Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-06, 19:41   #1531
Candy Killer
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Cytat:
Napisane przez innalajna Pokaż wiadomość
Coco Mademoiselle zaczęła mi się śnić po nocach ostatnio... orientujecie się, czy w Lidlach są jeszcze imitacje Coco?
sa sa...ale jak dla mnie one smierdza..niby cos podobnego maja ale nie...to juz wole te podrobki w takich podluznych flakonikach w wysuwanych pudeleczkach po25-30zl niz to lidlowskie

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 19:46   #1532
maffash
Zakorzenienie

Dziewczyny jak sie nazywala ta stronka, gdzie sprawdzalyscie czy sciagaja wasze zdj?;d
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 19:49   #1533
Candy Killer
Zakorzenienie

tynt

Stary 2011-11-06, 19:50   #1534
maffash
Zakorzenienie

Dziekowac
Stary 2011-11-06, 19:51   #1535
innalajna
Raczkowanie

a tak poza tym ostatnio w Empiku zwrócił moją uwagę kalendarz Kota Simona :P ale z powodu zakupów, które musiałam zrobić, odłożyłam ten zakup na później.

everybody lies.

innalajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 19:52   #1536
maffash
Zakorzenienie

A tak w ogole bawi sie ktoras z Was w Postcrossing? Tak mi sie przypomnialo a propo Empiku, bo tam sa piekne kartki
Stary 2011-11-06, 19:53   #1537
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
desti OMG.

Dziewczyny, jakie są wasze ostatnie odkrycia perfumowe? Ja napaliłam się ostatnio na Oh, Lola od Marca Jacobsa... muszę się ograniczyć z kupowaniem kosmetyków, chociaż wczoraj będąc w galerii nie kupiłam nic kosmetycznego, ba, nawet nie weszłam do Rossmanna czy Natury
O perfumach to moglabym bez konca narazie wrocilam do Flowerbomb EDT,Habanity i kilku innych o ktorych pisalam na blogu.
Obecnie mam ochote na TBS White Musk Libertine
Stary 2011-11-06, 20:17   #1538
kasiaj85
Moderator

Na wstępie: czy Wyście powariowały z tymi postami??????? 45min Was nadrabiałam!!! :P
Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
piękne!

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
http://www.playr.pl/2010/09/organizu...-kamieniarzem/

macie dziewuszki tak apropo tych rozdan
ja właśnie się zastanawiam, bo kurczę jakbym miała wybrać sama odpowiedź, osobę to nie wiem czy bym dała radę... bo jak wybierzesz X to Ci powiedzą, że po znajomości, jak wybierzesz Y to że się nie zgadzają z wyborem... itepe, itede... ale dzięki za artykuł, zapisuję i będę się starała robić rozdanie zgodnie z planem!

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
jeszcze nie spotkalam falszywego kota ale za to falszywych ludzi i tych spotykam niestety za czesto...

Cytat:
Ty nie widzisz w tym nic zlego , ja tez jak i wiekszosc z nas ale wg prawa to jestnielegalne i na wszelkie konkursy trzeba miec pozwolenie i odprowadzic podatek w innym przypadku oszukujesz panstwo a kary daja za to nie male...:/ oczywiscie skarbowka nie siedzi na necie i nie wyszukuje rozdan specjalnie ale jak sie znajdzie jakas zyczliwa...to moze byc srednio ciekawie

caly problem znika w momencie kiedy konkretnie opisze sie rozdanie..zada sie np konkursowe pytanie..zeby nie bylo ze losowo sie wybierze kogos i napisze sie ze zwyciezce wybierze komisja konkursowa ...w tle mozesz sobie uzywac maszyny losujacej ale bezpieczniej bedzie tego nie ujawniac poczytaj sobie ten artykul co podalam
wieeeeem... głupie to nasze prawo strasznie... :/

Cytat:
moj kot calkowicie olewa sprawy higieniczne..nie obchodzi go to ze wode na kapiel ja sobie puscilam..on siedzi w wannie pierwszy :P
oo jaaaaaa moja tylko kuka jak siedzę w wannie ale za to ma jakąś obsesję na punkcie toalety, i jak jestem tam, gdzie nawet król chodzi piechotą to mam zwykle kotę na kolanach
za to miałam kiedyś kotę która robiła sobie latem regularne wycieczki za rzeczkę i jak wracaliśmy do domu i wołaliśmy Lolę to słychać było tylko chlup i kot wybiegał z krzaków mokry calutki, tylko łeb suchy!
Cytat:
Napisane przez greatdee Pokaż wiadomość
Oooo już nie przesadzajmy, psy to też nie głupie łatwowierne stwory ubóstwiające człowieka. Ja tam kocham i psy i koty i drażni mnie ta tendencja do dzielenia się na zwolennika jednych albo drugich. Uznawania kotów za mądre i indywidualne a psy za głupie i łatwowierne jest bardzo krzywdzące i niesprawiedliwe... W końcu każde zwierzę jest inne i nie chodzi tu o gatunek.
ja też kocham i te, i te choć aktualnie posiadam dwa kociaste, nie mam po prostu warunków do psiaka... ale może kiedyś )
Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
a bo tak sobie pomyslalam, ze ludzie lubia przypisywac zwierzetom cechy, tez te negatywne, ktorych to zwierzeta nie maja... pies/kot/swinka morska nie sa falszywe, zlosliwe, wredne itd. itp. bo one swiata w ten sposob nie postrzegaja i takich cech nie posiadaja... niektore zwierzeta moga byc zle wychowane ale to juz nasza ludzka wina

to tak troche na zasadzie czerwonej plachty dla byka, ktory z natury widzi wszystko na szaro i wlasciwie jest mu to rybka w jakim kolorze jest plachta

u mnie jeden sie pcha do wanny i wylizuje ja do sucha... drugi namietnie wypija mi wode z kapieli, balansujac na krawedzi wanny
dokładnie, chociaż czasami mam wrażenie, że moje kociaste strzelają fochy na mnie, potrafią się "obrazić"... Moja kota kilkumiesięczna kosztowała mnie wiele nerwów bo regularnie sikała - głównie na moją stronę łóżka, ale potrafiła też np po naszym powrocie z dwudniowego "urlopu" osikać ostentacyjnie torbę podróżną... Na szczęście chwilowo jest spokój, jest po sterylce i pomału, powoli jej zaczynamy ufać i od kilkunastu dni jest ok... a już naprawdę miałam moment kryzysu
Twoje kociaste odwiedzam regularnie, i razem z mężem się na nie napalamy! są przecudne! )

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
Urodziny trza jakoś uczcić I wygląda na to, że uczczę je jakościowo

Mąż muzyk a czy gwiazda - moja na pewno

Kurde, akurat NYXa w NYC jeszcze nigdzie nie widziałam - tzn. są jakieś "wymoczki" pojedyncze w sklepach Urban Outfitters ale to naprawdę nic ciekawego... Nie wiem dlatego z tym NYXem tak ciężko :/ Musiałabym jechać po niego do New Jersey do Ulta, a szczerze mówiąc to mi się nie chce

Myślałam o czymś z UD... jakąś ładniusią paleteczkę?

UD - jak najbardziej w ogóle Ty jak zrobisz rozdanie to pewnie z zachwytu padniemy! tylko mi to się pewnie drugi raz nie poszczęści...
Cytat:

Dziewczyny, jakie są wasze ostatnie odkrycia perfumowe? Ja napaliłam się ostatnio na Oh, Lola od Marca Jacobsa... muszę się ograniczyć z kupowaniem kosmetyków, chociaż wczoraj będąc w galerii nie kupiłam nic kosmetycznego, ba, nawet nie weszłam do Rossmanna czy Natury
ja właśnie niedawno nabyłam Lolę jestem perfumowa ale nie niszowa tylko, hym mainstreamowa... I kocham Mademoiselle, a także Chance eau Fraiche, a ostatnio bardzo mis ię spodobał nowy Tresor Midnight Rose - i chyba w tym albo w następnym miesiącu sobie go sprawię podoba mi się, bo przypomina mi na samym końcu Armani Diamonds, który uwielbiam ale nigdy jakos nie doszło do zakupu a teraz będą dwie pieczenie

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
a tak poza tym ostatnio w Empiku zwrócił moją uwagę kalendarz Kota Simona :P ale z powodu zakupów, które musiałam zrobić, odłożyłam ten zakup na później.
mam na ten rok i już nowy czeka na swój czas lubię jak mam dużo miejsca w kalendarzu do zapisania i te cytaty ale ja bym mogła wszystko z kotami mieć

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 20:34   #1539
Candy Killer
Zakorzenienie

Kasiaj...w rozdaniach jak nie wiesz kogo wybrac to uzyj sobie maszyny bylebys o tym nie pisala ze wylosujesz za pomoca maszyny i nie pokazuj screena z wynikiem

wiemy ze jest male prawdopodobienstwo zeby ktos sie przyczepil ale wiemy tez ze w necie jest mnostwo hejterek

Stary 2011-11-06, 20:38   #1540
zoila
Klientka w krawacie

Dziewczyny może wy mi wyjaśnicie o co chodzi w haśle "rossmann w świdrze"? Bo ja nie ogarniam, a mam w wyszukiwaniach

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 20:39   #1541
_cornelia_
Zadomowienie

moja kociasta uwielbia myszy przynosić. średnio na wycieraczce jest jedna dziennie. raz nawet był bażant a ona najmniejsza z całej trójki.
Stary 2011-11-06, 20:52   #1542
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dziewczyny może wy mi wyjaśnicie o co chodzi w haśle "rossmann w świdrze"? Bo ja nie ogarniam, a mam w wyszukiwaniach
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 20:54   #1543
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Kasiaj...w rozdaniach jak nie wiesz kogo wybrac to uzyj sobie maszyny bylebys o tym nie pisala ze wylosujesz za pomoca maszyny i nie pokazuj screena z wynikiem

wiemy ze jest male prawdopodobienstwo zeby ktos sie przyczepil ale wiemy tez ze w necie jest mnostwo hejterek
no w sumie

no tak sporo hejterek... ja póki co dostałam tylko maila z pytaniem co piszę do firm jak się staram o współpracę... problem w tym, że jeszcze do żadnej nie pisałam... i nawet nie wiem za bardzo co tej lasce odpisać
Cytat:

Cytat:
Napisane przez _cornelia_ Pokaż wiadomość
moja kociasta uwielbia myszy przynosić. średnio na wycieraczce jest jedna dziennie. raz nawet był bażant a ona najmniejsza z całej trójki.
oooo ambitnie! moje koty z domu rodzinnego też polują jak oszalałe ale mój Czarny Diabeł to się myszkami bawi... nie przynosi ich jakoś specjalnie... Moje dwa za to nie są wychodzące więc za to polują na wszystko co znajdą w domu że nie wspomnę, o muszce czy komarze - jak się do domu takie dostanie, to nie ma zmiłuj...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 20:58   #1544
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny myślicie, że warto wystawić na blogu ofertę sprzedaży? Bo mam jeden nowy BB Cream a chciałabym go sprzedać
Stary 2011-11-06, 20:59   #1545
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

napisz notkę, pewnie ktoś odpowie
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 21:00   #1546
_cornelia_
Zadomowienie

ja moim w tym roku ogrodziłam tak, żeby nie mogły przejść, a i tak znalazły jakieś tajne przejście
najmłodszy jeszcze nie wychodzi, ale jak usłyszy otwieranie drzwi na taras, to jest płacz przez pół godziny, że on też by chciał wyjść.
Stary 2011-11-06, 21:00   #1547
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
moj poprzedni kocur to byl lowca myszki to taki standard byl u niego najgorsze ze czsto przynosil zywe i sie chwalil mamie a mama panicznie sie boi myszy heheh :P

2 x przyniosl zajaca a raz golebia pocztowego zywego i go puscil w kuchni...na nasze nieszczescie mielismy na scianie owieszone takie ozdobne talerze...nie musze mowic co sie z nimi stalo jak golabek zaczal latac po kuchni :P

Stary 2011-11-06, 21:00   #1548
LeejdiNaati
Zakorzenienie

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30359747]napisz notkę, pewnie ktoś odpowie [/QUOTE]
W takim razie zabieram się do pisania
Stary 2011-11-06, 21:04   #1549
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

A czytałyście Jonatana Carrolla?
Tak. Kiedyś go uwielbiałam. Do dziś pamiętam jego historie.. Przeczytałam wszystkie książki i żałuję, że nie ma nic nowego, a chętnie bym przeczytała jakąś jego nową książkę, aby zobaczyć czy nadal by mi się tak podobał.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Książki na tapecie. Może któraś z was odwiedziła/odwiedzi Targi Książki, które teraz trwają w Krakowie?
Niestety nie, bo w sobotę byłam na kongresie LNE, a dziś niestety nie mogłam. Ale widziałam tłumy jadące właśnie na targi książki.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 21:16   #1550
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
hehe mi bys tam mogla robic

musze takie kupic wlasnie zeby takie ladne wyszly
Mogę Cie zaadoptować i upasać muffinami
Ja swoje foremki kupiłam za grosze pardon za centy jak byłam w Holandii. U nas są dużo droższe
Cytat:
desti OMG.

Ja się zakochałam w Burberry Body
Cytat:
Stary 2011-11-06, 21:20   #1551
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślicie, że warto wystawić na blogu ofertę sprzedaży? Bo mam jeden nowy BB Cream a chciałabym go sprzedać
Jeśli napiszesz taką notkę, będziesz musiała usunąć link do bloga z podpisu, bo wtedy będzie on już traktowany jako strona komercyjna.
Stary 2011-11-06, 21:23   #1552
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jeśli napiszesz taką notkę, będziesz musiała usunąć link do bloga z podpisu, bo wtedy będzie on już traktowany jako strona komercyjna.
O tym nie pomyślałam, ale w sumie wiele dziewczyn (nie jestem pewna, czy również te z Wizażu) mają na swoich blogach zakładkę "wyprzedaż" czy coś w tym stylu ...
Stary 2011-11-06, 21:36   #1553
innalajna
Raczkowanie

kasiaj ja na ten rok mam kalendarz z Tyskie chociaż z gazet mam mnóstwo (Pani, Glamour) jeszcze mam jeden z pracy, ale ten sobie leży grzecznie na biurku w pracy zapisuję w nim tylko najważniejsze pracowe terminy :P w tym roku pewnie kupię sobie z Simonem, ale w najnowszym Glamour jest kalendarz/notes z Audrey Hepburn, chciałam kupić jak byłam w markecie, ale powstrzymałam się. ostatnio kupuję mniej kolorówki - czy mądrzeję, czy to przychodzi z wiekiem?

a jeszcze co sądzicie o perfumach Juicy Cotour Viva La Juicy?Mnie on kompletnie nie podpasował. Wąchałam go w Douglasie ale zupełnie mi nie pasuje. Gdy go czuję mam ochotę zwymiotować

everybody lies.

innalajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 21:53   #1554
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Być może ktoś szukał Rossmanna w mieścinie Świder bądź jej okolicach?

Cytat:
Ty nie widzisz w tym nic zlego , ja tez jak i wiekszosc z nas ale wg prawa to jestnielegalne i na wszelkie konkursy trzeba miec pozwolenie i odprowadzic podatek w innym przypadku oszukujesz panstwo a kary daja za to nie male...:/ oczywiscie skarbowka nie siedzi na necie i nie wyszukuje rozdan specjalnie ale jak sie znajdzie jakas zyczliwa...to moze byc srednio ciekawie

caly problem znika w momencie kiedy konkretnie opisze sie rozdanie..zada sie np konkursowe pytanie..zeby nie bylo ze losowo sie wybierze kogos i napisze sie ze zwyciezce wybierze komisja konkursowa ...w tle mozesz sobie uzywac maszyny losujacej ale bezpieczniej bedzie tego nie ujawniac poczytaj sobie ten artykul co podalam
Nie byłabym tego taka pewna W skarbówce mają ludzi, którzy łażą w terenie i sprawdzają, tak więc z racji tak dużej możliwości sprzedaży przez internet podejrzewam, że mają też swoich "wyławiaczy" internetowych.

Ja uwielbiam koty, chciałabym mieć, ale mam uczulenie Tak więc dopiero jak się dorobię domu z ogródkiem będę mogła sobie przygarnąć jakiegoś dachowca. Póki co mam dwa kochane psiaki

Edytowane przez Grace O Malley
Czas edycji: 2011-11-06 o 21:54
Grace O Malley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 22:08   #1555
maffash
Zakorzenienie

Moze wy mi doradzicie jaki wziac kolor revlona colorstay? zeby byl zblizony do tego jasnego? 150 czy 180?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10736.jpg (63,8 KB, 10 załadowań)
Stary 2011-11-06, 22:11   #1556
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Moze wy mi doradzicie jaki wziac kolor revlona colorstay? zeby byl zblizony do tego jasnego? 150 czy 180?
Myślę, że 150
Stary 2011-11-06, 22:13   #1557
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Myślę, że 150
widze, ze nie zalozylas watku o tym BB, jaki masz na sprzedaz?
Stary 2011-11-06, 22:18   #1558
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
widze, ze nie zalozylas watku o tym BB, jaki masz na sprzedaz?
http://kosmetycznie-z-leejdi.blogspo...&max-results=7 tutaj masz swatch tego 150 a co do BB to napisałam PW
Stary 2011-11-06, 22:36   #1559
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogole bawi sie ktoras z Was w Postcrossing? Tak mi sie przypomnialo a propo Empiku, bo tam sa piekne kartki
Ja się bawię, aczkolwiek teraz to mało intensywnie.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 23:14   #1560
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
moja kocica uwielbia zajmować środek łóżka i jest zła, gdy ją przesuwam, gdy się kładę. Często też lubi wchodzić pod kołdę. Kocur lubi kłaść się np. w zgięciu kolan, a młodziak śpi głową na poduszce.
U mnie specem od środka łóżka jest pies Kiedy czuje, że nadchodzi moment oddelegowania włącza opcję "ważę pięć ton" i też trudno ją przestawić. Kot pokornie śpi w nogach I też pod kołdrę lubi się schować Najlepiej w ciągu dnia, bo światło jaśnie panu przeszkadza. Kiedyś w poszukiwaniu odpowiedni zaciemnionego miejsca próbował wejść... w moją nogawkę [szerokie spodnie akurat miałam ]
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dziś kupione ostatnio lakiery Wibo
http://lakierowo.blogspot.com/2011/1...we-zakupy.html
Miałam ochotę na tą benzynkę, ale sobie przypomniałam, że mam podobny z Essence
Cytat:
nie bedeee Was tu zasypywac zdjeciami kotooow :P:P

ale masz :P
Karmelowy z mina "aleeeo co kaman " http://img.photobucket.com/albums/v7.../DSC_38461.jpg

i Pumcia pazurkowa dama http://img.photobucket.com/albums/v7...DSC_3884-1.jpg

zjeeeem Cie http://img.photobucket.com/albums/v7...i/DSC_3312.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v7...DSC_1218mn.jpg

i juz ide sobie :P
Fajowe
Cytat:
ja szukałam czegś niższego, bo chciałam dać pod skos w pokoju. nie mam niestety zdjęcia całości. wybaczcie zdjęcia, wiecie, że po imprezie różne pozycje się przyjmuje
Czad
Cytat:
Love in Black
Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
oooo ambitnie! moje koty z domu rodzinnego też polują jak oszalałe ale mój Czarny Diabeł to się myszkami bawi... nie przynosi ich jakoś specjalnie... Moje dwa za to nie są wychodzące więc za to polują na wszystko co znajdą w domu że nie wspomnę, o muszce czy komarze - jak się do domu takie dostanie, to nie ma zmiłuj...
Mój też niewychodzący [tzw już wychodzący, bo się nauczył po rynnie do sąsiadów spacerować ], odbija sobie polowaniem na chrabąszcze majowe i te wielkie, zielone świerszcze...
Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam koty, chciałabym mieć, ale mam uczulenie Tak więc dopiero jak się dorobię domu z ogródkiem będę mogła sobie przygarnąć jakiegoś dachowca. Póki co mam dwa kochane psiaki
A nie myślałaś o odczulaniu?

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości