|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Tak Do tego piwo było, najpierw Lech a później Redds Błędem było że wzięłam spódnicę, myślałam że mi guziki strzelą
|
|
|
|
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z przodu wyglądają duuuuuużo, duuuuuuuuużo gorzej
|
|
|
#2673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko już na samych tych 2 dniach sporo stracę bo muszę jeszcze coś tam opłacić na wstępie.---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
psyhe rozumiem Cię, tyłu nigdy nie prostuję nie przeszkadza mi że się wywinie odstaje itd. ale przód to istna maskara
|
|
#2675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gązo, Gobo, Łembli, Kuba, Edgar, Pipi i wstyd się przyznać ale reszty nie pamiętam. Ale to bardzo dawno było. Ostatnia odeszła jak miałam 11 lat. Edgar. Taki kochany był jak został już sam. A przez wszystkie lata z innymi papugami był dziki i bał się ludzi. To znak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym je raczej , zamiast prostować, poczochrała jakoś na piankę, podkręciła na sucho na wałkach czy coś. Nie podobają mi się prostowane włosy. Moim zdaniem są beż życia.
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
Ja to mam włosy proste jak druty
, zawsze wygladam tak samo
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
Mi się też lekko falują (niestety) przez cieniowanie którego pragnę się pozbyć. Ograniczam prostownicę jak mogę (używam tylko do grzywki) i po prostu trochę ujarzmiam fale... śpię w warkoczu albo w zwiniętym koczku... chociaż wyjdzie im na zdrowie
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A jeśli faktycznie się jakoś dziwnie odkształcają to wolę je pod modelować szczotką, niż prostować.
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój Oluś kochany ma coś z łapą tylną i krew mu leciała. Mama mu zabandażowała żeby nie gryzł rany i jest taki kochany, myślałyśmy, że ściągnie a chodzi już z tym od półtorej godziny
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() A modelowanie na szczotkę mi nie wychodzi ale u innych mi się podoba
|
|
|
|
|
#2681 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
No normalnie rozwalają mnie tam ludzie, sczególnie laski odpierdzielone jak stróż w Boże Ciało i w sukienkach, że nic nie zakrywają.Cytat:
Cytat:
![]() Mi się wydają takie tłuste Mam śliskie włosy i gdy je wyprostuję to po prostu są takie przyklapnięte, że zaraz bym je myła.Kusi mnie Jantar i olej z łopianu na dozie
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak siedzieć na Wizażu i na przemian robić zadania do szkoły i przepisywać Historię wychowania
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już od ponad 2 godzin ślęczę w fotoszopie, a zrobiłam dopiero 1/4 tego, co miałam zrobić już w piątek. Jak patrzę na te zdjęcia to aż mi się coś robi.
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
To był sarkazm czy nie?
Bo póki co to z kim rozmawiam to przeklina ten przedmiot... A póki co to dla mnie najciekawszy ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kuje biologię(co za przedmiot...) potem angielski i geografia, fizyke zostawiam na jutro. |
|
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nabrałam ochoty żeby zjeść ją ponownie Dziewczyny mam takie pytanie. Czy będąc w związkach umawiacie się na spotkania sam na sam z kolegami? Czy Waszym facetom nie przeszkadzałoby to że idziecie na kawę/herbatę z kolegą, jeśli nie byłby to jakiś bliski znajomy. Parę miesięcy temu podłączył się do mnie na fb znajomy z czasów technikum o dwa lata starszy ode mnie. Nigdy jakoś bliżej go nie znałam, po prostu byliśmy na "cześć". Od czasu do czasu rozmawiamy na fb, głównie to On się podłącza. Ostatnio wysłał mi smsa że jest w moim mieście i chce żebyśmy spotkali się na kawę/herbatę. Napisałam mu że nie umawiam się z innymi facetami. Nie wierzę w jakieś relacje damsko-męskie i jak dla mnie to oczywiste że mój facet nie zgodziłby się na to żebym umówiła się z tym gościem. Ja też nie widzę sensu. Możemy porozmawiać na fb od czasu do czasu ale spotykać się ze sobą? Odpisał mi że jestem w chorym związku, patologicznym i jestem trzymana w klatce ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam bardzo fajną panią prowadzącą, potrafiła ciekawie opowiadać i zainteresować przedmiotem. Pamiętam, że na wykładach nie sprawdzała obecności, odbywały się o 8:00 a aula była zawsze prawie pełna Ćwiczenia też były przyjemne. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Miki - ja nie widzę nic złego w takim spotkaniu. Skoro rozmawiacie na FB na normalnej, koleżeńskiej stopie, to i na kawie pewnie tak by było. A na pewno przyjemniej porozmawiać na żywo, a nie przez komunikator.
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Może dodam że ten kolega nie jest wcale taki bezinteresowny ale nie chciałabym za bardzo się w to tutaj zagłębiać. Koleś ma fetysz na punkcie stóp i butów, nie raz proponował żebym wysłała mu jakieś zdjęcia. Oczywiście tego nie zrobiłam. Także moje obawy co do spotkania są trochę uzasadnione. Nie interesuję go jako kobieta, nawet nie jestem w jego typie ale te jego upodobania ... |
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miki a mi by się to spotkanie nie podobało
Tj jak jesteś z kimś blisko to okej ale jak nie znacie się tak blisko to czy ja wiem... Jakby twój Tż miał się tak spotkać z jakąś koleżanką z dawnych lat... Ale mnie nie słuchaj Ja jestem zazdrośnicą i po prostu mnie by to nie odpowiadało![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() Moja też ciekawie opowiada i myślę, że tu jest klucz do sukcesu. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Miss Pudernica
|
Miki ja bym odpuściła. Normalne spotkanie na kawkę jesk ok, ale zdjęcia stóp na pewno nie. Bo co robić sobie problemy i potem kombinować jak uciec do domu.
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2011-11-06 o 16:11 |
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No teraz to już zupełnie inna historia. W takim wypadku też bym unikała spotkania. Krasko - ludzie zmienią zdanie za kilka semestrów, jak będą mieli nudniejsze przedmioty
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też jestem zazdrośnicą także ze strony Tż również nie odpowiadałyby mi takie spotkania z koleżankami
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
Miki, równiez sądzę, że twoje obawy nie są bezpodstawne i nie poszłabym z tym kolesiem na kawę.
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde muszę napisać koncepcję unikalności na PP i nie mam pojęcia jak
![]() Polega to na opisaniu czemu jestem wyjątkowa i jedyna na świecie
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wyjątkowa ponieważ 1. Jestem najpiękniejsza na świecie 2. mam najcudowniejszą na świecie rodzinę 3.Mam Super przystojnego i inteligentnego faceta <poważnie to nie mam żadnego >4. Jestem niebywale utalentowana; wszechstronnie i dogłębnie 5. Jestem genialna |
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że koleś jest porządnie zakompleksiony albo na maksa nietolerancyjny. W ogóle nie przyjmował że ktoś może mieć odmienne zdanie od niego. Nie chcę z nim już dłużej rozmawiać przez to co mi powiedział.Cytat:
Myślę że już nigdy ponownie nie zaproponuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
choć zadanie faktycznie do łatwych nie należy. Często mamy problem w opisaniu siebie w sposób pozytywny, negatywny jakoś lepiej nam wychodzi
|
||||
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam jakies pierdoły
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwal się w czym jesteś wyjątkowa
![]() Ja znalazłam coś takiego, ładnie napisane. Ze strony http://www.netkobiety.pl/t18648.html "Jestem wyjątkowa bo jestem wrażliwa na ludzką krzywdę, bo lubię starszych ludzi ,bo jestem romantyczna do bólu,bo chcę dzielić się radością i dawać radość innym. Jestem wyjątkową matką dla swoich dzieci bo kocham je z całych sił. Jestem wyjątkowa bo chcę zrobić w życiu jeszcze dużo ,mam odkryty we mnie zapał do działania" "Czuję się wyjątkowa kiedy słyszę te słowa wypowiadane tonem nie podlegającym dyskusji przez mojego mężczyznę" "Ja czuję się wyjątkowa bo mam wspaniałego męża, który na każdym kroku przypomina mi o mojej wyjątkowości". |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Więc wyszło na to, że będę miała 7.50zł na rękę ale do tego dochodzą mi opłaty za dojazdy- a mam prawie 35km. Nie mam póki co samochodu (może później koleżanka coś załatwi) więc musiałabym jeździć autobusami- w jedną stronę płaciłabym koło 10zł. W tym czasami musiałabym jechać z przesiadką. Na dodatek praca w hurtowni więc zapi***l równy i nie wiem jak bym wyrobiła z nauką...A praca miała byc na 2 zmiany a okazało się, że może być czasami na 3. Po prostu nie wszystko przemyślałam a połowa z tego wyszła dopiero w praniu
Do tego piwo było, najpierw Lech a później Redds 

Bo było gorąco;/ Namówiłam tatę na jednego szczeniaka (20zł. chyba daliśmy)... Wzięliśmy psa, a z tą suczką nie wiem co się stało 
- 82
15.04.2013

Jak patrzę na te zdjęcia to aż mi się coś robi.