![]() |
#811 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Idę
![]() Na? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ewusia jakby co to ja z Tobą na tę Majorkę polecę ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
dziś w radiu usłyszałam Kabaret OT.TO i mnie na wspominki wzięło
![]() http://www.youtube.com/watch?v=cQ1D2K6FBlk i pamiętam Wieśka z grzywką - kiedy to było... ![]() stara żem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-06 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
która?
wypatrzyłam conajmniej trzy ![]() i rozwinęło mi się na 2010, jednak platfusa używała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fszyscy oglądają finał Must ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeśli ja nie pamiętam, to musi być oznaka sklerozy starczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzież tam, stara ja ![]() to jeszcze piosenki dla dzieci ![]() http://www.youtube.com/watch?v=5deOI...eature=related jak byłam mała, to śpiewałam "ćwierkają wróbelki od samego rana: wódka podrożała Marysiu kochana!" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-06 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba jestem najmłodszy w barze
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak kończyłam 25 lat, to chuop ówczesny (10 lat starszy) pisał mi tak: ja to nie wiem czy jestem zaintersowany kobietami w tym wieku, muszę pomyśleć... etc ![]() przysłał mi też bukiet tulipanów kurierem, dziękuję mu za kwiaty, a ten: dostałaś tyle ile masz lat ![]() przeliczyłam - 17 szt do dziś nie wiem czy zrobił to celowo czy go poczta kwiatowa oszukała ![]() a OTTO pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mnie już nikt nie zechce ![]() ![]()
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
i Zasmaażkaaaa!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=NxDFU-MUPcM kluski kląskie, plecak ziemniaczany i ziemniaki z piórami ![]()
#822 | ||
Wpisz tu zomzing
|
fięts tak:
wg mnie podmiot liryczny, co go dla wygody utożsamimy z wydającym paszczowo osobnikiem, jest jedynym stworem, który się udziela - "dialog" z panią odbywa się wyłącznie w jego głowie; osobnik zaczyna, że myśli o jakichś "nas", którzy wcześniej tworzyli związek, przypominając sobie przykładowo sytuacje, gdy druga strona twierdziła, że jest szczęśliwa, a on odczuwał wątpliwości i "samotność w związku"; - "Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company" z perspektywy czasu i rozstania stwierdza, że to jednak była miłość i rozstanie spowodowało dotkliwy "do nadal" ból; - "But that was love and it's an ache I still remember" ocenia drugą stronę jako skłonną do popadania w przesadę smutkową i dążącą do radykalnych rozwiązań, mimo to przypomina okoliczności rozstania; - "You can get addicted to a certain kind of sadness Like resignation to the end Always the end So when we found that we could not make sense Well you said that we would still be friends But I'll admit that I was glad that it was over" - druga strona zaproponowała "bycie przyjaciółmi", on wolał zaproponować radykalne rozwiązanie - no i właśnie poniewczasie się zorientował, że to był tzw "błąd" i on nadal panią kocha i nie może znieść tego, że są dla siebie obcymi ludźmi; refreś: pan zecydowanie twierdzi, ze pani nie powinna była go tak radykalnie odcinać i on się czuje zecydowanie niekomfortowo jako tylko "potencjalny statystycznie znajomy" i pani postarała się o to, żeby być dla niego tylko " just somebody that I used to know", czyli kimś z grona potencjalnych znajomych, kto w każdym innym przypadku pewnie chciałby go poznać (wspólni znajomi, miejsca itp.), ale ona celowo go ignoruje, bo tak się umówili - że to koniec i nie ma żadnej formy przyjaźni, ale też nie ma ostentacyjnego unikania; wtedy włącza się pani, czyli to co pani mogłaby, wg pana i w jego głowie mu odpowiedzieć, gdyby ze sobą rozmawiali wg jego scenariusza - czyli pani wg pana odpowiedziałaby, że w każdej sytuacji konfliktowej on ją obwiniał - "wkręcał" jej, że coś co poszło źle, to jej wina, a jej się to nie podobało, nie chciała tak dalej "prowadzić związku"i żyć, a on wtedy (coś jakby reminiscencja rozmowy, którą odbyli rozstając się) odpowiedziałby, że ok, rozstajemy się i on jej nie będzie niepokoił, skoro taka się czuje "wkręcana"; no i sensus głównus po takim zarysowaniu sprawy jest wg mnie taki: pan poniewczasie zauważył, że jest do pani bardzo przywiązany, że kocha, co zauważył dopiero, jak się rozstali; nie może znieść traktowania jak obcego, jakby nigdy ze sobą nie byli, uważa, że to sztuczne i że ona nie powinna się zniżać do takiego postępowania, bo przecież kiedyś go kochała, nie powinna być teraz "friend collectorem", omijając biednego jego; no i w domyśle on uważa, że powinni przynajmniej spróbować do siebie wrócić, bo cierpią glosy: Mickiewicz, Niepewność, Mesh, Who says to taki wstępniak nierozwinięty jest ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- i do tego będziesz miała białą trumnę ![]() ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-06 o 20:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
#825 |
Zakorzenienie
|
nie wiedzialam, że są jakieś zwyczaje z kolorami trumny
![]() coś kojarzę, że panny w sukni ślubnej chowali... to w białej trumnie też? nie kcę białego, ja kcę mrocną carną ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-06 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
To tylko przy płasszczach na wysoki wzrost będzie, ja mam długie łapy ale 42 od pachy w płaszczach mi wystarczy a w żakietach 47 bo wyżej wszyte.
łaziłam dzisiaj po parku ![]()
#829 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
najwyżej będę z białej wypełzać i straszyć
trudno, jakoś to przeżyję ![]() (nie ma jakiegoś limitu wiekowego? ![]()
#831 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ano ![]() ![]() następnym razem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kościuszki? ![]() Tak więc jak już pisała,m TŻ się cieszy, tak wiec i ja się ciesze i wpłacam zaliczkę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#832 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
w marcu Loreena McKennitt
![]() Cytat:
ja dziś miałam w łapkach Pentaxa k-x, zapomniałam zupełnie że ekstz ma i że już go nie raz miałam w łapkach ![]() ![]() jakby co, to jest do zbycia Pentax k200 i ten k-x pewnie też będzie do oddania... ![]() i się pozachwycaliśmy tym pięknym Fuji x100 co wynalazłaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
uff...
![]() Cytat:
![]() powrót do pracy po fińsku ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/49988/koledzy.html a tu zestaw a'la Kurt Cobain ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/46818/pr...by,cobain.html dobranoc ![]()
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
ʞɐɯǝuɐ
|
wlazłam w spodnie sprzed 4 lat
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.