Zazdrośnice vol 44 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-07, 16:47   #901
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdrośnice vol 44

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Kurde zmartwiłam się teraz... I jeszcze jak chciał wejść sprawdzić te pokoje to powiedziałam że stoją puste bo mieszkam sama
W sumie to nic nie "zobaczył" bo do mojego pokoju nie wszedł... no ale i tak się martwię teraz...a co jak wróci?

masz wizjer? ja bym juz go chyba nie wpuscila
Stary 2011-11-07, 16:48   #902
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Narzucony dostał pracę
gratulacje
a mój TŻ dostał receptę na antybiotyk na 7 dni co prawda mnie nie zaraża bo już i tak od 4 dni jest rozłożony zanim poszedł i mi nic nie jest ale nie wiem czy po antybiotyku nie będzie mu tak źle że nie pojedzie do mnie na 11. listopada

a ja dostałam 5 z łaciny za koniugacje szok !

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:50   #903
BYou
MBZ♥

Capri nie otwieraj. sprawdź w spółdzielni czy wspólnocie czy wysyłali fachowca. jeśli nie to jak przyjdzie udawaj, że nikogo nie ma i wezwij policje

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Ilsa gratulacje

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:50   #904
frezyjka85
Zakorzenienie

capri mam nadzieję, że ten facet tylko się pomylił....
nie wpuszczaj obcych do domu następnym razem
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 16:52   #905
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
masz wizjer? ja bym juz go chyba nie wpuscila
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Capri nie otwieraj. sprawdź w spółdzielni czy wspólnocie czy wysyłali fachowca. jeśli nie to jak przyjdzie udawaj, że nikogo nie ma i wezwij policje

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Ilsa gratulacje
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
capri mam nadzieję, że ten facet tylko się pomylił....
nie wpuszczaj obcych do domu następnym razem
Dzięki dziewczyny, przestraszyłam się trochę, ale będę już bardziej ostrożna
Stary 2011-11-07, 16:56   #906
BYou
MBZ♥

ja to jednak mam nadzieję, że to jednak był fachowiec:ale jak zobaczył Taką Capri w drzwiach to się zawstydził i stąd te nerwowe ruchy
ale na przyszłość uważaj Caprioszku

Stary 2011-11-07, 17:09   #907
capriola_87
Zakorzenienie

Idę na zajęcia...
Stary 2011-11-07, 17:25   #908
BYou
MBZ♥

http://www.tvn24.pl/-1,1723430,0,1,z...wiadomosc.html

Stary 2011-11-07, 17:29   #909
najfajniejsza
Zakorzenienie

a potem się zastanawiam, kto podwyższa ”średnią krajową”

Capri, mam nadzieję, że to nie złodziej. Na przyszłość jednak uważaj. ostrożności nigdy za wiele

Wiecie, czy da się kupić męski, nieco sportowy w stylu zegarek do 35 zł? Kupiłam na All i przyszedł, ale jest wieeeeeeelki. i chyba go sprzedamy albo damy tacie P., bo na mojego brata nie pasuje. Poza tym pasek jest źle przepięty, więc i tak muszę iść do zegarmistrza przepiąć i kupić pudełko także nie chcę już strzelać z Allegro w tej kwestii.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 17:35   #910
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
A dziś umiera Hanka Mostowiak...będziecie oglądać?
e, nie, już się dowiedziałam że ma umrzeć od uderzenia autem w kartony
Cytat:
Dziewczyny...
Dzwonek do drzwi. Otwieram, stoi facet i mówi że dostał wezwanie bo niby coś nie tak z wodą. Ja mówię że to chyba pomyłka bo z wodą wszystko ok, a akurat 5 minut wcześniej brałam prysznic. On stoi taki zdezorientowany i się nerwowo rozgląda po czym mówi że to na pewno tu bo miał przyjść pod 4. No i się pyta czy może sprawdzić w pokojach (nie wiem, myślałam że może kaloryfery czy coś) więc niewiele myśląc wpuściłam do do tych 2 pustych pokoi. W każdym zrobił tylko krok w przód i się rozglądał. W końcu powiedział że przeprasza za najście i poszedł Ja jestem z reguły bardzo naiwna i ufna do obcych, ale jak p0myślałam o tym później to myślę sobie że z nim było coś nie tak...Niby awaria, miał tylko jakąś teczkę, żadnych narzędzi itp itd i tak dziwnie oglądał te pokoje Myślicie że powinnam się martwić czy przesadzam?
pewnie się rozglądał skoro go zmieszałaś oby nie było żadnego włamania; jednak mieszkasz na pierwszym piętrze, bliziutko drzwi - idealne miejsce żeby szybko ukraść przedmioty ale w tych pokojach nic nie ma

Stary 2011-11-07, 17:51   #911
Gwizdak
Zakorzenienie

Dzieńdobry, cześć i czołem!!

Choji, gratuluję znalezienia pracy Narzuconemu

Byou, zazdroszczę koncertu mój małżonek chciał mi taką niespodziankę zrobić i zabrać mnie na ten koncert, bo wie, że bardzo ją lubię, ale postanowił jednak ze mną o tym porozmawiać i stwierdziliśmy że nie zostawimy dziecka w jej pierwsze w życiu mikołajki...

nie wiem, czy się chwaliłam, ale otworzyliśmy sobie w końcu wspólne konto bankowe w tym celu odbyliśmy wizytę w banku wraz z Mrówką- masakra. Darcie buźki od wejścia pozwoliło nam załatwić sprawę w tempie ekspresowym, ale co się nastresowaliśmy (szczególnie ja) to nasze

No i jedziemy do Zakopca Wyjeżdżamy w najbliższy czwartek, wracamy w niedzielę Już zarezerowowałam nam pobyt, zapłaciłam Będziemy w hoteliku z aqua parkiem i spa na miejscu Już się nie mogę doczekać
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:07   #912
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
nie wiem, czy się chwaliłam, ale otworzyliśmy sobie w końcu wspólne konto bankowe w tym celu odbyliśmy wizytę w banku wraz z Mrówką- masakra. Darcie buźki od wejścia pozwoliło nam załatwić sprawę w tempie ekspresowym, ale co się nastresowaliśmy (szczególnie ja) to nasze

No i jedziemy do Zakopca Wyjeżdżamy w najbliższy czwartek, wracamy w niedzielę Już zarezerowowałam nam pobyt, zapłaciłam Będziemy w hoteliku z aqua parkiem i spa na miejscu Już się nie mogę doczekać
gratuluję konta! i praktycznego wrzasku Mrówki Zet

co do Zakopca - strasznie żałoszczę nigdy nie byłam i chciałabym pojechać. wykorzystamy na to chyba na ten voucher od mamy, ale to nieprędko... Mam taką ochotę na wypad na weekend, że ło matko... Ale mogę sobie pozwolić dopiero po obronie. Wczoraj miałam załamkę i luby mi obiecał, że po mojej obronie może pojedziemy na kilka dni świętować, a jak się nie uda, to i tak potem jedziemy na narty, no i na wiosnę może Zakopiec. Ależ nie mogę się doczekać tylko do tego czasu to jest spora szansa, że skonam... W związku z czym poinformowałam o tym lubego i stwierdził, że wyjedziemy sobie na jednodniową wycieczke w czwartek (oboje mamy wolne). A cieszę się, jakbym na tydzień wyjeżdżała

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Gwizdak, a Mrówka jedzie z Wami zobaczyć polskie góry czy dacie jej od siebie odpocząć?
Stary 2011-11-07, 18:09   #913
justyna_dt
Zakorzenienie

Jutro ostatnia tabletka yasminelle i chyba odpuszczę. Jedną pierś mam obolałą i koszmarnie nabrzmiałą, (rano miałam jakąś gulę na sutku, jest aż posiniały na rogach, druga pierś z kolei w normie), never ever!!! Znowu się roztrzęsłam

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:11   #914
BYou
MBZ♥

Gwizdak postaram się zrobić dobrą relację z koncertu
gratuluję kontapłaczu Mrówki nie zazdroszczę, ale mała Spryciulka wie kiedy pokazać siłę płuc
mam nadzieję, że się zrelaksujecie na wyjeździe
a notkę wstawisz wcześniej? i jk studia?

Naj nie znam się na zegarkach. szukałam trochę na all ale większość to jakieś japan style
super, że jedziecie się wycieczkować

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Tysia Bidulko.

Stary 2011-11-07, 18:16   #915
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Jutro ostatnia tabletka yasminelle i chyba odpuszczę. Jedną pierś mam obolałą i koszmarnie nabrzmiałą, (rano miałam jakąś gulę na sutku, jest aż posiniały na rogach, druga pierś z kolei w normie), never ever!!! Znowu się roztrzęsłam
nie ma sensu, byś się katowała. zrezygnuj
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Naj nie znam się na zegarkach. szukałam trochę na all ale większość to jakieś japan style
super, że jedziecie się wycieczkować
Własnie nie chcę na All, bo kupiłam ten jeden, który wyglądał normalnie, i okazał się wielgachny. A boję się, że nic w takiej cenie nie znajdę i w związku z tym nie mam pomysłu na prezent dla brata

też się cieszę pewnie zahaczymy o Wisłę, o ile tata P. do tego czasu odda nam auto a jak nie, to gdzieś za miasto na spacer
Stary 2011-11-07, 18:29   #916
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
odpuść, nie ma sensu się tak męczyć...

naj należy ci się jakiś mały odpoczynek, a jak tam sprawy obrony sie mają
Stary 2011-11-07, 18:30   #917
Ilsa Lund
Zakorzenienie

zawsze mi mrożą krew w żyłach wasze opowieści o przejściach z hormonami ja bym się bała w siebie wciskać to świństwo

Stary 2011-11-07, 18:31   #918
justyna_dt
Zakorzenienie

Wiecie, czego się boję najbardziej? Że nie dostanę okresu z odstawienia przez stres na przykład. Ja już się kończę nerwowo, a wtedy to zwariuję chyba uspokójcie mnie
Przepraszam, że tak monotematycznie i nie odnoszę się do Was, ale jestem w tak cholernym dole, że co wieczór ładuję tabletki na uspokojenie i melisę i ryczę średnio dwa razy na dobę.

Stary 2011-11-07, 18:33   #919
frezyjka85
Zakorzenienie

Tysia - bidulko

mąż jak wrócił do domu, to przyniósł ze sobą załącznik ze słowami, że chce mi podziękować za opiekę w czasie jego choroby czyż on nie jest uroczy??? kocham go!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 07112011779.jpg (128,2 KB, 51 załadowań)
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:36   #920
BYou
MBZ♥

Tysia jesteś rozedrgana bo Twoje ciało pokazuje CI, że coś jest nie tak pomyśl, że to już koniec i więcej nie będziesz się męczyć z dżazminą. okres przyjdzie, zobaczyszi proszę o usmiech. ze łzami Ci nie do twarzy kiedy masz wizytę u gina?

Stary 2011-11-07, 18:37   #921
magda2109
Zakorzenienie

Jejuuu, Gwizdak weźcie mnie ze sobą, bo inaczej będę płakać jak Mrówka w banku A tak serio dziś w końcu postanowione na 80%, że jedziemy na Sylwestra do Zakopca, tzn. zaraz po Świętach na 6 dni, 5 noclegów dokładnie. Nigdy nie byłam w górach w zimie, to będzie mój pierwszy raz Cieszę się, bo jedziemy w więcej osób, będzie wesoło Większość z tych co jedzie byli latem na kilka dni w Mielnie, tam gdzie my, wspólne ognisko, z którego nie pamietam jak wróciłam też bylo fajne

Ach, czuję się podekscytowana Pierwszy mój wyjazd w zimie gdziekolwiek i to jeszcze między Świętami a Sylwestrem
Stary 2011-11-07, 18:37   #922
BYou
MBZ♥

Frezyjko

Stary 2011-11-07, 18:40   #923
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
naj należy ci się jakiś mały odpoczynek, a jak tam sprawy obrony sie mają
jestem tak naprawdę w połowie - niby robię badania, ale co chwilę zmieniam pomysł, jak je ugryźć, i kasuję to, co napisałam... potem muszę jeszcze podsumowanie i wstęp napisać. Pracę muszę złożyć do 15 grudnia, wysyłam ją promotorce do 20 listopada, mam nadzieję, że wcześniej.
Cytat:
mąż jak wrócił do domu, to przyniósł ze sobą załącznik ze słowami, że chce mi podziękować za opiekę w czasie jego choroby czyż on nie jest uroczy??? kocham go!!
kochany

Tysia, będzie dobrze, jak odstawisz krwawienie też będze

http://kwejk.pl/obrazek/632342/hairstyles.html Zaczynałam od etapu 1., mam 4., a dążę do 6.-7.
Stary 2011-11-07, 18:42   #924
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Tysia - bidulko

Jest cudowny! Tylko pozazdrościć
Stary 2011-11-07, 18:42   #925
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, czego się boję najbardziej? Że nie dostanę okresu z odstawienia przez stres na przykład. Ja już się kończę nerwowo, a wtedy to zwariuję chyba uspokójcie mnie
Przepraszam, że tak monotematycznie i nie odnoszę się do Was, ale jestem w tak cholernym dole, że co wieczór ładuję tabletki na uspokojenie i melisę i ryczę średnio dwa razy na dobę.
spokojnie kochana dostaniesz... swoja droga przezywalam cos podobnego koło marca... totalna depresja przez tabsy. brałam yaz
Stary 2011-11-07, 18:45   #926
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Jejuuu, Gwizdak weźcie mnie ze sobą, bo inaczej będę płakać jak Mrówka w banku A tak serio dziś w końcu postanowione na 80%, że jedziemy na Sylwestra do Zakopca, tzn. zaraz po Świętach na 6 dni, 5 noclegów dokładnie. Nigdy nie byłam w górach w zimie, to będzie mój pierwszy raz Cieszę się, bo jedziemy w więcej osób, będzie wesoło Większość z tych co jedzie byli latem na kilka dni w Mielnie, tam gdzie my, wspólne ognisko, z którego nie pamietam jak wróciłam też bylo fajne

Ach, czuję się podekscytowana Pierwszy mój wyjazd w zimie gdziekolwiek i to jeszcze między Świętami a Sylwestrem
ale fajnie

ja miałam depresję na midianie - koszmar... c oprawda nie miałam skutków ubocznych fizycznych, ale emocjonalnie totalna rozsypka. w życiu nie było ze mną tak źle. odstawiłam na dwa cykle (mniej niż dwa miesiące) tabsy wtedy i jak ręką odjął.
Stary 2011-11-07, 18:45   #927
justyna_dt
Zakorzenienie

Kochane jesteście jeny, mam nadzieję, że wszystko w porządku, bo naprawdę... nie mogę nad sobą zapanować. Jeśli się po skończeniu tabsów nie ogarnę, to będę musiała iść do psychologa.
By, nie wybieram się na razie do gina. Chcę skończyć tabletki (ciągle się zastanawiam nad jutrzejszą), dostać okres i dopiero potem iść. Przede wszystkim skontrolować piersi, bo się dziwnie zachowywały już przed yas., ale z kolei bardziej przeszkadzała mi prawa, a teraz wariuje lewa. Boję się
Frezi masz przecudownego męża, zresztą od zawsze Ci żałoszczę
Naj, oo, fajne to ja mam między 5 a 6 (bardziej w stronę 6 już ), a dążę do 8, choć za 9 bym się nie obraziła (a też zaczynałam od 1!)

Najbardziej mnie zadziwia, że ja przecież brałam już kiedyś yasminelle, a ze 3 czy 4 lata temu i wszystko było super! Zrezygnowałam, bo pękały mi naczynka i zrobił mi się cellulit, a było mało seksu, więc nie było sensu się truć... Heh... Teraz przez całe opakowanie ani raz nie było figo fago, a z D. widziałam się całe dwa czy trzy, soł

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2011-11-07 o 18:51
Stary 2011-11-07, 18:46   #928
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Tysia - bidulko

jeju jest cudowny
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
jestem tak naprawdę w połowie - niby robię badania, ale co chwilę zmieniam pomysł, jak je ugryźć, i kasuję to, co napisałam... potem muszę jeszcze podsumowanie i wstęp napisać. Pracę muszę złożyć do 15 grudnia, wysyłam ją promotorce do 20 listopada, mam nadzieję, że wcześniej.

kochany

Tysia, będzie dobrze, jak odstawisz krwawienie też będze

http://kwejk.pl/obrazek/632342/hairstyles.html Zaczynałam od etapu 1., mam 4., a dążę do 6.-7.
musisz być bardziej zdecydowana, 1 pomysł zawsze najlepszy.

ja chcę 9.
Stary 2011-11-07, 18:51   #929
Zwies
Zakorzenienie

Ten sklep właśnie otwierają w waw:
http://www.tigershops.pl/

Już się nie mogę doczekać

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Frezi zazdraszczam Mój mi za to zrobił kanapkę i naszykował herbatę na wynos
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-07, 18:51   #930
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Naj, oo, fajne to ja mam między 5 a 6 (bardziej w stronę 6 już ), a dążę do 7, choć za 8 bym się nie obraziła

Najbardziej mnie zadziwia, że ja przecież brałam już kiedyś yasminelle, a ze 3 czy 4 lata temu i wszystko było super! Zrezygnowałam, bo pękały mi naczynka i zrobił mi się cellulit, a było mało seksu, więc nie było sensu się truć... Heh... Teraz przez całe opakowanie ani raz nie było figo fago, a z D. widziałam się całe dwa czy trzy, soł
no ja za 8 też bym się nie obraziła. na razie mam między 4 a 5, ale mam mocno wycieniowane niestety.

popróbuj z innymi tabsami. u mnie zmiana była błogosławieństwem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości