Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki wychodzą za mąż! - cz.X - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-04, 11:44   #1141
shirmus
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.X

a wiecie może gdzie w lublinie można kupić zielone buty na niedużym obcasie?
shirmus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:23   #1142
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shirmus Pokaż wiadomość
Oj faktycznie wyprzedaż jest 12-13 i obejmuje wszystkie sukienki tej kolekcji 2011 P. ekspedientka mnie zmyliła ponieważ kazała mi w ten weekend przyjechać i pozałatwiać formalności a co do Antoniny to faktycznie jest fajna znalazła się w 3 finalistek razem z Agatą i Nuziale ale w końcu stanęło na tej ostatniej a jak Ci się podoba ten model to radze się już wybrać i określić ponieważ z dnia na dzień jest coraz mniej sukienek a promocja obejmuje te tzw z szafy a ich jest po sztuce.
hm... kurcze... tylko nie wiem czy pierwsza założona suknia i kupienie jej to nie za szybko... bez przymiarki żadnej innej

a jaką mierzyłaś Antoninę?? białą czy ecru?? w a ogóle masz fotki w swojej sukni???
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 12:47   #1143
shirmus
Rozeznanie

a wiecie może gdzie w Lublinie można kupić zielone buty na niedużym obcasie?

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
hm... kurcze... tylko nie wiem czy pierwsza założona suknia i kupienie jej to nie za szybko... bez przymiarki żadnej innej

a jaką mierzyłaś Antoninę?? białą czy ecru?? w a ogóle masz fotki w swojej sukni???
nie pierwsza tylko 50 wiec to jest różnica tylko że jednego dnia i też nie miałam zamiaru kupować po pierwszym dniu ale skoro trafiła się okazja to ja wykorzystałam zwłaszcza za takie pieniądze
Stary 2011-11-04, 12:50   #1144
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
a wiecie może gdzie w Lublinie można kupić zielone buty na niedużym obcasie?

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

nie pierwsza tylko 50 wiec to jest różnica tylko że jednego dnia i też nie miałam zamiaru kupować po pierwszym dniu ale skoro trafiła się okazja to ja wykorzystałam zwłaszcza za takie pieniądze
ja mówię o sobie, bo jeszcze żadnej nie przymierzałam
Stary 2011-11-04, 12:57   #1145
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
ja nawet nie mierzylam a kupilam na 'oko' sukienke wiedzialam ze to ta jedyna i mimo ze do slubu bylo rok czasu to wiem ze innej niechce to jak milosc od 1 wejrzenia
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 13:12   #1146
shirmus
Rozeznanie

wybrałam zwykłą prosta sukienkę bez żadnych świecidełek koronek i tym podobnych jak się uda to załączę te sukienki miedzy którymi wybierałam jakby nie to ze jestem taka blada to bym kupiła agatę bez ramiączek a mam jeszcze pytanie która z tych fryzur była by najlepsza
do mojej sukienki(wg wstawiania zdjęć powinna być ostatnia)?
sukienka.jpg sukienka2.jpg sukienka3.jpg

fryzura-slubna-6438.jpg fryzura-slubna-6581.jpg fryzura-slubna-6429.jpg

Edytowane przez shirmus
Czas edycji: 2012-01-21 o 21:24
Stary 2011-11-04, 13:20   #1147
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja nawet nie mierzylam a kupilam na 'oko' sukienke wiedzialam ze to ta jedyna i mimo ze do slubu bylo rok czasu to wiem ze innej niechce to jak milosc od 1 wejrzenia
co Ty mówisz podziwiam

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
wybrałam zwykłą prosta sukienkę bez żadnych świecidełek koronek i tym podobnych jak się uda to załączę te sukienki miedzy którymi wybierałam jakby nie to ze jestem taka blada to bym kupiła agatę bez ramiączek a mam jeszcze pytanie która z tych fryzur była by najlepsza
do mojej sukienki(wg wstawiania zdjęć powinna być ostatnia)?
Załącznik 4318543

Załącznik 4318544

Załącznik 4318545

Załącznik 4318546

Załącznik 4318547

Załącznik 4318548
jak dla mnie to najpiękniej będzie się prezentowała pierwsza fryzurka, ta 3 też moze ciekawie wyglądać
ale jednak ! jak dla mnie pierwsza wygrywa

nie mogę się napatrzeć na tą antoninę

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2011-11-04 o 13:22
Stary 2011-11-04, 18:43   #1148
Miss Anna
Raczkowanie

Shirmus, moim zdaniem też pierwsza Wydaje mi się że opadające włosy na ramiona świetnie pasują przy górze bez ramiączek, a jeśli coś już się dzieje na ramionach to włosy upięte nisko nad karkiem dodają klasy . Chociaż mogę być trochę nieobiektywna bo ja bardzo lubię niskie koki i takie luźne, niskie upięcia praktycznie do wszystkiego
Miss Anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-04, 21:46   #1149
justyna_b3
Raczkowanie

W pełni zgadzam się z Miss Anna do sukienki na ramiączkach pasuje bardziej jakieś upięcie, niż rozpuszczone włosy.
justyna_b3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 09:49   #1150
Myska0
Zakorzenienie

Ja też bym wybrała jakieś upięcie

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 18:48   #1151
niunia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Podzielę się z Wami moją frustracją odnośnie zespołu. Naprawdę ciężko nam cos znaleźć. Wiele zespołów ma nasz termin zajęty, czego się nie spodziewałam, bo ślub jest za 11 miesięcy i myślałam, że wybór będzie większy. Jesteśmy ograniczeni funduszami, więc na niektóre zespoły nie możemy sobie pozwolić. Wczoraj udało nam się dojść do porozumienia i wybraliśmy zespół, po czym okazało się, że jednak są już zajęci (kontaktowałam się z nimi miesiąc temu i ktoś nas ubiegł). No i teraz poszukiwanie od nowa... Może któraś z Was może się wypowiedzieć na temat zespołu Irys? Bo aktualnie bierzemy go pod lupę
Ja mogę polecić zespół ZYGZAK będą grać u mnie na weselu i uważam że potrafią naprawdę fajnie rozkręcić zabawę biorą 3200 zł za jeden dzień na rok 2012

Razem od 3.03.2011
Zaręczyny 16.09.2011
Ślub gdzieś kiedyś o 16:00
niunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-05, 22:42   #1152
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunia1985 Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić zespół ZYGZAK będą grać u mnie na weselu i uważam że potrafią naprawdę fajnie rozkręcić zabawę biorą 3200 zł za jeden dzień na rok 2012
Dzięki! A ten zespół ma swoją stronę? Bo nie mogę ich znaleźć.
Stary 2011-11-06, 08:00   #1153
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny O jejuuu...dotarcie do tego wątku zajęło mi chyba z 10min. bo tak klikałam na nowo otwarty, i kolejny, i kolejny aż doszłam do tej części. Mogę się do Was przyłączyć. Studiuję/pracuję a mój TŻ tylko pracuje, ale na 1,5 etatu, i jakoś nie mamy na razie czasu żeby przysiąść i ogarnąć pierwsze plany dotyczące ślubu (ale obiecaliśmy sobie że po Nowym Roku ostro szukamy sali i rezerwujemy ). Pomyślałam, że może tutaj zdobędę pierwsze rady, bo naprawdę nie mamy pojęcia od czego zacząć.

Parę słów o nas. Jesteśmy ze sobą od 5 lat, a zaręczyliśmy się dwa miesiące temu. Ślub planujemy na maj lub wrzesień 2013. Chcemy wyprawić wesele za max. 15000zł na ok. 50 osób (da radę?). Jednodniowe, dość skromne (może któraś z Was ma podobny plan?). Pochodzimy spod Tomaszowa Lub. i teraz mamy dylemat: czy wyprawić wesele tu, w Lublinie, czy tam, "na starych śmieciach".

I jeszcze takie ogólne pytanie. Czy na wątku są raczej dziewczyny z Lbn i najbliższych okolic czy z lubelskiego? Jeśli to drugie, to może macie jakieś namiary na małe sale w okolicach Zamościa/Tomaszowa/Krasnobrodu. A Lublinianki proszę ewentualnie o polecenie czegoś podobnego w Lublinie.
Stary 2011-11-06, 08:44   #1154
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny O jejuuu...dotarcie do tego wątku zajęło mi chyba z 10min. bo tak klikałam na nowo otwarty, i kolejny, i kolejny aż doszłam do tej części. Mogę się do Was przyłączyć. Studiuję/pracuję a mój TŻ tylko pracuje, ale na 1,5 etatu, i jakoś nie mamy na razie czasu żeby przysiąść i ogarnąć pierwsze plany dotyczące ślubu (ale obiecaliśmy sobie że po Nowym Roku ostro szukamy sali i rezerwujemy ). Pomyślałam, że może tutaj zdobędę pierwsze rady, bo naprawdę nie mamy pojęcia od czego zacząć.

Parę słów o nas. Jesteśmy ze sobą od 5 lat, a zaręczyliśmy się dwa miesiące temu. Ślub planujemy na maj lub wrzesień 2013. Chcemy wyprawić wesele za max. 15000zł na ok. 50 osób (da radę?). Jednodniowe, dość skromne (może któraś z Was ma podobny plan?). Pochodzimy spod Tomaszowa Lub. i teraz mamy dylemat: czy wyprawić wesele tu, w Lublinie, czy tam, "na starych śmieciach".

I jeszcze takie ogólne pytanie. Czy na wątku są raczej dziewczyny z Lbn i najbliższych okolic czy z lubelskiego? Jeśli to drugie, to może macie jakieś namiary na małe sale w okolicach Zamościa/Tomaszowa/Krasnobrodu. A Lublinianki proszę ewentualnie o polecenie czegoś podobnego w Lublinie.
Witamy
Jeśli pochodzicie z Tomaszowa Lub. to ja bym tam zorganizowała wesele... Oczywiście jeśli macie tam rodzinę Bo po co ich wozić w tą i z powrotem Jeśli chodzi o salę, to ja byłam na jednym weselu w Tomaszowie Lub. jako świadkowa nawet - co prawda na dużo więcej osób niż Ty planujesz - ale sala to Dom Weselny Roztocze na ul. Klasztornej (może się przyda).
Jeszcze gdzieś byłam w okolicach Zamościa, ale teraz nie powiem gdzie dokładnie.. Będę musiała sprawdzić
Ogólnie jak planujecie wesele na rok 2013 to myślę, że spokojnie zdążycie ze wszystkim My zaczęliśmy organizację ślubu w zasadzie we wrześniu tego roku, a ślub w maju następnego i nie ma tragedii jeśli chodzi o wybór sal itd.. Ale im wcześniej tym większy wybór
Na początku bym poszukała sali.. Później trzeba zarezerwować termin w Kościele no i jeszcze rezerwacja zespołu, fotografa i kamerzysty To na początek...
Powodzenia!

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 09:08   #1155
niunia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Dzięki! A ten zespół ma swoją stronę? Bo nie mogę ich znaleźć.
Tak ma stronę ale nie za bardzo porywają wykonywane tam przez nich piosenki http://muzycznyzygzak.pl :P Ja na zywo ich slyszalam i powiem Ci że dużo dużo lepiej śpiewają niż na tej strone poza tym ich zaletą było to że grają też przy stole przyśpiewki a wesele mojej koleżanki u której byłam świadkową poprowadzili super i mimo że mieli grać do 4 za darmo grali do 6 aż goście się rozeszli no i przerw mało robili a to jest dość ważne bo inaczej gości się przy stole uchleją

Razem od 3.03.2011
Zaręczyny 16.09.2011
Ślub gdzieś kiedyś o 16:00
niunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 09:14   #1156
dzaga1989
Zakorzenienie

Myska, dziękuję za pierwsze info
Wiesz, do Lublina przeprowadziliśmy się 5 lat temu i naprawdę zżyłam się z tym miastem, ale masz rację, po co wieźć gości 120km na jeden wieczór, skoro przyjęcie można wyprawić w rodzinnych stronach i może nawet za niższą cenę.
Fotografa i kamerzysty nie "wykupuję". Najważniejsze momenty z imprezy nakręci świadek, lub gdy ten będzie potrzebny to jakaś inna osoba, natomiast zdjęcia zrobi moja koleżanka, która ukończyła kurs fotografii, mi to wystarczy I tak nie obwieszę nimi całego domu, tylko będą leżały w albumie do którego zagląda się raz na 5 lat. Podobnie z filmem - płaci się sporo kamerzyście, do tego płyty, montaż, itepe, a film ogląda się raz-dwa i tyle. Samochód też udostępni brat TŻ Zostaje nam jedynie zespół
Pocieszyłaś mnie z tymi salami. Myślałam, że jest bardzo ciężko z dostępnością i każdy mi mówi: jak chcesz mieć wesele w tym i tym roku to szukaj sali dwa lata wcześniej. Może to się tyczy tylko bardziej obleganych sal Chciałabym coś małego, ale żeby było trochę miejsca na tańce W Roztoczu też byłam na weselu - faktycznie duża sala i nie zarejestrowałam, żeby była jakaś mniejsza dostępna...
Myska, a suknię już masz?

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2011-11-06 o 09:15
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 13:10   #1157
posia2
Raczkowanie

Cytat:

Witaj!
Muszę się zgodzić z MyskaO, że w Twoim wypadku chyba najlepszym wyjściem będzie zrobienie wesela w rodzinnych stronach, zwłaszcza jeśli macie okrojony budżet - nie oszukujmy się, w Lublinie wszystko jest po prostu droższe. Za to jeśli chodzi o sukienkę polecałabym wycieczkę jednak po lubelskich salonach, ze względów czysto praktycznych - duże zagęszczenie tego typu sklepów na stosunkowo małej przestrzeni Ale sukienka to dla Ciebie temat na za rok Jeśli teraz zaklepiesz jakąś salę i zespół to po pierwsze faktycznie będziesz miała ogromny wybór, po drugie zapewne będzie można wynegocjować bardziej przystępną cenę, a po trzecie na cały roczek będziesz mogła zapomnieć o weselu i nie zaprzątać sobie nim myśli bo skoro oprawę foto-video macie już załatwioną to następnym krokiem będzie właśnie sukienka...

04.08.2012
posia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 17:21   #1158
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez posia2 Pokaż wiadomość
Witaj!
Muszę się zgodzić z MyskaO, że w Twoim wypadku chyba najlepszym wyjściem będzie zrobienie wesela w rodzinnych stronach, zwłaszcza jeśli macie okrojony budżet - nie oszukujmy się, w Lublinie wszystko jest po prostu droższe. Za to jeśli chodzi o sukienkę polecałabym wycieczkę jednak po lubelskich salonach, ze względów czysto praktycznych - duże zagęszczenie tego typu sklepów na stosunkowo małej przestrzeni Ale sukienka to dla Ciebie temat na za rok Jeśli teraz zaklepiesz jakąś salę i zespół to po pierwsze faktycznie będziesz miała ogromny wybór, po drugie zapewne będzie można wynegocjować bardziej przystępną cenę, a po trzecie na cały roczek będziesz mogła zapomnieć o weselu i nie zaprzątać sobie nim myśli bo skoro oprawę foto-video macie już załatwioną to następnym krokiem będzie właśnie sukienka...
Oki, tylko porównaj ceny tutaj a we Lwowie (oczywiście mówię o kieckach na tym słynnym bazarze; salonowe podobno są w zbliżonych cenach). We Lwowie nowiutka kiecka kosztuje 600-700zł. U nas salony liczą sobie kiecki od 1500zł w górę, używane od 900zł w górę, a też musi się ładna trafić. Od mamy do przejścia w Hrebennem mam 50km Nawet jak zapłacę 100zł za dojazd to ciągle się opłaca.
Stary 2011-11-06, 18:32   #1159
klaudusk_a
Zakorzenienie

ojojoj jak zwykle się rozpisały w weekend
Ja w tym tygodniu planuję zrobić rundkę po salonach z sukniami

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 18:38   #1160
dzaga1989
Zakorzenienie

Klaudusk_a, dasz znać jak ceny się przedstawiają? I czy w naszym Lublinku są suknie greckie/empire. Bardzo mi się podobają, nie mam zielonego pojęcia jak bym w takiej wyglądała, ślub planuję na za 2 lata, ale już taki wstępny wywiad robię
Stary 2011-11-06, 21:58   #1161
pchla_szachrajka87
Raczkowanie

Cytat:
Klaudusk_a, dasz znać jak ceny się przedstawiają? I czy w naszym Lublinku są suknie greckie/empire. Bardzo mi się podobają, nie mam zielonego pojęcia jak bym w takiej wyglądała, ślub planuję na za 2 lata, ale już taki wstępny wywiad robię
witamy
tak w Lublinku są suknie greckie W zasadzie w każdym salonie. Ważne żeby przymierzyć niż szukać uparcie tylko jednego modelu, bo to co nam się podoba nie zawsze na nas dobrze wygląda
pchla_szachrajka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 07:52   #1162
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pchla_szachrajka87 Pokaż wiadomość
witamy
tak w Lublinku są suknie greckie W zasadzie w każdym salonie. Ważne żeby przymierzyć niż szukać uparcie tylko jednego modelu, bo to co nam się podoba nie zawsze na nas dobrze wygląda
No właśnie, mi się podoba rybka i do mojej figury myslę, że będzie pasować ale wiem, że nie ma co się upierać przy tym modelu bo mogę w innym wyglądać lepiej

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-11-07, 07:56   #1163
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pchla_szachrajka87 Pokaż wiadomość
witamy
Dokładnie tak Kiedyś któraś Wizażanka wrzuciła na Wizażową szafę suknię Pronovias Marisa (chyba) - zdjęcie na modelce i zdjęcie 'real photo'. Obie wersje wyglądały super, ale później posypały się wypowiedzi że owszem suknia piękna, ale też nie dla każdego. Ja np. nie wyobrażam sobie kupować sukni przez internet nie przymierzywszy wcześniej podobnego modelu. A i po przymierzeniu chyba też bym się nie odważyła
Ciekawe po ile u nas chodzą te greckie, no i w ogóle suknie...
Stary 2011-11-07, 08:35   #1164
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak Kiedyś któraś Wizażanka wrzuciła na Wizażową szafę suknię Pronovias Marisa (chyba) - zdjęcie na modelce i zdjęcie 'real photo'. Obie wersje wyglądały super, ale później posypały się wypowiedzi że owszem suknia piękna, ale też nie dla każdego. Ja np. nie wyobrażam sobie kupować sukni przez internet nie przymierzywszy wcześniej podobnego modelu. A i po przymierzeniu chyba też bym się nie odważyła
Ciekawe po ile u nas chodzą te greckie, no i w ogóle suknie...
To zależy od salonu, czy nowa, czy używana..
Ja byłam ostatnio w Lillyes i okazało się, że tam głownie szyją suknie albo można wypożyczyć czy kupić z komisu i były suknie używane które nie były zachwycające a kosztowały ponad 2000zł a czasami nową suknię można kupić taniej

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-11-07, 18:41   #1165
cindi
Rozeznanie

hej dziewczyny, zgodnie z obietnicą wklejam recenzje usługodawców, starałam się byc obiektywna, ale wiadomo, że ślub to wielki wydarzenie
generalne bylismy zadowoleni ze wszytskich, nikt nas nie zawiódł

Dworek Grafa – pyszne jedzonko w dużej ilości, żałowałam, ze z emocji nie spróbowałam wszystkich przystawek J obsługa spoko, eleganckie stoły, piękne otoczenie, jest gdzie wyjść, pospacerować, porobić ładne zdjęcia

Zespół Navis – mega polecam, piękne głosy, muzyka, po weselach na których byłam bałam się, że mało osób będzie tańczyć, ale goście praktycznie nie schodzili z parkietu, w repertuarze ogromny wybór piosenek, od starych po nowości jak Lady Gaga (cudownie zaśpiewana), wiele osób pytało o namiary, oczepiny tak jak chcieliśmy krótkie, wszystkie zabawy super prowadzone

Fotograf Michał Gumowski – przesympatyczny człowiek, praktycznie niewidzialny (a moja mama bardzo zwraca uwagę, żeby fotograf się nie wpychał za bardzo ), zdjęcia wyszły bajeczne, plener mieliśmy na Starówce i w botaniku, ale zdjęcia były oryginalne, a nie oklepane J wiadomo, każdy ma swój gust co do stylu zdjęć, obróbki, ale dla nas Michał był strzałem w dziesiątkę, odkąd mamy zdjęcia codziennie do nich zaglądam

Sukienka – Lady In White – współpraca z p. Sylwią super, naprawdę zna się na rzeczy, widziałam jak doradza też innym dziewczynom i musze przyznać, że szczerze mówi jak co leży, a nie tylko żeby sprzedać jak najwięcej, suknia pięknie wykonana, idealnie dopasowana, w cenie były również już dodatki (u mnie: halka, dwa welony, tren i bolerko), co dla mnie było dużym plusem

Fryzura p. Irenka od Karola Brzyskiego –jestem bardzo zadowolona, mimo że nie lubię fryzjerów upierałam się, żeby mieć połupiecie lub rozpuszczone włosy, bo nie lube upięć, ale p. Irenka pokazała mi, że upięcia również mogą super wyglądać, podobało mi się też, że na czesaniu próbnym zrobiła mi kilka fryzur i obłociła z każdej strony żebym potem mogła ocenić z różnych perspektyw

Makijaż Magda Chamera – moja koleżanka, po szkole wizażu, która zajmuje się makijażem, wyczarowała mi makijaż o jaki prosiłam – naturalny i delikatny, moja siostra chciała coś mocniejszego i także była zadowolona, nawet moja mama skusiła się na makijaż Magdy chociaż na co dzień nie maluje się prawie wcale

Ciasta i tort – cukiernia Finezja ze Świdnika – trafiliśmy na super panią, która dokładnie nam wszystko opowiedziała jakie ciasta schodzą itp. Więc o nic nie musieliśmy się martwić, ciasta były pyszne, tort jeszcze lepszy czekoladowo wiśniowy z likierem, nie za słodki i nie mdlący, goście brali nawet dokładki

Kwiaciarnia Ewa na Wojciechowskiej – bukiety i butonierki naprawdę piękne i trwałe J

mam nadzieję, że choć troche wam pomoge, bo w trakcie swoich przygotowań też szukałam wyczerpujących opinii, jakby ktoś chciał więcej infirmacji, jakies zdjęcia czy coś, to chętnie służę pomocą

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 05:54   #1166
posia2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, zgodnie z obietnicą wklejam recenzje usługodawców, starałam się byc obiektywna, ale wiadomo, że ślub to wielki wydarzenie
generalne bylismy zadowoleni ze wszytskich, nikt nas nie zawiódł

...
Fryzura p. Irenka od Karola Brzyskiego –jestem bardzo zadowolona, mimo że nie lubię fryzjerów upierałam się, żeby mieć połupiecie lub rozpuszczone włosy, bo nie lube upięć, ale p. Irenka pokazała mi, że upięcia również mogą super wyglądać, podobało mi się też, że na czesaniu próbnym zrobiła mi kilka fryzur i obłociła z każdej strony żebym potem mogła ocenić z różnych perspektyw

...

Ciasta i tort – cukiernia Finezja ze Świdnika – trafiliśmy na super panią, która dokładnie nam wszystko opowiedziała jakie ciasta schodzą itp. Więc o nic nie musieliśmy się martwić, ciasta były pyszne, tort jeszcze lepszy czekoladowo wiśniowy z likierem, nie za słodki i nie mdlący, goście brali nawet dokładki

Kwiaciarnia Ewa na Wojciechowskiej – bukiety i butonierki naprawdę piękne i trwałe

mam nadzieję, że choć troche wam pomoge, bo w trakcie swoich przygotowań też szukałam wyczerpujących opinii, jakby ktoś chciał więcej informacji, jakies zdjęcia czy coś, to chętnie służę pomocą
Witaj! Czy mogłabyś podać chociaż przybliżony cennik tych usługodawców?

04.08.2012
posia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 08:53   #1167
Tenaya24
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny Widzę, że sporo nowych PMek przybyło na forum. Życzę powodzenia w przygotowaniach Myślę, że te "stare" PMki, które mnie kojarzą jeszcze czasem czytają ten wątek, bo zgodnie z obietnicą chciałam się Wam pochwalić, że JESTEM JUŻ MAMĄ 13 października siłami natury urodziłam zdrową, prześliczną Córeczkę Ważyła 3230 g i mierzyła 54 cm. Poród przebiegł sprawnie i szybko. Ból jest niesamowity, ale kiedy położyli mi moją Kruszynkę na brzuchu, zapomniałam o bólu, zrekompensowała mi go Nasza Córeczka ma na imię Paulinka. Jest cudowna i bardzo grzeczna Kochamy ją nad życie Teraz właśnie słodko śpi a ja korzystam z wolnego czasu

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:08   #1168
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Widzę, że sporo nowych PMek przybyło na forum. Życzę powodzenia w przygotowaniach Myślę, że te "stare" PMki, które mnie kojarzą jeszcze czasem czytają ten wątek, bo zgodnie z obietnicą chciałam się Wam pochwalić, że JESTEM JUŻ MAMĄ 13 października siłami natury urodziłam zdrową, prześliczną Córeczkę Ważyła 3230 g i mierzyła 54 cm. Poród przebiegł sprawnie i szybko. Ból jest niesamowity, ale kiedy położyli mi moją Kruszynkę na brzuchu, zapomniałam o bólu, zrekompensowała mi go Nasza Córeczka ma na imię Paulinka. Jest cudowna i bardzo grzeczna Kochamy ją nad życie Teraz właśnie słodko śpi a ja korzystam z wolnego czasu
Gratulacje kochana już dużą dziewczynkę macie, prawie miesiąc już ma
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-08, 09:38   #1169
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Oh nareszcie macie swoją kruszynę
Dobrze, że wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji
Niech rośnie duuuża

Zapraszam na mój blog
Stary 2011-11-08, 10:30   #1170
justyna_b3
Raczkowanie

Tenaya24 serdeczne gratulacje!!

Dziewczęta - czy macie namiary na niedrogiego, ale porządnego kamerzystę? Czy któraś z Was w ogóle zamierza takowego zatrudniać? Bo zauważyłam, że teraz wiele osób rezygnuje z filmowania.
Mam jeszcze pytanie odnośnie wypożyczania sukni - czy któraś z Was planuje wypożyczać? Znacie jakieś wypożyczalnie, albo orientujecie się w zakresie cenowym?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości