moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was? - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-06, 15:18   #3361
asik1503
Zakorzenienie

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Czyżbyś pisała o Auchanie w Wola Parku? Byłam wczoraj i jak na razie malutko rzeczy, ale kupiłam sobie taką zawieszkę/dekorację/a'la bombkę na choinkę po 2,99 - prezencik i pod prezencikiem kula snieżna (mała) tak mnie zauroczyło
A Wola Park faktycznie ma już choinkowe łuki z bombkami i światełkami porozwieszane
tak ja widziałam tylko jak wystawiali xD efektu końcowego jeszcze nie... pewnie z czasem będzie przybywało gadżetów już się nie mogę doczekać blisko mam to mogę regularnie chodzić sprawdzać co nowego xD

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja też się wstrzymuję, głównie to z obawy, że jak przystroję mieszkanie teraz, to przed świętami te dekoracje mi spowszednieją.
no właśnie to też jest problem dlatego na razie gromadzę ozdoby i poczekam do grudnia... wtedy już będę mogła bez obaw zacząć przystrajać dom
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 16:08   #3362
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
tak ja widziałam tylko jak wystawiali xD efektu końcowego jeszcze nie... pewnie z czasem będzie przybywało gadżetów już się nie mogę doczekać blisko mam to mogę regularnie chodzić sprawdzać co nowego xD

no właśnie to też jest problem dlatego na razie gromadzę ozdoby i poczekam do grudnia... wtedy już będę mogła bez obaw zacząć przystrajać dom
Wiecie o czym myślałam, a propos świątecznych ozdób: żeby na jakieś gałązki takie cienkie powiesić lampki koloru białego. Ale skąd ja wytrzasnę w grudniu gałązki i czy mi się nie podpalą od lampek. Wiecie, coś na wzór takich "świecących wodorostów" z Ikei
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 16:16   #3363
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie o czym myślałam, a propos świątecznych ozdób: żeby na jakieś gałązki takie cienkie powiesić lampki koloru białego. Ale skąd ja wytrzasnę w grudniu gałązki i czy mi się nie podpalą od lampek. Wiecie, coś na wzór takich "świecących wodorostów" z Ikei
fajny pomysł

Ale sie wkręciłam w te bozonarodzeniowe jarmarki Patrzę jeszcze na Pragę, ale tam chyba nie będzie aż tak fajnie, te niemieckie miasta mają taki fajny klimat

Ale jeszcze nie wkręcam się w dekorowanie mieszkania, zostawię sobie to na grudzień
Stary 2011-11-06, 16:34   #3364
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:

eee no super pomysł wiesz zimą łatwiej będzie dorwać jakiegoś gołego krzaka z gałązkami xD a czy się podpalą... chyba jak dobrze owiniesz (żeby lampki nie dotykały bezpośrednio gałązek) to powinno być ok
22.08.18
IG
Stary 2011-11-06, 16:38   #3365
GrRoxy
Raczkowanie

Ja już od września planuję prezenty! Zwłaszcza jak ukryć przed moim chłopakiem Już zakupiłam foremki do pierniczków, wzięłam przepis od mojej babci na pierniczki Planuję już wyprawę do Rangis (sklep dla restauratorów etc. w Paryżu ale tam są bardzo ładne choinki) oraz już planuję gdzie pójdziemy na wigilię jako że francuskie potrawy nijak pasują do mojej diety po operacji :< Nie mogę się doczekać!!!
Stary 2011-11-06, 16:43   #3366
Atka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blueberrykiss Pokaż wiadomość
Wczoraj dzwoniła siostra. Pracuje w Galerii Krakowskiej. Słyszałyście o sklepie Home&You? Są już ozdoby świąteczne i to na wyprzedaży o 50% w zeszłym roku wydałam tam połowę wypłaty...
No to chyba muszę skoczyć do H&Y w tym tygodniu Uwielbiam rzeczy z tego sklepu!

Cytat:
Też robiłam kiedyś takie gwiazdy, nauczyłam się w podstawówce na świetlicy szkolnej
Ja bym chętnie zrobiła w tym roku takie na choinkę tylko nie wiem jak te 6 części potem ze sobą skleić? Klei się środek gwiazdki + boki każdej z 6 części?

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 17:13   #3367
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atka87 Pokaż wiadomość
No to chyba muszę skoczyć do H&Y w tym tygodniu Uwielbiam rzeczy z tego sklepu!
bylam wczoraj w H&Y w Arkadii i owszem duzo swiatecznych rzeczy ale niestety bez promocji/przecen
Stary 2011-11-06, 17:49   #3368
Parvati
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30351567]
Na pewno gwiazdy porobię, ale nie takie ogromne, raczej małe, ładniej wyglądają: http://recemoje.blox.pl/2009/12/Papi...-latwizna.html[/QUOTE]

Ja dostałam w prezencie w tamtym roku taką gwiazdę, dużą, kolorową i trochę maźniętą brokatem miała na górze taką śliczną pętelkę zrobioną żeby można było zawiesić, cudeńko bardzo mi się podobała i podoba nadal

Cytat:

Ja mam dość daleko, ale musiałam śmignąć do tamtejszego Kakadu to i do Auchana zajrzałam w poszukiwaniu świąt

Ja ozdób też nie wywieszam do grudnia w domu piosenek świątecznych też na razie nie słucham. Póki co tylko obejrzałam "Kevina w NY", bo jakoś mnie naszło
Co do prezentów to baaaardzo powoli zabieram się za kupowanie. Takie już konkretne kroki podejmę w przyszły weekend

Dziś mi koleżanka pisała, że w Empiku się święta rozstawiają

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 17:52   #3369
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
eee no super pomysł wiesz zimą łatwiej będzie dorwać jakiegoś gołego krzaka z gałązkami xD a czy się podpalą... chyba jak dobrze owiniesz (żeby lampki nie dotykały bezpośrednio gałązek) to powinno być ok
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
fajny pomysł
Tak myślicie? Chyba poproszę tatę, żeby mi poszukał takich gałązek gdzieś w parku z mamą, jak pójdą na spacer, a ja sobie je wysuszę i jakoś sprytnie owinę. Ale by fajnie było.

Cytat:

Ja bym chętnie zrobiła w tym roku takie na choinkę tylko nie wiem jak te 6 części potem ze sobą skleić? Klei się środek gwiazdki + boki każdej z 6 części?
Tak, te boki też ze sobą kleisz
Stary 2011-11-06, 18:40   #3370
marlen1366
Rozeznanie

Cytat:
fajny pomysł

Ale sie wkręciłam w te bozonarodzeniowe jarmarki Patrzę jeszcze na Pragę, ale tam chyba nie będzie aż tak fajnie, te niemieckie miasta mają taki fajny klimat

Ale jeszcze nie wkręcam się w dekorowanie mieszkania, zostawię sobie to na grudzień
Mnie się śni wyprawa do Kopenhagi na jarmark, albo do Salzburga tylko, że tam mam jakieś 800 km a do Drezna 400 więc różnica jest. Już sprawdziłam moje ozdoby choinkowe i wiem że mają się dobrze i czekam na początek adwentu bo wtedy już oficjalnie zaczynam szaleć. Jadłyście kiedyś duńskie kruche ciasteczka? Moim zdaniem są pyszne, zawsze na święta sobie kupuje w jakiejś ozdobnej puszce.
marlen1366 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 19:06   #3371
justysiaa89
Zakorzenienie

http://www.kwejk.pl/obrazek/632725/christmas,*.*.html
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-06, 22:28   #3372
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Swojemu chłopu już ogłosiłam, że od 11.11 powstaje świąteczna ja, która jest potworem szczęścia pachnącym cynamonem i wanilią
Jesteś super. Chyba ściągnę od Ciebie ten tekst

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Dużo rzeczy teraz dla większości jest na 'porządku dziennym' . Mandarynki czy pomarańcze dostępne cały rok, więc dla takiego przeciętnego dziecka to żaden rarytas w święta
Masz rację. Dlatego ja staram się, aby niektóre rzeczy kojarzyły mi się tylko ze świętami - np. nie słucham świątecznych piosenek przed grudniem, ukochane czekoladki Lindor kupuję tylko na święta, podobnie jak cynamonową herbatę Dilmah Dzięki temu te rzeczy budzą we mnie od razu skojarzenia ze świętami i stają się dla mnie wyjątkowe
Stary 2011-11-07, 09:19   #3373
IwonaMazury
Rozeznanie

46 dniii
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 10:02   #3374
Atka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
46 dniii

Śniło mi się dziś, że spadł śnieg i wszędzie było biało, i spieszyłam, żeby napisać wam o tym na forum

Stary 2011-11-07, 10:03   #3375
asia di
BAN stały

Dziewczyny ale się rozpisałyście. Ja dopiero wróciłam ze studiów i nadrobiłam wszystko. W sobote byłam w sklepie reserved i już były przyklejone gwiazdki na podłodze a na górze szyld z napisem " merry christmas". Jeżeli chodzi o mandarynki to ja też kupuję je tylko w okresie późnej jesieni/zimy ale i tak najlepiej smakują przed świętami no i ich zapach.
Pamiętam że jak byłam jeszcze mniejsza tata zawsze mnie i brata zabierał na przejażdżkę sankami. Przywiązywał sanki do samochodu i tak sobie jeździliśmy. Teraz jeszcze czasami ze znajomymi wyjdziemy pozjeżdżać sankami/jabłuszkami z górek, mimo że mamy już ponad 20lat, ale jest fajna zabawa, później idziemy na grzańca z ciachem.
asia di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 10:31   #3376
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Tak myślicie? Chyba poproszę tatę, żeby mi poszukał takich gałązek gdzieś w parku z mamą, jak pójdą na spacer, a ja sobie je wysuszę i jakoś sprytnie owinę. Ale by fajnie było.
Nie wiem czy wyczytałam to na tym wątku czy gdzie, ale możesz gałązki owinąć sreberkiem po czekoladzie czy tym do zapiekania (nazwa wyleciała mi z głowy ) .

Będzie to wyglądać jak szron

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez marlen1366 Pokaż wiadomość
Już sprawdziłam moje ozdoby choinkowe i wiem że mają się dobrze i czekam na początek adwentu bo wtedy już oficjalnie zaczynam szaleć.
Ja sprawdzałam lampki w sierpniu czy we wrześniu- działają.
Ale muszę kupić przedłużacze, bo 2 się spaliły.

A ja w święta pracuję- 24,25 i 26

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 10:33   #3377
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość
Pamiętam że jak byłam jeszcze mniejsza tata zawsze mnie i brata zabierał na przejażdżkę sankami. Przywiązywał sanki do samochodu i tak sobie jeździliśmy.
serio?
Stary 2011-11-07, 10:40   #3378
Atka87
Zadomowienie

Cytat:
serio?
Gdzieś na polnych drogach to jeszcze pół biedy, gorzej, jak na publicznych... Dobrze, że nic wam się nie stało.

Stary 2011-11-07, 10:53   #3379
asik1503
Zakorzenienie

ja w tym roku muszę kupić lampki do mojej choineczki tak 40 sztuk myślę, że wystarczy a w weekend jadę do ikei na poszukiwanie prezentów dla mamy i chrześniaka xD
22.08.18
IG
Stary 2011-11-07, 11:32   #3380
asia di
BAN stały

Cytat:
serio?
Cytat:
Gdzieś na polnych drogach to jeszcze pół biedy, gorzej, jak na publicznych... Dobrze, że nic wam się nie stało.
Hehe serio serio to było tak jak Atka pisze na polnych drogach ale tata nie jechał zbyt szybko nawet żadnej wywrotki nie było. Ja to miło wspominam, zawsze jak już przyszliśmy do domu z tej przejażdżki to mama czekała na nas z gorąco herbatą i obiadem. Sama chętnie teraz wybrałabym się na jakiś kulig.
Nimfa czemu pracujesz 25 i 26? Przecież są to dni wolne od pracy.
asia di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 12:01   #3381
IwonaMazury
Rozeznanie

czekam na śniegi reklamę coca coli jak ten czas leci niedawno myślałam sobie jeszcze 4 miesiące a teraz niecałe 2 w sumie półtora ale zarys prezentowy już mam hehe czas wydatków się zaczyna urodziny mojego chrześniaka , taty, moje ,mamy i jeszcze mikołajki hehe a potem święta damy radę
Nie mogę się oprzeć pokusi żeby tu nie zajrzeć chociaż raz dziennie na wątek który ruszył pełną parą widzę aż miło was poczytać . ja z dekoracją też czekam do grudnia
aż nie mogę się doczekać kiedy będzie śnieg i pełno migoczących lampek
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 13:14   #3382
marlen1366
Rozeznanie

ja akurat na śnieg szczegónie nie czekam bo dla mnie śnieg to problem z wyjazdem i odśnieżanie, ale lubie jak na polach i w ogrodzie jest biało
marlen1366 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 13:16   #3383
Atka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość
Hehe serio serio to było tak jak Atka pisze na polnych drogach ale tata nie jechał zbyt szybko nawet żadnej wywrotki nie było. Ja to miło wspominam, zawsze jak już przyszliśmy do domu z tej przejażdżki to mama czekała na nas z gorąco herbatą i obiadem. Sama chętnie teraz wybrałabym się na jakiś kulig.
Nimfa czemu pracujesz 25 i 26? Przecież są to dni wolne od pracy.
Ja byłam kiedyś w 5. klasie chyba na klasowym kuligu, gdzieś na wsi. Po polnych drogach ciągnął nas traktorem tata kolegi pamiętam, ile śmiechu było, jak po kolei pękały wszystkim sznurki (bo jakieś za słabe z domu pobraliśmy) albo jak się ktoś wywalał. Byłam też na kuligu w wąwozach, na takich dużych, wysokich saniach, które ciągnęły konie tylko miałam pecha, bo nie udało nam się z koleżankami siąść razem, więc kazano nam wchodzić tam, gdzie było jeszcze miejsce. Siedziałam obok pana woźnicy, na samym przodzie i nie bardzo się miałam czego trzymać... Bałam się cały czas, że wypadnę, szczególnie jak jechaliśmy z górki
I to tyle moich kuligowym przygód a chętnie bym na jakiś poszła tej zimy, hmmm.

Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
czekam na śniegi reklamę coca coli jak ten czas leci niedawno myślałam sobie jeszcze 4 miesiące a teraz niecałe 2 w sumie półtora ale zarys prezentowy już mam hehe czas wydatków się zaczyna urodziny mojego chrześniaka , taty, moje ,mamy i jeszcze mikołajki hehe a potem święta damy radę
Nie mogę się oprzeć pokusi żeby tu nie zajrzeć chociaż raz dziennie na wątek który ruszył pełną parą widzę aż miło was poczytać . ja z dekoracją też czekam do grudnia
aż nie mogę się doczekać kiedy będzie śnieg i pełno migoczących lampek
Temperatura ma spadać, także może niedługo doczekamy się śniegu
Właśnie mi przypomniałaś, że muszę oszczędzać pieniądze na urodziny Mamy a że są okrągłe, to chciałabym zrobić jakiś wyjątkowy prezent...

Stary 2011-11-07, 14:12   #3384
0luuun
Zadomowienie

Okazało się, że na początku grudnia będę na pare dni w Berlinie.Strasznie się cieszę, bo na pewno wprowadzę sie w mega świąteczny klimat.Odbywa się tam co roku pełno jarmarków świątecznych z prawdziwego zdarzenia: lodowisko, diabelski młyn, strzelnice, karuzele i tysiące kramów. Nie mówiąc już o ozdobach w całym mieście.

Mam nadzieje, że do tego czasu spadnie duuuuuuuuużo śniegu!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 366505_1318442665227_n.jpg (32,2 KB, 45 załadowań)
0luuun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 14:21   #3385
GosienkaC
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9232647]Zaczynam myśleć o prezentach. Lubię i tyle Poza tym ja właściwie cały miesiąc obchodzę Boże Narodzenie - atmosfera w pracy

A czemu? Halloween nie lubię, szlag mnie trafia, że u mnie w pracy klasy trzeba przystrajać na halołin. Błeeee....

Wolę nasz 1 listopad, nostalgiczny, zamglony Choć czasem żałuję, że wszyscy zmarłych wspominają tylko na smutno i tylko w ten dzień[/QUOTE]
To halloween to głupia moda z USA. Nie pochwalam i przeraża mnie to, że wprowadzili to do szkół. U kuzynki starsze dzieci straszyły w przebraniach, za przyzwoleniem dyrektora oczywiście. Głównie ich ofiarami były klasy pierwsze szkoły podstawowej. Dzieci autentycznie płakały ze strachu. Starsze dzieci miały radochę. Bez sensu to Nie na tym powinno polegać świętowanie 1 listopada.
A jeśli chodzi o Boże Narodzenie to uwielbiam Święta, ale dla mnie troszkę za wcześnie jest by o nich myśleć

Edytowane przez GosienkaC
Czas edycji: 2011-11-07 o 14:24
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:24   #3386
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Jesteś super. Chyba ściągnę od Ciebie ten tekst

Masz rację. Dlatego ja staram się, aby niektóre rzeczy kojarzyły mi się tylko ze świętami - np. nie słucham świątecznych piosenek przed grudniem, ukochane czekoladki Lindor kupuję tylko na święta, podobnie jak cynamonową herbatę Dilmah Dzięki temu te rzeczy budzą we mnie od razu skojarzenia ze świętami i stają się dla mnie wyjątkowe

Ależ proszę Cię, będzie mi bardzo miło

kurczę, już prawie 1,5 miesiąca do Świąt, jest cudnie, kocham tą atmosferę. W tym roku, aby jeszcze bardziej się nakręcić planuję zakupić środki pielęgnacyjne do ciała o świątecznym zapachu
Na razie mam czekoladowy płyn do mycia ciała i zestaw - ciasteczkowy peeling, masło i żel pod prysznic

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:40   #3387
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w TkMaxxie i tyyyle ozdób świątecznych, że się zakochałam Podobnie w nanu nanie, flo, almi decor. Do tego przystanęłam trochę przy świątecznych słodyczach w tesco

Chciałam już kupić prezenty dla brata i bratowej, ale powstrzymałam się Teraz żałuję trochę... dla brata byłby krawat ze srebrnymi spinkami, ładnie zapakowany, a dla bratowej taki fajny zestaw pilników na baterie, lakierów, odżywek, naklejek na paznokcie, ładnie zapakowany

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:

kurczę, już prawie 1,5 miesiąca do Świąt, jest cudnie, kocham tą atmosferę. W tym roku, aby jeszcze bardziej się nakręcić planuję zakupić środki pielęgnacyjne do ciała o świątecznym zapachu
Na razie mam czekoladowy płyn do mycia ciała i zestaw - ciasteczkowy peeling, masło i żel pod prysznic
Proponuję jeszcze zakupić spray do pomieszczeń o zapachu pomarańczy z goździkami lub piernikowym

cudo <3

Edytowane przez Oh Peggy Brown
Czas edycji: 2011-11-07 o 16:39
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:49   #3388
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd?

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w TkMaxxie i tyyyle ozdób świątecznych, że się zakochałam Podobnie w nanu nanie, flo, almi decor. Do tego przystanęłam trochę przy świątecznych słodyczach w tesco

Chciałam już kupić prezenty dla brata i bratowej, ale powstrzymałam się Teraz żałuję trochę... dla brata byłby krawat ze srebrnymi spinkami, ładnie zapakowany, a dla bratowej taki fajny zestaw pilników na baterie, lakierów, odżywek, naklejek na paznokcie, ładnie zapakowany
TkMaxx mówisz zaczęło szaleć...trzebaby skoczyć jakoś w przeciągu tygodnia
Kupowania prezentów się nie wstydź/nie bój/nie odkładaj nie będziesz musiała potem jak inni szaleć na ostatnią chwilę i gdy większość będzie rwać włosy z głowy Ty będziesz mogła na spokojnie po prostu cieszyć się świątecznym klimatem

Ja już skompletowałam prezenty dla 3 osób. Pozostaje mi tylko dla jednej z nich wypisać kartkę, dla dwóch karnecik no i opakować wszystkie...ale to robię zawsze na dzień przed Wigilią
Zostało mi jeszcze 8 osób + mój chomiś

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:51   #3389
Atka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 0luuun Pokaż wiadomość
Okazało się, że na początku grudnia będę na pare dni w Berlinie.Strasznie się cieszę, bo na pewno wprowadzę sie w mega świąteczny klimat.Odbywa się tam co roku pełno jarmarków świątecznych z prawdziwego zdarzenia: lodowisko, diabelski młyn, strzelnice, karuzele i tysiące kramów. Nie mówiąc już o ozdobach w całym mieście.

Strasznie Wam zazdroszczę tych jarmarków no i Berlina, to moje marzenie tam pojechać.
Ale w tym roku będę musiała zadowolić się jarmarkiem w Warszawie, na Krakowskim

Cytat:

Ja sobie kupiłam dziś właśnie czekoladowy żel do ciała

I herbatkę z Teekanee Winter Time

I powiem wam, że uwielbiam takie popołudnia, kiedy jestem sama w domu, za oknem jest już ciemno i włączam sobie fajną muzykę/oglądam tv/coś innego ciekawego robię, pali się świeczka... cudownie

Stary 2011-11-07, 18:38   #3390
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0luuun Pokaż wiadomość

Ale masz się fajnie Na pewno będzie super, zazdroszczę.

Cytat:
W tym roku, aby jeszcze bardziej się nakręcić planuję zakupić środki pielęgnacyjne do ciała o świątecznym zapachu
Gdyby nie mój projekt denko, to też bym kupiła pewnie jakiś zapachowy gadżet do kąpieli itp. No może pozwolę sobie np. na jakiś świąteczny żel pod prysznic, żeby nie było

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Do tego przystanęłam trochę przy świątecznych słodyczach w tesco

Proponuję jeszcze zakupić spray do pomieszczeń o zapachu pomarańczy z goździkami lub piernikowym
A jakie są już słodycze świąteczne?!

Właśnie! Czy np. Ambi Pur czy tam Brise produkują takie zapachy np. żelowe do domu w wersji świątecznej?Bo nie chciałabym pryskać u siebie sprayem.

Cytat:
I powiem wam, że uwielbiam takie popołudnia, kiedy jestem sama w domu, za oknem jest już ciemno i włączam sobie fajną muzykę/oglądam tv/coś innego ciekawego robię, pali się świeczka... cudownie
Zazdroszczę... Moje popołudnia są zajęte, nad książkami. Właśnie wróciłam pół godziny temu do domu z korepetycji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości