po tym wszystkim. Powiedział też, ze powie im że to było chamskie i jak im coś nie pasuje to oni mają problem. Uświadomiło mi to, że nigdy nikt między nami nie stanie i to jest malutkie pocieszenie w tej całej sytuacji.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 10:31   #4290
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry niedzielnie
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Dodatkowo zamówiłam pokrowce na krzesła Przez neta.
gratuluję załatwieniu obu spraw oczywiście czekamy na fotki pokrowców

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

gratuluję kochana, oczywiście, że się pogodzicie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
u mnie równo 300 dni do ślubu od jutra 2 z przodu
piękna liczba pamiętam jak ja się cieszyłam na 2 z przodu, a tu zaraz będzie 1

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

A ja mam dzisiaj bardzo smutny dzień. Nie będę was zanudzać i opisywać tego co się stało, bo nie mam dostępu do poczty a tak na forum wolę nie. W każdym razie wczoraj na imprezie u siostry Tż jego cudowna rodzinka dała mi jasno do zrozumienia, że za mną nie przepada. Ja ledwo powstrzymałam łzy, ale jak Tż mnie odwiózł do domu to już nie wytrzymałam. Zadzwonił do mnie i płakałam mu do słuchawki chyba godzinę, wogóle nie mogłam się uspokoić, a później jak już się rozłączył to zasnąć też nie mogłam. Powiedział, że nie będziemy jeździć na żadne imprezy rodzinne i ona sam też nie zamierza jeździć. Zawsze w niedziele jeździł do ciotki i tam się wszyscy zjeżdżali i powiedział, że też już nie będzie tam jeździł po tym wszystkim. Powiedział też, ze powie im że to było chamskie i jak im coś nie pasuje to oni mają problem. Uświadomiło mi to, że nigdy nikt między nami nie stanie i to jest malutkie pocieszenie w tej całej sytuacji.
nie wiem co się stało, ale smutno mi, że tak Cię potraktowali jednak najwazniesze, że TŻ jest z Tobą i pokazał Ci, że możesz na niego liczyć. pamiętaj, że to z Nim bierzesz ślub i nie ma co się przejmowac jego rodziną najważniejsze, że On jest po Twojej stronie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości