![]() |
#781 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
też tak słyszałam
![]() ![]() ![]() koleżanka wygrywa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moje dziecko na ostatniej stronie książki ze szkoły napisało drukowanymi literami słowo: GUWNO
![]() Odwróciłam się,żeby nie widział mojego śmiechu, a potem pouczyłam,że jak już coś pisze to bez błędów ma być ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ![]() mam 175 cm i kiedyś ![]() ![]() ![]() stań jak pokrzywiona sierota, a będziesz trendi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |||
Zakorzenienie
|
Ja chcę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-06 o 17:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() łzy mi ciekną ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#787 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() A fakt , że trendi jest wyglondać jak zgwałcona sierota z psychopatycznymi skłonnościami z rumuńskiego sierocińca ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A spodenki ma obleśnie podciągnięte ze milimetr i se 2 rowy rozpołowi. ![]() ![]() Na moje oko to choroba Heine-Medina. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-06 o 17:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() za moich czasów jedną z mód była narkomanka look ![]() ![]() dopra jakoś zniesę tego platfusa ![]() tylko co następne ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-06 o 17:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wpisz tu zomzing
|
to dam jeszcze jednego
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- może to? ![]() fajne rysuneczki i wporzo kolo Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-06 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To chodź ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() ad3. oooo właśnie to Cytat:
![]() ![]() ![]() fota w biało-czarnych spodniach super ad2. ja tam nie mam nic przeciwko naturalnym zembom ![]() ide na statek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasami ciut krzywe ząbki mogą być urocze ![]() Byleby nie zaczęło się celowe krzywienie zębów - to już chore ![]() Cytat:
![]() hm, facet-szczudło ubrany jak baba ![]() ![]() Podpisuję się pod słowami MM ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/628377/marylin,monroe.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-06 o 17:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
współczesna młodzież jest trochę dziwna
![]() ou usunęli wątek ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-06 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
![]() ale takie ciut krzywe z natury zompki u facetów są fajniutkie ![]() nie lubię takich śtucnie wyglądających holyłódzkich wyszczerzy -> ![]() Fogóle holyłuckie lalusie mi się odwidziały... a kiedyś mi się takie wypindrzone chuopy podobały ![]() (Wyjątkiem jest Jackman, ale on z antypodów ![]()
#799 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no oby ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() byliśmy w dziś w teatrze ![]() Cytat:
![]() znałam ten kawałek z radia ale nie mogłam namierzyć!!!! i też powtarzam, w refrenie brzmi jak Gabriel, ale wolę Gabriela. Jak nie znasz jego twórczości, polecam ![]() szczególnie osobiście soundtrack do Passion ![]() ![]() ![]() Ewusi gratuluję Majorki!!! A Vesence polecam L'eau d'Ambre, moim zdaniem ładniejsza niż extremalna ja dziś pachłam Royal Muska z wygrzebanej w czeluściach szuflady końcówki sampla chyba chcę je mieć ![]()
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Ja chcem Słonia bo się kończy zostało mi może z 2/30ml a mam chyba 2 lata go
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
laska wstawiła zdjęcie ładnego, chudego, bladego rudzielca
a opis leciał mniej wiecej tak: Dziewczyna , która jest na avku sprzedała mi konto ! Czy według cb jestem ładna uzasadnij ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-06 o 18:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu- ciekawa jestem, co powie twój narzeczony
![]() Mój eks po czymś takim nie ożeniłby się ze mną- ale był mężem ekstremalnym ![]() Rozterko- co do zapachów zielonych- do malowania przynajmniej interesuje mnie TYLKO Eden- tak jadowitej, narkotycznej zieleni nie ma żaden inny zapach Mam już dobre żarówki ![]()
#805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przedwczoraj przeczytałam Kajtkowe przygody ![]() Cytat:
![]() Ewuś, gratuluję ![]() Wygrzejecie się tam trochę. Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-11-06 o 18:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
ach, jeszcze do Somebody That I Used To Know miałam się odnieść, bo mnie też wciągnęło
![]() piosenka-demon, zaraźliwa i uzależniająca ![]() a dwuznaczności w tekście mogą też być celowym zabiegiem, tak sobie myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale ten gabrielspiewa w tylu piosenkach ze nie iwem czego posłuchac ![]() najlepiej zeby było podobne do Gotye ![]() Cytat:
![]() ![]() o tych dwuznacznosciach tez tak mysle ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Afric Simone Ramaya ![]()
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest tak gupie, ze az smieszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a dużo bo to człowiek orkiestra mój ulubiony jego to the feeling begins idę na must be the music, liczę, że wygrają Kamienie ![]() aaa komu się podoba Eris is my Homegirl? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.