|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
oj niegrzeczna dziewczynka ![]() A panowie z Trójmiasta dali mi się poznać z jak najlepszej strony
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-07 o 02:09 |
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawać ślicznoty
Oby zleciał szybko
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
HEJKA MAYU
MOJE KOCHANE kwestować chcecie za mnie ![]() .....ale dziekuję że jesteście i się doczekamy tych moim cycków !!!JOASI najlepiej przełożyłabym ,,ale ja jak zawsze ..czekam do końca..wczoraj z chłopem gadałam i pytam czy już mam to poprzestawiać ..powiedział żebym poczekała chwile bo może akurat mu się uda ..tak myślę że powiem pani z kliniki że kilka dni przed podjadę na badania,będę czekała do samego końca!!!a jak nie to tak jak mówisz...luty to super termin ,jakby nie było ![]() mimo tego że moja wspólniczka mnie zostawia już na 100%..my z tż zastanawiamy się w ogóle czy to prowadzić dalej...prze✂✂✂..... GWENDOLINKO noo szkodaaa ...ale cóż zrobić po roku może się doczekam!!a tak znów mi się układa,i ten horoskop nawet o zabiegach chirurgicznych..nie nooo...z cyckami to ewidentnie mam pod górkę!!!![]() gdyby nie ten remont,mieszkanie...końcó wka ..dalej trwa... same rolety okienne plus jakaś tam tapeta do małej do pokoju,2400zł-właśnie przelałam kasiorę...i tak kasa wypływa cały czas......![]() JOASI widziałam cycorki tej dziewczyny dziękuje kochanie a ja stres zajadam ostatnio i mi się przytyło..fakt że tylko może 1kg ,może trochę więcej ale już się źle czuję i muszę od dziś dietkę ''wasa''zastosować...:coo l: miłego dniaaa......!!!!!!!!!a ja dziś na barze stoję za moją dziewczynk od 15do 21! zapraszam na obiadek i kawkę do mnie ![]() ZABO pięna 60letnia z Ciebie...i zazdroszczę pluskania się cały dzień..a ratownicy z pewnością ..hi hi patrzyli na synków!!!!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-11-07 o 09:29 |
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
![]() krokus26 08.11 - JUTRO ![]() ![]() Agi27 09.11 - 3 ![]() ![]() grazia78 14.11-8![]() ![]() joasi 17.11 - 11 ![]() ![]() Precelka1 17.11 - 11![]() ![]() klaudeczka2010 28.11-22![]() kajuja1 05.12 - 29![]() ![]() Nadinka2 19.12- 43![]() ![]() malinkac 19.12- 43 ![]() sherry.b 26.04.2012r-170![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-248 Dzień doberek Ja dziś zaspałam na wykład Chyba to było specjalnie![]() Miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#1565 |
|
Raczkowanie
|
Wstalam dzisiaj pelna energii bo ustalilam sobie dzien konsultacji - dopasowalam go do wmiare tanich biletow - idealnie by bylo bo wyskoczylabym tylko na weekend do Polski a do tego w tym czasie moja chrzesniaczka ma roczek wiec chcialam zrobic niespodzianke rodzince... no ale dupa... ja termin sobie ustalilam ale dr Kolasinski tego dnia nie robi konsultacji tylko dr Kolenda. Sama juz nie wiem do kogo isc... tak naprawde to ani o jednym ani o drugim lekarzu nie moge znalezc w necie za duzo opini a przeciez klinika jest znana wiec o co chodzi?
Pieniazki juz sie odkladaja maz chociaz codziennie mi powtarza ze kocha moje male cycuszki i chyba srednio by chcial zebym sobie cos z nimi robila to wczoraj dal mi spora gotowke... odkladal sobie za moimi plecami ale wiedzac, ze ta operacja duzo dla mnie znaczy dal mi je ![]() Kochanego mam tego meza |
|
|
|
#1566 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
MyaDiva widzę, że ranny ptaszek z Ciebie
! szkocica tylko zazdrościć takiego męża! złoto nie chłopak . Najważniejsze, że akceptuje Twoje decyzje i jest przychlny super
|
|
|
|
#1567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurcze chyba zdecyduje sie na dr Kolende - pracuje w klinice Kolasinskiego wiec chyba musi byc dobra co? Bilety sa strasznie tanie wiec bookuje konsultacje i lot )Pierwszy duzy krok w kierunku wiekszego biustu zrobiony
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!Pare dni nie pisalam, ale sledze uwaznie Wasze posty
Mialam isc w piatek zaplacic zaliczke za cycki, ale jakos sie nie zlozylo i ide w tym tygodniu.Decyzja podjeta!Oprocz tego chyba sie wyprowadze z domu lada moment i bede mogla w spokoju dojsc do siebie po operacji Postanowilam przelozyc ja na wczesniejszy termin. Doktor powiedzial ze powinnismy znalezc jakis w okolicach 12 grudnia...boze to juz za miesiac!!a jeszcze miesiac temu pewnie popukalabym sie w glowe gdyby mi ktos powiedzial, ze powieksze biust![]() ![]() ![]() A przyznam Wam sie ze mialam w piatek maly epizod damsko-meski i tak mi bylo zle z powodu moich cyckow, ze w ogole nie czerpie przyjemnosci z dotykania ich przez mezczyzne;( |
|
|
|
#1569 | |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczeta
![]() wiecie ze dzisiaj w m jak miłosc zginie hanka mostowiak ??ja jutro ide na biopsje. boze. moja małe biedne cycki beda nakuwane jakas igła. brrr ale dzwoniłam do dr - musze przyznac ze z rozmowy na rozmowe jestem bardziej spokojna i coraz bardziej jej ufam. jakby coś trzeba wycinać, oby nie, ona to zrobi i mam sie nie martwić, bo torbielki nie sa przeciwskazaniem do operacji, a ze implant pod miesnie i z gruczołem nie ma nic wspolnego to nie mam czym sie martwić. uffff gwendolinka, ale zaszalałas w weekend. ale kazdemu czasami trzeba "odpiecia wrotek" ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
violinka, kajuja,
każda z nas wstydziła się tego, co ma w staniku... albo raczej czego nie ma, a być powinno i dlatego jesteśmy po op Wy też jesteście na dobrej drodze ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Witaj yoko dziękuję za komplement ... przyznaję, ze częściej noszę staniczki z obawy przed ich opadnięciem, ale... chyba już nabrały ostatecznego kształtu, ułożenia i "usadowienia" na klacie ![]()
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kajuja1;30378709]czesc dziewczeta
![]() wiecie ze dzisiaj w m jak miłosc zginie hanka mostowiak ?? ja ogladam z seriali tylko na wspólnej i apetyt na zycie W reszte sie nie wkrecam bo to pochłaniacze czasu...
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dagaa81;30380323]
Cytat:
tvn górą ![]()
|
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta. Dziękuje za odpowiedź w sprawie narkozy.
Kajuja - wszystko będzie ok. Pędzę pakować się do szpitala. Rozmawiałam dziś z Panią Dr i wszystko ustalone, kazała mi się wyspać- ale jak tu zasnąć? /ha,ha/. Jutro mój wielki dzień- jednak marzenia się spełniają. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe cycolinki ))))
|
|
#1574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odezwij sie po.
|
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=dagaa81;30380323]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zabulek1;30382210]
Cytat:
a ja znowu wgapiam się w Twoje cycuchy w albumach... jak psychol napaleniec i ścięłam więcej włoski... jak Ty, ale pocieniowane, bo chcę już jak najwięcej mieć swoich naturalnych
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
Krokus bedzie super! Trzymam kciuki
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
Heee dziewczyny widze ze wszstkie ogladamy to samo
))---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Krokusik powodzenia i trzymamy kciuki.Mysle ze nam wszystkim to juz z gorki leci ))Buziaki
|
#1581 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=horo;30382337]
Cytat:
Zapuszczamy, zapuszczamy Ja moje naturalne- sredni blond, ktore nie wiem slaczego wpadaly w kolor slomkowy ostatnio, splukalam po myciu wodnym roztworem gencjanolu (to fioletowe na gojenie ran ![]() ![]() ![]() Do pracy czas Milego dnia wszystkim
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zabulek1;30386221]
Cytat:
a ja bym chciała słomkowy ![]()
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
POWODZENIA!DZIŚ TWÓJ WIELKI DZIEŃ TRZYMAMY KCIUKI!![]() ![]() Agi27 09.11 - JUTRO ![]() ![]() grazia78 14.11-7![]() ![]() joasi 17.11 - 10 ![]() ![]() Precelka1 17.11 - 10![]() ![]() klaudeczka2010 28.11-21![]() kajuja1 05.12 - 28![]() ![]() Nadinka2 19.12- 42![]() ![]() malinkac 19.12- 42 ![]() sherry.b 26.04.2012r-169![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-247
|
|
|
|
#1584 |
|
|
no i wczoraj zginęła hanka mostowiak, ale powiem wam że ja jakoś średnio oglądam ten serial. Zdecydowanie wolę "Przepis na życie" dla mnie jest super. Jeszcze do tego w necie oglądam "Jak poznałem waszą matkę" to dopiero jest super.
Trzymam kciuki krokus26
|
|
|
|
#1585 |
|
Raczkowanie
|
KROKUS26 powodzenia
!!! trzymam mocno kciuki,wracaj szybciutko zdać relację!!!No i następna cycolinka w naszym cyckowym-pięknym świecie
|
#1586 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim
![]() ale jestem zla W necie znalazlam jakies informacje skonsultowalam sie z kolezanka i postanowilam zapisac sie... wieczorem zabukowalam bilety (nie mieszkam w Polsce) na weekend a dzisiaj od rana dzwonie zeby sie zapisac. A pani w klinice uprzejmie mnie informuje ze pani doktor tego dnia nie ma Myslalam ze wybuchne kurcze cos mam pod gorke z ta klinika i cyckami - myslicie ze to jakis znak? moze nie mam tam isc... najpierw problemy ze znalezieniem info o tych lekarzach potem dr Kolasinski nie przyjmuje tego dnia, z biletami tez mialam problem zeby zabukowac na koncu sie udalo ale pani dr tego dnia nie ma!!! Macie kogos kto robil w Poznaniu operacje i byl zadowolony - mozecie kogos polecic ![]() Sama juz nie wiem co mam zrobic... |
|
|
|
#1587 |
|
|
szkocica współczuję Ci takich przebojów ale może to był jakiś przypadek. A gdzie akurat mieszkasz? Najgorzej ze bilety były juz zabukowane.
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jestem zdania że nic na siłę- i lepiej poczekać dłużej i mieć pewność że będzie dobrze niż na łapu capu łapać co jest. Przełóż wyjazd na inny termin i idz do lekarza jakiego wybrałaś na początku. Jak Ci inny/przypadkowy doktorek schrzani cycuchy to potem nie będziesz bukować tanich biletów tylko będziesz musiała bez wzglądu na cenę dostać się do Polski Nawet gdyby zabieg miał się przesunąć o kilka msc- ja bym poczekała bo najpierw postawiłabym na lekarza a potem na całą resztę. I jeszcze tak mi przyszło do głowy- może zadzwoń do Pana dr. i spytaj czy w drodze wyjątku nie przyjmie Cię w szpitalu w piątek? Przecież jeśli pracuje (konsultuje we wtorki ale pracuje chyba cały tydzień) dałoby się to uzgodnić. Mnie moja Pani dr. przyjmowała w szpitalu po operacjach jeśli poprosiłam o taką możliwość.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-11-08 o 12:55 |
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy Ty w końcu wstawisz fotki??? ... ![]()
|
|
#1590 | |
|
Wtajemniczenie
|
szkocica, przylatuj i zostań do wtorku, obskoczysz rodzine, załatwisz sprawe i wszyscy zadowoleni będą
![]() opinie o tych lekarzach napewno znajdziesz na Beauty ![]() Megi kochana a kiedy Ty zamierzasz się pochwalić troszeczke?? ![]() ciekawe jak się trzyma Krokusik?? o której doktorka operuje?? ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
jak mnie te straszne myśli nachodzą to sobie tu wpadam poczytam, pooglądam piękne cycuszki i znowu mi się ich chce mocno i strach odchodzą![]() a o zębach chyba żaden lekarz nic nie wspomina ale ja też latam teraz i robie co powinnam zresztą już dawno bo myślę, że nie jest dobrze zostawić sobie na czas operacji jakiś stan zapalny, ginekologa też zaliczyłam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

( już ją namierzyłam). Ho ho... alkohol w siebie wlałam za halloween bo usta mialam robione i nie mogłam nigdzie wyjsc. Miałam małe zawirowania tego wieczoru... Ale najlepsze jest to ze wylądowałam na noc u mojego byłego chłopaka i spałam na kanapie. Jakoś kurde mnie zadziwił... Tyle go znam ale mnie zaskoczył
. Paradowałam w jego koszulce bez stanika (wstydziłabym się) ...i biedny Pan X musiał miec dla mnie duzo cierpliwosci ... i tak kazał mi spać na kanapie
Fajny ten mój były. Jakiś normalny taki ale co z tego 

Oby zleciał szybko
.....ale dziekuję że jesteście i się doczekamy tych moim cycków !!!
po roku może się doczekam!!a tak znów mi się układa,i ten horoskop nawet o zabiegach chirurgicznych..nie nooo...z cyckami to ewidentnie mam pod górkę!!!
same rolety okienne plus jakaś tam tapeta do małej do pokoju,2400zł-właśnie przelałam kasiorę...i tak kasa wypływa cały czas......

i dlatego jesteśmy po op
... przyznaję, ze częściej noszę staniczki z obawy przed ich opadnięciem, ale... chyba już nabrały ostatecznego kształtu, ułożenia i "usadowienia" na klacie 

!!! trzymam mocno kciuki,wracaj szybciutko zdać relację!!!
Myslalam ze wybuchne