|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Ja się teraz panicznie boję tabsów w ogóle. Wiem, że to pożyteczne i w ogóle, ale jak pomyślę, że co miesiąc mam testować i się tak czuć, to ja pierdzielę...
|
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i śliczne dostałaś róże; bardzo lubię białe kwiaty ![]() Cytat:
tylko nie wiem czy nie mam zbyt rzadkich do 9 ale najwyżej na większe wyjścia kupię sobie kiedyś za stówkę naturalne pasma clip-in
|
||
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Choji Gratulację dla Narzeczonego
![]() Capri następnym razem musisz być ostrożniejsza. znowu robi mi się zimno :beksa: mam do nauczenia się mięśni po łacinie :beksa: TŻ zaczął mieć stres bo w grudniu dużo okazji jest Frezi kochany Mąż ![]() Gwizdak Zazdroszczę wyjazdu
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w lutym, więc przeszłam do 4/5 w 8-9 miesięcy. Kurde, wolno mi rosną jednak ja z kolei myślę, że mam za gęste na dłuuugie włosy nei chcę ich mocno wycieniować, poza tym lekko mi się falują jedynie (na długości tylko, czyli od szyi w dół), więc nie ma sensu chyba... sama nie wiem... na razie dam im urosnąć do poziomu 6-7. A w styczniu idę podciąć i już mi serca pęka Józia, nie dziwię Ci się, to był jeden z powodów, dla których po midianie zrobiłam przerwę od tabsów, tylko że u nas to i komfortowo, i finansowo wyszło tragicznie, więc potrzebowałam powrotu do tabletek. Na szczęście pierwsze, które przetestowałam po przerwie, okazały się idealne. |
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
BYou "Je t'aime" Lary Fabian, bo akurat tego słuchałam po drodze na zajęcia
![]() Capri ja to bym Ci ![]() Byłam na zumbie ta kobieta jest super! takie tempo dzisiaj narzuciła, że szok, ale jestem z siebie dumna, bo nadążałam i w ogóle ładnie mi wychodziło kręcenie tyłkiem i machanie bimbałkami
|
#937 |
|
MBZ♥
|
Tysia będzie dobrze
![]() zobaczysz po paru dniach jak się zachowują piersi![]() Magda fajowo jeździsz do Mielna? ja kocham, ubóstwiam dla mnie nie ma lepszych wakacji niż mieleńskie![]() Naj jak wyprostuję to mam 8 prawie
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-11-07 o 19:17 |
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szalenie dbam o końcówki, żeby się nie rozdwajały i żebym nie musiała podcinać. już pół roku ich nie tykam.---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- nie wolno prostować
|
|
#940 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tez chce takiego Cytat:
|
|||
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak dbasz o końcówki? ja mam nierozdwojone, ale suche, jednak podciąć co kilka miesięcy musze, bo po prostu źle się układają i brzydko rosną. |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze, bo loczki są piękne
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję i podziwiam bo ja łaciny nie dałam rady ogarnąć Frezi super ten załącznik do podziękowań. No i mąż też niczego sobie. Widać, że dobrze się dobraliście ![]() Rozmowa poszła nieźle. Czy przejdę do 2 etapu to czas pokażę bo pani przekazuje szefowi-właścicielowi firmy info kto dobrze wypadł i on przegląda cv i wybiera z kim się spotka. Kobieta powiedziała mi, że dostali 1780 aplikacji więc jestem z siebie za✂✂✂iście dumna, że dostałam zaproszenie na rozmowę. Tak ogólnie to fajna firma ze ślicznym biurem i kurcze chciałabym dostać tę pracę.
|
|
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabezpieczam odrobiną oleju lub kremem do rąk zielonym z bebeauty ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
niby już mam ale tak jak mówisz - nigdy za wiele włosów
![]() Cytat:
Tata znowu miał dziś migrenę bo na USG pani mu nie wierzyła że nie może leżeć na kozetce bo mu się blokuje oddychanie ma tak dziwnie zbudowane gardło
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. tyle dobrze, że one na początku rosną szybciej.
|
|
#949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
brzydko się układają i ogólnie są beeee, ale lepsze niż miesiąc temu Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-11-07 o 19:36 |
|||
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja powoli już się szykuję na nockę ... najbardziej lubię nocki i popołudniówki ...nienawidzę ranków Carmi ładna ta sukienka chociaż jeszcze nie ma tego łał jak sama pisałaś ale myślę, że jesteś już blisko . Po takich oględzinach już się wie co się chcę mniej więcej Frezi gratulację dla męża ! Gwizdak zazdroszczę wyjazdu ! My dopiero do zakopanego we wrześniu wyruszymy Co do włosów ja już mam 9 jeszcze jakiś czas temu je sobie prostowałam raz kiedyś ( czyli może z 3 razy w tym roku ) ale teraz już mi się nie chcę Teraz podczas suszenia włosów przeczesuję sobie je dyfuzorem i mam takie fajne niby proste i mało puszące się ...ostatnio kuzyn naprawdę mi świetnie podciął te włosy ( jak to on mówił .... aaa podetnie mi je tak jak wszystkie gwiazdy mają podcięte )Kurczę ostatnio czuję się strasznie ... niby z pracy jestem zadowolona ale coś mnie gnębi , w ogóle nie mam ochoty nawet spojrzeć w lustro czuję się taka beznadziejnie - mało atrakcyjna
|
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Hej...
Frezi zazdraszczam Kochany mąż!Capri... maskara, co za ludzie... Mam nadzieję jednak że to nie był złodziej ![]() Jusia
|
|
#952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Śmierć Hanki to hit dzisiejszego dnia
|
#954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() brawo ![]() ![]() Gwizdak zazdraszczam Zakopca!! Zgadzam się z dziewczynami co do carmi w sukni, bardzo ładnie, ale to jeszcze nie to... capri na drugi raz nie bądź taka lekkomyślna i nie wpuszczaj obcego, mogłaś go poprosić o wylegitymowanie się najpierw skoro już go musiałaś wpuszczać, brrr aż mną wzdrygnęło ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#955 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakopane zawsze, a zaraz po nim Mielno Pierwszy raz byłam jak miałam 17 lat, a potem to już z TŻ-em Tak mu się spodobało, że chciał co roku jeździć, ale po tych ostatnich wakacjach już troszkę nam się znudziło Ale fajnie tam pojechać tak na kilka dni, bo jak byliśmy teraz 10 dni to trochę się nudziło A Wy też tam jeździcie? Gdzie macie ulubiony pensjonat? ![]() Cytat:
Chętnie przestałabym, ale jak nic z włosami nie zrobię to wyglądam jak Wodecki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak tam Kochana?
|
|
#957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to wypadek Hanki był? Coś przegpiłam?
A staram się oglądać na bieżąco Streśćcie (Naj jak to się pisze? ) ostatnie odcinki, bo już mi się pomieszało wszystko
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
a tam na zdjęciu dobrze widzę kota?
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
majasn Przepraszam, że naciskam, ale miałaś dać znać co ze zlotem? Bo jak nie robimy, to chyba wykorzystamy weekend w kudowie z grouponu i chciałabym wiedzieć, żeby zarezerwować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

13.03.2008

nei chcę ich mocno wycieniować, poza tym lekko mi się falują jedynie (na długości tylko, czyli od szyi w dół), więc nie ma sensu chyba... sama nie wiem... na razie dam im urosnąć do poziomu 6-7. A w styczniu idę podciąć i już mi serca pęka

Gratuluję i podziwiam bo ja łaciny nie dałam rady ogarnąć
więc jestem z siebie za✂✂✂iście dumna, że dostałam zaproszenie na rozmowę. Tak ogólnie to fajna firma ze ślicznym biurem i kurcze chciałabym dostać tę pracę.