|
|
#901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
masz wizjer? ja bym juz go chyba nie wpuscila
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
a mój TŻ dostał receptę na antybiotyk na 7 dni co prawda mnie nie zaraża bo już i tak od 4 dni jest rozłożony zanim poszedł i mi nic nie jest ale nie wiem czy po antybiotyku nie będzie mu tak źle że nie pojedzie do mnie na 11. listopada ![]() a ja dostałam 5 z łaciny za koniugacje szok !
|
|
|
|
#903 |
|
MBZ♥
|
Capri nie otwieraj. sprawdź w spółdzielni czy wspólnocie czy wysyłali fachowca. jeśli nie to jak przyjdzie udawaj, że nikogo nie ma i wezwij policje
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Ilsa gratulacje
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
capri mam nadzieję, że ten facet tylko się pomylił....
![]() nie wpuszczaj obcych do domu następnym razem
|
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#906 |
|
MBZ♥
|
ja to jednak mam nadzieję, że to jednak był fachowiec:ale jak zobaczył Taką Capri w drzwiach to się zawstydził i stąd te nerwowe ruchy
![]() ale na przyszłość uważaj Caprioszku
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na zajęcia...
|
#908 |
|
MBZ♥
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Capri, mam nadzieję, że to nie złodziej. Na przyszłość jednak uważaj. ostrożności nigdy za wiele Wiecie, czy da się kupić męski, nieco sportowy w stylu zegarek do 35 zł? Kupiłam na All i przyszedł, ale jest wieeeeeeelki. i chyba go sprzedamy albo damy tacie P., bo na mojego brata nie pasuje. Poza tym pasek jest źle przepięty, więc i tak muszę iść do zegarmistrza przepiąć i kupić pudełko także nie chcę już strzelać z Allegro w tej kwestii.
|
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
e, nie, już się dowiedziałam że ma umrzeć od uderzenia autem w kartony
Cytat:
oby nie było żadnego włamania; jednak mieszkasz na pierwszym piętrze, bliziutko drzwi - idealne miejsce żeby szybko ukraść przedmioty ale w tych pokojach nic nie ma
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry, cześć i czołem!!
![]() Choji, gratuluję znalezienia pracy Narzuconemu ![]() Byou, zazdroszczę koncertu mój małżonek chciał mi taką niespodziankę zrobić i zabrać mnie na ten koncert, bo wie, że bardzo ją lubię, ale postanowił jednak ze mną o tym porozmawiać i stwierdziliśmy że nie zostawimy dziecka w jej pierwsze w życiu mikołajki...nie wiem, czy się chwaliłam, ale otworzyliśmy sobie w końcu wspólne konto bankowe w tym celu odbyliśmy wizytę w banku wraz z Mrówką- masakra. Darcie buźki od wejścia pozwoliło nam załatwić sprawę w tempie ekspresowym, ale co się nastresowaliśmy (szczególnie ja) to nasze ![]() No i jedziemy do Zakopca Wyjeżdżamy w najbliższy czwartek, wracamy w niedzielę Już zarezerowowałam nam pobyt, zapłaciłam Będziemy w hoteliku z aqua parkiem i spa na miejscu Już się nie mogę doczekać ![]() ![]()
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i praktycznego wrzasku Mrówki Zet ![]() co do Zakopca - strasznie żałoszczę nigdy nie byłam i chciałabym pojechać. wykorzystamy na to chyba na ten voucher od mamy, ale to nieprędko... Mam taką ochotę na wypad na weekend, że ło matko... Ale mogę sobie pozwolić dopiero po obronie. Wczoraj miałam załamkę i luby mi obiecał, że po mojej obronie może pojedziemy na kilka dni świętować, a jak się nie uda, to i tak potem jedziemy na narty, no i na wiosnę może Zakopiec. Ależ nie mogę się doczekać tylko do tego czasu to jest spora szansa, że skonam... W związku z czym poinformowałam o tym lubego i stwierdził, że wyjedziemy sobie na jednodniową wycieczke w czwartek (oboje mamy wolne). A cieszę się, jakbym na tydzień wyjeżdżała ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Gwizdak, a Mrówka jedzie z Wami zobaczyć polskie góry czy dacie jej od siebie odpocząć?
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro ostatnia tabletka yasminelle i chyba odpuszczę. Jedną pierś mam obolałą i koszmarnie nabrzmiałą, (rano miałam jakąś gulę na sutku, jest aż posiniały na rogach, druga pierś z kolei w normie), never ever!!! Znowu się roztrzęsłam
|
|
#914 |
|
MBZ♥
|
Gwizdak postaram się zrobić dobrą relację z koncertu
![]() gratuluję konta płaczu Mrówki nie zazdroszczę, ale mała Spryciulka wie kiedy pokazać siłę płuc![]() mam nadzieję, że się zrelaksujecie na wyjeździe ![]() a notkę wstawisz wcześniej? i jk studia?Naj nie znam się na zegarkach. szukałam trochę na all ale większość to jakieś japan style ![]() super, że jedziecie się wycieczkować ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Tysia |
|
|
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też się cieszę pewnie zahaczymy o Wisłę, o ile tata P. do tego czasu odda nam auto a jak nie, to gdzieś za miasto na spacer
|
||
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naj należy ci się jakiś mały odpoczynek, a jak tam sprawy obrony sie mają
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze mi mrożą krew w żyłach wasze opowieści o przejściach z hormonami
ja bym się bała w siebie wciskać to świństwo
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, czego się boję najbardziej? Że nie dostanę okresu z odstawienia przez stres na przykład. Ja już się kończę nerwowo, a wtedy to zwariuję chyba
uspokójcie mnie Przepraszam, że tak monotematycznie i nie odnoszę się do Was, ale jestem w tak cholernym dole, że co wieczór ładuję tabletki na uspokojenie i melisę i ryczę średnio dwa razy na dobę.
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia - bidulko
mąż jak wrócił do domu, to przyniósł ze sobą załącznik ze słowami, że chce mi podziękować za opiekę w czasie jego choroby
|
|
|
|
#920 |
|
MBZ♥
|
Tysia jesteś rozedrgana bo Twoje ciało pokazuje CI, że coś jest nie tak
![]() i proszę o usmiech. ze łzami Ci nie do twarzy kiedy masz wizytę u gina?
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuuu, Gwizdak weźcie mnie ze sobą, bo inaczej będę płakać jak Mrówka w banku
A tak serio dziś w końcu postanowione na 80%, że jedziemy na Sylwestra do Zakopca, tzn. zaraz po Świętach na 6 dni, 5 noclegów dokładnie. Nigdy nie byłam w górach w zimie, to będzie mój pierwszy raz Cieszę się, bo jedziemy w więcej osób, będzie wesoło Większość z tych co jedzie byli latem na kilka dni w Mielnie, tam gdzie my, wspólne ognisko, z którego nie pamietam jak wróciłam też bylo fajne ![]() Ach, czuję się podekscytowana Pierwszy mój wyjazd w zimie gdziekolwiek i to jeszcze między Świętami a Sylwestrem
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tysia, będzie dobrze, jak odstawisz http://kwejk.pl/obrazek/632342/hairstyles.html Zaczynałam od etapu 1., mam 4., a dążę do 6.-7.
|
||
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam depresję na midianie - koszmar... c oprawda nie miałam skutków ubocznych fizycznych, ale emocjonalnie totalna rozsypka. w życiu nie było ze mną tak źle. odstawiłam na dwa cykle (mniej niż dwa miesiące) tabsy wtedy i jak ręką odjął. |
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście
jeny, mam nadzieję, że wszystko w porządku, bo naprawdę... nie mogę nad sobą zapanować. Jeśli się po skończeniu tabsów nie ogarnę, to będę musiała iść do psychologa.By, nie wybieram się na razie do gina. Chcę skończyć tabletki (ciągle się zastanawiam nad jutrzejszą), dostać okres i dopiero potem iść. Przede wszystkim skontrolować piersi, bo się dziwnie zachowywały już przed yas., ale z kolei bardziej przeszkadzała mi prawa, a teraz wariuje lewa. Boję się ![]() Frezi masz przecudownego męża, zresztą od zawsze Ci żałoszczę ![]() Naj, oo, fajne to ja mam między 5 a 6 (bardziej w stronę 6 już ), a dążę do 8, choć za 9 bym się nie obraziła (a też zaczynałam od 1!)Najbardziej mnie zadziwia, że ja przecież brałam już kiedyś yasminelle, a ze 3 czy 4 lata temu i wszystko było super! Zrezygnowałam, bo pękały mi naczynka i zrobił mi się cellulit, a było mało seksu, więc nie było sensu się truć... Heh... Teraz przez całe opakowanie ani raz nie było figo fago, a z D. widziałam się całe dwa czy trzy, soł
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-11-07 o 18:51 |
|
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja chcę 9.
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Ten sklep właśnie otwierają w waw:
http://www.tigershops.pl/ ![]() Już się nie mogę doczekać ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Frezi zazdraszczam Mój mi za to zrobił kanapkę i naszykował herbatę na wynos
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popróbuj z innymi tabsami. u mnie zmiana była błogosławieństwem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

I jeszcze jak chciał wejść sprawdzić te pokoje to powiedziałam że stoją puste bo mieszkam sama

13.03.2008

także nie chcę już strzelać z Allegro w tej kwestii.

Ja jestem z reguły bardzo naiwna i ufna do obcych, ale jak p0myślałam o tym później to myślę sobie że z nim było coś nie tak...Niby awaria, miał tylko jakąś teczkę, żadnych narzędzi itp itd i tak dziwnie oglądał te pokoje
oby nie było żadnego włamania; jednak mieszkasz na pierwszym piętrze, bliziutko drzwi - idealne miejsce żeby szybko ukraść przedmioty ale w tych pokojach nic nie ma 

masz przecudownego męża, zresztą od zawsze Ci żałoszczę