|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
![]() a te 2 to teraz jakoś tak spadły nie stosowałam zadnych drakońskich diet, bo nie o to w tym wszystkim chodzi![]() Ogólnie to dużo ruchu ![]() Cytat:
O kurcze kochana to nie fajnie z tą uczelnia ![]() Kurde nie powinni Wam robić zjazdu w święto.. Mam nadzieje, ze mimo wszystko pogdzicie sie szybko z tż... ![]() Cytat:
No własnie dlatego ja se na zadne diety nie rzucałam bo wie, ze znowu bym przybrala po prostu wyznaje zasade mniej, a częściej no i ruch![]() Cytat:
Szybko mi do lekarza sie zgłosić, bo jak nie to
|
|
|
#1712 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
![]() Cytat:
Ach dzieci są takie pocieszne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana ciesz sie, Tobie też sie nalezy troche odpoczynku ![]() Cześć piękne ![]() Ale dzs szaro za oknem ja mam dzis na 2 zmiane do pracy. Dobrze bynajmniej dzień mi szybko zleci..Wczoraj z tz mieliśmy taką porządna kłótnie... i nie odzyaliśmy sie do siebie. W nocy nie wytrzymał i napisał do mnie smsa z przeprosinami... Opisze to później w klubie...
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie wiem jak to zrobić
Musze poszukać jakichś diet w internecie bo na pewno są No i na pewno zamierzam odpowiednio ćwiczyć. Jakiś czas temu ściągnęłam sobie kilka ćwiczeń na przybranie masy mięśniowej na pupie, udach i rękach Jakbyście coś znalazły w necie na temat przytycia to podajcie link![]() Wszystkie ćwiczą, żeby się ochudzić i to mnie zmobilizowało ale w drugą stronę Także jak chcecie dołączyć chudzinki do mnie to będę bardzo się cieszyć bo to będzie jeszcze większa mobilizacja no i w kupie raźniej![]() Dzień dobry Dzisiaj też mam podły humor. Nie pogodziłam się jeszcze z Tż-tem choć robi podchody ale ostatnio strasznie przegina i muszę dać sobie czas na przemyślenia bo zaczynam mieć głupie myśli Wczoraj nawet się z Wami pzrez to wszystko nie pożegnałam bo musiałam popłakać w poduchę.Jestem strasznie niewyspana po tym zjeżdzie... ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana staraj sie jeść du.zo różnych orzechów ![]() sa dobre na nabranie masy i na myślenie ![]() Pogódźce sie z tż... ![]() klub...
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za informacjęMam nadzieję, że się szybko pogodzimy. Jak będę miała czas to może napiszę w klubie o co chodzi... Już zaglądam do klubu |
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej.
Tajeczka ja na targi wybieram się chyba na pewno ![]() Mała_biegaczka domek bardzo fajny i funkcjonalny, ale przydałoby się wejście z garażu do domu. Ogólnie też lubię takie zwykłe, proste domki i na pewno nie duże a 68 tys za 10 arów to nie tak dużo jeszcze. U mnie w Piaskach- 24 km od Lublina 10 arów kosztuje około 130 tys. a pod samym Lublinem to już ponad 200 tys nawet za mniejszą działkę.... moi rodzice i TŻ mieszkają w blokach więc na działkę w "spadku" też nie mamy co liczyć. Ostatnio zdenerwowała mnie moja przyjaciółka która pochodzi z dość zamożnej rodziny i ona wraz z mężem od jej rodziców jako prezent ślubny dostali dom. Ona ma 23 a on 22 lata i wkraczają w życie z domem, super urządzonym, nie muszą martwić się o pieniądze, nie mają kredytów. A ona jeszcze narzeka, że ten dom jej się chyba nie podoba i wolałaby inny. no tylko ją ![]() ![]() . nie dość że mają od jej rodziców dom, samochody, umeblowanie całego domu, oboje pracują w firmie jej rodziców i jeszcze jej źle!!tak to jest, jak ktoś całe życie miał co tylko chciał to nawet takie rzeczy nie cieszą... mój TŻ cały tydzień w Zamościu a ja sama w Lublinie... oby do czwartku
|
|
|
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
Hej Piękne
![]() a ja wróciła z uczelni, dziś wolne w pracy, tylko wieczorkiem na szkolenie z bhp;/ Ehhh widzę, że nie tylko u mnie są ciche chwile z TŻ (już nawet nie wiem o co poszło wczoraj się posprzeczaliśmy i jakaś cisza między nami...ehh) Dastin nie smutaj mam nadzieje, że pogodzisz się szybko z TŻ ![]() a z tymi zjazdami to nieźle Was załatwili.... Zytka26 rany! Twoja przyjaciółka nie docenia tego co ma,co dostała... ilu ludzi chcialo by być na jej miejscu chociaż w połowie.... a tu dom na strat, samochód, praca... i jeszcze narzekają... masakra:/ pogoda u Nas piękna... jakby wiosna przyszła a nie jesień.... wczoraj bylismy po obiadku na spacerze było tak cudnie... ale ponoć na koniec miesiąca ma spaść śnieg!!!!!!!!
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
pogoda na prawdę jest śliczna
a o tym śniegu nawet nie chcę myśleć Zytka tez na bank pójdę
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Aga to moja przyjaciółka narzeka, jej mąż nie, wręcz przeciwnie. oj wiesz ostatnio stwierdziłam że ona żyje w innym świecie. I nie raz jej mówiłam żeby cieszyła się z tego co ma bo w sumie każdy kogo znam chętnie chciałby być na jej miejscu. na co ona że ona zna też osoby które mają jeszcze lepiej od niej. i tak w kółko.
jeszcze śniegu nie chce--- mam letnie opony i nie mam czasu zmienić ![]() A propo Dastin na pewno się pogodzicie, będzie dobrze. Zjazdy hmm ja w tamtym roku tzn pod koniec studiów licencjackich miałam w każdy weekend, nawet w majowy Tajeczka wybierasz się w sobotę czy niedziele? |
|
|
|
#1724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale co zrobić? ludzie to do siebie mają, że ciągle im mało.... Dahna! hejo... a Ty lobuzie takiego smaka narobiłaś mi wtedy na te soki bananowo- truskawkowe, że we wrocku przeszłam większość bidr. i nie znalazłam!!
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
Zytka nie wiem w sumie
i jeden i drugi dzień mam wolny a Ty kiedy?
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
TAJECZKA no u mnie to zależy kiedy będziemy świętować 90te urodziny babci
. 23 listopada ma i nie wiemy jeszcze czy impreza będzie w weekend przed czy po urodzinach. Chciałabym 2 dni być ale zobaczymy, napiszę na pewno jak ustalimy dokładną datę wyjazdu do babci
|
|
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
ja też bym poszła 2 dni... ciekawa jeszcze jestem ile wstęp i czy trzeba 2 razy płacić
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
efekty juz sa widoczne Mam jeszcze 5 zabiegow.
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Tajeczka tutaj wszytsko masz
http://www.slubne.targi.lublin.pl/ |
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam z pracy
i płacę 30zł/mies., dla os. tow. mam za 126zł ;]Cytat:
![]() udało mi się do Was zajrzeć mam w końcu chwilkę oddechu..i chyba znwou mnie przewiało :[ ucho mnie boli ![]() a w weekend jadę na Lubelszczyznę
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Witam kochane. Wreszcie dochodze do siebie.. Wczoraj bylam na uczelni z gorączką, termosem z herbata i reklamówka lekarstw.. ;/ Ale dzis juz jest znacznie lepiej Ma może ktoras z was jakies notatki z historii filozofii?? Jeszcze książke musze czytac;/ ktora wykladowca wydał no i każdemu sprzedal wczoraj.. |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
Anuleczek ja mam mase notatek... napisz mi tylko z czego konkretnie Ci potrzeba
![]() Zytka dzięki za linka
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() .Na studiach licencjackich też raz się zdarzyło że każdy musiał zakupić książkę wykładowcy i z niej pisać Biznes plan, kto nie miał książki dostawał ocene niżej to samo tyczyło się skserowanch książek... chory facet
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana wszystko co masz... filozofia starożytna, sredniowieczna i nowozytna.. jeszcze ks musze czytac B. Koziróg bo z nim mam wykłady.. ale ks juz mam..;p
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zadomowienie
|
Anuleczek wyślij mi maila w pw. z góry ostrzegam mam tego dużo jako studentka filozofii
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ona po prostu nie docenia tego co ma, bo sama nie musiała na to zapracować. dostała wszystko podane na tacy... Cytat:
To dobrze, ze już widac efekty po 1 zabiegu ![]() Ojj lalki dzis nie będzie za wesoły dzien w pracy okres dostałam...
|
|
|
#1737 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wam. Przepraszam, że nie zaglądam zbyt często, ale ciągle coś staje na przeszkodzie: szkoła, TŻ, spotkanie ze znajomą, dołek, PUP - i tak w kółko... Musiałabym się wreszcie wziąć za pracę licencjacką a wciąż nie wiem z której strony to ugryźć
Ech... mam wrażenie, że rzuciłam się z tym moim tematem jak z motyką na słońce |
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak właśnie jest, zawsze miała wszytsko na co chciała. Chciała samochód, tatuś kupił,(którym pojeździła 2 lata) chciała nowego laptopa nie ma problemu. Poznałyśmy się w liceum i wtedy nie była taka. Ja samochód też dostałam od rodziców ale oni żeby go kupić odkładali rok. Współczuję okresu ![]() Owieczka jaki masz temat? Ja broniłam się w lipcu ale może coś pomogę jeszcze
Edytowane przez zytka26 Czas edycji: 2011-11-07 o 12:40 |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

?
z facetami tak to już jest ;/ 
Z piątku na sobotę nie zmrużyłam oka i potem od 4.30 do 23.00 na nogach

. 23 listopada ma i nie wiemy jeszcze czy impreza będzie w weekend przed czy po urodzinach. Chciałabym 2 dni być ale zobaczymy, napiszę na pewno jak ustalimy dokładną datę wyjazdu do babci
PM 2013