![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
HGW ciężko czasami jest to ogarnać
RED: Z tego co mnie powiedziano w kadrach w maju to: - pracodawca nie ma prawa odmówić - zredukowany etat przysługuje przez max 36 miesięcy nie dłuzej jednak niz do czasu az did będzie mieć 4 lata - potem może się nie zgodzić na zredukowany ale do pracy musi przyjac i nie moze nic zrobic przez 6 miesięcy chyba ze jest likwidowane twoje stanowisko pracy
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-05 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() co niestety prawdą być moze anyway wywalilo mnie było ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- nie no ja bez Flo oraz Mić zgineu - ja byłam przekonana że soczek - tak często pijam kartonsy - fcale a i tak samo dumałam przez chwil kilka jak to Justyna różne światło w żarówkach będzie mieszać ![]() ale już wiem wiem - nie czeba mówić wiem ![]() ![]() ![]() jaki mam dziś zawiaaaaaaaaaaaas łohoho ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() red-leć załatwiaj w poniedziałek ![]() bosz....zaczyna mi sie odobac ten gosc ![]() ma fajne usta i fajne krzywe zemby ![]()
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masochistka znaczy ![]() ![]() ![]() ![]() już wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Założę, się, że na Kraśnickich... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skończyłaś obraz? ![]() Cytat:
![]() Sephorowa Wanilia z Kwiatem Pomarańczy (Poetique?) Stażysta znowu się oświadczył ![]() Idę spróbować nadrabiać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyślij go do mnie ![]() wyleczę desperata ![]()
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam cichą nadzieję że mi sie jednak usta jego nie spodobią in the end ![]() brzmi jak stare dżenesis z peterem gabrielem wiedziałam ze to znam - po lasce - ale skąt - z radyja cheba na trasie słyszałam pewno bo to być musiało w aucie i ładnei mają ścianę pomalowaną Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Wpisz tu zomzing
|
porter
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- pierdziel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ileż można... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() o mmammusiuuu ![]() może do trzech razy sztuka ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
ojoj przestroga przed podwójnymi oświadczynami upsi wóz albo powróz hmm niech se to Truskawa na kompie wrzuci jak łon się bedzie kręcił za plecyma Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. się uwziął ![]() wracam oblukać ścianę snaczy niedopre ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
fidzeu co najmniej czy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
znam żarówki do światła dziennego i jak dla mnie wrażenie dziwne, świecą mocno jakby było słońce ale kolor światła jest jakby było pochmurno... pewnie kwestia przyzwyczajenia zrób eksperyment, może się udać ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodałam w zakładkie bo ja nie urodzona w tem temacie muzycznym a mi sie spodobło będzie łatwiej iść tropem tegoż Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-05 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dziś total self hatred ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZjH5bb7eV5E
![]() |
#593 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To właśnie Gryksowi przed 5 min napisałam
![]() No to jem jajecznicę, tylko zapomniałam posolić ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mam ma dość konkretną wizję więc patrzyła na odpowiednie odcienie i nawet coś tam już wypatrzyła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ten sam? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() a to bardzo możliwe , ale niechcący trochę trafił ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To ja może nic nie powiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ależ uczucie ![]() Porter ![]() ![]() Produkuję czapeczkę na druciech i mi się popipsztoliło , więc połowę sprułam , po czym po namyśle zorientowałam się , że było dobrze no i robię ponownie tak samo ![]() Farmonowego masła cynamonowego nie próbowałam, bo mnie karmel w składzie odstraszył , za którym nie przepadam ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() się jutro uczeszę w taki warkocz, fajnie wygląda ![]() http://100-hairstyles.freidenkerin.d...rope-braid.jpg dobranoc ![]()
![]() |
#599 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() Ciekawe , jak się taki warkocz robi ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
bardzo prosto, tylko to zakręcanie jest trochę niewygodne jak się samemu robi
![]() http://www.youtube.com/watch?v=tV8-1-ggLf8
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.