|
|
#691 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz
Ten cały Mikołaj miał w szkole same 2 z praktyk wiec sory o czym mówimy:/ a Mamusia troszke go wylansował i tyle...
bez komentarza.
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Aniula a pracy nie szukasz? Koleżanka szuka w Fordonie fryzjerki
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szukam fryzjerki, która robi ładne fryzury (na wesele konkretnie) - znacie kogoś?
|
|
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Ja również szukam dobrego fryzjera w Bydgoszczy, do 50 zł za ścięcie, może być bez modelowania.
|
|
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
Szukam dobrego fryzjera w cenie do 50 zł za strzyżenie, może być bez modelowania... Bardzo wypadają mi włosy i chyba najwyższy czas na radykalne kroki
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Edytowane przez moninika Czas edycji: 2011-09-04 o 20:38 |
|
|
|
|
#696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://img220.imageshack.us/img220/9693/lejdis.jpg z tym, że ta góra, ponad opaską była mniej napuszona a bardziej zlokowana. Przyszłam tam bez konkretnego zamysłu a Pani wyczarowała mi takie cudo, które przetrwało całą noc bez szwanku!
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
moninika !
mam ten sam problem! również myślałam, że ścięcie, podcięcie pomoże.. jednak fryzjerka ostatnio rozmyła moje złudzenia i poleciła wizytę u lekarza.. gdyż problem tkwi wewnątrz, czegoś mi brak.. swoją drogą, szukam fryzjera na dobre cieniowanie.. włosy długie i nudne, chcę by trochę pożyły własnym życiem.. polecacie kogoś?
|
|
#698 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
wybieram się do pana Olafa Sobieralskiego Atelier 28, czy ktoś może napisać opinię o nim dotyczącą farbowania i cięcia? Kupiłam Groupon na wizytę w jego salonie, jednak nie ma zbyt wielu opinii o nim.. |
|
|
|
|
#699 |
|
Konto usunięte
|
cześć
![]() Może któraś z Was korzystała z usług Jobre-Loża Piękna ?Akurat jest promocja na Grouponie i zastanawiam się czy nie skorzystać. Szukałam opinii ,większość pozytywnych , ale nic nie zaszkodzi się Was zapytać
|
|
|
|
|
#700 |
|
Przyczajenie
|
Witaj akirka
Ja też skorzystałam z groupena u Olafa Sobieralskiego i tak po pierwsze nie będzie on ci ścinał włosy i farbował tylko jego pracownicy ( on słyszałam że jest niezły, ja byłam u Pauliny) moja ocena : farbowanie niezłe ale ścięcie mi się nie podoba napewno jakbym miała zapłacić ponad 200zł za tą usługę to bym była bardzo niezadowolona a płacąc 69zł za strzyżenie i farbowanie to tak jakbyś poszła do podrzędnego fryzjera z ulicy |
|
|
|
|
#701 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
czy ktoś z was był w salonie miracle bydgoszcz ul.Jana Sobieskiego jakie wrażenia? |
|
|
|
|
#702 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie.
Poszukuję dobrego fryzjera ale takiego,który "postawi mi włosy na nogi" i pomoże w doborze koloru. Po ostatniej wizycie u "fryzjerki" moje włosy są naprawdę w bardzo złym stanie ( i wyglądają okropnie w dodatku ten kolor... ehhh
|
|
|
|
|
#703 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam w tym salonie. Obcinała mnie pani Romka Miałam włosy do ramion i chciałam je ściąć na kształt klasycznego boba do linii poniżej brody. Wyszłam z fryzurą na kształt starej, zużytej miotły. Po prawej strony na czubku mam wycięte "gniazdo". Różnica między tym pasmem włosów a drugą stroną sięgała 10 cm! Na moją uwagę, że włosy miały być równej długości, a mam powycinane na czubku głowy, pani Romka stwierdziła, że " włosy nie zęby- odrosną"
Edytowane przez smalls Czas edycji: 2011-11-08 o 16:58 |
|
|
|
|
#704 |
|
Przyczajenie
|
w tym salonie (miracle) czesałam sie na swój ślub dziewczyny super czeszą .
Edytowane przez gosia0401 Czas edycji: 2011-11-20 o 09:45 |
|
|
|
|
#705 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kinwi loguje się na różne konta z tego samego komputera: m_arek i kinwi Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-11-20 o 21:28
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|||
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;29455031]cześć
![]() Może któraś z Was korzystała z usług Jobre-Loża Piękna ?Akurat jest promocja na Grouponie i zastanawiam się czy nie skorzystać. Szukałam opinii ,większość pozytywnych , ale nic nie zaszkodzi się Was zapytać [/QUOTE]kupiłaś? byłaś? relacja? )
|
|
#707 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#708 |
|
Przyczajenie
|
ja polecam, bardzo,bardzo,bardzo polecam fryzjera z salonu DELL'PAULO. Znajduje się on na ul. Ujejskiego 60 (Bydgoszcz) a polecany fryzjer to p. Paweł Lewandowski, po prostu ŚWIETNY!!!!
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;30651875]niee, jednak nie skorzystałam
. zagapiłam się i upłynął czas wykupienia oferty.[/QUOTE]nie masz czego żałować.. ;/
|
|
#710 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: dekoloryzacja
dziewczyny a ja w przyszlym tygodniu bede w b-szczy i chcialam sie tam wybrac na sciecie jednakze nie ogarniam za bardzo bydzi i szukam fryzjera dobrego w okolicach
focusa!!! kogo polecacie?
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
a za reklamę się tutaj płaci
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;30978216]łuuu ;/. korzystałaś z tego salonu ? i jak?[/QUOTE] dostałam ten kupon w prezencie na urodziny, byłam.. jeżeli chodzi o kosmetyczkę to polecam, świetna, dokładna, a przy tym mila babka ![]() ale fryzjer.. miałam nadzieję, że w końcu ktoś mi zetnie te kudły dobrze, wycieniuje.. a obsługiwała mnie uczennica, fryzjerka poszła w długą..spokojna, cichutka, niepewna dziewczynka.. głaskała te moje włosy i głaskała, aż wyszłam z nierównymi włosami z przodu i dziwnym ścięciem że sama nie miała koncepcji to wymyśliłam sobie, że mialy być wycieniowane na ostatnich 5 cm, przód pazurki i przedziałek prosty.. a wyszłam tak, że miałam długą wartswę włosów, dlugo nic kolejna wartswa z przodu jedna str dluższa, druga krótsza.. ci mowię ![]()
Ja To Ja.... jestem księżniczką.. ![]() ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-12-14 o 01:09 Powód: edyt;przez Moderatora -usuniecie edytowanego postu/reklamy |
|
|
|
|
#713 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera
Cześć dziewczyny, chciałam się z Wami podzielić moimi doświadczeniami z salonem Daniela Stańczyka obecnie znajdującego się przy ulicy Gdańskiej 65. Oceńcie same czy warto. Po pierwszej wizycie byłam bardzo zadowolona, punktualne przyjęcie, miłe powitanie, kawka. Zaproszono mnie do stanowiska gdzie ustaliłam szczegóły cięcia z panem Danielem, potem poszliśmy myć głowę (masujący ciało fotel plus fryzjer masujący głowę super relax.). Efekt końcowy super, czas wizyty 1h, cena 90zł plus kosmetyk 55zł, który mi polecono. Zapisano mnie od razu na następną wizytę ( pan Daniel zaproponował dekoloryzację z czarnego na brąz i zapewniał, że kondycja włosów nie ucierpi na tym mocno ponieważ mam bardzo ładne zadbane zdrowe włosy, a oni pracują na markowych kosmetykach loreala ). Początek drugiej wizyty był taki sam do momentu kiedy przyszedł inny fryzjer pan Wiktor i zaczął robić dekoloryzację, czas trwania to 4h, cena 360zł (wcześniejsza ustalona cena to 280zł) hm…. gdy szłam do kasy fryzjer powiedział, że dekoloryzator poplamił mi koszulę którą miałam na sobie i spodnie, bardzo mnie przepraszał za szkody a w ramach rekompensaty dostałam maseczkę do włosów o wartości 49zł… wspomnę jeszcze, że kolor wyszedł rudy, a nie brązowy. Gdy w domu umyłam włosy załamałam się (szorstkie, suche i łamliwe). Po miesiącu zapisano mnie na farbowanie odrostów. I znowu to samo farbował mnie pan Wiktor i poinformował, że zaszła pomyłka i że pan Daniel nie będzie miał czasu żeby mnie ostrzyc. W trakcie farbowania zapytał co było robione z włosami bo są bardzo suche i zniszczone… i że włosy aż piją farbę. Zrobiono mi więc zabieg nawilżający, gdy pan Wiktor zapytał przy rozczesywaniu włosów czy często chodzę w kitce, nie wiedziałam o co mu chodzi do momentu powrotu do domu …. (gdy uniosłam włosy do góry te przy szyi po prostu odpadły)….kolor włosów miał być złocisty brąz, wyszła gorzka czekolada, na moje pytanie czy farba się zmyje powiedział, pani się nie martwi na następnej wizycie zrobimy jasne pasemka. ..Pan Daniel znalazł jednak dla mnie czas, przy ścięciu włos,ow, aż chciało mi się płakać bo musiał bardzo dużo włosów ściąć, a przy okazji namawiał mnie na brazylijskie trwałe prostowanie włosów( około 350zł). Czas wizyty 4h, cena 260zł. Więc moje drogie oceńcie same czy naprawdę warto chodzić do takiego„profesjonalisty”… .. teraz chodzę do fryzjera na osiedlu artego, do pani Kamili, która p mału robi porządek na mojej głowie chociaż długa droga przede mną i jeszcze wspomnę ,że ceny ma bardziej realne, a mi więcej zostaje w kieszeni .
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
ja zdecydowalam sie na wizye w focusie i trafilam do fryzjerki blondynki w sumie za taka kase nic szalowego proste podciecie wlosow praktycznie samych koncowek szczerze mowiac spodziewalam sie lepszego efektu jesli chodzi o umiejetnosci fyzjerow w takim salonie ...
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Miałam podobna sytuacje, tylko ze ja chciałam zaoszczędzić. Stwierdziłam po co wydawać kupę kasy na rozjaśnianie włosów skoro używa się tych samych kosmetyków. Byłam naiwna :/ z rozjaśniaczem siedziałam na głowie ponad 1,5 godziny bo były żółte, a przecież nic mi się nie stanie jak twierdziła fryzjerska. Po umyciu zaczęło się czesanie, włosy mi wypadały pasmami, po prostu jakiś koszmar, suche, szorstkie i dużo mniej niż przed rozjaśnianiem. Ciuchy podobnie jak u Ciebie zniszczone tylko mi nawet nikt nie dał odżywki za 49zł porażka jakaś. Na szczęście było dość zimno wiec przez tydzień chodziłam w czapce
potem nie było innego wyjścia musiałam ściąć włosy ;/ Powiedziałam sobie, ze już nie będę żałować pieniędzy i pójdę do specjalisty. Trafiłam na panią Kingę. Na szczęście doprowadziła moje włosy do takiego stanu, ze mogę się już pokazywać na "mieście" bez czapki
|
|
|
|
|
#716 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio współlokatorka poleciła mi Studio Urody Secesja. Już jakiś czas temu zachęcała mnie ,żebym poszła tam, tym bardziej ,że moje końcówki błagały o podcięcie
. Jakoś się przed tym wzbraniałam, no ale poszłam. Powiem Wam szczerze ,że jestem zadowolona. Co prawda tylko podcięłam włosy, ale wiem ,że tam wrócę . Także polecam
|
|
|
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a wiecie czy w salonie na Twardzickiego dalej pracuje p. Dominika? Byłam tam już jakiś czas temu i byłam b. zadowolona, chciałabym powtórzyć wizytę, najchętniej poszłabym do tej samej fryzjerki, tylko nie mam pojęcia czy ciągle ją tam zastanę... Może któraś z Was wie? Lemonka??
Edytowane przez vLain Czas edycji: 2012-01-22 o 21:31 |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
zastaniesz, bo jest właścicielką
) tylko radzę zadzwonić z dwa tygodnie wczesniej..
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak czytam wasze opinie to mam wrażenie, że sama to pisałam. Aktualnie jestem na etapie noszenia czapki . Może poradzicie mi do kogo mam się zwrócić???
|
|
|
|
|
|
#720 |
|
Rozeznanie
|
Oo dzięki za informację, to się bardzo cieszę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

bez komentarza.

że sama nie miała koncepcji to wymyśliłam sobie, że mialy być wycieniowane na ostatnich 5 cm, przód pazurki i przedziałek prosty.. a wyszłam tak, że miałam długą wartswę włosów, dlugo nic kolejna wartswa